Ayy çok zor ya ne kadar anne de olsa sıkıntı yani evde baska kişi. Benm annem Allah razı olsun yemeğimi temizlğimi yapardı mutfakta düZen biraz bozulmuşta olsa. Valla açık açık konusun neden geldiğini hatırlasınYa bu anneler neden boyle sayiden. Saat aksam 6, eve gidince kofte+salata yapalim diyorum, ben tokum sen ne yapcaksan yap diyo. Benim hamileligimin son gunleri, evde cocuk var, esim var. annem ne zaman ne yedi bilmiyorum ama benim bildigim 3ten beri sadece bir bardan meyve cayi icti o kadar, yani gec bisiler atistirmis tok olma ihtimali yok. Annem geleli kac gun oldu ama hala tum yemekler bende, bi mutfak topluyor ama onun da duzenini oyle bir bozdu ki esim ve ben toplayamaz olduk.
Evet canım sipariş edeceğim sling araştırmadayım. Bir de ana kucağı bakıyorum gaz ve uykusu için. En azından mutfakta iş yaptğmda yanıma alırım. Benm ki 4500 kg olmus dün doktora gittik. Kanguru yada sling ile nasıl taşırım bilmiyorum.Başta gelen süt su gibi olur canım sonradan gelen yağlı oluyor eğer günde 8 defa çişli bez değiştiriyorsan doyuyor demektir. Ev işlerine annem yarımcı oluyor göndermedim hala haftay gidecek şimdiden napıcam diye düşünüyorum kara kara. Kanguruya takıcam sanırım başka çözüm gelmedi aklıma. Sende bi kanguru yada siling deneyebilirisn
Açık açık konuş şimdiden psikolojin doğum sonrası daha kötü olabilir kırıcı olabilirsin sonrasında telafisi zor şeyler olacağına baştan konuşmakta fayda var.Ya bu anneler neden boyle sayiden. Saat aksam 6, eve gidince kofte+salata yapalim diyorum, ben tokum sen ne yapcaksan yap diyo. Benim hamileligimin son gunleri, evde cocuk var, esim var. annem ne zaman ne yedi bilmiyorum ama benim bildigim 3ten beri sadece bir bardan meyve cayi icti o kadar, yani gec bisiler atistirmis tok olma ihtimali yok. Annem geleli kac gun oldu ama hala tum yemekler bende, bi mutfak topluyor ama onun da duzenini oyle bir bozdu ki esim ve ben toplayamaz olduk.
Açık açık konuş şimdiden psikolojin doğum sonrası daha kötü olabilir kırıcı olabilirsin sonrasında telafisi zor şeyler olacağına baştan konuşmakta fayda var.
Annem 37inci haftada geldi bana iş yaptırmıyor doktor hareket etmem gerektiğini vurgulasa da kıyamıyor. Börek baklava sarma falan yaptı buzluk için doğum sonrası ben gittikten sonra tüketirsin diye. Böyle birşey teklif edin yörenize ait bir yemeği isteyin yapsın ya da sevdiğiniz birşeyi. Gelmesininde bir anlamı olmalı
Günaydın.38+5 te sezeryan olmuştum ben sanırım sende o günlerdesin. 40+0 a kadar yolu var annesi hayırlısıGünaydın gızlaaaaaa.. Henüz doğuramadım şuanda nst'deyim hastaneden bildiriyorum gup gup sesleri arasında bir sürü minik gup gup büyük gup gup :) birazdan muayene var benim oğlan gelmiyor gece boyu ben neden doğuramıyorum diye endişe ettim. Kendimi kodladım normal doğum diye sezeryan derse nasıl bir psikoloji yaşayacağım bilmiyorum.
