2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizimki de masajla rahatlıyordu. 15 günlük oldu, başka bir seviyeye geçti. Yeni özellikler yüklendi

Sağolun canlar❣
Gece doktoruna mesaj attım. Göbek kalıntıları düşmüş gayet normal sızıntı şeklinde arada kanama olur,cogalirsa gelin dedi. Sizinde aklinizda olsun.
Evet canım bizdede oldu doktora götürdük göbek bağının kalan parçaları kuruyup düşüyormuş içerdeki gazla ve ıkınma ile onu atıyormuş, ara ara ve az olursa korkmayın dedi bizi de rahatlattı doktorumuz .

Sağolun canlar❣
Gece doktoruna mesaj attım. Göbek kalıntıları düşmüş gayet normal sızıntı şeklinde arada kanama olur,cogalirsa gelin dedi. Sizinde aklinizda olsun.
Bizim doktor fazla mı temkinli nedir ya hemen tahlil yaptırdı. Kan uyuşmazlığına bağlı sarılık için de her gün hastaneye gidip kan verdik. Gerçi o sayede erken yakalandı sarılık, hemen fototerapiye alındı ama yazık yani çocuğu bağırta bağırta kan aldılar her gün. Ellerindeki topuklarındaki morarıkları, çığlıklarını silemiyorum hafızamdan

Evet evet canım işte aynı ya ilk haftalar yoktu bu şu bir haftadır var her hafta ayrı maceralar başladı Allah bizimde onlarında yardımcısı olsun gözler kan çanağı uyku desen sizlere ömür bebektir ağlar tabiki emzirip yatırmak için doğurmadık ama bizim bebekler baya gazlı onlar ağlamasın ıkınıp bi yerlerini acıtmasınlarda tek biz uykusuz olalım önemli değil Kamyon freningibi ses çıkarıyoruz biz bu arada gaz sancısından ıkınırken

Evet canım doktorun biraz fazla temkinliymiş, olsun zarar gelmez tabi ki tek sonuçları güzel gelsin bebişlerimizin de bakılsın bütün değerleri . Bizim minikte erken doğum kaynaklı yenidoğan yoğunbakımında yattı doktorumuzda çok pinpirikliydi, her organı ayrı doktora gösterdi çok ilgiliydi ama olsun içimiz rahat en azından . Bebeklerimizin O esnada canalrıacıyor bizim onlardan daha çok acıyor

Kızlar ben adet oldum
Çok ağrılı geçerdi adetlerim hiçbişey değişmemiş hala aynı. Hem bebekle uğraş emzir hem sancıyı çek off.
Anneme çekmişim galiba o da 40 ı biter bitmez adet olmus

Sarılık için su ateş ölçer gibi alet var ya ondan baktı bir kere doktor 5. Gündü, bide 10.gun gittik bu defa o aletle bile bakmayıp eliyle kontrol etti sarılık yok dedi. Sürekli canını yakmaya gerek yok yani sonuçta gözle görünce bile var mı yok mu belli oluyor. Bide o aletle bakilsa tamamdir.
Kızlar ben adet oldum
Çok ağrılı geçerdi adetlerim hiçbişey değişmemiş hala aynı. Hem bebekle uğraş emzir hem sancıyı çek off.
Ay oğlumda bende öyle olmuştum... çok sinir bozucu bisey,millet aylarca olmuyor ne kadar rahat

Şimdii kızlar,hele bi bakın
Bu 2 saatte bir uyandırıp emzirme durumu ne zaman bitecek? Yani acıktığında kendi uyansa? Erken mi sizce bunun için? Doktora soran oldu mu?

Bir de bebikolara devamli şapka takıyor musunuz?
Oğlumda 2 Ay taktım hiç çıkarmadım ama benim kız afakanli. Asla istemiyor ,yelek giyse bile yırtınıyor ay hiç gelemiyor bunalmaya. Banyo olduğu gün takıyorum zar zor , diğer günler takmıyorum ama içimde rahat değil. Ev oldukça sıcak bu arada.

Valla canım ya , benm bebiş zaten maşallahı var hiç rahat bırakmıyor

Ben şapkayı hep takıyorum. Ev sıcak olmasına rağmen takıyorum çıkardığm gibi hapşırıyor çünkü. Kafasının soğuk oldugunuda hissediyorum.
2 saatte bir emzirme Durumunu 20 günden sonra kestim canım sanırım tam hatırlamıyorum. Ama bayadır kendi isteyince emziriyorum. Zaten bayadır kendi hep meme istiyor sonra bıraktım işte canım

Canım bez değmiştir bizimde oldu öyle bezi katladık göbeğine değmesin yada büyük temizleme pamukları varta ondan koydum üzerine kıyafet bez değmesin diye ertesi güne geçti.eğilip kokla eğer kötü bir koku yoksa sorun yok

Ay bende takayım bundan sonra,kafasından üsütebilir.
3-4 saat uyuduğunda uyandirmiyorsun o zman. Gerçi o kadar uyumuyor ama banyo sonrası bazen oluyor.

Yok cnm koku yok ,doktora mesaj attım gece epey endişelenip, normal ama yoğun kanama olursa getir dedi. Sabaha iyice kurumustu göbek kısmı ve evet bez değmiş olabilir ona da dikkat edeyim çok teşekkür ederim ❣

Probiyotik verdi mi dr unuz.
Bir sor cnm.biz kullanıyoruz tabiki gazımız var ama öyle ağlama krizlerimiz çok az oluyo.

Ay bende takayım bundan sonra,kafasından üsütebilir.
3-4 saat uyuduğunda uyandirmiyorsun o zman. Gerçi o kadar uyumuyor ama banyo sonrası bazen oluyor.
Yok canım hiç uyandırmıyorum. Dün acayip uyudu hatta bişe oldu sandık. Sabah aksam full uyudu . Uyandırdım huysuzlandı iki fırt cekip tekrar uyudu. Ama Bugun acısını çıkardı sağolsun ben de saf gibi 40 ı çıktı hemen uslandı dedim sevinmiştim halbuki ah ah..

Artık o kendi belirliyor açlığını gösteryor ben de hiç karısmıyorum çişli bezleri açık renk ise sayıları iyise tamam.

Aynısı başımıza geldi cnm doktorum takip et 2 3 gün gelebilir artarsa gel dedi sonra kendiliğinden geçti

Bizden kan almadan baktılar ya bi cihazla keşke öyle yapsalardı size de

Kızlar ben adet oldum
Bende dua ediyorum ya inşallah en az 6 ay olmam da rahat ederim

O arada sen uyusaydın bol bol ama uyanacak şimdi diye rahat uyuyamıyor insan artık düzene girer sizin yavaş yavaş 40 i çıktığı için.
Aynısı başımıza geldi cnm doktorum takip et 2 3 gün gelebilir artarsa gel dedi sonra kendiliğinden geçti
Bizimde bugün baya geçmiş. Ay korkuyo insan panik oluyo

Canım benim ki zaten çok nadir 2 saat uyuyor uyuduğundada uyandırmıyorum zaten sık sık yalanarak uyanıyor. Bende şapka taktım 12 günlük bugün ama bugün pek takmadım ev sıcak ve emerken kafası terliyor şapka ile. Beni de daraltıyor şapka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…