Canım ben 6 tane kullanıyorum sabah öğle akşam 2 şer taneKullanan annişlere sorum var
Solgarin bira mayasi iceren takviyesi bugun elime ulaşicakmiş. Günde kac tane kullaniyoruz?
Bir de memelerdeki yumrulari olumsuz etkilemez insallah değil mi?
Ayrica süt kanallarinin tikanmasini önleyici olarak lesitin iceren takviye siparişi de verdim yine solgarin. Daha once kullanan oldu mu?
İşe yaradı mı peki , ben humana denedim ve bestlak damla hiç bir fark görmedimCanım ben 6 tane kullanıyorum sabah öğle akşam 2 şer tane
Benim ise yaradı hatta baya fark etti, ne yazık ki bunlarda ben de fayda etmediİşe yaradı mı peki , ben humana denedim ve bestlak damla hiç bir fark görmedim
Bunu bi arkadaşım tavsiye etti sipariş verdim bekliyorum inşallah işe yarar bende de , bira mayasını da denerim yeterki sütüm artsınBenim ise yaradı hatta baya fark etti, ne yazık ki bunlarda ben de fayda etmedi
Canm süt kanallarınmı tıkalı nasıl anlıyorsun? Benm sol göğsüm hep şiş gibi boşaltsamda içten içe ağrım var zonkluyor . Byüük ihtimal kanallarda var tıkanıklık. Yoksa böyle olmamması gerekiyor dimiKullanan annişlere sorum var
Solgarin bira mayasi iceren takviyesi bugun elime ulaşicakmiş. Günde kac tane kullaniyoruz?
Bir de memelerdeki yumrulari olumsuz etkilemez insallah değil mi?
Ayrica süt kanallarinin tikanmasini önleyici olarak lesitin iceren takviye siparişi de verdim yine solgarin. Daha once kullanan oldu mu?
Benim gogsüm şiş değil çok sükür. Meme icinde üzüm taneleri gibi ve yumurta buyukluklerinde bezeler var, taş gibi sertler. Elektrikli pompayla sagmak da ayni işi görür değil mi?
Maşallah masallah darisi bana insallah
Ben gunde 3-4 defa vermek zorunda kaliyorum. Bir süre solgari deneyeyim, olmadi humanaya da baslarim. Elimden gelen ne varsa yapcam insallah biz de birakiriz
En fazla bir saat dayanabiliyorumKorse kullanan hanımlar , ne kadar takıyorsunuz günde ?
Her gün bi kaç saat takmaya çalışıyorum benKorse kullanan hanımlar , ne kadar takıyorsunuz günde ?
Canm süt kanallarınmı tıkalı nasıl anlıyorsun? Benm sol göğsüm hep şiş gibi boşaltsamda içten içe ağrım var zonkluyor . Byüük ihtimal kanallarda var tıkanıklık. Yoksa böyle olmamması gerekiyor dimi
Ben 2. Yada 3. Gun basladim kalkar kalkmaz takip gece yatarken çıkarıyorum. Bugun 28. Gun son bir haftadir ara ara takiyorum ama ilk 15-20 gun her gun takiyodum ve cok rahat ettiriyodu banaKorse kullanan hanımlar , ne kadar takıyorsunuz günde ?
Hiç bilmiyorum elektrikli pompaları , bu benim işime yaradıysa o daha etkilidir herhalde.
