2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynı derrtten muzdaribiz kafayı yicem sürekli emiyor ben hiç bişe yiyip içemiyorum uyuyamıyorum o yüzden de süt birikmiyor olanıda beyfendi keyif yapa yapa çekiyor. Bakıyor karnı doymuyor basıyor çığlığı. Ee napayım simdi ben anlamadım aksamları mutlaka mama veriyorum yoksa susturmak imkansız

Kızlar kovid testim pozitif çıktı napacagim
Geçmiş olsun cnm. Maskeni tak ve bol bol emzir bebeğini, 4 5 güne negatife döner.
Arkadaslar kovidli dogum yapan oldu mu aramizda. 4gun oldu test ne zamam yapsam negatife döner acaba. Doktorum muayene edebilmek icim negatif olmasini bekliyor. 4gun kan sulandirici oldum nst takibi. Arada ufak sancilarim oluyor. Endiseliyim.
Bu yeni varyant 4 5 güne negatife dönüyor. Yarın bi test verin bence.

Kızlar kovid testim pozitif çıktı napacagim
Bolca tere yemelisin, covid servisinde yattı kardeşim doktor tere istedi. Akciğerlere inerse buradaki covid söküp attığını söyledi. Bunun dışında ek gıda takviyeleri çinko magnezyum folic asid ve vitaminler güçlü kalmanızı sağlayacak kolay atlatmanıza yardımcı olur.

Benim oğlan doğmuyor kızlar ne bir sancı ne birşey doğmuyor çocuk. Medine hurması da yedim. Çömeliyorum da işte yapıyorum. Aktif olarak sürekli ayaktayım doğmuyor. Com
Hahaha benimde son tarih 24 Şubat aynı bu moddayım sanki hiç doğmayacak gibi bugün kontrolüm var doktorla bakalım beyfendi ne alemde

Hahaha benimde son tarih 24 Şubat aynı bu moddayım sanki hiç doğmayacak gibi bugün kontrolüm var doktorla bakalım beyfendi ne alemde
Durun durun size daha var biz gunu gecenler napcaz yarinki kontrolde bakalim ne durumdayiz normal hayaliyle gecirdim gebeligi ama sanirim sezeryana donecek. Minik kus icerde artik pek de minik degil

Durun durun size daha var biz gunu gecenler napcaz yarinki kontrolde bakalim ne durumdayiz normal hayaliyle gecirdim gebeligi ama sanirim sezeryana donecek. Minik kus icerde artik pek de minik degil
Ay böyle 38-39 haftalarda doğanları görünce geç kalmışım hissine kapılıyorum Sizede Allah kolaylık versin inşallah çabucak doğar sezeryana falan gerek kalmadan

İkimizin aynı zaten 24 şubat benim de. Artık ailemin çevremin inancı kalmadı. Kime WhatsApp dan foto atsam ay doğurdun sandım diyor hem doğuramıyorum hem insanların duyguları ile de oynuyorum

Oooo günü geçmiş gerçekten kıdemli hamile olmuşsun biz hala uzman pozisyonunda 38 39 ne ki diyorsun ben 40ları gördüm

Ay böyle 38-39 haftalarda doğanları görünce geç kalmışım hissine kapılıyorum Sizede Allah kolaylık versin inşallah çabucak doğar sezeryana falan gerek kalmadan
Valla biz de 38de vi heyecan beklemeye basladik, 39i kesin gelir diye gecirdik, 40 doldu tik yok sanci yok, nişan yok hicbisi yok bakalim artik hayirlisiyla kavusmaktan baska bir dilegim yok, ne sekilde gelecegini kafama takmayacagim tesekkur ederim, sizler de kavusun en dogru zamanda en saglikli sekilde insallah

Herkese merhaba, yeni doğum yapanlara tebrikler, sağlıklı güzel günlerde büyürün bebişlerinizi
Sezeryan olanlara bir sorum olacak, doktorunuz iz kremi verdi mi? Doğum sonrası hemen başladınız mı? Benim biraz şişti ve sızlıyo dikişim acaba sakıncası olur mu diye korktum ama bir an önce başlamak da gerekiyormuş. (Bana siliskar jel verdi)

Benim kizim da boyle, dün iki saat çişe gidemedim afedersiniz
Rutinimiz şu
Kirk dakikalik uykudan kalkiyo, altini temizliyorum ardina bir meme veriyorum. Baslarken sinirle emiyo. Ara ara uyuyo ama memeyi agiz kenarinda bulmazsa çiğliği basiyo. Sonra diger memeye geciyoruz. Bu sefer kaka moduna giriyo ama memede uyuyakaliyo. Temizlerken uyanip yine meme istiyo
İki bazen uc saat sonunda ciğlik basiyo, mecburen mama takviye ediyorum
Mama verirsem iki uc saat uyuyo, vermeyince hic bana dinlenme firsati vermiyor.
Napcaz? Nolcak bizim halimiz?

Kızlar benim bebe devamlı emmek istiyo. Gecr gündüz hiç bi uyku düzenimiz kalmadı. Sarılığı silince iyice bi oburlaştı. Göğüslerimin ve benim halim kalmıyor çoğu zaman. Kendimi cidden bazen inek gibi hissediyorum o kadar yorucu geçiyor ki.. memeden ayrıldığı an kendi kendini uyandırıp ağlama krizlerine giriyor. Sizin bebeler nasıl? Bizim gibi olanlar varsa neler yapıyorsunuz? Ben artık doymadığını düşünüp mama başlamayı felan düşünüyorum.

Kızlar süt arttırıcı takviyeleri kullanıyoruz ya ne zamana kadar kullanıcaz? Yani diyolar ki su süt yapar ama ben takviye kullanınca bile idare ediyor sütüm kullanmasam kesin gidicek

Kızlar merhaba 39+1 günlüğüz 3 gündür halsiz hissediyorum mide bulantım var ama bugün sanki biraz hafifledi yarın sabah doktoruma randevum var ama yine de hiçbişey yapmadan duramadım sizce protein kaçağı veya gebelik zehirlenmesi olabilir mi yaşayanınız var mı Allah korusun inşallah değildir de

Protein kaçağında ellerde ayaklarda ödem normalden fazla oluyormuş. Odaklanma problemi yaşanıyormuş dışarıdan halsizliğiniz belli oluyormuş bu hafta doktorum söyledi. Bebeğim hareketlerini takip edip şüphe duyuyorsanz Dr 'a gitmekte fayda var. Geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim cevabınız için yarın sabaha aldık randevumuzu yine de sabredemedim el ayakta ödem anlaşılır derecede yok çok şükür hareketleri de takip ediyorum gayet hareketli mide bulantısı bi anda başlayınca o beni çok korkuttu

Son 2 gun. Hic bir emare yok dogumla ilgili. Dun sabah seks ile basladim, ananas ile devam ettim, sonra uzun yorucu bir yuruyus yaptim, eve dondum hurma yedim, sicak su ile kuveti doldurup kuvette pelvik hareketleri yaptim, ciktim pilates topunda zipladim. Hala daha tik yok. Aslinda o iceride mutlu ben hamilelikte rahatim diyordum surekli ama gununu gececegini de hic dusunmemistim. Hatta hep 14 subat bebegi olsun diye istiyordum. Beklemeye devam.

Peki kanala girmis miydi en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…