Bizimki de masajla rahatlıyordu. 15 günlük oldu, başka bir seviyeye geçti. Yeni özellikler yüklendiPapatya-rezene yağı ile masaj yöntemi var bide. Ebe önermişti bana. Göbeğinin alt kısmından sol tarafa yukarı doğru (saat hizası olarak 6 ile 12 arası) küçük daireler yapıp, 12den 6a kadar sağ taraftan da düz asağı ovalayarak. Bunu 7 8 kere tekrarlıyorum. Gece yatırmadan, bezini değiştirdikten sonra. Gaz sorunumuz olmadı şimdiye kadar çok şükür.
Yöntemi anlatabilmişimdir umarım
Evet canım bizdede oldu doktora götürdük göbek bağının kalan parçaları kuruyup düşüyormuş içerdeki gazla ve ıkınma ile onu atıyormuş, ara ara ve az olursa korkmayın dedi bizi de rahatlattı doktorumuz .Sağolun canlar❣
Gece doktoruna mesaj attım. Göbek kalıntıları düşmüş gayet normal sızıntı şeklinde arada kanama olur,cogalirsa gelin dedi. Sizinde aklinizda olsun.
Sağolun canlar❣
Gece doktoruna mesaj attım. Göbek kalıntıları düşmüş gayet normal sızıntı şeklinde arada kanama olur,cogalirsa gelin dedi. Sizinde aklinizda olsun.
Bizim doktor fazla mı temkinli nedir ya hemen tahlil yaptırdı. Kan uyuşmazlığına bağlı sarılık için de her gün hastaneye gidip kan verdik. Gerçi o sayede erken yakalandı sarılık, hemen fototerapiye alındı ama yazık yani çocuğu bağırta bağırta kan aldılar her gün. Ellerindeki topuklarındaki morarıkları, çığlıklarını silemiyorum hafızamdanEvet canım bizdede oldu doktora götürdük göbek bağının kalan parçaları kuruyup düşüyormuş içerdeki gazla ve ıkınma ile onu atıyormuş, ara ara ve az olursa korkmayın dedi bizi de rahatlattı doktorumuz .
Evet evet canım işte aynı ya ilk haftalar yoktu bu şu bir haftadır var her hafta ayrı maceralar başladı Allah bizimde onlarında yardımcısı olsun gözler kan çanağı uyku desen sizlere ömürBiz aynı damlayı günde 4 kez 15 damla kullanıyoruz. Aynı durumdayız. 6.45'ten beri saat başı emip ağlıyor. Zar zor uyuyakalıyor. Ağlayarak uyanıyor. Bez değiştir, emzir, aynı döngü. Ayaklar hep karnında, kıvranıyor gaz sancısından
Evet canım doktorun biraz fazla temkinliymiş, olsun zarar gelmez tabi ki tek sonuçları güzel gelsin bebişlerimizin de bakılsın bütün değerleri . Bizim minikte erken doğum kaynaklı yenidoğan yoğunbakımında yattı doktorumuzda çok pinpirikliydi, her organı ayrı doktora gösterdi çok ilgiliydi ama olsun içimiz rahat en azından . Bebeklerimizin O esnada canalrıacıyor bizim onlardan daha çok acıyorBizim doktor fazla mı temkinli nedir ya hemen tahlil yaptırdı. Kan uyuşmazlığına bağlı sarılık için de her gün hastaneye gidip kan verdik. Gerçi o sayede erken yakalandı sarılık, hemen fototerapiye alındı ama yazık yani çocuğu bağırta bağırta kan aldılar her gün. Ellerindeki topuklarındaki morarıkları, çığlıklarını silemiyorum hafızamdan
Sarılık için su ateş ölçer gibi alet var ya ondan baktı bir kere doktor 5. Gündü, bide 10.gun gittik bu defa o aletle bile bakmayıp eliyle kontrol etti sarılık yok dedi. Sürekli canını yakmaya gerek yok yani sonuçta gözle görünce bile var mı yok mu belli oluyor. Bide o aletle bakilsa tamamdir.Bizim doktor fazla mı temkinli nedir ya hemen tahlil yaptırdı. Kan uyuşmazlığına bağlı sarılık için de her gün hastaneye gidip kan verdik. Gerçi o sayede erken yakalandı sarılık, hemen fototerapiye alındı ama yazık yani çocuğu bağırta bağırta kan aldılar her gün. Ellerindeki topuklarındaki morarıkları, çığlıklarını silemiyorum hafızamdan
Ay oğlumda bende öyle olmuştum... çok sinir bozucu bisey,millet aylarca olmuyor ne kadar rahatKızlar ben adet oldum
Çok ağrılı geçerdi adetlerim hiçbişey değişmemiş hala aynı. Hem bebekle uğraş emzir hem sancıyı çek off.