İnşallah hepimizin artsın sütü de bebeklerimizi güzelce besleyelim
Herkese çok teşekkür ederim, 23 şubatta kızımı kollarıma aldım çok şükür, biraz zor bir doğum oldu, sancılar beni mahvetti, gücüm tükendi, epidural alınca rahatladım dinlendim, sabaha karşı açıklığım 10 cm olunca epiduralı kestiler, sancıyla itmen daha kolay olur dediler, 1,5 saat ıkınmayla doğum gerçekleşti, yaramaz kızım 3 kere boynuna 1 kere de omzuna kordon dolamışen zoru da plesantayı çıkarırken çektiğim acı karnıma çok bastırdılar, kızımı kucağıma verdiler ama o ilk anların tadını çıkaramadım acıdan, 1 kiloya yakın kan kaybetmişim. Şu an da ikimiz de iyiyiz, emiyoruz ama sütüm yetiyor mu bilmiyorjm, görmek için sağmak mı gerekir kızlar, çişini kakasını yapıyor ama sizin söylediğiniz gibi 3 4 kere değil, 2 kez çişini 1 kez kakasını yapıyor, napmam gerek yettiğini anlamak için
Allah bağışlasın, geçmiş olsun. Bize günde en az 4 kez çiş yapması lazım dedi doktor da hemşire de. Ne kadar emdiğini anlamanın bir yolu yok maalesef. Sütün artması için boş da dolu da çekse iki saatte bir emzir dedilerHerkese çok teşekkür ederim, 23 şubatta kızımı kollarıma aldım çok şükür, biraz zor bir doğum oldu, sancılar beni mahvetti, gücüm tükendi, epidural alınca rahatladım dinlendim, sabaha karşı açıklığım 10 cm olunca epiduralı kestiler, sancıyla itmen daha kolay olur dediler, 1,5 saat ıkınmayla doğum gerçekleşti, yaramaz kızım 3 kere boynuna 1 kere de omzuna kordon dolamışen zoru da plesantayı çıkarırken çektiğim acı karnıma çok bastırdılar, kızımı kucağıma verdiler ama o ilk anların tadını çıkaramadım acıdan, 1 kiloya yakın kan kaybetmişim. Şu an da ikimiz de iyiyiz, emiyoruz ama sütüm yetiyor mu bilmiyorjm, görmek için sağmak mı gerekir kızlar, çişini kakasını yapıyor ama sizin söylediğiniz gibi 3 4 kere değil, 2 kez çişini 1 kez kakasını yapıyor, napmam gerek yettiğini anlamak için
Hayırlı olsun kara, sağlıkla büyüt :) bize doktor bebek kaç günlükse o kadar çişli bez bekleriz dedi. Yani 3 günlük bebek için 3 çişli bez gibi. Kaka ise bir kriter değil, bebekten bebeğe değişiyor dedi.Herkese çok teşekkür ederim, 23 şubatta kızımı kollarıma aldım çok şükür, biraz zor bir doğum oldu, sancılar beni mahvetti, gücüm tükendi, epidural alınca rahatladım dinlendim, sabaha karşı açıklığım 10 cm olunca epiduralı kestiler, sancıyla itmen daha kolay olur dediler, 1,5 saat ıkınmayla doğum gerçekleşti, yaramaz kızım 3 kere boynuna 1 kere de omzuna kordon dolamışen zoru da plesantayı çıkarırken çektiğim acı karnıma çok bastırdılar, kızımı kucağıma verdiler ama o ilk anların tadını çıkaramadım acıdan, 1 kiloya yakın kan kaybetmişim. Şu an da ikimiz de iyiyiz, emiyoruz ama sütüm yetiyor mu bilmiyorjm, görmek için sağmak mı gerekir kızlar, çişini kakasını yapıyor ama sizin söylediğiniz gibi 3 4 kere değil, 2 kez çişini 1 kez kakasını yapıyor, napmam gerek yettiğini anlamak için
Hayırlı olsun canım, zor bir doğum olmus olsun geçti bitti iyileşmen hızlı olur en azından.Herkese çok teşekkür ederim, 23 şubatta kızımı kollarıma aldım çok şükür, biraz zor bir doğum oldu, sancılar beni mahvetti, gücüm tükendi, epidural alınca rahatladım dinlendim, sabaha karşı açıklığım 10 cm olunca epiduralı kestiler, sancıyla itmen daha kolay olur dediler, 1,5 saat ıkınmayla doğum gerçekleşti, yaramaz kızım 3 kere boynuna 1 kere de omzuna kordon dolamışen zoru da plesantayı çıkarırken çektiğim acı karnıma çok bastırdılar, kızımı kucağıma verdiler ama o ilk anların tadını çıkaramadım acıdan, 1 kiloya yakın kan kaybetmişim. Şu an da ikimiz de iyiyiz, emiyoruz ama sütüm yetiyor mu bilmiyorjm, görmek için sağmak mı gerekir kızlar, çişini kakasını yapıyor ama sizin söylediğiniz gibi 3 4 kere değil, 2 kez çişini 1 kez kakasını yapıyor, napmam gerek yettiğini anlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?