Kuzum çok geçmiş olsunBen duramadım cnm bilmiyorum ama eşim sokmaya çalıştı olmadı dedi, yatış verdi doktor, burdaki hemşire yapayım dedi, bakalım doktor kesin yapılsın derse yaptiricaz, bronşit başlangıcı dediyavrum gece emerken cok fena tıkandı
Bence her bebek kendine özel. Oğlum tüm bu becerileri geç yapti. Çok sakin ve çok akıllı bi çocuk.İlk oğlum 2 haftalık iken kafasını tutup 1 aylıkken ellerinin üzerine kalkabiliyordu
Bu 50 günlük oldu hala kafasını tutamıyor
Karnın üzerine koysam ağız üzeri kalıyor
Bana normal, her çocuk aynı değil gibi gelsede
Annem ısrarla doktora götür bu niye durmuyor
Neden çok gevşek diyip duruyor
Sizde durumlar nasıl
Aynen cnm öyleymiş ama yatista yapıcaz rahatlicak dediler, valla 10 günlük civarıyken burun tıkanıklığıyla başladı bi türlü geçmedi geçiyor gibi oldu yine başladı, evde buhar yaptım serum fizyolojik herşeyi denedim ama olmadi, ara ara emerken tıkanıyordu, geçen gece cok tıkandi nefes alamadı götürdük acile, bişey yapamayız serum fizyolojik le açın dedi, acmamiza rağmen yine tıkandı emerken, baska hastaneye götürdük, burda muayenede ve röntgende çıktı, baska bi belirtisi olmadıAllah allah, bebiş ağladığı içinmi hortumu deneyemediniz canım? Tam olarak nesi var peki bronşit başlangıcı dedi.
Cok sagol cnm cok zormuş, insanın içi gidiyor, agla agla canim çıktı ya öyle zor damar yolu açtılar kiKuzum çok geçmiş olsun
Bence her bebek kendine özel. Oğlum tüm bu becerileri geç yapti. Çok sakin ve çok akıllı bi çocuk.
Kızım doğduğu andan itibaren kafasını tutuyor, gazini çıkarırken asla kafasını omzuma koymaz. Bence hareketli bi çocuk olacak.
Çok geçmiş olsun canım,Rabbim acil şifalar versin İnşallahBen duramadım cnm bilmiyorum ama eşim sokmaya çalıştı olmadı dedi, yatış verdi doktor, burdaki hemşire yapayım dedi, bakalım doktor kesin yapılsın derse yaptiricaz, bronşit başlangıcı dediyavrum gece emerken cok fena tıkandı
İlk oğlum kafasını gayet rahat tutuyordu,2. Oğlum çok güçsüzdü,son göz ağrım yani kızım da büyük abisi gibi kafasını kaldırmaya çalışıyor kucaktayken dik tutabiliyor ama bir süre sonra yoruluyor. Her çocuğun gelişimi farklı rahat ol,annelik iç güdüsü seni doğru yönlendirir. Sorun olsa ilk sen farkedersin zaten.İlk oğlum 2 haftalık iken kafasını tutup 1 aylıkken ellerinin üzerine kalkabiliyordu
Bu 50 günlük oldu hala kafasını tutamıyor
Karnın üzerine koysam ağız üzeri kalıyor
Bana normal, her çocuk aynı değil gibi gelsede
Annem ısrarla doktora götür bu niye durmuyor
Neden çok gevşek diyip duruyor
Sizde durumlar nasıl
Ah canim benimCok sagol cnm cok zormuş, insanın içi gidiyor, agla agla canim çıktı ya öyle zor damar yolu açtılar kibide kan aldılar mahvoldu oğlum delik deşik yaptılar
Cok sagol cnmÇok geçmiş olsun canım,Rabbim acil şifalar versin İnşallah
İlk oğlum kafasını gayet rahat tutuyordu,2. Oğlum çok güçsüzdü,son göz ağrım yani kızım da büyük abisi gibi kafasını kaldırmaya çalışıyor kucaktayken dik tutabiliyor ama bir süre sonra yoruluyor. Her çocuğun gelişimi farklı rahat ol,annelik iç güdüsü seni doğru yönlendirir. Sorun olsa ilk sen farkedersin zaten.
