2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım ben 6 tane kullanıyorum sabah öğle akşam 2 şer tane

Şubat anneleri merhabalar
Sizden yardım istemeye geldim, normal doğum yapan yada normal doğuma hazırlık yapan arkadaşlarım Perine Masajı squat hurma ananas ilişki ahududu yaprağı vs vs normal doğumu tetikleyici şeyleri hangi haftada yapmaya başladınız? Nelerin yararını gördünüz?

Canm süt kanallarınmı tıkalı nasıl anlıyorsun? Benm sol göğsüm hep şiş gibi boşaltsamda içten içe ağrım var zonkluyor . Byüük ihtimal kanallarda var tıkanıklık. Yoksa böyle olmamması gerekiyor dimi

Hiç bilmiyorum elektrikli pompaları , bu benim işime yaradıysa o daha etkilidir herhalde.

İnşallah hepimizin artsın sütü de bebeklerimizi güzelce besleyelim

Bebeğim hala emmiyo tutmuyo memeyi itiyo ağlıyo enjektörle besliyoruz biberona alışmasın diye baştan emmeyip sonradan tutturabilen oldu mu aranızda

Canim göğsümde koltuk altindan başlayip gelen bezeler var. Duşta masajla bazilari yumuşuyor ve bazilarini çok sıkıştırınca meme ucundan zar zor süt geliyor. Ama bebek emdikten sonra gitmiyorlar. Tikanmislar demek ki

Herkese çok teşekkür ederim, 23 şubatta kızımı kollarıma aldım çok şükür, biraz zor bir doğum oldu, sancılar beni mahvetti, gücüm tükendi, epidural alınca rahatladım dinlendim, sabaha karşı açıklığım 10 cm olunca epiduralı kestiler, sancıyla itmen daha kolay olur dediler, 1,5 saat ıkınmayla doğum gerçekleşti, yaramaz kızım 3 kere boynuna 1 kere de omzuna kordon dolamış en zoru da plesantayı çıkarırken çektiğim acı karnıma çok bastırdılar, kızımı kucağıma verdiler ama o ilk anların tadını çıkaramadım acıdan, 1 kiloya yakın kan kaybetmişim. Şu an da ikimiz de iyiyiz, emiyoruz ama sütüm yetiyor mu bilmiyorjm, görmek için sağmak mı gerekir kızlar, çişini kakasını yapıyor ama sizin söylediğiniz gibi 3 4 kere değil, 2 kez çişini 1 kez kakasını yapıyor, napmam gerek yettiğini anlamak için

Korse kullanan hanımlar , ne kadar takıyorsunuz günde ?
Ben 2. Yada 3. Gun basladim kalkar kalkmaz takip gece yatarken çıkarıyorum. Bugun 28. Gun son bir haftadir ara ara takiyorum ama ilk 15-20 gun her gun takiyodum ve cok rahat ettiriyodu bana

Hiç bilmiyorum elektrikli pompaları , bu benim işime yaradıysa o daha etkilidir herhalde.

İnşallah hepimizin artsın sütü de bebeklerimizi güzelce besleyelim

Daha güclü demisler ama benim sütümü sağmiyorlar. Elimle sıkınca daha fazla süt geliyor. Ben de hastane tipi makine bakiyorum şimdi.

Hayirli uğurlu olsun Allah anali babali büyütsün.

Bana da anestezinin yan etkisi olarak nefes alamiyorum diye entrresan bi iğne yapmişlardi. Uyaniktim ama hic bir sey hatirlamiyorum mesela. Kizimi yanima getirip fotografimizi cekmisler, ben olü balik gibi bakmisim ve hafizamda oyle bi an yok mesela. Onemli olan tek sey o an degil emin ol. Son 48saatte 2saat bile uyumamis olmama ragmen su an cok harika bir sey var kucagimda

Senin de agrilarin bitince harika olcak

Süt kismini ben de bilmiyorum canim, ben de anlamamistim. Cocuk doktoruna danişsin yaninda kalanlar.

Allah bağışlasın, geçmiş olsun. Bize günde en az 4 kez çiş yapması lazım dedi doktor da hemşire de. Ne kadar emdiğini anlamanın bir yolu yok maalesef. Sütün artması için boş da dolu da çekse iki saatte bir emzir dediler

Hayırlı olsun kara, sağlıkla büyüt :) bize doktor bebek kaç günlükse o kadar çişli bez bekleriz dedi. Yani 3 günlük bebek için 3 çişli bez gibi. Kaka ise bir kriter değil, bebekten bebeğe değişiyor dedi.
Süt miktarını da şu an hiç kafana takma, daha çok erken sütün gelmesi için, bir kaç gün sonra şişecek gögüslerin anlayacaksın farkı. Şu an için bol ten teması, bol emzirme, eğer vermek istiyorsan mama desteği.

Hayırlı olsun canım, zor bir doğum olmus olsun geçti bitti iyileşmen hızlı olur en azından.
Sütünün yetip yetmediğini sağarak ilk günler anlayamayabilirsin ilk 3 gün ki süt zten çok yağlı ve katı oluyor bırak emsin bebeğin . Emme refleksi kuvvetliyse sütün gelir merak etme. Sarılığına baktırmayı unutma değerler iyi çıkarsa takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…