Hayırlı olsun. Güzel bi doğum olmusben dun dogum yaptim :)
Bence cok ilginc bir dogum oldu cunku nisan ya da su gelmedi. Sancilar da belden degil sadece karindan vuruyordu o nedenle yalanci sanci olduklarini dusundum. Butun gece cektim. Ama 10-15 dakikada bir uyandirdilar, cok hafif degillerdi yani. Artik uyuyamas olunca hastaneyi aradim dedim yalanci sancim var ama agriyor da. Eger agriyorsa yalanci degildir, 5 dakikaya dusunce gel dediler. 5 dakikaya dusunce yola ciktik, beni en cok arac yolculugu endiselensiriyordu cunku oturamiyordum ama arabada da titresimden herhalde asiri zorlamadi sancilar. Sonra hastaneye gelis, yatis ve dogum :) epidural olmadi, gaz istedim, gaz ile dogum yaptim. Epiduradwn farki sey oldu; epiduralde kafam tam yerindeydi ilk kizimin dogum anini cok net hatirliyorum, bu sefer gaz kafami bulandirdi, ikinma kisimlarini falan cok ne hatirlamiyorum.
Bidigin cok gur bir sesi var :)
Darisi bekleyenleein basina
Ay çok sevindim, gözün aydın canım, sağlıkla büyüt kuzunu, darısı da bana olsun inşallah yarın bu zamanlar ben de yazarım sizlere. Bana epidural mi gaz mı diye sordular epidural dedim, bakalım hastanede değişmezse tabiben dun dogum yaptim :)
Bence cok ilginc bir dogum oldu cunku nisan ya da su gelmedi. Sancilar da belden degil sadece karindan vuruyordu o nedenle yalanci sanci olduklarini dusundum. Butun gece cektim. Ama 10-15 dakikada bir uyandirdilar, cok hafif degillerdi yani. Artik uyuyamas olunca hastaneyi aradim dedim yalanci sancim var ama agriyor da. Eger agriyorsa yalanci degildir, 5 dakikaya dusunce gel dediler. 5 dakikaya dusunce yola ciktik, beni en cok arac yolculugu endiselensiriyordu cunku oturamiyordum ama arabada da titresimden herhalde asiri zorlamadi sancilar. Sonra hastaneye gelis, yatis ve dogum :) epidural olmadi, gaz istedim, gaz ile dogum yaptim. Epiduradwn farki sey oldu; epiduralde kafam tam yerindeydi ilk kizimin dogum anini cok net hatirliyorum, bu sefer gaz kafami bulandirdi, ikinma kisimlarini falan cok ne hatirlamiyorum.
Sorguladığımdan değil ben de bilmediğinden bizi nasıl bir süreç bekliyor diye anlamak için soruyorum. Demek ki 40 günden önce kesilebiliyormuş kanama. Ben hep devam ediyor sanıyordum30 gün kadar geldi kanamam. 10 gündür lekelenmemde yoktu. Bugun 40. Günüm pembe akıntı şeklinde geldi annnemde 40 ı çıkar çıkmaz olmuş bu sekilde. Adet gibi sendromlarımda vAr canım ağrı vs
Gözün aydın, nihayet gelmiş nazlı bebik bunca erkencinin arasında. Sağlıkla, analı babalı büyüsünben dun dogum yaptim :)
Vermedi bize aslında benimde sormam lazım hem bağışıklığı için destek olur hem rahatlatır umarım, yarın sorayım bi doktoruna telefon edip yoksa ağlama krizlerine giriyor kıyamıyorum yaProbiyotik verdi mi dr unuz.
Bir sor cnm.biz kullanıyoruz tabiki gazımız var ama öyle ağlama krizlerimiz çok az oluyo.
Cok tesekkurler:)Ay sağlıkla büyüsün inşallah tebrik ederim canım gözünüz Aydın
Cok tesekkurler. Benim de tam tersi suyu onlar patlattilar, azicik bir su geldi, suyu azmis ama temiz dediler.Hayırlı olsun. Güzel bi doğum olmus
Benm ki de çok değişikti bence. Gece 3 te wc ye kalktım bi nokta kan geldi yataga geri yattığım gibi su boşaldı. ve hiç durmadı heryer su oldu. Hemen ardından sancım basladı. 5 dk da bire düşen sancılardı. Araba hoplayp zıpladıkça suyum geliyor sancım iyice şiddetleniyordu, ve bebeğin kafası iyice aşağıdan ittiriyodu. Allahım inanılmaz bir ağrıydı. En yakın hastaneye gitmemek için zor dayandım.
