2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Off bu 26 derece olayı kafamı kurcalayan şeylerden. Annem bizdeyken alıştırdı 26-27 dereceye. Doktor max 23 olacak diyor biz 24 e dahi inemiyoruz. Herkesin yorumuda ev serin oldugunda bebişinde rahat ettiği. Hangisi doğru bilmiyorum benmkinin cok sıcakta ateşi çıkıyor

Bir de kızlar bu masraflar hiçç bitmiyor bebek için aldığımz en ufak şey 100 tl den baslıyor . Hiç bitmeyen bi masraf döngüsündeyiz. Buhar makinesi sipariş verdik şimdide. Bebeğimin burnu tıkalı kemiği dar oldugu icin doktor nemlendireceksinz dedi. Hiçbir emziği tutmamıstı çok şükür Philips ultra air emziğini tuttu o kadar verdiğim para boşa gitmedi allahtan. Emziği tuttu dünyalar benim oldu. En azından gaz sancısında vs emzikle geçiştirdik . Uykuya dalışını memeyi bıraktıırp emziği verdim öyle uyudu masallah. Emzik büyük kurtarıcıymış keske en basından Philips alsaymısım

Bizimki de 25'lerde seyrediyor. 23-24'e inince ben bile donuyorum bebek nasıl dursun, bana da saçma geliyor ya da bizim evde bir şey var çözemedim. 23 diyenlere çok şaşırıyorum :/

Evettt büyük gün benim içinde geldi çattı
Korku stres nasıl olacak düşünceleriyle gece 3 te anca uyuyan kahramanımızı bugün bakalım neler bekliyor Bana dua edin kızlar sağ salim çok uzun saatler suni sancı çekmeden, hakkımda hayırlısı nasılsa kucağıma alayım oğluşu

Bizimki de 25'lerde seyrediyor. 23-24'e inince ben bile donuyorum bebek nasıl dursun, bana da saçma geliyor ya da bizim evde bir şey var çözemedim. 23 diyenlere çok şaşırıyorum :/
Aynen canım 24 te ben üşüyorum valla bebeğimin de burnu elleri soğuk oluyor bu sefer yelek falan giydiriyorum.. annemde çok kızdı ama 3 doktorda 22-23 olmalı diyor en fazla.
Uyurken 19 diyorlar. Çok garip. Uygulayanlarda var rahat etti bebeğim diyorlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum

Yok artık 19 ne ya Nasıl rahat ediyor ki o derecelerde anlamadım cidden ben mi fazla üşüyorum diyeceğim ama fazla gelse terler zaten bebek. Birkaç kez oldu öyle terlemesi

Bana da doktorum en fazla 24 olucak evin derecesi dedi en fazla 25 yapıyoruz bizde, bence 26 27 ler fazla sıcak değil mi kızlar

Sorunsuz sıkıntısız alın inşallah kucağınıza

Ben mastit nedir dogumdan sonra oğrendim, bilmiyordum cahillik başa bela
Sicak suyla her gun ovaliyorum ama bir tanesi kücülmedi, umarim mastite çevirmez

Çok teşekkür ederim, aslinda saatte bir emziriyorum nerdeyse mama aldigi zamanlar hariç ama vakum gücü azdir belki kizimin.
Bir de bendeki yumrulardan biri gitti digeri ne yaptiysam gitmedi. Birazcik da büyümüs ama memede sertlik yok. Ne yapmam gerek acaba?
Bi de yeni yeni bir sürü minnak yumrular oluşmuş.

Bende yarın sabah 8 de hastanede olacağımmm. Suni sancı verilecek ona gerek kalmadan keşke kendi sancımla bu gece gitsem artık Epidural ve gaz arasındaki fark ne şimdi gaz ne oluyor

Hayirli haberlerini aliriz inşallah

24 bile çok serin geliyor bana. Ev 26dayken altini actiğimda hemen hickirmaya hapşurmaya basliyor. Nasil 22-23 yapilabilir ki

Kullanan annişlere sorum var
Solgarin bira mayasi iceren takviyesi bugun elime ulaşicakmiş. Günde kac tane kullaniyoruz?
Bir de memelerdeki yumrulari olumsuz etkilemez insallah değil mi?

Ayrica süt kanallarinin tikanmasini önleyici olarak lesitin iceren takviye siparişi de verdim yine solgarin. Daha once kullanan oldu mu?

şunu iyi ki almışım , evdeyim gerekmez diyordum ama aldım yine de . Sayesinde açıldı meme . Önce bir damla sonra iki üç derken bebekte çekeleyince düzeldi . Bana ebe kesinlikle bebek çekicek istemese de zorla ver demişti . Sıcak su torbalarıyla falan açıldı , bebek de kabul etti biraz ısınıp yumuşayınca .

Humana bana çok iyi geldi , sütüm arttı . Geceleri mama vermek zorunda kalıyordum , iki gündür vermiyorum yetiyor sütüm .

24 bile çok serin geliyor bana. Ev 26dayken altini actiğimda hemen hickirmaya hapşurmaya basliyor. Nasil 22-23 yapilabilir ki
Bebislerin hickirmasi mide büyüdüğü icin, hapsirmasida burnunu temizlemek icinmis bende usuttu saniyodum ama doktor boyle soyledi. Korkmayın yani

Hadi bir avazda al inşallah bebeğini kucağına. Şimdiden gözün aydın olsun.

Bana da doktorum en fazla 24 olucak evin derecesi dedi en fazla 25 yapıyoruz bizde, bence 26 27 ler fazla sıcak değil mi kızlar
Evet canım 26 bana ve bebeğe fazla geliyor en ideali 25 derece bana göre. 24 te üşüyoruZ sanki.

Valla benm bebeğimde soyundurduğum an ve beresini çıkardığım an hapşırmaya baslıyor. Ama evin derecesi iyise hapşırmıyor. Hafif soğuk olsun yada soyunduğu an baslıyor hapşırmaya. Hıçkırık çok yedikten sonra oluyor genelde

Yok artık 19 ne ya Nasıl rahat ediyor ki o derecelerde anlamadım cidden ben mi fazla üşüyorum diyeceğim ama fazla gelse terler zaten bebek. Birkaç kez oldu öyle terlemesi
26 derecede terliyor emzirirken . Ben de terliyorum valla. 24 derecede emzirirken çok rahat oluyor . İdeal 25 derece bence. Aman terletmeyelim de en risklisi o

Benim gogsüm şiş değil çok sükür. Meme icinde üzüm taneleri gibi ve yumurta buyukluklerinde bezeler var, taş gibi sertler. Elektrikli pompayla sagmak da ayni işi görür değil mi?

Humana bana çok iyi geldi , sütüm arttı . Geceleri mama vermek zorunda kalıyordum , iki gündür vermiyorum yetiyor sütüm .

Maşallah masallah darisi bana insallah
Ben gunde 3-4 defa vermek zorunda kaliyorum. Bir süre solgari deneyeyim, olmadi humanaya da baslarim. Elimden gelen ne varsa yapcam insallah biz de birakiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…