Amin insallah cnmAh canim benim
İnsanın içi gider tabi yaatez zamanda iyi olsun inşallah ❣
Aynen cnm öyleymiş ama yatista yapıcaz rahatlicak dediler, valla 10 günlük civarıyken burun tıkanıklığıyla başladı bi türlü geçmedi geçiyor gibi oldu yine başladı, evde buhar yaptım serum fizyolojik herşeyi denedim ama olmadi, ara ara emerken tıkanıyordu, geçen gece cok tıkandi nefes alamadı götürdük acile, bişey yapamayız serum fizyolojik le açın dedi, acmamiza rağmen yine tıkandı emerken, baska hastaneye götürdük, burda muayenede ve röntgende çıktı, baska bi belirtisi olmadı
Geçmiş olsun canımBen duramadım cnm bilmiyorum ama eşim sokmaya çalıştı olmadı dedi, yatış verdi doktor, burdaki hemşire yapayım dedi, bakalım doktor kesin yapılsın derse yaptiricaz, bronşit başlangıcı dediyavrum gece emerken cok fena tıkandı
Teşekkür ederim içimi rahatlattinKız onun minicik midesi var doyuyordur şimdi. Sen 2 saatte bir uyar emebildiği kadar emsin bezleri doluysa emiyor ve yetiyor demektir kafana takma
Zeytinyaği ve karbonati karıştırıp sür biraz beklet o zaman gidiyoHanımlar Konak sorunu yaşayan var mı? Zeytinyağı sürüp taradım banyo yaptırdım ay çok iğrenç bi görüntü oldunasıl geçecek bu Konak kızımda yoktu hiç
Valla günden güne değişiyo ama genelde 12de uyuyoruz daha erken uyursa gece uyanıyo uyumuyoGece uykusuna kaçta geçiyor bebisleriniz?
Cok sagol cnm, hiriltisi olmaya başlayınca bide emerken tıkaninca geldik cnm, hiriltiyi kontrol etÇok çok geçmiş olsun canim. Benim kizimin da burnu özellikle geceleri çok tikali. Buharla az bişi rahatladi ama sprey sikmadan açilmiyor. Geçmezse biz de gidelim doktora o zaman
Col sağol cnmGeçmiş olsun canım
Cok sagol cnmValla günden güne değişiyo ama genelde 12de uyuyoruz daha erken uyursa gece uyanıyo uyumuyo
burcusami canım çok geçmiş olsun
Bilemiyorum cnm belki de uykuyu seviyordurVücudunun hiç bı yerinde sarılık görünmüyo ama gündüz sürekli emzirmeye çalışıyorum ama en fazla 56 dakika kaliyo göğsümde ama bez sayısı iyi sarılık olsa tuvaletini bu kadar çok yapar mi
Bende 9ökilo verdim 7 kaldı o da gitmiyor ama yediğim halde de almıyorum sanırım emzirme den dolayı almıyorum. Diyet yapacaktım eşim kızdı hazır emziriyorsum ne diyeti dediHanımlar doğumdan sonra çok güzel kilo vermiştim . Göbeğim bile kalmamıstı. süt olsun diye yedikçe yedim 5 kg aldım üstüne.
Emzirirken diyet yapan var mı? Süt azalma durumu oluyor mu? Diyetisyen ile görüşeceğim de pek emin değilim
Evet Bursadayim, Yıldırım doruk anlamadı aslında oraya götürüyodum ben oğlumu ama artık göresim yok orayı, hayat hastanesindeyiz şuanburcusami çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım, sende yanlış hatırlamıyorsam Bursa’dasın dimi, ilk gittiğin yani rahatsızlığı anlamayan hastane hangisiydi acaba?
Buarada dün 40 yıkamasını yapıp yarım saat dışarı çıktık hemen arabayla bizde ama sanırım üşüdü oğlum, akşamdan beri kusuyor ve kakası da daha sıvı gibi kokuyor da. Doktora gitmeli miyiz, sıcak su torbası filan koyduk ayaklarına iyice de giydirdim, başka ne yapabilirim tecrübeli anneler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?