Belki 2 litreden fazla su gitmiştir benden hastaneye gidene kadar. Doktor daha 2 cm açılman var suyunda baya azalmış diyince sezaryen oldum. Ameliyathanede bile suyum geliyordu o derece
Ben saten formda hepsini isaretlemistim, narkotikler haric, resmen o an ne ise yararsa modundaydim :)Ay çok sevindim, gözün aydın canım, sağlıkla büyüt kuzunu, darısı da bana olsun inşallah yarın bu zamanlar ben de yazarım sizlere. Bana epidural mi gaz mı diye sordular epidural dedim, bakalım hastanede değişmezse tabisuni sancısız kendiliğinden olmuş, gününü bekliyomuş demek ki minik maşallah canım sana da yavruna da Güle güle büyüt inşallah
Cok tesekkur ederim :)Sorguladığımdan değil ben de bilmediğinden bizi nasıl bir süreç bekliyor diye anlamak için soruyorum. Demek ki 40 günden önce kesilebiliyormuş kanama. Ben hep devam ediyor sanıyordum
Gözün aydın, nihayet gelmiş nazlı bebik bunca erkencinin arasında. Sağlıkla, analı babalı büyüsün
Biz birinci haftanın bitiminden beri probiyotik de kullanıyoruz. Yine de aynı. Galiba bu gaz olayı olacaksa oluyor, kaçarı yok. Bu akşam üç kişi sakinleştiremedik çocuğu, krize girdi resmen. Tok olmasına rağmen meme alırsa belki sakinleşir dedim, ona da sinirlendi saldırdı. Sonra sonra zar zor sakinleştirdikVermedi bize aslında benimde sormam lazım hem bağışıklığı için destek olur hem rahatlatır umarım, yarın sorayım bi doktoruna telefon edip yoksa ağlama krizlerine giriyor kıyamıyorum yaaman çok şükğr olmayında zor bi durum
Cnm Rabbim yardimcin olsun, sağlıkla kavusun evladınlq❣Kızlar ben doğuma gideceğim 7 saat sonra hastaneye çağırdılar, suni sancı verilerek doğum başlatılacak, bana da dua edinİnşallah sağlıkla alırım kızımı kucağıma
Yarın kilo takibi var,hemşire bana bi tk tuvalete git gün içinde başka hiç bir iş yapma sadece emzir dedi. Bunu tabi ki yapmadım çünkü doktor iki saatte bir yeterli dedi. Demekki bunda.sonrasi için 3 saatte birde emzirebiliriz.Öyle öyle aman onlar da iyi olsun biz de iyi olalım ki onlara bakabilelim. Bugün perte çıkardı bizi. Annemle eşim güya "Sen git yat biz oyalayalım" dediler. İkisi de uyuyor şu an. Bebek annemin dizinde üstelik, annem o şekilde uyuyakalmış. Herkesin haşatını çıkardı el kadar bebek
40 gün kanaman devam etmedi mi ki zaten? O bitmeden mi reglin başladı? Nasıl ayırt ediliyor ki? Ben 26. gündeyim. Tam kanama bitti diyorum az da olsa bir daha geliyor
Öyle bir cihaz hiç görmedim sanırım. Parmağıyla tenine bastırıp rengini kontrol ediyordu her gittiğimizde, sonra kilo bakıyordu, bir de kan. Bizim gibi her gün kan veren başka da kimseyi duymadım. Daha doğum sonrası hastaneden taburcu olmadan uyardı bizi adam zaten "Kan uyuşmazlığından dolayı sarılık riski daha yüksek. Her gün gelin takip edeceğiz" diye
10 mu 15 günlük mü ne olduktan sonra bize doktor "Ne zaman isterse o zaman verin ama üç saati geçirmeyin" dedi. Bazen alarmı duymuyorum ya da kapatıp uyuyorum farkında bile değilim. O zaman dört saati bulduğu oluyor. Vicdan yapıyorum. Acısını güzel güzel çıkardı bugün. Saat başı emiyor, sonra ağlayarak uyanıyor, bez değiştirip yeniden emziriyorum. Başa sarıyor
1-2 kez banyodan sonra taktık, sonra onu da bıraktık. Nefret ediyor şapkadan. Sıkılmaya hiç gelemiyor zaten. Bezini değiştirirken üç kişi zor zaptediyoruz
Bize o aletle hiç bakılmadı galiba. Her gün kan tahlili, kilo takibi ve ciltten renk kontrolü yaptı
Allah kolaylık versin. Bir avazda, sağlıkla doğsun inşallah
Hayırlı olsun,sağlıkla büyüt insben dun dogum yaptim :)
Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Çok makul değilmiş zaten hemşirenin söylediği şey. Sürekli emzirmek mümkün değil. Dediğim gibi bizim üç saati geçtiğimiz de çok oluyor. Gerçi 15 günlük kontrolden sonra bir daha kilo takibi olmadı ama görüntüde alıyor gibi. Ağırlaştığını da hissediyorumYarın kilo takibi var,hemşire bana bi tk tuvalete git gün içinde başka hiç bir iş yapma sadece emzir dedi. Bunu tabi ki yapmadım çünkü doktor iki saatte bir yeterli dedi. Demekki bunda.sonrasi için 3 saatte birde emzirebiliriz.
