Aynı derrtten muzdaribiz kafayı yicem sürekli emiyor ben hiç bişe yiyip içemiyorum uyuyamıyorum o yüzden de süt birikmiyor olanıda beyfendi keyif yapa yapa çekiyor. Bakıyor karnı doymuyor basıyor çığlığı. Ee napayım simdi ben anlamadım aksamları mutlaka mama veriyorum yoksa susturmak imkansızBizim oğlan ikindiden beri memede
Üst üste emdiği için süt birikmiyor, bu sebeple emdikçe emiyor doymuyor
Ne zaman düzenli uyusam sütüm artıyor ve ben hala uyuyamadım
Bugün süt yetmeyince kocam efendi
Dur eczaneye gideyim mama alayım diyor
Hele bir dur 2-3 gün daha aynı sıkıntı olursa alırız meraklanma dedim
Geçmiş olsun cnm. Maskeni tak ve bol bol emzir bebeğini, 4 5 güne negatife döner.Kızlar kovid testim pozitif çıktı napacagim
Bu yeni varyant 4 5 güne negatife dönüyor. Yarın bi test verin bence.Arkadaslar kovidli dogum yapan oldu mu aramizda. 4gun oldu test ne zamam yapsam negatife döner acaba. Doktorum muayene edebilmek icim negatif olmasini bekliyor. 4gun kan sulandirici oldum nst takibi. Arada ufak sancilarim oluyor. Endiseliyim.
Bolca tere yemelisin, covid servisinde yattı kardeşim doktor tere istedi. Akciğerlere inerse buradaki covid söküp attığını söyledi. Bunun dışında ek gıda takviyeleri çinko magnezyum folic asid ve vitaminler güçlü kalmanızı sağlayacak kolay atlatmanıza yardımcı olur.Kızlar kovid testim pozitif çıktı napacagim
Hahaha benimde son tarih 24 Şubat aynı bu moddayım sanki hiç doğmayacak gibi bugün kontrolüm var doktorla bakalım beyfendi ne alemdeBenim oğlan doğmuyor kızlar ne bir sancı ne birşey doğmuyor çocuk. Medine hurması da yedim. Çömeliyorum da işte yapıyorum. Aktif olarak sürekli ayaktayım doğmuyor. Com
Durun durun size daha varHahaha benimde son tarih 24 Şubat aynı bu moddayım sanki hiç doğmayacak gibi bugün kontrolüm var doktorla bakalım beyfendi ne alemde
Ay böyle 38-39 haftalarda doğanları görünce geç kalmışım hissine kapılıyorumDurun durun size daha varbiz gunu gecenler napcaz yarinki kontrolde bakalim ne durumdayiz normal hayaliyle gecirdim gebeligi ama sanirim sezeryana donecek. Minik kus icerde artik pek de minik degil
İkimizin aynı zaten 24 şubat benim de. Artık ailemin çevremin inancı kalmadı. Kime WhatsApp dan foto atsam ay doğurdun sandım diyorHahaha benimde son tarih 24 Şubat aynı bu moddayım sanki hiç doğmayacak gibi bugün kontrolüm var doktorla bakalım beyfendi ne alemde
Oooo günü geçmiş gerçekten kıdemli hamile olmuşsun biz hala uzman pozisyonundaDurun durun size daha varbiz gunu gecenler napcaz yarinki kontrolde bakalim ne durumdayiz normal hayaliyle gecirdim gebeligi ama sanirim sezeryana donecek. Minik kus icerde artik pek de minik degil
Valla biz de 38de vi heyecan beklemeye basladik, 39i kesin gelir diye gecirdik, 40 doldu tik yokAy böyle 38-39 haftalarda doğanları görünce geç kalmışım hissine kapılıyorumSizede Allah kolaylık versin inşallah çabucak doğar sezeryana falan gerek kalmadan
Hic boyle hayal etmemistimOooo günü geçmiş gerçekten kıdemli hamile olmuşsun biz hala uzman pozisyonunda38 39 ne ki diyorsun ben 40ları gördüm
Aynı derrtten muzdaribiz kafayı yicem sürekli emiyor ben hiç bişe yiyip içemiyorum uyuyamıyorum o yüzden de süt birikmiyor olanıda beyfendi keyif yapa yapa çekiyor. Bakıyor karnı doymuyor basıyor çığlığı. Ee napayım simdi ben anlamadım aksamları mutlaka mama veriyorum yoksa susturmak imkansız
Protein kaçağında ellerde ayaklarda ödem normalden fazla oluyormuş. Odaklanma problemi yaşanıyormuş dışarıdan halsizliğiniz belli oluyormuş bu hafta doktorum söyledi. Bebeğim hareketlerini takip edip şüphe duyuyorsanz Dr 'a gitmekte fayda var. Geçmiş olsunKızlar merhaba 39+1 günlüğüz 3 gündür halsiz hissediyorum mide bulantım var ama bugün sanki biraz hafifledi yarın sabah doktoruma randevum var ama yine de hiçbişey yapmadan duramadım sizce protein kaçağı veya gebelik zehirlenmesi olabilir mi yaşayanınız var mı Allah korusun inşallah değildir de
Çok teşekkür ederim cevabınız için yarın sabaha aldık randevumuzu yine de sabredemedim el ayakta ödem anlaşılır derecede yok çok şükür hareketleri de takip ediyorum gayet hareketli mide bulantısı bi anda başlayınca o beni çok korkuttuProtein kaçağında ellerde ayaklarda ödem normalden fazla oluyormuş. Odaklanma problemi yaşanıyormuş dışarıdan halsizliğiniz belli oluyormuş bu hafta doktorum söyledi. Bebeğim hareketlerini takip edip şüphe duyuyorsanz Dr 'a gitmekte fayda var. Geçmiş olsun
Peki kanala girmis miydi en azindanSon 2 gun. Hic bir emare yok dogumla ilgili. Dun sabah seks ile basladim, ananas ile devam ettim, sonra uzun yorucu bir yuruyus yaptim, eve dondum hurma yedim, sicak su ile kuveti doldurup kuvette pelvik hareketleri yaptim, ciktim pilates topunda zipladim. Hala daha tik yok. Aslinda o iceride mutlu ben hamilelikte rahatim diyordum surekli ama gununu gececegini de hic dusunmemistim. Hatta hep 14 subat bebegi olsun diye istiyordum. Beklemeye devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?