2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
2 yaşına kadar hep memede uyudu ama benim oğlum aşırı uykucudur. Yavasta memeden ayırıp hemen emzik verirdim . Hiç uyku problemi yaşamadım onunla. 2 yaştan sonra da biraz dizde salladım sonra kendi kendine uyumayı öğrendi.

Kızlar çok teşekkür ederim. Üzerine ablasından kaynaklı bronşiyolit oldu. Havaydı ilaçlardı toparlayamaya çalışıyoruz. Geldi mi böyle üst üste geliyor zaten hep. Bende kızımda rota yaptırmadım bunda pişman oldum keşke yaptırmasaydım. Yalnız süt ürünlerini kesmeme rağmen yüzündeki sivilceler çoğaldı ve uçları var sanırım alerji kaynaklı değil bebek aknesi olabilir en kısa zamanda dermatolağa götüreceğim bakalım. Minicik elleriyle yüzünü nasıl kaşıyor görseniz isyan etmek değil ama, yani hepsi mi aynı anda bulur

Kizlar gündüz uykusunu uzatmanin bir yolu yok mu?
Vallahi ayağımda olduğu sürece uyuyor bırakınca uyanıyor. Bende elimden geldiğince sallamaya çalışıyorum uyusun diye. Halbuki ablası nasıl güzel uyuyan bi bebekti. Bi bırakırdım 3 saat gündüz aralıksız fosur fosur uyurdu. Ah ah

Benim kızın boynu da kat kat.
Çıt citli oluyo ya kıyafetler oraya takıyorum kolyeyi arkaya gitmiyor böyle. Ay anlatamadim dimi
Anlamadım canım ya eğer anladğm gibiyse tenine temas etmiyor değilmi? O zaman işe yararmı

Offf insallah bi an evvel geçer ya biz de yeni doğduğunda çektik antibiyotikler göbeği hep kanadı yaktılar burnundan nefes alamıyordu vs vs . Geldimi üst üste geliyor cidden. Evde geçici bişey çözemezmi kaşıntısını alacak zavallım bi de onla acı çekmese

Ben sürekli sağıp o an biberonla içiriyorum. Buzdolabına koyuyorum koyuyorsam. Sağma makiinenmi yok canım?

Ya kıyamam, tez vakitte iyileşsin insallah.
Anlamadım canım ya eğer anladğm gibiyse tenine temas etmiyor değilmi? O zaman işe yararmı
Yok öyle değil neyse unut,bunu buradan anlatmam pek mümkün değil

Maşallah maşallah ne guzel bebeklikmiş. İnsallah şu andan sonra kizlarimiz da böyle olurlar

+1 canim. Benim kizim da boyle. Sallamayi birakinca uyanmasi büyük dert. Demek ki gercekten dalamiyorlar. Hem biz çok yoruluyoru, hem de bu durum tüm ruh hallerini olumsuz etkiliyor

Mochi el pompası almıştım nasıl olsa evdeyim emziririm diye . Onunla çektim hep şuan çatlak olanı , onun yüzünden mi biraz da böyle oldu acaba anlamadım .

İnşallah
Resmini çek kız taktığında
Yarın iftara gidicez arkadaşıma, takar resmini atarım

İnşallah

Yarın iftara gidicez arkadaşıma, takar resmini atarım
Arkadasına gidince niye takıcan nazar değmesin diye mi
Ya bu arada ben bu bebeyle annem ve a101 dışında hiçbiyere gidemedm orada da çığlık çğlığaydı zaten çok özeniyodum bebemle oraya buraya gtmeye ama

Canım geçmiş olsun, memene tatlı bişry sür, pekmez gibi mesela, kapmasını sağla, bi kaptı mı çeker zaten, elle sağmayı dene tekrar, mastit olmuşsun belli ki, parol verdi bana doktor, ama yine de sor sen bi asm ye

Evet

Ben sayısız çıktım hepsinde de pişman olup tövbe ettim ama olsun

Benimki de sağ memeyi tutmuyordu dün, hatta meme tutacağı zaman ağlıyor. Önce meme pozisyonunda emzik verip sakinleştiriyorum. Hem de emme refleksini başlatmış oluyor. Sonra emziği ağzından çekip memeyi veriyorum. Bir de yatakta sanki sol memeyi emzirir gibi soluna yatırıp sağ memeyi emzirdim. Sanırım hep sol kolumda uyuytugum için sol tarafa yatmayı o tatafı emmeyi daha çok seviyor.

Sık yıkayıp nemlendirici sürüyorum başka birşey gelmiyor aklıma ne yapabilirim ki başka acaba

Benimki uykusu gelince kafasını sallıyor sağa sola hani ayakta sallanınca kafası sallanıyor ya aynen öyle. Hadi beni salla diyor ya bana 3 aylık velet aklım almıyo

Sen gene a101 e gitmişsin şükret ben bi anneme gittim işte o hastaneye gideceğimiz günler geceden sıkıntısı çöküyor arabada da durmuyor çünkü e hastane 1 saatten fazla yol. Tam bir kaos yaşanıyor arabanın içinde

Canım gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın bir daha olmayın inşallah , inanır mısın isyan değil o sendeki de üst üste gelince insan bunalıyor sonuçta insanız hepimiz hele bide anne olmak gerçekten kolay değil Allah yardımcımız olsun .şimdi kuzucuğun iyi mi toparlanıyor musunuz bol bol şifa olsun sütün annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…