2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Suyum çok eksildi. Bu sebeple sezeryana alıyorlar beni arkadaşlar
Nasılsın cnm ? Bebegine kavusmussundur coktan
Maalesef cnm kötü oldu ,umarım hepsi iyidir.

Bugün yarı kirkimiz çıktı banyo yaptık anne kız, 4 martta asimiz var bizimde. İlk dozu doğumdan hemen sonra yapıyorlar sanırım o aşının.

Aynı anda 2 memeyi de vermiyorum ki ben birini emerken uyuyor diğerine diğer emzirmede geçiyoruz hoş max yarım saatte bir meme istiyor emmesede emzik gibi ağzında tutmak için. Bakalım bende bi sağayım inşallah artar oda

Ya benimki hiç öyle uyumuyor geceleri uykusuzluktan bayılıyor arada oda max 2.5 saat falan sürüyor. Çok uykusuz bi bebek

Süt ile silme doktoruma mesaj attım bende aynı durumdan sakın süt ile silme dedi serum fizyolojik ile temizle birde netira damla günde 1 damla 1 hafta kullan dedi.

Seninki ile benimki aynı ya. annem gitti bugün arada o kucaklıyordu ben en azından rahat rahat wcye giriyordum şimdi nerde kolum koptu tutmaktan

Valla bende bilmiyorum ama biz erken doğurduğumuz için kendimize gelip aktif olmaya başladık bi çoğu daha yeni doğum yaptı muhtemelen alışma süreci doğum ağrısı başka çocuklar falan derken vakit bulamıyor olabilirler. Bende Merak ediyorum ne durumdalar diye

Kızlar süt için solgarın bira mayasını kullanıyorum ama sanki inanılmaz kilo aldm. Gebelikte bile bu kadar kilolu değildim. Ne yapıcaz böyle? Emzirirken kilo almak istemiyorum ya
Bende hem onu hem lactamil hem 2 çeşit çay boza ve hurma yiyorum sürekli olarak. Hiç tartılmadım korkuyorum tartılmaya. Şuan tek derdim anne sütü ile 6 ayı geçirmek. Haziran gibi diyetisyene başlayacağım. Aşırı kilolu değilim hafif göbek kaldı biraz da basen tahmini 70-75 arası varım. 15 kilo vereceğim 3-4 ayda veririm diyetisyenle. Şuan bebekleri doyuralım yeter

Bizim sağlık ocağındaki hemşire 2 mart yazmış cnm ama 28 günlük oluyor o zaman bende diuroum 4 ünde götüreyim daha iyi demi

Bizim sağlık ocağındaki hemşire 2 mart yazmış cnm ama 28 günlük oluyor o zaman bende diuroum 4 ünde götüreyim daha iyi demi
Ay kuzum bilmiyorum ki 2 günden bisey olmaz diye yazmıştır. Sen yine de ara söyle istersen. 2 şubat diye mi 2 mart dedi acaba saymadan?

Evet canım çok şükür. İnşallah sizin değeriniz de düşmüştür. Bize de kalça ultrasonu için 1 ay sonra dediler.
Ya benimki hiç öyle uyumuyor geceleri uykusuzluktan bayılıyor arada oda max 2.5 saat falan sürüyor. Çok uykusuz bi bebek
Ay Allah kolaylık versin canım. Uykusuzluk insanı mahvediyor. İlk gün hem ağrılar hem yorgunluk o kadar uyumaya ihtiyacım vardı ki ama sabaha kadar 10 dk bile uyuyamadım. Sürekli meme de durmak istedi yatağına yatırınca yıktı ortalığı

Tam 30 gün sonra mı olmak zorunda? Bizimki pazara denk geliyor. Doktor 31. günde bir aylık kontrole çağırdı. Kalça usg ve aşı da o gün yapılacak

İşte biz 42 günlüğüz durum aynen öyle. Şuanda da göğsümde yatıyor hiç şu kollarım boş kalmıyor yani

Ye canım gerçekten yemeden süt olmuyormuş . Ben sadece su ile denedm olmadı. Yesllk denedm olmadı bildiğin yiyince sütüm oluyor. Tek kaldık bebişle 1 hafta hiç yemek yapamadm her öğünü atladm sağlıks z beslendm.takviyelere rağmen olmadı sütüm. Yemek gerekiyormus. Ama böyle nereye kadar gitcek blmiyorum aynalara küstüm

Tam 30 gün sonra mı olmak zorunda? Bizimki pazara denk geliyor. Doktor 31. günde bir aylık kontrole çağırdı. Kalça usg ve aşı da o gün yapılacak
Yok canım tam 30 olmak zorunda değil. Biz 32. Günde yaptırdık aşıyıda kalça usg yide.

Seninki ile benimki aynı ya. annem gitti bugün arada o kucaklıyordu ben en azından rahat rahat wcye giriyordum şimdi nerde kolum koptu tutmaktan
Kız aynen bu kadarmı olur
Aynılar resmen. Anneler iyiki varmış gerçekten . Benm annem gittiğinde anladm bebekle ne kdar çok ilgilendiğini. O gitti feleğim şaştı.
Kollarım bileklerim ağrıyor açlığım ve temel ihtiyaçlarımı karsılarsam süükrediyorum. eşim zaten aksam geliyor iki pışpışlıyp uyuyor adam.
Tüm çile ben de yani
Bir de geceleri ık mık yapmaktan uyuyamıyor. Sürekli bacaklarını kasıp gerip duruyor seninkinde de varmı canım

Ben de diyetisyene gideceğim kesin canım. Haziran da 5 aylık oluyorlar artık baslarız bence de . Sütümüzü çok etkilermi diyet vs acaba.
Bir de bu bebelerin mideleri büyüyor sürekli sütümüz kendiliğinden artmaz mı hep böyle takviyemi alacağz ya

Amin canım insallah, sağlıkları yerinde olsunda bi şekilde çekiyoruz işte. Vicdan yapma bilirrim o kalp çarpıntısını. İlkk günler ben gözümü kırpmıyordum geceleri emziricem uyandırmam lazım diye. Mahvolmustum artık. 2 hafta uykusuz durmak ne demek günde belki 2 saat uykuyla duruyordum. O uyumasın istiyordum . Zor süreçler unutuluyormus tabiki ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…