Kaç kilo doğmuştu kaçıncı haftada doğduBenimki 35
Dün bende gittim öğleden sonra nst ve muayne oldum nst de hiç bişey çıkmadı yineGünaydın gızlaaaaaa.. Henüz doğuramadım şuanda nst'deyim hastaneden bildiriyorum gup gup sesleri arasında bir sürü minik gup gup büyük gup gup :) birazdan muayene var benim oğlan gelmiyor gece boyu ben neden doğuramıyorum diye endişe ettim. Kendimi kodladım normal doğum diye sezeryan derse nasıl bir psikoloji yaşayacağım bilmiyorum.
35 cm olarak doğduKızlar bebeklerinizin kafa çapı kaç cm doğdu
Suyu eksilmiş biraz ama 5 sınırının altına düşerse riske etmem alırım dedi. Perşembe tekrar gel dedi.Günaydın.38+5 te sezeryan olmuştum ben sanırım sende o günlerdesin. 40+0 a kadar yolu var annesi hayırlısı
Benimki de kanala girecegine daha yukarilara cikmisSuyu eksilmiş biraz ama 5 sınırının altına düşerse riske etmem alırım dedi. Perşembe tekrar gel dedi.su değerim 5 altındaysa alıcakmış bebeği. Ancak bu değer düşmez ise almayacak normal doğum bekleyeceğiz bu kez dedi
Doğru diyorsun zorlamamak lazım olmuyorsa da. Biz elimizden geleni yaptık. Bakalım suyunu bitirdiyse zorla alsınlar, görsün gününü beyefendiBenimki de kanala girecegine daha yukarilara cikmisuzun suredir bekliyoruz kanala girmesini ama cok yakinda girecek gibi durmuyor, artik sezaryen oneriyorum dedi. 40+4te yani Cuma gunu dunyaya gelecek eger onceden bir surpriz yapasi gelmezse 3530 olmus kilosu da.
Seninki de sag salim gelsin insallahnormal olmadi diye uzulmeyecegim artik, tum gebeligi normale gore gecirdim, bunun icin hazir da hissediyordum ama onun cani oyle gelmek istemedi sanirim
Bizim de tek gözde başladı ikinciyle devam etti. Su ve anne sütü denedik. Biraz hafifletti ama geçmedi. Bir haftalık damla verdi, günde 3 kez damlatıyoruz. Perşembe son. Hala devam ama bayağı azaldı. T ile başlıyor bize verdiği damlaKızlar merhaba. Bebeğimin tek gözünde çapaklanma gibi bir şey oldu. Ilık kaynamis suyla anne sütüyle siliyorum yine tekrarlıyor. Dün doktoru netira damla verdi. Antibiyotik olduğu için kullanmaya korktum. Annem her bebekte olur geçer diyor. Sizler de oldu mu nasıl gecirdiniz
Kaç kg doğmuştu canım kilo alımı gayet iyi gibi duruyor. Benimkide geçen hafta 4.400 gr idi. Arkadaşım almış bana anakucağı çok tatlı mutfakta özellikle banyo yaparken banyoda yakınıma koymalık sana resmini göstereyim.Evet canım sipariş edeceğim sling araştırmadayım. Bir de ana kucağı bakıyorum gaz ve uykusu için. En azından mutfakta iş yaptğmda yanıma alırım. Benm ki 4500 kg olmus dün doktora gittik. Kanguru yada sling ile nasıl taşırım bilmiyorum.
Kırkımız çıkacak hala oluyor. Sütümü sıkıp siliyorum. Sorun edecek birşey değil canım damlaya gerek yok bence düzenli olarak silmen yeterli.Kızlar merhaba. Bebeğimin tek gözünde çapaklanma gibi bir şey oldu. Ilık kaynamis suyla anne sütüyle siliyorum yine tekrarlıyor. Dün doktoru netira damla verdi. Antibiyotik olduğu için kullanmaya korktum. Annem her bebekte olur geçer diyor. Sizler de oldu mu nasıl gecirdiniz
3240gr doğdu 39+1 kız bebekKaç kilo doğmuştu kaçıncı haftada doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?