- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 63
- 39
İyi bari onu yapabilmişsinAyy aynen canım benmde öyle oldusuyum geliyor ben aynanın karsısına geçmişim kendimi temizlemeye calısıyorum. Halbuki birşeyde yok ama taktımya illa yapacam, heryerimi kestim eşim kızdı doğurucan buralara diye öyle hızlıca çıktık evden. Çekim yapacaktım güya lohusa takımlarımla nerdee.. neyseki onu da evde bebişin odasında çekildik içimde kalmadı
Ay bende dedim iyiki doğum fotoğrafcisi falan tutmamışim hastanede cok ağrılarım oldu benim ayağa kalkamadim valla, oğlumla doğru düzgün resim bile cekilmemisiz hastanedeAyy aynen canım benmde öyle oldusuyum geliyor ben aynanın karsısına geçmişim kendimi temizlemeye calısıyorum. Halbuki birşeyde yok ama taktımya illa yapacam, heryerimi kestim eşim kızdı doğurucan buralara diye öyle hızlıca çıktık evden. Çekim yapacaktım güya lohusa takımlarımla nerdee.. neyseki onu da evde bebişin odasında çekildik içimde kalmadı
Hangi probiyotik inkullandiniz acaba, bide ağlama mi oluyo sadece ıkınma zorlanma bunlar olurken kıpkırmızı oluyi muBiz birinci haftanın bitiminden beri probiyotik de kullanıyoruz. Yine de aynı. Galiba bu gaz olayı olacaksa oluyor, kaçarı yok. Bu akşam üç kişi sakinleştiremedik çocuğu, krize girdi resmen. Tok olmasına rağmen meme alırsa belki sakinleşir dedim, ona da sinirlendi saldırdı. Sonra sonra zar zor sakinleştirdik
Olur insallahİyi bari onu yapabilmişsin
Çocuk büyüyor ben daha kendimi toplayıp süslenme aşamasına geçip güzel pozlar veremedim
Aynen canım ben de öyle. Ne hayallerm vardı. Bavulda lohusa takımım balonlar bebeğin isimli kıyafeti falan hep kaldı :)) evde çekildik bizde olsunAy bende dedim iyiki doğum fotoğrafcisi falan tutmamışim hastanede cok ağrılarım oldu benim ayağa kalkamadim valla, oğlumla doğru düzgün resim bile cekilmemisiz hastanede
Öyle cnm fırsat buldukça çekiyorum bende, benim annem de gitti yine akşamlari geliyor yanıma eşim ise gittiği için ama valla zor geldi ya ne güzel her işimi yapıyomusAynen canım ben de öyle. Ne hayallerm vardı. Bavulda lohusa takımım balonlar bebeğin isimli kıyafeti falan hep kaldı :)) evde çekildik bizde olsunsizde öyle yaparsınız
Bizde her yol var. Ağlıyor, kızarıyor, ıkınıyor, hem gaz çıkarmaya hem tuvaletini yapmaya çalışıyor. Twippy damla verdi bize doktor probiyotik olarak. Gaz damlası da Sab SimplexHangi probiyotik inkullandiniz acaba, bide ağlama mi oluyo sadece ıkınma zorlanma bunlar olurken kıpkırmızı oluyi mu
Valla ev 26 derece. Doğru düzgün şapka da takmıyorum eldivende. Eldiveni 25 günlük falandı tırnaklarını kesip çıkardım kıyamam pamukçuk olmuş hep. Oda rahatladı arada geceleri taktım kırkı çıkana kadar sadece eldiveni. Ben hala alarm kurup kalkıyorum bazen alarmı duymayıp uyuyorum ama bu seferde bebikim ağlayıp uyandırıyor sağ olsunŞimdii kızlar,hele bi bakın
Bu 2 saatte bir uyandırıp emzirme durumu ne zaman bitecek? Yani acıktığında kendi uyansa? Erken mi sizce bunun için? Doktora soran oldu mu?
Bir de bebikolara devamli şapka takıyor musunuz?
Oğlumda 2 Ay taktım hiç çıkarmadım ama benim kız afakanli. Asla istemiyor ,yelek giyse bile yırtınıyor ay hiç gelemiyor bunalmaya. Banyo olduğu gün takıyorum zar zor , diğer günler takmıyorum ama içimde rahat değil. Ev oldukça sıcak bu arada.
Bizde probiyotik olarak syombıosis gaz damlası olarak gripe water night kullanıyoruz.Hangi probiyotik inkullandiniz acaba, bide ağlama mi oluyo sadece ıkınma zorlanma bunlar olurken kıpkırmızı oluyi mu
Ah neler yaşadık neler.. buraya çok yazdım o zaman hatta. Yoğun bakıma girdi beslenemiyordu. Enfeksiyon da çıktı değerlerinde. 8 gün tedavi gördü sonra kavuştuk çok şükür. Gözümde yaş hiç kurumadı kavuşana kadar. Ki kaldı ki benim evim bebeğimin yattığı hastaneden 80 km uzaklıkta. Apart tuttum üşüttüm hastalandım oralarda ohooo.. düşündükçe fena oluyorumAh canım sende erken yapmışsın ya allahım başka sıkıntıegöstermesşn hayırlı sağlıklımızın ömür versin miniğineşimdi nasıl annesi , sizde küvezde yattınız mı , bende 36+2 de ani den herşeyim yolunda iken erken doğum yaptım 11 gün bebeğim yoğun bakımda yattı daha da kötüsü ilk günler entübe oldu akciğerindeki sülfaktan maddesi daha gelişimini tamamlamadığı için ve anne karnında yutulan sıvıyı kendi başına çıkaramadığı için çok sıkıntılar geçirdik ağla ağla gözyaşı pınarlsrım kurudu, çok şükür 11. Gün evine geldi taburcu olduk şimdi yattığı yerde durmayan bir gazlı yaramaz olduk Allah nerde varsa anneciğinden ayrı hepsini bi an önce kavuştursun
Allah kolaylık versin, cok zor gerçekten. Bize normal diyip hic bise vermedi dr. Başka dr a sorup aldim bende AmA hala ayniBizde her yol var. Ağlıyor, kızarıyor, ıkınıyor, hem gaz çıkarmaya hem tuvaletini yapmaya çalışıyor. Twippy damla verdi bize doktor probiyotik olarak. Gaz damlası da Sab Simplex
Hic duymamıştım o damlayi. Fayda etti miBizde probiyotik olarak syombıosis gaz damlası olarak gripe water night kullanıyoruz.
Amin hepimize. Aşağı yukarı herkeste benzer sıkıntılar var gördüğüm kadarıyla. Bir süre böyle devam edeceğiz belli ki. Başka bir şey olmasın da bunu da atlatırız inşallahAllah kolaylık versin, cok zor gerçekten. Bize normal diyip hic bise vermedi dr. Başka dr a sorup aldim bende AmA hala ayni
Aynen aynen inşallahAmin hepimize. Aşağı yukarı herkeste benzer sıkıntılar var gördüğüm kadarıyla. Bir süre böyle devam edeceğiz belli ki. Başka bir şey olmasın da bunu da atlatırız inşallah
Bu mesaj yazıldığı dk doğdu miniğim 15Ahhh canım benim gözün Aydın şimdiden sağ Salim bebeğine kavuşursun inşallah canım ikinizde ferahla girin ferahla çıkın, güzel haberlerini bekliyoruz miniğinle
Teşekkür ederim. Dünyanın en güzel duygusu ile en muazzam gününü yaşadımBunickcokmuuzunoldune gözün aydın canım. Şimdiden geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?