Bizimkine damla verdi, bir hafta kullandık, düzeldi. 1-2 hafta sonra tekrar başladı. Tekrar bir hafta damla. Geçmezse göz doktoruna gidin dedi. Şimdi yıkanmış ütülenmiş penye ağız mendiline kaynamış su döküyorum o biraz ılık olunca gözünü onunla siliyorum. Göz pınarlarına masaj yapıyoruz. Bakalım inşallah tekrar etmezCanım enfeksiyon olduğu için mi çapaklanıyodur çevremdekilerde öyle dedi daha Dr da gidemedim
Seninki ritüelli olduğu için umudum büyük. Hadi bakalım, göster kendini cici kızSevgili 2 subatcilar; kirkimiz çıktı,bugünden beklentim büyük40 gündür bugünü bekliyorum kırk suyunda yikadik benim kızı yarına pamuk gibi iyi huylu bi kiz olur inşallah
Bizimkine damla verdi, bir hafta kullandık, düzeldi. 1-2 hafta sonra tekrar başladı. Tekrar bir hafta damla. Geçmezse göz doktoruna gidin dedi. Şimdi yıkanmış ütülenmiş penye ağız mendiline kaynamış su döküyorum o biraz ılık olunca gözünü onunla siliyorum. Göz pınarlarına masaj yapıyoruz. Bakalım inşallah tekrar etmez
Seninki ritüelli olduğu için umudum büyük. Hadi bakalım, göster kendini cici kız
Olmazsa mecburen el ele tutuşup Selena'yı çağıracağızbenim de...
Hadi bi mucize olsun
Ay kız maşallah de.Ay kızlar benim de kızım doymuyor Allahım böyle problemim olcağını hiç düşünmezdimsanırım obez olcak meme emdi üstüne 30 cc ssğılmış süt verdim üstüne 60 cc mama yok anacım kesmedi bebeyi 1 saat oyaladım 30 cc verdim yine gece uykusu diye yatırdım üç saat uyuyo normaldr eneee bi kalktı şimdi meme emio benim bu kıza yetmem için 100 cc en az süt üretmem lazım imkansız herhalde çok iştahlı maşallah
Valla ben sayım yapmayı bıraktım atak haftalarına bile bakmıyorum artık. Tamamen illegal bi çocuk benmkisiOlmazsa mecburen el ele tutuşup Selena'yı çağıracağızSabah 5'ten beri sallayarak uyutuyoruz biz bu sıpayı. Sallamayı bırakınca uyanıyor. Her gün yeni bir özellik açılıyor çocukta. 45. gün bugün. Şimdi ben kaçıncı güne geri sayım yapayım şaşırdım
Hepsinin huysuzlugu gazdan bence. Su gazlar bitse melek gibi olacak hepsi ,tadından yenmeyecekler ama o zamana kadar saçlarımiza aklar düşecekOlmazsa mecburen el ele tutuşup Selena'yı çağıracağızSabah 5'ten beri sallayarak uyutuyoruz biz bu sıpayı. Sallamayı bırakınca uyanıyor. Her gün yeni bir özellik açılıyor çocukta. 45. gün bugün. Şimdi ben kaçıncı güne geri sayım yapayım şaşırdım
Valla ben sayım yapmayı bıraktım atak haftalarına bile bakmıyorum artık. Tamamen illegal bi çocuk benmkisisinir krizleri geçiriyorum hala annem yanımda düşünün artık. Yoksa yemeden içmeden kesiliyorum habire kucak istiyor durmadan
Bence de gaz sıkıntısı geçse mis gibi olacaklar. O elektriği alıyorum bizimkinden. İnşallah doğru elektriktirHepsinin huysuzlugu gazdan bence. Su gazlar bitse melek gibi olacak hepsi ,tadından yenmeyecekler ama o zamana kadar saçlarımiza aklar düşecek
Bende kucağımda pışpışlıyorum bazen hızlıca gazını çıkarıp uyuyor güzel bi şekildeKainatta Prima'dan memnun kalmayan bir ben varım herhalde. Molfix ve Sleepy bio olmayan natural karışık gidiyoruz bu ara. Bir de denemelik Goon aldım 2 numara ama bu biraz fazla büyük geldi. Biraz daha büyüdüğünde kullanırım, onunla da devam edebiliriz hatta uyguna bulursak. Prima bizimkinin totosuna yapışıyor resmen elimle ayırıyorum anladım nasıl iş. Bir de dokusu çok sert geliyor bana. Diğerleri yumuşak
Umut fakirin ekmeği. Bekle bakalım belki sizinki geçer
Oh maşallahBizim de aile desteği olmadan 3 gecemiz. Sabah 7'de 45 dk uyudum. Kar olmasaydı da annem koşa uça gelseydi diye düşünüp cama gidiyorum, belki erimiştir umuduyla ama yok :/ Tek başıma banyo yaptırmak bana hala çok uzak bir ihtimal