Anneme çekmişim galiba o da 40 ı biter bitmez adet olmus
Valla canım ya , benm bebiş zaten maşallahı var hiç rahat bırakmıyorSarılık için su ateş ölçer gibi alet var ya ondan baktı bir kere doktor 5. Gündü, bide 10.gun gittik bu defa o aletle bile bakmayıp eliyle kontrol etti sarılık yok dedi. Sürekli canını yakmaya gerek yok yani sonuçta gözle görünce bile var mı yok mu belli oluyor. Bide o aletle bakilsa tamamdir.
Ay oğlumda bende öyle olmuştum... çok sinir bozucu bisey,millet aylarca olmuyor ne kadar rahat
Ben şapkayı hep takıyorum. Ev sıcak olmasına rağmen takıyorum çıkardığm gibi hapşırıyor çünkü. Kafasının soğuk oldugunuda hissediyorum.Şimdii kızlar,hele bi bakın
Bu 2 saatte bir uyandırıp emzirme durumu ne zaman bitecek? Yani acıktığında kendi uyansa? Erken mi sizce bunun için? Doktora soran oldu mu?
Bir de bebikolara devamli şapka takıyor musunuz?
Oğlumda 2 Ay taktım hiç çıkarmadım ama benim kız afakanli. Asla istemiyor ,yelek giyse bile yırtınıyor ay hiç gelemiyor bunalmaya. Banyo olduğu gün takıyorum zar zor , diğer günler takmıyorum ama içimde rahat değil. Ev oldukça sıcak bu arada.
Canım bez değmiştir bizimde oldu öyle bezi katladık göbeğine değmesin yada büyük temizleme pamukları varta ondan koydum üzerine kıyafet bez değmesin diye ertesi güne geçti.eğilip kokla eğer kötü bir koku yoksa sorun yokKızımın göbeği 9 gün önce düştü. Düştükten sonra gayet güzel pıhtılaşmis kabuk bağlamıştı, bugün banyo oldu ve akşam zibinda kan gördüm. Sanırım kabuğu sudan dolayı yumuşayıp düşmüş od hafif kanama yapmis.
Ne yapayım yarın goturmelimiyim doktora takip mi edeyim?
Ay bende takayım bundan sonra,kafasından üsütebilir.Ben şapkayı hep takıyorum. Ev sıcak olmasına rağmen takıyorum çıkardığm gibi hapşırıyor çünkü. Kafasının soğuk oldugunuda hissediyorum.
2 saatte bir emzirme Durumunu 20 günden sonra kestim canım sanırım tam hatırlamıyorum. Ama bayadır kendi isteyince emziriyorum. Zaten bayadır kendi hep meme istiyor sonra bıraktım işte canım
Yok cnm koku yok ,doktora mesaj attım gece epey endişelenip, normal ama yoğun kanama olursa getir dedi. Sabaha iyice kurumustu göbek kısmı ve evet bez değmiş olabilir ona da dikkat edeyim çok teşekkür ederim ❣Canım bez değmiştir bizimde oldu öyle bezi katladık göbeğine değmesin yada büyük temizleme pamukları varta ondan koydum üzerine kıyafet bez değmesin diye ertesi güne geçti.eğilip kokla eğer kötü bir koku yoksa sorun yok
Probiyotik verdi mi dr unuz.Kızlar inanır mısınız benim oğlanda aynı şekilde allahım yeni çıktı bu halleri de hey yarabbim ıkınıyor bide kupkırmızı oluyor suratı sonra ya ağlıyor yada daha çok ıkınıyor arada ıkınma sesinden boğazı acıyor tahminim bi öksürüyor allahım napıcapımı şaşırdım inanın . Gaz damlası sabah akşam 10 damla san simplex dedi doktorumuz diye bir hafta geçti onu kullanıyoruz ama fayda görmüş halimiz bu ise fayda görmemiş halimiz ne olacakmış bilmiyorum, bide gaz hırsından sürekli emmek istiyor . Sizin gaz damlaları ne
Yok canım hiç uyandırmıyorum. Dün acayip uyudu hatta bişe oldu sandık. Sabah aksam full uyudu . Uyandırdım huysuzlandı iki fırt cekip tekrar uyudu. Ama Bugun acısını çıkardı sağolsunAy bende takayım bundan sonra,kafasından üsütebilir.