Şapka meselesi bizde de aynı asla taktırmak istemiyor korkuyorum usutecek diye.
Kızlar ben doğuma gideceğim 7 saat sonra hastaneye çağırdılar, suni sancı verilerek doğum başlatılacak, bana da dua edinİnşallah sağlıkla alırım kızımı kucağıma
ben dun dogum yaptim :)
Hayırlı olsun,sağlıkla büyüt ins
aminHayirli uğurlu olsunAllah anali babali büyütsün
Kimsenin memesinde yumru yok sanirsam. Dün aile hekimine sordum, tikali süt bezeleri onlar, duşta bol masajla acilirlar dedi. Başina gelen olursa yaziyim dedimHanimlar, memesinde yumru olan var mi? Bastirinca aciyor.
Bir bebeğe kaç kişi bakmaya çalışıyor canım ama onlar yine bizi istiyor bizim bitmeyen gücümüzü istiyorlar sanki bizde de durum öyle , iki ablası ve babası kucağından indirmiyor ama onlarda bile durmuyor annesi bu seni istiyor diye dönüp dolaşıp bana geliyorÖyle öyle aman onlar da iyi olsun biz de iyi olalım ki onlara bakabilelim. Bugün perte çıkardı bizi. Annemle eşim güya "Sen git yat biz oyalayalım" dediler. İkisi de uyuyor şu an. Bebek annemin dizinde üstelik, annem o şekilde uyuyakalmış. Herkesin haşatını çıkardı el kadar bebek
40 gün kanaman devam etmedi mi ki zaten? O bitmeden mi reglin başladı? Nasıl ayırt ediliyor ki? Ben 26. gündeyim. Tam kanama bitti diyorum az da olsa bir daha geliyor
Öyle bir cihaz hiç görmedim sanırım. Parmağıyla tenine bastırıp rengini kontrol ediyordu her gittiğimizde, sonra kilo bakıyordu, bir de kan. Bizim gibi her gün kan veren başka da kimseyi duymadım. Daha doğum sonrası hastaneden taburcu olmadan uyardı bizi adam zaten "Kan uyuşmazlığından dolayı sarılık riski daha yüksek. Her gün gelin takip edeceğiz" diye
10 mu 15 günlük mü ne olduktan sonra bize doktor "Ne zaman isterse o zaman verin ama üç saati geçirmeyin" dedi. Bazen alarmı duymuyorum ya da kapatıp uyuyorum farkında bile değilim. O zaman dört saati bulduğu oluyor. Vicdan yapıyorum. Acısını güzel güzel çıkardı bugün. Saat başı emiyor, sonra ağlayarak uyanıyor, bez değiştirip yeniden emziriyorum. Başa sarıyor
1-2 kez banyodan sonra taktık, sonra onu da bıraktık. Nefret ediyor şapkadan. Sıkılmaya hiç gelemiyor zaten. Bezini değiştirirken üç kişi zor zaptediyoruz
Bize o aletle hiç bakılmadı galiba. Her gün kan tahlili, kilo takibi ve ciltten renk kontrolü yaptı
Allah kolaylık versin. Bir avazda, sağlıkla doğsun inşallah
Ah canım sende erken yapmışsın ya allahım başka sıkıntıegöstermesşn hayırlı sağlıklımızın ömür versin miniğine35+2 de yaptım canım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?