2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla bir ıkınıyor doğuma girecek kadınlar gibi. Mosmor oluyor o bacaklar hep karnında. Damlasını da kullanıyoruz masajda yapıyorum daha elimden bişey gelmiyor gaz konusunda artık

Başlarda önemli belli bi rutinden sonra gerek kalmaz heralde en fazla çay içebiliriz günde 1-2 fincan belki. Kızım çok emmemişti o yüzden ilerleyen zamanları bende pek bilmiyorum nasıl oluyor

Ay kuzum bilmiyorum ki 2 günden bisey olmaz diye yazmıştır. Sen yine de ara söyle istersen. 2 şubat diye mi 2 mart dedi acaba saymadan?
Belki de cnm direk söylemiştir, oraya götürmem zaten ya çocuk doktoruna götürdüm bi tane bulduk 2 seferdir gidiyoruz baya memnunuz

Tam 30 gün sonra mı olmak zorunda? Bizimki pazara denk geliyor. Doktor 31. günde bir aylık kontrole çağırdı. Kalça usg ve aşı da o gün yapılacak
Bilmem ki cnm çocuk doktoru 1 aylık olunca gelin dedi

Bende diyorum ya nereye kadar yicez ki sürekli, benim annem de bizde o gidince benimde düzenim bozulcak nolcak bilmiyorum

Kızımın göbeği 9 gün önce düştü. Düştükten sonra gayet güzel pıhtılaşmis kabuk bağlamıştı, bugün banyo oldu ve akşam zibinda kan gördüm. Sanırım kabuğu sudan dolayı yumuşayıp düşmüş od hafif kanama yapmis.
Ne yapayım yarın goturmelimiyim doktora takip mi edeyim?

Eklentiler

• 20220221_224154.webp
    18 KB · Görüntüleme: 44
Bende diyorum ya nereye kadar yicez ki sürekli, benim annem de bizde o gidince benimde düzenim bozulcak nolcak bilmiyorum
Bol bol buzluğa köfte börek mantı falan yapsın pratik olur canm sana da inan gittiklerinde yemekle uğraşamıyosn. Kolay gçer inşallah

Başlarda önemli belli bi rutinden sonra gerek kalmaz heralde en fazla çay içebiliriz günde 1-2 fincan belki. Kızım çok emmemişti o yüzden ilerleyen zamanları bende pek bilmiyorum nasıl oluyor
Anladm canım ek gıdaya geçtiğinde uğraşmayz artık ama 6. Aya kadar doyurabilecekmiyim hiç emin değlm inş çaylar işe yarar

Oyywmaşallh size de ya allahım nice sağlıklı huzurlu mutlu Uzun ömürler Versin ailelerimiz ve tüm sevdiklerimizle inşallah Evet canım aynen ilk doz hastanede yapılıyor hepatit b aşısı

Saol canım benim yazdığın için , bi çoğu da heralde ondan yazmıyor bi kısmıda arkadaşın dediği gibi olmuş napalım hayırlısı olsun , sen kaç haftalık doğum yapmıştın canım ya ?

Aynısını yaşadık. Kan biraz daha azdı ama birkaç kez tekrar etti. Sanırım gazdan dolayı bacakları ittikçe bez yukarı kayıyordu, kabuk bağlayan yere çarpıp kanatıyordu. 15. gün kontrolünde pıhtılaşma testi yaptırdı kandan. Eğer sıkıntı varsa K vitamini iğnesi yaparız dedi. Çok şükür sorun çıkmadı. Kabuğu kendi kendine atınca kanama da bitti

Aynısı bizde de var sabah ebe gördü takip et bir kaç gün daha devam ederse doktora götür yaktır dedi bana

Aynısı bizde de var sabah ebe gördü takip et bir kaç gün daha devam ederse doktora götür yaktır dedi bana
Sağolun canlar❣
Gece doktoruna mesaj attım. Göbek kalıntıları düşmüş gayet normal sızıntı şeklinde arada kanama olur,cogalirsa gelin dedi. Sizinde aklinizda olsun.

Kızlar ya bebek arabası hangi model aldınız? Bizde eşimin yeğeninden kalma bi araba vardı ama çok kullanışlı çıkmadı o yüzden yeni almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum

Kızlar ya bebek arabası hangi model aldınız? Bizde eşimin yeğeninden kalma bi araba vardı ama çok kullanışlı çıkmadı o yüzden yeni almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
Joie litetrax 4. Pusetsiz tek arabayı aldık, puseti de birinden ödünç aldık. Joie gemm diye geçiyor modeli. Sıfırını almaya gerek yok. İkinci el uygulamalarda satılıyor. Puseti bize vermeselerdi, ikinci el alacaktık

Valla bir ıkınıyor doğuma girecek kadınlar gibi. Mosmor oluyor o bacaklar hep karnında. Damlasını da kullanıyoruz masajda yapıyorum daha elimden bişey gelmiyor gaz konusunda artık
Kızlar inanır mısınız benim oğlanda aynı şekilde allahım yeni çıktı bu halleri de hey yarabbim ıkınıyor bide kupkırmızı oluyor suratı sonra ya ağlıyor yada daha çok ıkınıyor arada ıkınma sesinden boğazı acıyor tahminim bi öksürüyor allahım napıcapımı şaşırdım inanın . Gaz damlası sabah akşam 10 damla san simplex dedi doktorumuz diye bir hafta geçti onu kullanıyoruz ama fayda görmüş halimiz bu ise fayda görmemiş halimiz ne olacakmış bilmiyorum, bide gaz hırsından sürekli emmek istiyor . Sizin gaz damlaları ne

Kizlar ben de çok uykusuzum. Gece 4e kadar memede bes dk kestirmek dişinda hiç ama hiç uyumadi. Memelerde ne süt ne de derman kalmayinca 60ml mama verdim bi saat ugraştim yine uyumadi. 30ml daha mama verdim yarim saat sallayarak uyuttum, bana kirk dk uyuma şansi verdi
Yorgun düşünce gözünü açamamaya basladi ama yarim saat en gec 45dk icinde uyandi illa ki. On dk emiyor geri yatiyor. Acaba doymuyor mu? Ama doymasa memede aglamaz miydi..

Kac gün daha böyle? Üc saatte bir emzirme,k aralarda uyumak istiyorum. Büyük lüks geliyor hepsi şu anda

Papatya-rezene yağı ile masaj yöntemi var bide. Ebe önermişti bana. Göbeğinin alt kısmından sol tarafa yukarı doğru (saat hizası olarak 6 ile 12 arası) küçük daireler yapıp, 12den 6a kadar sağ taraftan da düz asağı ovalayarak. Bunu 7 8 kere tekrarlıyorum. Gece yatırmadan, bezini değiştirdikten sonra. Gaz sorunumuz olmadı şimdiye kadar çok şükür.
Yöntemi anlatabilmişimdir umarım

Biz aynı damlayı günde 4 kez 15 damla kullanıyoruz. Aynı durumdayız. 6.45'ten beri saat başı emip ağlıyor. Zar zor uyuyakalıyor. Ağlayarak uyanıyor. Bez değiştir, emzir, aynı döngü. Ayaklar hep karnında, kıvranıyor gaz sancısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…