2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İyi bari onu yapabilmişsin

Çocuk büyüyor ben daha kendimi toplayıp süslenme aşamasına geçip güzel pozlar veremedim

Ay bende dedim iyiki doğum fotoğrafcisi falan tutmamışim hastanede cok ağrılarım oldu benim ayağa kalkamadim valla, oğlumla doğru düzgün resim bile cekilmemisiz hastanede

4 ayı saymazsam ne kadar güzel geçti hamileliğim diyordum.şükür doğum da güzel geçti bebeğide yanıma verdiler diyordum ki ilk önce ameliyathanede soğuk aldım boynum ve sırtım tutuldu 3gün o geçsin diye bekledik tam geçti mastit oldum 3 gün 40 derece ateş ile yattım..Allahım kimseye yaşarmasın..

Girmeyeli uzun zaman oldu benimde. Dogum yapan herkesi tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Bende 28 ocakta mecburi Sezeryan ile yaptim. Covidli sekilde. Millet nasil keyif icin sezeryan secebiliyo çok şaşırdım benim icin cok zordu. sizin bebislerinizde ikiniyomu. Benimki cok ikiniyo ve kipkirmizi oluyo o esnada. Masajlar yapiyorum gazini falan aliyirum ama ayni. En son nurse harveyin colex surubuna basladim 2-3 gun oldu henüz ama cok bi fark goremedim. Dr normal diyo ama o ikinirken aglayinca cok kotu oluyorum. Elimden de bisey gelmiyo

Hangi probiyotik inkullandiniz acaba, bide ağlama mi oluyo sadece ıkınma zorlanma bunlar olurken kıpkırmızı oluyi mu

İyi bari onu yapabilmişsin

Çocuk büyüyor ben daha kendimi toplayıp süslenme aşamasına geçip güzel pozlar veremedim
Olur insallahilk günler rahatmısım valla ful uyuyordu hersey yapıyordum annemlerde vardı şimdi gözümü açtırmıyor valla 40 ı çıkınca rahatlarsın dediler tık yok henüz

Ay bende dedim iyiki doğum fotoğrafcisi falan tutmamışim hastanede cok ağrılarım oldu benim ayağa kalkamadim valla, oğlumla doğru düzgün resim bile cekilmemisiz hastanede
Aynen canım ben de öyle. Ne hayallerm vardı. Bavulda lohusa takımım balonlar bebeğin isimli kıyafeti falan hep kaldı :)) evde çekildik bizde olsun sizde öyle yaparsınız

Aynen canım ben de öyle. Ne hayallerm vardı. Bavulda lohusa takımım balonlar bebeğin isimli kıyafeti falan hep kaldı :)) evde çekildik bizde olsun sizde öyle yaparsınız
Öyle cnm fırsat buldukça çekiyorum bende, benim annem de gitti yine akşamlari geliyor yanıma eşim ise gittiği için ama valla zor geldi ya ne güzel her işimi yapıyomus

Hangi probiyotik inkullandiniz acaba, bide ağlama mi oluyo sadece ıkınma zorlanma bunlar olurken kıpkırmızı oluyi mu
Bizde her yol var. Ağlıyor, kızarıyor, ıkınıyor, hem gaz çıkarmaya hem tuvaletini yapmaya çalışıyor. Twippy damla verdi bize doktor probiyotik olarak. Gaz damlası da Sab Simplex

Valla ev 26 derece. Doğru düzgün şapka da takmıyorum eldivende. Eldiveni 25 günlük falandı tırnaklarını kesip çıkardım kıyamam pamukçuk olmuş hep. Oda rahatladı arada geceleri taktım kırkı çıkana kadar sadece eldiveni. Ben hala alarm kurup kalkıyorum bazen alarmı duymayıp uyuyorum ama bu seferde bebikim ağlayıp uyandırıyor sağ olsun

Ah neler yaşadık neler.. buraya çok yazdım o zaman hatta. Yoğun bakıma girdi beslenemiyordu. Enfeksiyon da çıktı değerlerinde. 8 gün tedavi gördü sonra kavuştuk çok şükür. Gözümde yaş hiç kurumadı kavuşana kadar. Ki kaldı ki benim evim bebeğimin yattığı hastaneden 80 km uzaklıkta. Apart tuttum üşüttüm hastalandım oralarda ohooo.. düşündükçe fena oluyorum

Bizde her yol var. Ağlıyor, kızarıyor, ıkınıyor, hem gaz çıkarmaya hem tuvaletini yapmaya çalışıyor. Twippy damla verdi bize doktor probiyotik olarak. Gaz damlası da Sab Simplex
Allah kolaylık versin, cok zor gerçekten. Bize normal diyip hic bise vermedi dr. Başka dr a sorup aldim bende AmA hala ayni

Bizde probiyotik olarak syombıosis gaz damlası olarak gripe water night kullanıyoruz.
Hic duymamıştım o damlayi. Fayda etti mi

Allah kolaylık versin, cok zor gerçekten. Bize normal diyip hic bise vermedi dr. Başka dr a sorup aldim bende AmA hala ayni
Amin hepimize. Aşağı yukarı herkeste benzer sıkıntılar var gördüğüm kadarıyla. Bir süre böyle devam edeceğiz belli ki. Başka bir şey olmasın da bunu da atlatırız inşallah

Amin hepimize. Aşağı yukarı herkeste benzer sıkıntılar var gördüğüm kadarıyla. Bir süre böyle devam edeceğiz belli ki. Başka bir şey olmasın da bunu da atlatırız inşallah
Aynen aynen inşallah

Ahhh canım benim gözün Aydın şimdiden sağ Salim bebeğine kavuşursun inşallah canım ikinizde ferahla girin ferahla çıkın, güzel haberlerini bekliyoruz miniğinle
Bu mesaj yazıldığı dk doğdu miniğim 15
:43 güzel dilekler çabuk etkisini göstermiş sevgiyle kucaklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…