2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben bu durumu kızımdan biliyorum aç diye asla uyumuyordu mamaya başlayınca mis gibi uyumaya başlamıştı. Oğlumda da tüm gün emziriyorum gece 90 cc mama veriyorum bir kaç saat uyuyor o arada dinleniyorum kalkınca emzirmeye devam ediyorum hem ben hem o dinleniyor

Bir iki kilo verdim sonra durdu . Yine kocaman göbeğim var , altı aylık hamile gibiyim , kıyafetler yine olmuyor . Az kaldı giriyorum depresyona Hani doğumda ve emzirirken kilo veriliyordu .

Bize hiç göz kontrolünden bahsetmedi ler cnm belki 7 nisanda gitcez o zaman söyler kızımda da yağtırmamıştık söylememişlerdi
Bana doğum yaptığımda mesaj olarak gelmişti canım Bursa şehir hastanesinden bende dün Dört Çelik Çocuk Hastanesine gittim normal doktor bi bakıcak zannettim ayrı alıcaktan dedi de şaşırdım

Bir iki kilo verdim sonra durdu . Yine kocaman göbeğim var , altı aylık hamile gibiyim , kıyafetler yine olmuyor . Az kaldı giriyorum depresyona Hani doğumda ve emzirirken kilo veriliyordu .
Sanırım emziriyoruz diye çok yiyoruz ama ben yemeyince süt olmuyor oğlumun uyku durumundan biliyorum çişi kakası iyi ama uyku olmayınca sütün tam gelmediğini düşünüyorum kilo almadım ama vermem de durdu şimdilik eşimi dinleyip diyetisyene girmiyorum ama işe başlamadan önce dayanamayıp giderim sanırım göbeğim yok ben eşit kilo alıyorum ama bu iri halimi sevmiyorum

Üzülme canım bende kızımı emziremedi kilo aldım ama hepsini verdim hatta hamile kaldığım kilonun altına düştüm spor yaptım vs. Bebekler biraz büyüsün diyet yaparız Burda beraber

O dönemde de birlikte atlatırız ne güzel olur

Benimde son 3 kilom var ama göbeğim var baya
3 gayet iyiymiş , bende çok var .
Benim de eşim sürekli taşıyor eve bunu ye şunu ye diye doldurdu evi . Yiyorum ben de aynen süt olsun diye . Var da çocuk emiyor , uyumuyor ama sizinki gibi ve ağlıyor sürekli . O ağladıkça ben kendime sinir oluyorum neyi yanlış yapıyorum diye , deliricem

Benim bebekte öyle canım sütüm var emiyor ama hep ağlama modunda o yüzden de doymuyor bence

Benimki de hep ağlama modunda,söyle 10 dk durup sağa sola bakinmiyor, hep mutsuz. Karnı doyuyor çünkü bezi hep dolu,bizde ki problem gaz

Mama denediniz mi bazen benim sütüm yetmeyince ağlıyor uyumuyor az bir takviye yapıyorum iyi oluyor. Ama gazlı da olabilir doysa bile gazdan ağlıyordur belki de

Benimki de hep ağlama modunda,söyle 10 dk durup sağa sola bakinmiyor, hep mutsuz. Karnı doyuyor çünkü bezi hep dolu,bizde ki problem gaz
Canım bizimde bez hep dolu çiş kaka normal ama bazen durmadığında mama veriyorum biraz duruyor bazı günler demek ki süt yetmiyor bir denesen belki gaz değildir ssdece

Canım bizimde bez hep dolu çiş kaka normal ama bazen durmadığında mama veriyorum biraz duruyor bazı günler demek ki süt yetmiyor bir denesen belki gaz değildir ssdece
Kilo alımı da gayet iyi ve doyduktan sonra bidaha emmek istemiyor zaten. Hiç mama vermedim ,gazı zaten cok bide mama ile iyice kötü olabilir.

Gaz zaten bitmiyor bi türlü herkes 3 aydan sonra geçicek diyor ama bilmiyorum artık yıldım
İnşallah geçer, dört gözle bekliyorum 3 ayı

Benim bebekte öyle canım sütüm var emiyor ama hep ağlama modunda o yüzden de doymuyor bence

Mama denediniz mi bazen benim sütüm yetmeyince ağlıyor uyumuyor az bir takviye yapıyorum iyi oluyor. Ama gazlı da olabilir doysa bile gazdan ağlıyordur belki de

Kaka yapıyor sürekli , çişli bez durumu da iyi . Gazını kendisi alttan üstten çıkarıyor hemen . Mama verdim artık bugün dayanamayıp ama yine devam etti . Evde babası yada başkaları varken daha sakin , daha az ağlıyor . Anlamadım benimle mi bir sorunu var çözemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…