- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.255
- 248
Ayçiçek yağı daha makbule geçerdi aslındacanım kocam bu güzel anlamlı ona evlat verdiğim günde bana 1 koli yumurta getirdi
Ayçiçek yağı daha makbule geçerdi aslındabenim eşim de her 14 şubatta "biz sevgili değiliz" eşiz ömür ortağıyız diye olayı kapatıyor
Ay ne guzeleluard girer insallah. Daha once anlatmistim; benim bir numarada sabah doktora gitmistik, ne kanalda dedi, ne sanci var dedi, 2 gun sonra gel sezaryen konusalim dedi sadece. Benim o aksam suyum geldi, ertesi gun doguruverdim. Yani hersey birden oluveriyor da, sabirli olmak gerekiyor. Benim bugun o sabrim tukendi. Uykusuzluk ve burun tikanikligi da sinirimi bozdu sanirim.
34 cmKızlar bebeklerinizin kafa çapı kaç cm doğdu
Kızlar bebeklerinizin kafa çapı kaç cm doğdu
Bana contractubex diye bir krem verdiHerkese merhaba, yeni doğum yapanlara tebrikler, sağlıklı güzel günlerde büyürün bebişlerinizi
Sezeryan olanlara bir sorum olacak, doktorunuz iz kremi verdi mi? Doğum sonrası hemen başladınız mı? Benim biraz şişti ve sızlıyo dikişim acaba sakıncası olur mu diye korktum ama bir an önce başlamak da gerekiyormuş. (Bana siliskar jel verdi)
35 cm doğduKızlar bebeklerinizin kafa çapı kaç cm doğdu
35 cmKızlar bebeklerinizin kafa çapı kaç cm doğdu
Bizimde sarılık sorunu var yarın kontrole gideceğiz bana geçmiş gibi geliyor aslında ama. İnşallah sizinde bir an evvel çözülür ya çok sıkıntıBende unutuyorum çoğu şeyi ya, annem bizde yemek çamaşır ev işleri onda, o gidince napicam bilmiyorum.. Cok sıkıntı olmaz cnm ya sarılık falan yoksa, daha iyi emmistir bebeğin, bizde sarılık var kan uyuşmazlığı olduğu için doktorum uzun sürer dedi, kac gündür Savaşıyoruz resmen, yavrum tam sümükleri temizleniyor dalıyor uykuya, tekrar Uyandırıyoruz..
Oo zor kararlar hadi bakalım. Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin bebikSimdi doktordan ciktim, cati muayenesi yapip, membrani alayim mi diye sordu. Ilk once hayir dedim ama simdi geri donup kabil mu etsem diye dusunuyorum
Ayy boza bende gaz sancısı yaptı galiba yaonu içtikten sonramı oldu tesadüfmüydğ blmiyorum aşırı gaz sancıısı çektm bebeği emziremedm ağrıdan. Ceviz yiyeyim ben de. Bu solgarın vitamini sütümü arttırdı ama su gibi sütüm. Benm sütüm baya yağlıydı az gelse bile katıydı. Simdi su gibi gelince sinirlerim bozuldu bebek doymazki
Aklımda bulunsun canım, kullandğm damla işe yarıyormu emin olamıyorum hala. Yine ağlıyor kıvranıyor sonucta işe yaramıyor bence. Bi nebze daha kolay pırtlatıyor o kadar . Ev işlerini nasıl yapıyorsun? Ana kucağı almayı düşünüyorum titreşimliler var gaz sancısına iyi geliyormus . İnsallah durur ana kucağında
Başta gelen süt su gibi olur canım sonradan gelen yağlı oluyor eğer günde 8 defa çişli bez değiştiriyorsan doyuyor demektir. Ev işlerine annem yarımcı oluyor göndermedim hala haftay gidecek şimdiden napıcam diye düşünüyorum kara kara. Kanguruya takıcam sanırım başka çözüm gelmedi aklıma. Sende bi kanguru yada siling deneyebilirisnAyy boza bende gaz sancısı yaptı galiba yaonu içtikten sonramı oldu tesadüfmüydğ blmiyorum aşırı gaz sancıısı çektm bebeği emziremedm ağrıdan. Ceviz yiyeyim ben de. Bu solgarın vitamini sütümü arttırdı ama su gibi sütüm. Benm sütüm baya yağlıydı az gelse bile katıydı. Simdi su gibi gelince sinirlerim bozuldu bebek doymazki
Keseyi mi yırtcak yani bir kaç gün beklesen mi acaba zıplayıp yürüyüp hareketli kalıp kendisinin gelmesini. Diğer türlü suni sancı ile mi ilerleyecekti acaba?Simdi doktordan ciktim, cati muayenesi yapip, membrani alayim mi diye sordu. Ilk once hayir dedim ama simdi geri donup kabil mu etsem diye dusunuyorum
Yok nisani alacak diye anladim ben, keseyi patlatmayacak. Ama yaptirmadim. Beklemeye devam. Onumuzdeki hafta randevusunda tekrar degerlendirebiliriz dedim, tabi dedi.Keseyi mi yırtcak yani bir kaç gün beklesen mi acaba zıplayıp yürüyüp hareketli kalıp kendisinin gelmesini. Diğer türlü suni sancı ile mi ilerleyecekti acaba?
Ne kadae benzer şeyler yaşıyoruz şaşırıyorum gerçektenBenim kizim da boyle, dün iki saat çişe gidemedim afedersiniz
Rutinimiz şu
Kirk dakikalik uykudan kalkiyo, altini temizliyorum ardina bir meme veriyorum. Baslarken sinirle emiyo. Ara ara uyuyo ama memeyi agiz kenarinda bulmazsa çiğliği basiyo. Sonra diger memeye geciyoruz. Bu sefer kaka moduna giriyo ama memede uyuyakaliyo. Temizlerken uyanip yine meme istiyo
İki bazen uc saat sonunda ciğlik basiyo, mecburen mama takviye ediyorum
Mama verirsem iki uc saat uyuyo, vermeyince hic bana dinlenme firsati vermiyor.
Napcaz? Nolcak bizim halimiz?
Benimki 35Kızlar bebeklerinizin kafa çapı kaç cm doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?