2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kuzum çok geçmiş olsun
Bence her bebek kendine özel. Oğlum tüm bu becerileri geç yapti. Çok sakin ve çok akıllı bi çocuk.
Kızım doğduğu andan itibaren kafasını tutuyor, gazini çıkarırken asla kafasını omzuma koymaz. Bence hareketli bi çocuk olacak.

Allah allah, bebiş ağladığı içinmi hortumu deneyemediniz canım? Tam olarak nesi var peki bronşit başlangıcı dedi.
Aynen cnm öyleymiş ama yatista yapıcaz rahatlicak dediler, valla 10 günlük civarıyken burun tıkanıklığıyla başladı bi türlü geçmedi geçiyor gibi oldu yine başladı, evde buhar yaptım serum fizyolojik herşeyi denedim ama olmadi, ara ara emerken tıkanıyordu, geçen gece cok tıkandi nefes alamadı götürdük acile, bişey yapamayız serum fizyolojik le açın dedi, acmamiza rağmen yine tıkandı emerken, baska hastaneye götürdük, burda muayenede ve röntgende çıktı, baska bi belirtisi olmadı

Cok sagol cnm cok zormuş, insanın içi gidiyor, agla agla canim çıktı ya öyle zor damar yolu açtılar kibide kan aldılar mahvoldu oğlum delik deşik yaptılar

Çok geçmiş olsun canım,Rabbim acil şifalar versin İnşallah
İlk oğlum kafasını gayet rahat tutuyordu,2. Oğlum çok güçsüzdü,son göz ağrım yani kızım da büyük abisi gibi kafasını kaldırmaya çalışıyor kucaktayken dik tutabiliyor ama bir süre sonra yoruluyor. Her çocuğun gelişimi farklı rahat ol,annelik iç güdüsü seni doğru yönlendirir. Sorun olsa ilk sen farkedersin zaten.

Cok sagol cnm cok zormuş, insanın içi gidiyor, agla agla canim çıktı ya öyle zor damar yolu açtılar kibide kan aldılar mahvoldu oğlum delik deşik yaptılar
Ah canim benim
İnsanın içi gider tabi yaa tez zamanda iyi olsun inşallah ❣

Cok sagol cnm

Çok çok geçmiş olsun canim. Benim kizimin da burnu özellikle geceleri çok tikali. Buharla az bişi rahatladi ama sprey sikmadan açilmiyor. Geçmezse biz de gidelim doktora o zaman

Geçmiş olsun canım

Merhaba kızlar. Kontrole gittik bugün 690 gram almış bebişim kalça ultrasonu iyi çıktı ama göz muayenesi için randevu almanız lazım dedi doktor sizde ayrı almış mıydınız randevuyu

Çok çok geçmiş olsun canim. Benim kizimin da burnu özellikle geceleri çok tikali. Buharla az bişi rahatladi ama sprey sikmadan açilmiyor. Geçmezse biz de gidelim doktora o zaman
Cok sagol cnm, hiriltisi olmaya başlayınca bide emerken tıkaninca geldik cnm, hiriltiyi kontrol et

burcusami çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım, sende yanlış hatırlamıyorsam Bursa’dasın dimi, ilk gittiğin yani rahatsızlığı anlamayan hastane hangisiydi acaba?

Buarada dün 40 yıkamasını yapıp yarım saat dışarı çıktık hemen arabayla bizde ama sanırım üşüdü oğlum, akşamdan beri kusuyor ve kakası da daha sıvı gibi kokuyor da. Doktora gitmeli miyiz, sıcak su torbası filan koyduk ayaklarına iyice de giydirdim, başka ne yapabilirim tecrübeli anneler?

Bilemiyorum cnm belki de uykuyu seviyordur gece gündüz dengesi anca oturur daha çok yeni gelmiş dünyaya

Bende 9ökilo verdim 7 kaldı o da gitmiyor ama yediğim halde de almıyorum sanırım emzirme den dolayı almıyorum. Diyet yapacaktım eşim kızdı hazır emziriyorsum ne diyeti dedi çünkü yemeyince süt olmuyor bende. Kızım emmediği için bunda daha önem veriyor galiba. Birde doğum yapan bir arkadaşım konuştuk bebeği 9 aylık belli bir dönemden sonra istemsizce kilo veriyorsun dedi o da önce benşm gibi olmuş şimdi hamile kaldığı kilodan da azmış

Evet Bursadayim, Yıldırım doruk anlamadı aslında oraya götürüyodum ben oğlumu ama artık göresim yok orayı, hayat hastanesindeyiz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…