2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aaa göğsün küçük merak etme daha büyür diyorlar valla ben de veriyorum mama çocuğum aç ne yapayım

Aynı sorun bizde de var. Kucak ve meme bağımlısı oldu. Gaz sancısı oldukça emmek istiyor . 3 emzik denedim tutmadı.
Memeyi geçtim kucaktan yatağa koyduğum an baslıyor . Çokta sinirli heryerlerim ağrıyor tüm günüm emzirmekle geçiyor artık yiyip içemiyorum o dereceye geldik

Canım hastanede ebe bana bu damlayı vermişti bunu kullandım bi de karadut pekmezi içtim. Aktardan bitki çayı almıştım onları içtim öyle arttı biraz sütüm çok şükür
Canım artmazsa alayım ben de çok sağol
ReklmLrda görüyordum bunu. Solgarın takviyesini aldım o arttırdı gibi ama yağlı değil sütüm o da doyururmu bebeyi bilmiyorum

Öyle maalesef. Bir de artacağı varsa da artmaz öyle süt ya da olan da azalır o stresle

Teşekkürler kolay değil ama kesinlikle bu mucizelere değer
Seninki de inşallah sağlıkla gelir
Ne güzel maşallah, bende başladım mamaya. Uyandikca emiyor da, Toparlanırlar insallah

Arkadaslar kovidli dogum yapan oldu mu aramizda. 4gun oldu test ne zamam yapsam negatife döner acaba. Doktorum muayene edebilmek icim negatif olmasini bekliyor. 4gun kan sulandirici oldum nst takibi. Arada ufak sancilarim oluyor. Endiseliyim.

Yalnız olmadığımı bilmek gerçekten çok rahatlatıcı aynılarını yaşıyoruz birebir. Gripe water night öneririm epeyce pahalı ama içinde pasiflora var uyku yapıyor bi nebze daha iyiyiz onu kullandığımızdan beri. Amerikan ürünü tamamen doğal hiç katkı vs yok. Normal bi bebeği kütük gibi uyutur da benimkine çeyreği kadar etki ediyor

Teşekkür ederim canım cuma günü geldi oğluşum

Zencefil sancıları tetikliyormuş. Taze zencefil bal ile, veya papatya çayı ile tüketebilirsn ek olarak.
Papatya cayini hamile kalmadan önce adet olmak için içiyordum ama bende pek etkisi olmuyor ahududu yaprağı çayı aldım bakalım onu deneyecegim

Kızlar kovid testim pozitif çıktı napacagim
Maske takıp devam edeceksin canım yapacak bişey yok. Bende bebeğim küvezdeyken hastaneye süt taşı falan apartta kaldım çok ağır zatürre geçirdim. Tam 15 gün iyileşemedim ateşim 41 lerdeydi. Kanım pıhtılaştı falan çok fenaydı. Tamda oğlumu eve getirdikten ertesi gün hastalandım. Ağzımda maskeyle uyudum gece bile. Parmağımı bile kıpırdatamayacak haldeydim ama genede direndim. Eminim seninki çok daha hafif bişeydir o zatürrenin yanında. O yüzden canını sıkma 1 haftaya geçmiş gitmiş olur inşallah ayakta geçirirsin canım

Kızlar kovid testim pozitif çıktı napacagim
Maske takıp devam edeceksin canım yapacak bişey yok. Bende bebeğim küvezdeyken hastaneye süt taşı falan apartta kaldım çok ağır zatürre geçirdim. Tam 15 gün iyileşemedim ateşim 41 lerdeydi. Kanım pıhtılaştı falan çok fenaydı. Tamda oğlumu eve getirdikten ertesi gün hastalandım. Ağzımda maskeyle uyudum gece bile. Parmağımı bile kıpırdatamayacak haldeydim ama genede direndim. Eminim seninki çok daha hafif bişeydir o zatürrenin yanında. O yüzden canını sıkma 1 haftaya geçmiş gitmiş olur inşallah ayakta geçirirsin canım
Canım hastanede ebe bana bu damlayı vermişti bunu kullandım bi de karadut pekmezi içtim. Aktardan bitki çayı almıştım onları içtim öyle arttı biraz sütüm çok şükür
yaa ben bunu daha bugün alayım mı almayayım mı diye düşündüm nasıl kullanılıyor? Yorumlarını okudum 10 gün falan dayanıyormuş bitiyormuş hemencik bende lactamilin toz takviyesini aldım ablam 1 bardak içiyordum o bir bardak süt olarak geliyordu dedi inşallah öyledir. Onun dışında kullandığım başka şeylerde var ama aklım bu damlada kaldı

