2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayy çok zor ya ne kadar anne de olsa sıkıntı yani evde baska kişi. Benm annem Allah razı olsun yemeğimi temizlğimi yapardı mutfakta düZen biraz bozulmuşta olsa. Valla açık açık konusun neden geldiğini hatırlasın

Evet canım sipariş edeceğim sling araştırmadayım. Bir de ana kucağı bakıyorum gaz ve uykusu için. En azından mutfakta iş yaptğmda yanıma alırım. Benm ki 4500 kg olmus dün doktora gittik. Kanguru yada sling ile nasıl taşırım bilmiyorum.

Açık açık konuş şimdiden psikolojin doğum sonrası daha kötü olabilir kırıcı olabilirsin sonrasında telafisi zor şeyler olacağına baştan konuşmakta fayda var.

Annem 37inci haftada geldi bana iş yaptırmıyor doktor hareket etmem gerektiğini vurgulasa da kıyamıyor. Börek baklava sarma falan yaptı buzluk için doğum sonrası ben gittikten sonra tüketirsin diye. Böyle birşey teklif edin yörenize ait bir yemeği isteyin yapsın ya da sevdiğiniz birşeyi. Gelmesininde bir anlamı olmalı

Ya gunluk yiyeceklerimizi yapmiyor nerede buzluga yemek yapmak :))
Dolapta et de vardi tavuk da. Sebze mevcut. Pirinc, makarna. Yani yemek yapacak olan icin tum malzemeler var. tum gun evdeydi o. Biz doktora ve kan vermeye gittik. Yapmamis hic bir sey. Tamam ben de yap demedim ama demek mi lazim herseyi. Ozellikle ilk geldiginde soyledim, normalde benim mutfagimda yedek urun olmaz bittikce alirim ama sen yedekli gitmeyi seviyorsun diye herseyi yedekledim dedim.

Hayir bir de isin kotusu kendisi de ac duruyor. Yemiyor. Dedim meyveler cabuk bozuluyor diye taneyle aliyorum ama her gun markete gidiliyor, sakin bu son bu biter yemeyeyim diye dusunme, ye aklina ne gelirse diye.

Günaydın gızlaaaaaa.. Henüz doğuramadım şuanda nst'deyim hastaneden bildiriyorum gup gup sesleri arasında bir sürü minik gup gup büyük gup gup :) birazdan muayene var benim oğlan gelmiyor gece boyu ben neden doğuramıyorum diye endişe ettim. Kendimi kodladım normal doğum diye sezeryan derse nasıl bir psikoloji yaşayacağım bilmiyorum.

Günaydın.38+5 te sezeryan olmuştum ben sanırım sende o günlerdesin. 40+0 a kadar yolu var annesi hayırlısı

Dün bende gittim öğleden sonra nst ve muayne oldum nst de hiç bişey çıkmadı yine Suyum falan iyi bebişin kilosu falan yerinde son 10 gün demişti. Bugün kaldı 9 Artık böyle devam ederse suni sancıyı veririm sonunda ennn son ihtimal alttan gelmeyeni yukardan alırım dedi

Günaydın.38+5 te sezeryan olmuştum ben sanırım sende o günlerdesin. 40+0 a kadar yolu var annesi hayırlısı
Suyu eksilmiş biraz ama 5 sınırının altına düşerse riske etmem alırım dedi. Perşembe tekrar gel dedi. su değerim 5 altındaysa alıcakmış bebeği. Ancak bu değer düşmez ise almayacak normal doğum bekleyeceğiz bu kez dedi

Benimki de kanala girecegine daha yukarilara cikmis uzun suredir bekliyoruz kanala girmesini ama cok yakinda girecek gibi durmuyor, artik sezaryen oneriyorum dedi. 40+4te yani Cuma gunu dunyaya gelecek eger onceden bir surpriz yapasi gelmezse 3530 olmus kilosu da.

Seninki de sag salim gelsin insallah normal olmadi diye uzulmeyecegim artik, tum gebeligi normale gore gecirdim, bunun icin hazir da hissediyordum ama onun cani oyle gelmek istemedi sanirim

Doğru diyorsun zorlamamak lazım olmuyorsa da. Biz elimizden geleni yaptık. Bakalım suyunu bitirdiyse zorla alsınlar, görsün gününü beyefendi

Kızlar merhaba. Bebeğimin tek gözünde çapaklanma gibi bir şey oldu. Ilık kaynamis suyla anne sütüyle siliyorum yine tekrarlıyor. Dün doktoru netira damla verdi. Antibiyotik olduğu için kullanmaya korktum. Annem her bebekte olur geçer diyor. Sizler de oldu mu nasıl gecirdiniz

Bizim de tek gözde başladı ikinciyle devam etti. Su ve anne sütü denedik. Biraz hafifletti ama geçmedi. Bir haftalık damla verdi, günde 3 kez damlatıyoruz. Perşembe son. Hala devam ama bayağı azaldı. T ile başlıyor bize verdiği damla

Kaç kg doğmuştu canım kilo alımı gayet iyi gibi duruyor. Benimkide geçen hafta 4.400 gr idi. Arkadaşım almış bana anakucağı çok tatlı mutfakta özellikle banyo yaparken banyoda yakınıma koymalık sana resmini göstereyim.

Eklentiler

• 085600CF-40A5-4109-95D3-0A145FA45E4E.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 74
Kırkımız çıkacak hala oluyor. Sütümü sıkıp siliyorum. Sorun edecek birşey değil canım damlaya gerek yok bence düzenli olarak silmen yeterli.

Kızlar lohusalık durumunuz nasıl? Kırkım çıkacak 2 gündür lekelenmem falan yoktu tekrar başladı. Ne kadar devam edecek bu durum böyle sıkıldım ped takmaktan. Sizin durumunuz nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…