3-4 saat uyuduğunda uyandirmiyorsun o zman. Gerçi o kadar uyumuyor ama banyo sonrası bazen oluyor.
Aynısı başımıza geldi cnm doktorum takip et 2 3 gün gelebilir artarsa gel dedi sonra kendiliğinden geçtiKızımın göbeği 9 gün önce düştü. Düştükten sonra gayet güzel pıhtılaşmis kabuk bağlamıştı, bugün banyo oldu ve akşam zibinda kan gördüm. Sanırım kabuğu sudan dolayı yumuşayıp düşmüş od hafif kanama yapmis.
Ne yapayım yarın goturmelimiyim doktora takip mi edeyim?
Bizden kan almadan baktılar ya bi cihazla keşke öyle yapsalardı size deBizim doktor fazla mı temkinli nedir ya hemen tahlil yaptırdı. Kan uyuşmazlığına bağlı sarılık için de her gün hastaneye gidip kan verdik. Gerçi o sayede erken yakalandı sarılık, hemen fototerapiye alındı ama yazık yani çocuğu bağırta bağırta kan aldılar her gün. Ellerindeki topuklarındaki morarıkları, çığlıklarını silemiyorum hafızamdan
Bende dua ediyorum ya inşallah en az 6 ay olmam da rahat ederimKızlar ben adet oldum
Çok ağrılı geçerdi adetlerim hiçbişey değişmemiş hala aynı. Hem bebekle uğraş emzir hem sancıyı çek off.
Anneme çekmişim galiba o da 40 ı biter bitmez adet olmus
O arada sen uyusaydın bol bol ama uyanacak şimdi diye rahat uyuyamıyor insanYok canım hiç uyandırmıyorum. Dün acayip uyudu hatta bişe oldu sandık. Sabah aksam full uyudu . Uyandırdım huysuzlandı iki fırt cekip tekrar uyudu. Ama Bugun acısını çıkardı sağolsunben de saf gibi 40 ı çıktı hemen uslandı dedim sevinmiştim halbuki ah ah..
Artık o kendi belirliyor açlığını gösteryor ben de hiç karısmıyorum çişli bezleri açık renk ise sayıları iyise tamam.
Bizimde bugün baya geçmiş. Ay korkuyo insan panik oluyoAynısı başımıza geldi cnm doktorum takip et 2 3 gün gelebilir artarsa gel dedi sonra kendiliğinden geçti
Canım benim ki zaten çok nadir 2 saat uyuyor uyuduğundada uyandırmıyorum zaten sık sık yalanarak uyanıyor. Bende şapka taktım 12 günlük bugün ama bugün pek takmadım ev sıcak ve emerken kafası terliyor şapka ile. Beni de daraltıyor şapka.Şimdii kızlar,hele bi bakın
Bu 2 saatte bir uyandırıp emzirme durumu ne zaman bitecek? Yani acıktığında kendi uyansa? Erken mi sizce bunun için? Doktora soran oldu mu?
Bir de bebikolara devamli şapka takıyor musunuz?
Oğlumda 2 Ay taktım hiç çıkarmadım ama benim kız afakanli. Asla istemiyor ,yelek giyse bile yırtınıyor ay hiç gelemiyor bunalmaya. Banyo olduğu gün takıyorum zar zor , diğer günler takmıyorum ama içimde rahat değil. Ev oldukça sıcak bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?