Aha bu ben. Direkt kolik demediler. Gaz sancısı olduğunu düşünüyoruz ama her zaman gaz da çıkmıyor öyle olduğu zamanlar. Akşam 7-12 arası krize girer gece bir nebze daha rahat uyurdu. Bu gece kriz saatini kaydırdı bütün gece oturduk. Ben dizimde sallamaya devam ediyorum ancak öyle uyuyor. O da kesintisiz değil
Annem derdi ki bebek fare deliğine girip çıkına kadar acıkırmışAy kızlar benim de kızım doymuyor Allahım böyle problemim olcağını hiç düşünmezdimsanırım obez olcak meme emdi üstüne 30 cc ssğılmış süt verdim üstüne 60 cc mama yok anacım kesmedi bebeyi 1 saat oyaladım 30 cc verdim yine gece uykusu diye yatırdım üç saat uyuyo normaldr eneee bi kalktı şimdi meme emio benim bu kıza yetmem için 100 cc en az süt üretmem lazım imkansız herhalde çok iştahlı maşallah
Günaydın canım bence sapmayı bırak bol bol emzir sağmadığın zaman süt birikecektir bebeğe dolu dolu süt gelirse emer emdikçefe daha çok süt gelir bol bol hurma incir ye kimseyi takma ki sütün artsın mama veriyorsan da uykuda vermeye çalışArkadaşlar size bir konuda danışmak istiyorum çünkü ne yapacağımı kime ne söyleyeceğimi şaşırdım. Sütüm yok yani yok denecek kadar az. 20 dk sağımda bazen 20 CC geliyor bazen 30 bazen 10. Eşim ise devamlı sağım yapmamı çocuğun ne kadar anne sütü aldığını takip etmek istiyor. Annemde çocuk emdikçe gelir ama sen bunu engelledin diyor. Bebeğimi emzirmeye çalışıyorum biraz emiyor ama sonra başlıyor bağırmaya çünkü istediği gibi gelmiyor. Ne yapmalıyım, süt sagmali miyim yoksa ağlasa da emzirmeli miyim? Çocuğumla aramda bağ olmayacak diye çok korkuyorum ve psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum
Valla o kadar kafama takıyorum ki kimseye bir şey söyleyemedigim için ne derlerse yapıyorum kendimi robot gibi hissediyorumGünaydın canım bence sapmayı bırak bol bol emzir sağmadığın zaman süt birikecektir bebeğe dolu dolu süt gelirse emer emdikçefe daha çok süt gelir bol bol hurma incir ye kimseyi takma ki sütün artsın mama veriyorsan da uykuda vermeye çalış
Canım kızımı sadece 1ay tek başına anne sütü 3.5 aya kadar da anne sütü artı mama ile gittik biberonla alışınca senin dediğin gibi memeden istediği gibi süt gelmediği için kıyamet kopuyordu bende bıraktım. Senin gibi çok korktum kzıom beni sevmeyecek diye bağımız olmayacak diye ne ağladım anlatamam. Ama ne oldu biliyor musun şu an kızım en çok bana düşkün 7.5 yaşında bensiz bir şey yapmak istemez kimseye laf söyletmez yani emzirmek tek başına bağ oluşturmuyor korkma. Bu arada sağma ile çok süt gelmiyor emme ile daha çok geliyor her makine iyi sağım yapmıyor ben sağdoğıma baksam oğlumun hiç doymaması lazım çünkü çıkmıyor. Biberon ile mama veriyorsan onu bırak derim çünkü biberon başta anlattığımda sebep oluyorArkadaşlar size bir konuda danışmak istiyorum çünkü ne yapacağımı kime ne söyleyeceğimi şaşırdım. Sütüm yok yani yok denecek kadar az. 20 dk sağımda bazen 20 CC geliyor bazen 30 bazen 10. Eşim ise devamlı sağım yapmamı çocuğun ne kadar anne sütü aldığını takip etmek istiyor. Annemde çocuk emdikçe gelir ama sen bunu engelledin diyor. Bebeğimi emzirmeye çalışıyorum biraz emiyor ama sonra başlıyor bağırmaya çünkü istediği gibi gelmiyor. Ne yapmalıyım, süt sagmali miyim yoksa ağlasa da emzirmeli miyim? Çocuğumla aramda bağ olmayacak diye çok korkuyorum ve psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum
Çok teşekkür ederim canım ya inşallah bizimde öyle olur. Sagdiğım sütü icirirken devamlı özür diliyorum. Hâlbuki hamilelikte ne kadar çok süt yapıcı şeyler tuketmistim. Ama neden sütüm gelmedi anlamıyorum. Herkesin kendine göre neden sutumun olmadığı hakkında bir yorumu var. Devamlı takip halindeyim belki de ondan olmuyor. Amann kısacası girmedigim depresyona girmekten korkuyorumCanım kızımı sadece 1ay tek başına anne sütü 3.5 aya kadar da anne sütü artı mama ile gittik biberonla alışınca senin dediğin gibi memeden istediği gibi süt gelmediği için kıyamet kopuyordu bende bıraktım. Senin gibi çok korktum kzıom beni sevmeyecek diye bağımız olmayacak diye ne ağladım anlatamam. Ama ne oldu biliyor musun şu an kızım en çok bana düşkün 7.5 yaşında bensiz bir şey yapmak istemez kimseye laf söyletmez yani emzirmek tek başına bağ oluşturmuyor korkma
Kulak tıka o laflara canım ve bence eşin dahil kimseyi dinleme emzirmek istiyorsan sen çabalarsın zaten senden fazla bebeğini kim düşünebilir? Benim eşimde gidip gelip aç mı bu çocuk diyorÇok teşekkür ederim canım ya inşallah bizimde öyle olur. Sagdiğım sütü icirirken devamlı özür diliyorum. Hâlbuki hamilelikte ne kadar çok süt yapıcı şeyler tuketmistim. Ama neden sütüm gelmedi anlamıyorum. Herkesin kendine göre neden sutumun olmadığı hakkında bir yorumu var. Devamlı takip halindeyim belki de ondan olmuyor. Amann kısacası girmedigim depresyona girmekten korkuyorum
Çok mama yiyince obezite olur mu ki? Eşim bundan da korkuyor.Kulak tıka o laflara canım ve bence eşin dahil kimseyi dinleme emzirmek istiyorsan sen çabalarsın zaten senden fazla bebeğini kim düşünebilir? Benim eşimde gidip gelip aç mı bu çocuk diyorkaynana gibi kaynanam karışmaz düşün öff dedim yeter doymuyor olsa bilirim ben veririm mamayı ki gece artık sürümün azaldığını doyurmadığını bildiğim için mama yapıp veriyorum. Senin bebeğin yorulan ona bakan sensin hayatınız nasıl düzgün olacaksa sen bilirsin. Ben artık oğlum nasıl rahat oluyorsa öyle davranıyorum meme yetmiyorsa mamayı hemen veriyorum rahatlatıyor sa ona işkence etmeye gerek yok kızımdan tercihe ile sabit
Bir Dr muz vardı kızımda bebek ne kadar ister mama ver korkma dedi bende şişiyor diye korkmuştumÇok mama yiyince obezite olur mu ki? Eşim bundan da korkuyor.
Ben her iki memeyi 15 dakika sağıyordum ama emzirdikten sonra kalan sütü sağ demişti doktor bana. Eşin bu konuda biraz yanlış düşünüyor bence. Bize hem çocuk doktoru hem de emzirme hemşiresi demişti ki bebek emerken anneden ne kadar süt geldiğini anlamanın bir yolu yok. Yani bebeğim gerçekten ne kadar emdiğini bilmemiz mümkün değil. Bir de eşinin bu tavrı senin üstünde çok baskı yaratmıyor mu? Bu sütü daha olumsuz etkiler kiArkadaşlar size bir konuda danışmak istiyorum çünkü ne yapacağımı kime ne söyleyeceğimi şaşırdım. Sütüm yok yani yok denecek kadar az. 20 dk sağımda bazen 20 CC geliyor bazen 30 bazen 10. Eşim ise devamlı sağım yapmamı çocuğun ne kadar anne sütü aldığını takip etmek istiyor. Annemde çocuk emdikçe gelir ama sen bunu engelledin diyor. Bebeğimi emzirmeye çalışıyorum biraz emiyor ama sonra başlıyor bağırmaya çünkü istediği gibi gelmiyor. Ne yapmalıyım, süt sagmali miyim yoksa ağlasa da emzirmeli miyim? Çocuğumla aramda bağ olmayacak diye çok korkuyorum ve psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum
Bizim bebegimiz hem kısa hem de zayıf doğdu ki bizde eşimle uzunuz. Ben de doktorumla konuşacağım inşallah çözüme kavusturabilirimBir Dr muz vardı kızımda bebek ne kadar ister mama ver korkma dedi bende şişiyor diye korkmuştumistediği kadar ver zaten bir süre sonra yemeyecek dedi diş çıkarırken hasta olunca vs. Ve 10 aylıkken ilk dişini çıkardı o tombiş bebek zayıfladı normal haline döndü şimdi de boyu uzun kilosu az ki anne baba biz minyonuz ona rağmen
Bende öyle cok bekledim ama benimki yine sabahın köründe uyandı mizmizlaniyor hatta daha da erken uyandıSevgili 2 subatcilar; kirkimiz çıktı,bugünden beklentim büyük40 gündür bugünü bekliyorum kırk suyunda yikadik benim kızı yarına pamuk gibi iyi huylu bi kiz olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?