2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evt canım, bunun yanı sıra enfeksiyon vs de yazıyor da ondan şüphe ettim. Ben salyaları 5. Ayda flan bekliyordum diş çıkmasına yakın. Demek daha evvel olabiliyormus. Ay bi de diş huzursuzluğu olacak
Merhaba canım , bugün çizimde 3 ay kontrolümüz vardı , doktorumuza yenice başlayan salyaları soracaktım ki kendisi anlattı bu ayda olacak ve yapılacak şeyleri saolsun , 3. Aylık dönemde bebeklerin ağzından su yani salya gelmesini bekleriz çok ıslanırsa yaka yada emndil takın dedi , halk arasında dişi çıkacak derler ama onunla ilgisi yok bu tamamen tükürük bezlerinin çalışmaya başlamasından kaynaklı oluyormuş ve bebekler 3. Ay itibari ile sosyalleşmeye başlıyorlarmış artık etrafın farkındalığı başlıyormuş ayrıca bebeğin emme reflexlerinin çok yüksek olduğu dönemmiş elini ağzına bu sebeple götürmek isterlermiş uzun uzun anlattı saolsun çok memnun kaldım dr çok iyi ilgilendi , bizde bugün rota aşısı yaptırdık , inşalhh bi sorun çıkmaz

Ben arabanın içinde çaresini buldum. Sütü sağıp biberonu ağzına tıkıyorum gıkı çıkmıyor
Araba hareket ettkçe uyyakalıyor. Trafik varsa ağlamaya baslıyor. Ah ah yeni nesil çok fena

Aşınız şifa olsun canım çok teşekkürler sen de bizi bilgilendirdiğin icin grrçekten sevindim normal olmasına

sağ ol canım, öyle de deneyim, bende par ol içtim , gece uyku arasında az emdi sonra yine aynı
emzikte tutmuyorki..normalde dr tavsiyesiyle mama veriyordum, gündüz vermemeye çalışıyorum artik,dun farkettimki memeyi istemeyip bağırdığında mama içtiği pozisyonda duruyor,memeye döndürünce öfkeleniyor . 30luk mama verdim mama bitince direkt memeye dönüp emmeye başladı..emziğe alışmasın ama öğrensin çok istiyorum, çok hıçkırıyoruz mesela, emziği alsa daha kısa surede geçer

Ankarada mısınız evetse dr un adini öğrenebilir miyim

Dünden beri kusmak ve ishalden mahvoldum
Acile gittim emzirdiğim için hafif bi mide bulantısı ilacı verdiler çok fayda vermedi
Buna rağmen o ilaçtan mıdır nedir oğlumun kakası sümükümsü oldu

Dünden beri kusmak ve ishalden mahvoldum
Acile gittim emzirdiğim için hafif bi mide bulantısı ilacı verdiler çok fayda vermedi
Buna rağmen o ilaçtan mıdır nedir oğlumun kakası sümükümsü oldu
Benm oğlanın kakası hep sümüksü. Onun dışında baska şikayeti yok. Ciddiye almalı mıyım bilemiyorum

Kızlar bebeğime D vitamini kullanmama rağmen dozunuda arttırmama rağmen aşşırı terliyor. Bi arkadasımız daha vardı bebeği terleyen ne durumda suan?
Demir eksikliğinden de olurmus terlemeler. Ama 3 aylıkken baslanabilir mi acaba

ben demiştim canım, dr d vitamini eksikliğinden bebeklerde olabilir d vitaminini düzenli kullan dedi, dozu artırma ilacı değiştirme falan yapmadı şuan,bende saatine dikkat ederek veriyorum.özellikle emerken ve gece uykuda başı terliyor bizim..gece ben bebek üşümesin diye fazla örtüyorum sanırım, onlara dikkat etmeye çalışıyorum.emerken kolum ıslanıyor resmen, terleyip soğuyup hasta olcak diye de endişe ediyor insan

Sezeryan olan arkadaşlar, dikiş yerinin üst kısmındaki deride şişlikleriniz geçti mi, bende biraz var kontrole de kendi dr uma gidemedim, gittiğim doğru düzgün ilgilenmedi başka hastanede doğum yaptım diye

Aynen canım aynı seleri yasıyoruz . Sırılsıklam oluyor bu sefer üşütecek diye korkuyorum. Serin tutmaya calısıyorum daha az terliyor iki ara bi derede kaldm.

Mochi el pompası almıştım nasıl olsa evdeyim emziririm diye . Onunla çektim hep şuan çatlak olanı , onun yüzünden mi biraz da böyle oldu acaba anlamadım .
Benm göğüs kalkanım vardı süt toplayan mochi ile aynı mantık. İnanılmaz meme ucunu yara yapmıştı. Ondan kötü olmustur canım

Hem ishal hem emzirmek tüm enerjimi yedi bitirdi
Yürüyecek halim yok
Bir buçuk günde 4.5 kilo vermişim resmen
Acile gittim emzirdiğin için ilaç veremeyiz ya dabi kaç gün emzirmeyi bırakmam lazımmış
Ki onu da yaparsak bebek emmekten soğur diye doğal yoldan kurtulmaya çalışıyorum

Canim leblebi denedin mi çok iyi gelir ishale. Muz, haslanmis patates vs.. ama en iyi gelen sari leblebi. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…