2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayçiçek yağı daha makbule geçerdi aslında benim eşim de her 14 şubatta "biz sevgili değiliz" eşiz ömür ortağıyız diye olayı kapatıyor

bizimki direkt kapitalizmin oyunları bunlar diyor
oğlum bana ne 14 şubattın içeriğinden ben sana bu tarihte erkek evlat verdim mi, verdim daha nolsun

eluard girer insallah. Daha once anlatmistim; benim bir numarada sabah doktora gitmistik, ne kanalda dedi, ne sanci var dedi, 2 gun sonra gel sezaryen konusalim dedi sadece. Benim o aksam suyum geldi, ertesi gun doguruverdim. Yani hersey birden oluveriyor da, sabirli olmak gerekiyor. Benim bugun o sabrim tukendi. Uykusuzluk ve burun tikanikligi da sinirimi bozdu sanirim.

Ay ne guzel ben surekli girip okuyamadim, o deneyimini kacirmisim. Keske oyle olsa bana da... Cok haklisin, burun tikanikligi benim de pesimi hic birakmadi, agizdan nefes alinca yasadigim rahatsizlik da cabasi.. Aylarca katlandim tabii, bikac gun daha katlanirim artik en kisa zamanda saglikla kavusalim

Bana contractubex diye bir krem verdi 4 şubatta doğum yapmıştım, şu ana kadar sadece 1 kere sürdüm ama bugünden itibaren düzenli kullanacağım

Simdi doktordan ciktim, cati muayenesi yapip, membrani alayim mi diye sordu. Ilk once hayir dedim ama simdi geri donup kabil mu etsem diye dusunuyorum

Bizimde sarılık sorunu var yarın kontrole gideceğiz bana geçmiş gibi geliyor aslında ama. İnşallah sizinde bir an evvel çözülür ya çok sıkıntı benim süt de az

Başta gelen süt su gibi olur canım sonradan gelen yağlı oluyor eğer günde 8 defa çişli bez değiştiriyorsan doyuyor demektir. Ev işlerine annem yarımcı oluyor göndermedim hala haftay gidecek şimdiden napıcam diye düşünüyorum kara kara. Kanguruya takıcam sanırım başka çözüm gelmedi aklıma. Sende bi kanguru yada siling deneyebilirisn

Simdi doktordan ciktim, cati muayenesi yapip, membrani alayim mi diye sordu. Ilk once hayir dedim ama simdi geri donup kabil mu etsem diye dusunuyorum
Keseyi mi yırtcak yani bir kaç gün beklesen mi acaba zıplayıp yürüyüp hareketli kalıp kendisinin gelmesini. Diğer türlü suni sancı ile mi ilerleyecekti acaba?

Keseyi mi yırtcak yani bir kaç gün beklesen mi acaba zıplayıp yürüyüp hareketli kalıp kendisinin gelmesini. Diğer türlü suni sancı ile mi ilerleyecekti acaba?
Yok nisani alacak diye anladim ben, keseyi patlatmayacak. Ama yaptirmadim. Beklemeye devam. Onumuzdeki hafta randevusunda tekrar degerlendirebiliriz dedim, tabi dedi.

Ya bu anneler neden boyle sayiden. Saat aksam 6, eve gidince kofte+salata yapalim diyorum, ben tokum sen ne yapcaksan yap diyo. Benim hamileligimin son gunleri, evde cocuk var, esim var. annem ne zaman ne yedi bilmiyorum ama benim bildigim 3ten beri sadece bir bardan meyve cayi icti o kadar, yani gec bisiler atistirmis tok olma ihtimali yok. Annem geleli kac gun oldu ama hala tum yemekler bende, bi mutfak topluyor ama onun da duzenini oyle bir bozdu ki esim ve ben toplayamaz olduk.

Ne kadae benzer şeyler yaşıyoruz şaşırıyorum gerçekten
Bizdemi sorun var diye korkuyordum.
Gaz sancısı içinde ayrı emmek istiyor. Gerçektenn çok zor. Uykusuzum artık yemeyi içmeyi geçtim uyumak istiyorum. Bu gece emzirerek uyuduk. Yatağıma aldım yan döndüm mememi ağzına verdim öyle uyuduk ama ben derin uyuyunca sanırım burnunu tıkamış memem zaten kemiği dar zor nefes alıyor. Ağlamasına uyandım birden. Ne güzel uykumu almıstım birazda olsa ama çok riskli oldugu icin birdaha yapmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…