2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hayırlı olsun. Güzel bi doğum olmus
Benm ki de çok değişikti bence. Gece 3 te wc ye kalktım bi nokta kan geldi yataga geri yattığım gibi su boşaldı. ve hiç durmadı heryer su oldu. Hemen ardından sancım basladı. 5 dk da bire düşen sancılardı. Araba hoplayp zıpladıkça suyum geliyor sancım iyice şiddetleniyordu, ve bebeğin kafası iyice aşağıdan ittiriyodu. Allahım inanılmaz bir ağrıydı. En yakın hastaneye gitmemek için zor dayandım.

Belki 2 litreden fazla su gitmiştir benden hastaneye gidene kadar. Doktor daha 2 cm açılman var suyunda baya azalmış diyince sezaryen oldum. Ameliyathanede bile suyum geliyordu o derece

Ay çok sevindim, gözün aydın canım, sağlıkla büyüt kuzunu, darısı da bana olsun inşallah yarın bu zamanlar ben de yazarım sizlere. Bana epidural mi gaz mı diye sordular epidural dedim, bakalım hastanede değişmezse tabi suni sancısız kendiliğinden olmuş, gününü bekliyomuş demek ki minik maşallah canım sana da yavruna da Güle güle büyüt inşallah

Şapka konusu geçmiş,ilk günden beri hiç çıkarmadık şapkayı.Kızımın burnu hiç ısınmıyor sürekli soğuk. Evin içi gayet sıcak ama ben yine de dışına sürekli ince kundak battaniyelerinden sarıyorum. Altını değiştirirken biraz fazla açık kalsın başlıyor hemen hıçkırmaya yada hapşırmaya,aynı babası eşimde ayağından terliğini çıkarsın seriye bağlar hapşırmaya

Dün doğum sonrası kontrolüm vardı. Dikişlerim gayet güzel kapanmış,rahimde kendini baya toplamış fakat bir süre daha kanaman devam eder endişe etme dedi. 2 gün kanamam oluyor 1 gün kesiliyor 4.gün tekrar başlıyor,garip bir döngü

30 gün kadar geldi kanamam. 10 gündür lekelenmemde yoktu. Bugun 40. Günüm pembe akıntı şeklinde geldi annnemde 40 ı çıkar çıkmaz olmuş bu sekilde. Adet gibi sendromlarımda vAr canım ağrı vs
Sorguladığımdan değil ben de bilmediğinden bizi nasıl bir süreç bekliyor diye anlamak için soruyorum. Demek ki 40 günden önce kesilebiliyormuş kanama. Ben hep devam ediyor sanıyordum
Gözün aydın, nihayet gelmiş nazlı bebik bunca erkencinin arasında. Sağlıkla, analı babalı büyüsün

Probiyotik verdi mi dr unuz.
Bir sor cnm.biz kullanıyoruz tabiki gazımız var ama öyle ağlama krizlerimiz çok az oluyo.
Vermedi bize aslında benimde sormam lazım hem bağışıklığı için destek olur hem rahatlatır umarım, yarın sorayım bi doktoruna telefon edip yoksa ağlama krizlerine giriyor kıyamıyorum ya aman çok şükğr olmayında zor bi durum

Ay sağlıkla büyüsün inşallah tebrik ederim canım gözünüz Aydın
Cok tesekkurler:)
Cok tesekkurler. Benim de tam tersi suyu onlar patlattilar, azicik bir su geldi, suyu azmis ama temiz dediler.
Ben saten formda hepsini isaretlemistim, narkotikler haric, resmen o an ne ise yararsa modundaydim :)

Karasbaby Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
gebito Gözünaydın canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah

Cok tesekkur ederim :)

Biz birinci haftanın bitiminden beri probiyotik de kullanıyoruz. Yine de aynı. Galiba bu gaz olayı olacaksa oluyor, kaçarı yok. Bu akşam üç kişi sakinleştiremedik çocuğu, krize girdi resmen. Tok olmasına rağmen meme alırsa belki sakinleşir dedim, ona da sinirlendi saldırdı. Sonra sonra zar zor sakinleştirdik

Kızlar ben doğuma gideceğim 7 saat sonra hastaneye çağırdılar, suni sancı verilerek doğum başlatılacak, bana da dua edin İnşallah sağlıkla alırım kızımı kucağıma
Cnm Rabbim yardimcin olsun, sağlıkla kavusun evladınlq❣
Yarın kilo takibi var,hemşire bana bi tk tuvalete git gün içinde başka hiç bir iş yapma sadece emzir dedi. Bunu tabi ki yapmadım çünkü doktor iki saatte bir yeterli dedi. Demekki bunda.sonrasi için 3 saatte birde emzirebiliriz.

Şapka meselesi bizde de aynı asla taktırmak istemiyor korkuyorum usutecek diye.
Hayırlı olsun,sağlıkla büyüt ins

Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Çok makul değilmiş zaten hemşirenin söylediği şey. Sürekli emzirmek mümkün değil. Dediğim gibi bizim üç saati geçtiğimiz de çok oluyor. Gerçi 15 günlük kontrolden sonra bir daha kilo takibi olmadı ama görüntüde alıyor gibi. Ağırlaştığını da hissediyorum

Üşütmezler inşallah ya evleri sıcak tutuyoruz. Bir de şeyi düşünüyorum, evde şapka taksak dışarıda aynı şapkayla üşüyecekler bu sefer. Daha fazla kapatmak da bu kadar küçüklerken imkansız

Kızlar ayın 15inde doğum yaptım. İkinci çocuğum. İkisi de sezeryan oldu. Bu sefer daha ağır geçti. Yine de çok şükür bebek de ben de iyiyim en fazla bir hafta sıkıntı yaşanıyor. Sonrası yavaş yavaş rayına oturuyor. Ödemim vardı çok fazla ayaklarım davul gibi oldu. Hamileliğimde hiç ödemim olmamıştı. Ayaklarındaki şişlik de dün yani bir haftamızı doldurunca büyük oranda indi. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Ne olursa olsun geçici bir süreç olduğunu unutmayın. Her acı çekişimde bunu tekrarladım geçecek-geçecek

Hayirli uğurlu olsun Allah anali babali büyütsün

Bir bebeğe kaç kişi bakmaya çalışıyor canım ama onlar yine bizi istiyor bizim bitmeyen gücümüzü istiyorlar sanki bizde de durum öyle , iki ablası ve babası kucağından indirmiyor ama onlarda bile durmuyor annesi bu seni istiyor diye dönüp dolaşıp bana geliyor

35+2 de yaptım canım maalesef
Ah canım sende erken yapmışsın ya allahım başka sıkıntıegöstermesşn hayırlı sağlıklımızın ömür versin miniğine şimdi nasıl annesi , sizde küvezde yattınız mı , bende 36+2 de ani den herşeyim yolunda iken erken doğum yaptım 11 gün bebeğim yoğun bakımda yattı daha da kötüsü ilk günler entübe oldu akciğerindeki sülfaktan maddesi daha gelişimini tamamlamadığı için ve anne karnında yutulan sıvıyı kendi başına çıkaramadığı için çok sıkıntılar geçirdik ağla ağla gözyaşı pınarlsrım kurudu, çok şükür 11. Gün evine geldi taburcu olduk şimdi yattığı yerde durmayan bir gazlı yaramaz olduk Allah nerde varsa anneciğinden ayrı hepsini bi an önce kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…