Ben bu durumu kızımdan biliyorum aç diye asla uyumuyordu mamaya başlayınca mis gibi uyumaya başlamıştı. Oğlumda da tüm gün emziriyorum gece 90 cc mama veriyorum bir kaç saat uyuyor o arada dinleniyorum kalkınca emzirmeye devam ediyorum hem ben hem o dinleniyorArkadaslar tok cocuk ne guzel uyuyormus. Benimki saatlerce uykuya dalamayinca biberonla sut verelim dedim anneme. 120cc sut cozdurduk verdik. Cocuk 6 saat sonra uyandi emmeyegerçi şu an da uykusunu aldı galiba, saat sabahın 3ü ve geri uyumuyor ama geri uyusun diye uğraşıyorum
Bize hiç göz kontrolünden bahsetmedi ler cnm belki 7 nisanda gitcez o zaman söylerKızlar ya sizede doktor göz kontrolü için ayrı randevu Alman lazım dedi mi
Bana doğum yaptığımda mesaj olarak gelmişti canım Bursa şehir hastanesinden bende dün Dört Çelik Çocuk Hastanesine gittim normal doktor bi bakıcak zannettim ayrı alıcaktan dedi de şaşırdımBize hiç göz kontrolünden bahsetmedi ler cnm belki 7 nisanda gitcez o zaman söylerkızımda da yağtırmamıştık söylememişlerdi
Benimde son 3 kilom var ama göbeğim var bayaBir iki kilo verdim sonra durdu . Yine kocaman göbeğim var , altı aylık hamile gibiyim , kıyafetler yine olmuyor . Az kaldı giriyorum depresyonaHani doğumda ve emzirirken kilo veriliyordu .
Sanırım emziriyoruz diye çok yiyoruz ama ben yemeyince süt olmuyor oğlumun uyku durumundan biliyorum çişi kakası iyi ama uyku olmayınca sütün tam gelmediğini düşünüyorum kilo almadım ama vermem de durdu şimdilik eşimi dinleyip diyetisyene girmiyorum ama işe başlamadan önce dayanamayıp giderim sanırım göbeğim yok ben eşit kilo alıyorum ama bu iri halimi sevmiyorumBir iki kilo verdim sonra durdu . Yine kocaman göbeğim var , altı aylık hamile gibiyim , kıyafetler yine olmuyor . Az kaldı giriyorum depresyonaHani doğumda ve emzirirken kilo veriliyordu .
Bakayım bende bir Dr ne diyecekBana doğum yaptığımda mesaj olarak gelmişti canım Bursa şehir hastanesinden bende dün Dört Çelik Çocuk Hastanesine gittim normal doktor bi bakıcak zannettim ayrı alıcaktan dedi de şaşırdım
Evet o zaman abur cubur hiç yemiyordum nerdeyseBelki de sağlıklı beslendiğin için gitmiştir, bende su sıra abur cubura sardım çıktı hemen göbeğim
Üzülme canım bende kızımı emziremedi kilo aldım ama hepsini verdim hatta hamile kaldığım kilonun altına düştüm spor yaptım vs. Bebekler biraz büyüsün diyet yaparız Burda beraber
Ay evet inşallahO dönemde de birlikte atlatırız ne güzel olur
Tamam canım teşekkür ederimBakayım bende bir Dr ne diyecek
3 gayet iyiymiş , bende çok var .Benimde son 3 kilom var ama göbeğim var baya
Benim de eşim sürekli taşıyor eve bunu ye şunu ye diye doldurdu evi . Yiyorum ben de aynen süt olsun diye . Var da çocuk emiyor , uyumuyor ama sizinki gibi ve ağlıyor sürekli . O ağladıkça ben kendime sinir oluyorum neyi yanlış yapıyorum diye , deliricemSanırım emziriyoruz diye çok yiyoruz ama ben yemeyince süt olmuyor oğlumun uyku durumundan biliyorum çişi kakası iyi ama uyku olmayınca sütün tam gelmediğini düşünüyorum kilo almadım ama vermem de durdu şimdilik eşimi dinleyip diyetisyene girmiyorum ama işe başlamadan önce dayanamayıp giderim sanırım göbeğim yok ben eşit kilo alıyorum ama bu iri halimi sevmiyorum
Benim bebekte öyle canım sütüm var emiyor ama hep ağlama modunda o yüzden de doymuyor bence3 gayet iyiymiş , bende çok var .
Benim de eşim sürekli taşıyor eve bunu ye şunu ye diye doldurdu evi . Yiyorum ben de aynen süt olsun diye . Var da çocuk emiyor , uyumuyor ama sizinki gibi ve ağlıyor sürekli . O ağladıkça ben kendime sinir oluyorum neyi yanlış yapıyorum diye , deliricem
Benimki de hep ağlama modunda,söyle 10 dk durup sağa sola bakinmiyor, hep mutsuz. Karnı doyuyor çünkü bezi hep dolu,bizde ki problem gaz3 gayet iyiymiş , bende çok var .
Benim de eşim sürekli taşıyor eve bunu ye şunu ye diye doldurdu evi . Yiyorum ben de aynen süt olsun diye . Var da çocuk emiyor , uyumuyor ama sizinki gibi ve ağlıyor sürekli . O ağladıkça ben kendime sinir oluyorum neyi yanlış yapıyorum diye , deliricem
Mama denediniz mi bazen benim sütüm yetmeyince ağlıyor uyumuyor az bir takviye yapıyorum iyi oluyor. Ama gazlı da olabilir doysa bile gazdan ağlıyordur belki de3 gayet iyiymiş , bende çok var .
Canım bizimde bez hep dolu çiş kaka normal ama bazen durmadığında mama veriyorum biraz duruyor bazı günler demek ki süt yetmiyor bir denesen belki gaz değildir ssdeceBenimki de hep ağlama modunda,söyle 10 dk durup sağa sola bakinmiyor, hep mutsuz. Karnı doyuyor çünkü bezi hep dolu,bizde ki problem gaz
Gaz zaten bitmiyor bi türlü herkes 3 aydan sonra geçicek diyor ama bilmiyorum artık yıldımBenimki de hep ağlama modunda,söyle 10 dk durup sağa sola bakinmiyor, hep mutsuz. Karnı doyuyor çünkü bezi hep dolu,bizde ki problem gaz
Kilo alımı da gayet iyi ve doyduktan sonra bidaha emmek istemiyor zaten. Hiç mama vermedim ,gazı zaten cok bide mama ile iyice kötü olabilir.Canım bizimde bez hep dolu çiş kaka normal ama bazen durmadığında mama veriyorum biraz duruyor bazı günler demek ki süt yetmiyor bir denesen belki gaz değildir ssdece
İnşallah geçer, dört gözle bekliyorum 3 ayıGaz zaten bitmiyor bi türlü herkes 3 aydan sonra geçicek diyor ama bilmiyorum artık yıldım
Benim bebekte öyle canım sütüm var emiyor ama hep ağlama modunda o yüzden de doymuyor bence
Benimki de hep ağlama modunda,söyle 10 dk durup sağa sola bakinmiyor, hep mutsuz. Karnı doyuyor çünkü bezi hep dolu,bizde ki problem gaz
Mama denediniz mi bazen benim sütüm yetmeyince ağlıyor uyumuyor az bir takviye yapıyorum iyi oluyor. Ama gazlı da olabilir doysa bile gazdan ağlıyordur belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?