2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu ben aynıı benim rutinim

Kivi yiyin hanımlar . Ananas , kivi falan doğum başlatıyormuş diye okumuştum . O kadar ay tuttum kendimi , çok canım istedi birkaç kivi yedim tam 38 hafta bitti , 1 gün sonra sezeryan olacak , o gece suyum sancım her bir şeyim geldi

ilk oğlum 14 şubatta aniden doğmuştu, bugün oğlumun 6 yaş doğum günü

bazen ne kadar uğraşırsan uğraş o kendi tarihini kendi seçer,
ben de bu bebekte takvimde şubat yazmasını çok istedim, abisi ile aynı olur diye
4 gün daha dayansaydı iyidi

Bana vermedi , bugün kontrolüm vardı . Ben de istemedim zaten belki söylerdi sorsam bilemedim .

annem her geldiğinde

ayyy bu neee evin çöplüğe dönmüş yine diyor,
çöplük dediği ev oyuncakların dağınık olduğu, mutfağın az toplandığı yer

ben daha 18 günlük lohusayım
2 evladım var, biri gaz yüzünden , meme yüzünden uyumuyor uyutmmuyor
diğeri okula gidiyor ama sürekli ilgi iistiyor

ben sizden gelip evimi temizleyin demiyorum, yemeğimi yapın demiyorum

bırakında o ev kirli olsun, sürekli
şu suratını buruşturup bu evin haline ne böyle diyip söylenip durulmasa keşke

Yemin ederim hepimiz bir şeylerle sinaniyoruz

Acaip bi rutin oluşturdum bez al emzir sümük temizle
Hahhahah ben de aynı ve bazen yaptığım şeyi yapıp yapmadığımi hatırlamıyorum geceleri alarma uyanamiyorum duymuyorum yani ama bebeğin çıt sesine uyanıyorum. Sabah eşim geldi işe giderken biz uyuyoruz tabi bebeğin beslenme saati geliyor hadi kalk dedi tamam demişim gerisi yok üzerine 1 saat uyumuşum Nasıl üzüldüm

Bende unutuyorum çoğu şeyi ya, annem bizde yemek çamaşır ev işleri onda, o gidince napicam bilmiyorum.. Cok sıkıntı olmaz cnm ya sarılık falan yoksa, daha iyi emmistir bebeğin, bizde sarılık var kan uyuşmazlığı olduğu için doktorum uzun sürer dedi, kac gündür Savaşıyoruz resmen, yavrum tam sümükleri temizleniyor dalıyor uykuya, tekrar Uyandırıyoruz..

6 gün kaldı günümü doldurmama, bende de tık yok Ben de senin yaptıklarını yapıyorum, günde 10 bin adıma yakın yürüyorum, bacaklarım ağrıyor artık. Dün kalkıp göbek attım aşağı insin kanala girsin diye. Sıcak duş desen her gün en az 4 defa altıma dakikalarca su tutuyorum. Keyfi yerinde kızımın, inşallah bu kadar uğraşmaya sezaryene gitmek zorunda kalmayız

Merhaba hanımlar,doğum yapanlara yeni eklenen kimse yok anlaşılan. Bugün doktor kontrolümüz vardı ve sarılık değerini (16)yüksek buldu yatış yaptık. Fototerapi alıyor,sabah tekrar kontrol edilecek inşallah düşmüş olur da evimize gideriz. Evde 2 saat falan uyuyan çocuk burda uyumaz oldu. Emzirirken uyuyup kalıyor en fazla 10 dk emiyor yatırıyorum odama geliyorum 1 saat geçmeden çağırıyorlar

Ben özellikle sordum krem veya jel kullanmam gerekiyor mu diye hayır dedi

Ben sümük temizlemeden level atladım. Göz damlası, gaz damlası, d vitamini, probiyotik. Saatlerini takip edemiyorum artık
Bende unutuyorum sürekli d vitaminini kullanmayı ya, ilk zamanlar zormus gerçekten, ınsallah büyüdükçe düzene girer

Bizim de 13 civarı çıktı, perşembe kontrolümüz var inşallah azalmıştır.. Bana doktor en az 10 dk emzir dedi bence yetiyordur

Peki kanala girmis miydi en azindan
En az 2 hafta once baktiginda kemige tam yerlesmis dedi. Daha once bakmadigi icin ne zaman yerlesti bilmiyorum. 2 haftadir raporlarda “fully engaged”(tam kilitlenmis-tam eslesmis) diye geciyor. Gecen hafta da bir gun bel agrisi ve sanci oldu, dedim doguruyorum. Ama yok.
Benim ilk kiz da son gune 2 gun kala dogmustu o yuzden ben de bu seferkini son gune bir gun kala bekledim ama bilmiyorum kalan 16 saatte gelir mi

asiri sinirli ve gerginim bugun, hic normal ben gibi degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…