Aaa göğsün küçük merak etme daha büyür diyorlarAyni durumu 2-3 gundur yasiyorum. 8 subatta sezaryen oldum. Ilk 2 gün sütüm çok azdı. Çocukta sarılık başlangıcı olunca formül mama verdim. Hala aman kızım emzirmeden vazgeçmeciler. Yahu herhalde emzirmek isterim. En temizi, en doğalı. Tek zorluğu formul mamada 3 saatte bir beslerken memede bir saat hatta bazen yarim saatte bir istemesi, daha sık uyanması. Ama bir annenin memesinden az hatta hiç süt gelmiyorsa ay benden fışkırıyordu yok 2 sene emzirdim gibi laflar destek değil nispet oluyor. Ha bir de aman strese girme sütün kesilirciler sanki bunca taze anne keyfine strese giriyor.
Aynı sorun bizde de var. Kucak ve meme bağımlısı oldu. Gaz sancısı oldukça emmek istiyor . 3 emzik denedim tutmadı.Tek göğsümü veriyorum zaten 15-20 dk da bir memeye aldığım için sağ sol fark etmiyor artık oyuncak etti oğlan beni. Emzik niyetine ağzında tutmak istiyor hep emmesede. Bibs in kauçuk emziğini sipariş verdim kullanan var mı merak ediyorum ? Meme reddi falan yaşanmaz inşallah sonrasında
Canım artmazsa alayım ben de çok sağolCanım hastanede ebe bana bu damlayı vermişti bunu kullandım bi de karadut pekmezi içtim. Aktardan bitki çayı almıştım onları içtim öyle arttı biraz sütüm çok şükür
Öyle maalesef. Bir de artacağı varsa da artmaz öyle süt ya da olan da azalır o stresleO benide strese sokuyor yok çarşaflar ıslanıyormuş sabah kalktıklarında yok biriyle sarılınca açıdan çığlık atıyorlarmış yok çamaşırları sırılsıklam oluyormuş. Ne çamaşırım ıslandı, ne çarşafım ıslandı, ne canım yandı. Hatta göğüslerim sertleşmiyor bile yumuşacık içleri bomboş gibi. Ama oğlumun kilo alımı gayet iyi maşallahdemek ki var. Demek ki herkesin ki aynı olmak zorunda değilmiş. Göğüslerim yumuşacık diye sütüm yok sandım hep bu duyduklarımdan sonra. Telaşlı uykusuz bi anneye Nasıl bi algı yaratıyorlar baskı yaratıyorlar farkında bile değiller.
TeşekkürlerGeçmiş olsun canım, bitti gitti çok şükür atlattın. O kadar ağrı sızı olacak tabi ki kolay değilben de sancıyı bekliyorum, her gece kendimi dinliyorum resmen, yalancı kasılma bile yok bu aralar. Yürüyüşlere devam edeceğim, gelmezse suni sancıyla başlayacaz bakalım. Minik oğlunla sana sağlıklı ömürler dilerim canım
Ne güzel maşallah, bende başladım mamaya. Uyandikca emiyor da, Toparlanırlar insallahBizimki de 2620 doğdu 2330'a kadar düştü. Fototerapiyle mamaya ve anne sütünü sağıp kaşık biberonla vermeye başladık. Biraz toparlayınca ikisini de bıraktırdı doktor. Sizinki de hızla toparlar inşallah
Merhaba iyi geceler. Bende kovidim suanda persembe sabahi pozitif cikti. 4gundur ne cektigimi ben biliyorum. Agriniz var mi sikayetleriniz nedir? Siz dogumu atlatmissiniz gerci degil mi? Burayi cok takip edemiyorum. Cok gecmis olsuun.Kızlar kovid testim pozitif çıktı napacagim
Yalnız olmadığımı bilmek gerçekten çok rahatlatıcı aynılarını yaşıyoruz birebir. Gripe water night öneririm epeyce pahalı ama içinde pasiflora var uyku yapıyor bi nebze daha iyiyiz onu kullandığımızdan beri. Amerikan ürünü tamamen doğal hiç katkı vs yok. Normal bi bebeği kütük gibi uyutur da benimkine çeyreği kadar etki ediyorAynı sorun bizde de var. Kucak ve meme bağımlısı oldu. Gaz sancısı oldukça emmek istiyor . 3 emzik denedim tutmadı.