Canım artmazsa alayım ben de çok sağol
ReklmLrda görüyordum bunu. Solgarın takviyesini aldım o arttırdı gibi ama yağlı değil sütüm o da doyururmu bebeyi bilmiyorum
Aylık kontrolüne gittiniz mi kaç kg almış ordan anlarız yarıyor mu yaramıyor mu sütün. Birde sütü ceviz yağlandırıyor. Üstüne de bir bardak boza devir ohhhhh gör bak nasıl yağlanıyor

Merhaba iyi geceler. Bende kovidim suanda persembe sabahi pozitif cikti. 4gundur ne cektigimi ben biliyorum. Agriniz var mi sikayetleriniz nedir? Siz dogumu atlatmissiniz gerci degil mi? Burayi cok takip edemiyorum. Cok gecmis olsuun.
Doğum yaptım aynen feleğim şaştı ve çok kaygılıyım bebeklere bir şey olur diye korkuyorum

Aklımda bulunsun canım, kullandğm damla işe yarıyormu emin olamıyorum hala. Yine ağlıyor kıvranıyor sonucta işe yaramıyor bence. Bi nebze daha kolay pırtlatıyor o kadar . Ev işlerini nasıl yapıyorsun? Ana kucağı almayı düşünüyorum titreşimliler var gaz sancısına iyi geliyormus . İnsallah durur ana kucağında

Doğum yaptım aynen feleğim şaştı ve çok kaygılıyım bebeklere bir şey olur diye korkuyorum
Korona msıın canım? Bebeğine geçmedi değilmi?
Benm de annem koronaymış hep bebek kucağındaydı . Ben de korkuyorum acaba bulaştımı diye belirti arıyorum

Aylık kontrolüne gittiniz mi kaç kg almış ordan anlarız yarıyor mu yaramıyor mu sütün. Birde sütü ceviz yağlandırıyor. Üstüne de bir bardak boza devir ohhhhh gör bak nasıl yağlanıyor
Ayy boza bende gaz sancısı yaptı galiba ya onu içtikten sonramı oldu tesadüfmüydğ blmiyorum aşırı gaz sancıısı çektm bebeği emziremedm ağrıdan. Ceviz yiyeyim ben de. Bu solgarın vitamini sütümü arttırdı ama su gibi sütüm. Benm sütüm baya yağlıydı az gelse bile katıydı. Simdi su gibi gelince sinirlerim bozuldu bebek doymazki

Bizim oğlan ikindiden beri memede
Üst üste emdiği için süt birikmiyor, bu sebeple emdikçe emiyor doymuyor

Ne zaman düzenli uyusam sütüm artıyor ve ben hala uyuyamadım

Bugün süt yetmeyince kocam efendi
Dur eczaneye gideyim mama alayım diyor
Hele bir dur 2-3 gün daha aynı sıkıntı olursa alırız meraklanma dedim

Hayirli sabahlar hanimlar günaydin
Dün sabah 9dan bu yana sadece 2saat uyudum
Gecem gundüzüme karisti uykusuzluktan, telastan, yorgunluktan... Telefonu elime bile alamadim. İnşallah herkes iyidir her şey yolundadir. Biz süt savaslari veriyoruz
Tüm uykusuz analarin işini kolaylaştirsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…