Memeyi geçtim kucaktan yatağa koyduğum an baslıyor . Çokta sinirli heryerlerim ağrıyor tüm günüm emzirmekle geçiyor artık yiyip içemiyorum o dereceye geldik
İlişkiye eşim yanaşmıyor perine masajini da denedim ama beceremedim teşekkür ederim yinedeDurumlarimiz ayni, bunlar disinda cinsel iliski ve perine masaji da yapabilirsin zorlanmazsan
Papatya cayini hamile kalmadan önce adet olmak için içiyordum ama bende pek etkisi olmuyor ahududu yaprağı çayı aldım bakalım onu deneyecegimTeşekkür ederim canımcuma günü geldi oğluşum
Zencefil sancıları tetikliyormuş. Taze zencefil bal ile, veya papatya çayı ile tüketebilirsn ek olarak.
Maske takıp devam edeceksin canım yapacak bişey yok. Bende bebeğim küvezdeyken hastaneye süt taşı falan apartta kaldım çok ağır zatürre geçirdim. Tam 15 gün iyileşemedim ateşim 41 lerdeydi. Kanım pıhtılaştı falan çok fenaydı. Tamda oğlumu eve getirdikten ertesi gün hastalandım. Ağzımda maskeyle uyudum gece bile. Parmağımı bile kıpırdatamayacak haldeydim ama genede direndim. Eminim seninki çok daha hafif bişeydir o zatürrenin yanında. O yüzden canını sıkma 1 haftaya geçmiş gitmiş olur inşallah ayakta geçirirsin canımKızlar kovid testim pozitif çıktı napacagim
Maske takıp devam edeceksin canım yapacak bişey yok. Bende bebeğim küvezdeyken hastaneye süt taşı falan apartta kaldım çok ağır zatürre geçirdim. Tam 15 gün iyileşemedim ateşim 41 lerdeydi. Kanım pıhtılaştı falan çok fenaydı. Tamda oğlumu eve getirdikten ertesi gün hastalandım. Ağzımda maskeyle uyudum gece bile. Parmağımı bile kıpırdatamayacak haldeydim ama genede direndim. Eminim seninki çok daha hafif bişeydir o zatürrenin yanında. O yüzden canını sıkma 1 haftaya geçmiş gitmiş olur inşallah ayakta geçirirsin canımKızlar kovid testim pozitif çıktı napacagim
yaa ben bunu daha bugün alayım mı almayayım mı diye düşündüm nasıl kullanılıyor? Yorumlarını okudum 10 gün falan dayanıyormuş bitiyormuş hemencikCanım hastanede ebe bana bu damlayı vermişti bunu kullandım bi de karadut pekmezi içtim. Aktardan bitki çayı almıştım onları içtim öyle arttı biraz sütüm çok şükür
Aylık kontrolüne gittiniz mi kaç kg almış ordan anlarız yarıyor mu yaramıyor mu sütün. Birde sütü ceviz yağlandırıyor. Üstüne de bir bardak boza devir ohhhhh gör bak nasıl yağlanıyorCanım artmazsa alayım ben de çok sağol
ReklmLrda görüyordum bunu. Solgarın takviyesini aldım o arttırdı gibi ama yağlı değil sütüm o da doyururmu bebeyi bilmiyorum
Doğum yaptım aynen feleğim şaştı ve çok kaygılıyım bebeklere bir şey olur diye korkuyorumMerhaba iyi geceler. Bende kovidim suanda persembe sabahi pozitif cikti. 4gundur ne cektigimi ben biliyorum. Agriniz var mi sikayetleriniz nedir? Siz dogumu atlatmissiniz gerci degil mi? Burayi cok takip edemiyorum. Cok gecmis olsuun.
Aklımda bulunsun canım, kullandğm damla işe yarıyormu emin olamıyorum hala. Yine ağlıyor kıvranıyor sonucta işe yaramıyor bence. Bi nebze daha kolay pırtlatıyor o kadar . Ev işlerini nasıl yapıyorsun? Ana kucağı almayı düşünüyorum titreşimliler var gaz sancısına iyi geliyormus . İnsallah durur ana kucağındaYalnız olmadığımı bilmek gerçekten çok rahatlatıcı aynılarını yaşıyoruz birebir. Gripe water night öneririm epeyce pahalı ama içinde pasiflora var uyku yapıyor bi nebze daha iyiyiz onu kullandığımızdan beri. Amerikan ürünü tamamen doğal hiç katkı vs yok. Normal bi bebeği kütük gibi uyutur da benimkine çeyreği kadar etki ediyor
Korona msıın canım? Bebeğine geçmedi değilmi?Doğum yaptım aynen feleğim şaştı ve çok kaygılıyım bebeklere bir şey olur diye korkuyorum
Ayy boza bende gaz sancısı yaptı galiba yaAylık kontrolüne gittiniz mi kaç kg almış ordan anlarız yarıyor mu yaramıyor mu sütün. Birde sütü ceviz yağlandırıyor. Üstüne de bir bardak boza devir ohhhhh gör bak nasıl yağlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?