2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sezeryan olan arkadaşlar, dikiş yerinin üst kısmındaki deride şişlikleriniz geçti mi, bende biraz var kontrole de kendi dr uma gidemedim, gittiğim doğru düzgün ilgilenmedi başka hastanede doğum yaptım diye
Izim cok belirgin ama bir sislik kalmadi.. ama cok minik bir bolum haric sislik olmamisti

Izim cok belirgin ama bir sislik kalmadi.. ama cok minik bir bolum haric sislik olmamisti
Sezeryan olan arkadaşlar, dikiş yerinin üst kısmındaki deride şişlikleriniz geçti mi, bende biraz var kontrole de kendi dr uma gidemedim, gittiğim doğru düzgün ilgilenmedi başka hastanede doğum yaptım diye
Bu arada taksit taksit oldu cok ozur.. ama sezeryan sonrasinda doktorum o minik sislik icin 3 ayi bulabilir demisti..

İçinde kan lekesi yoksa sıkıntı değil diye biliyorum
Ama bazıları alerji diyordu , ilk muayene de sor dr ne diyecek
Soracağm canım. Çok çok geçmiş olsun sana da nerden bulastı bu ishal yaa lanet bişey antibiyotiksiz geçmiyor

Benm oğlanın kakası hep sümüksü. Onun dışında baska şikayeti yok. Ciddiye almalı mıyım bilemiyorum
Merhabalar benim bebeğimin kakasında da mukus var kan falan yok çok şükür alerji testi yaptırmak istiyorum tedbirli olmak için. İnstagramda bi hemşirenin sayfasında okumuştum çok karbonhidrat tüketimi de mukus yapabiliyormuş proteini artırıp karbonhidratı azaltın diğer türlü doktorlar hemen süt ürünlerini kestirip diyet yaptırıyo boşuna demişti

Kızlar benim bir sorum olacak lütfen cevap yazın olur mu???¿???

İlk doğum yaptığım zaman sarılık durumundan ek mama artı anne sütü besledik eve geldik 18 güne kadar eşim k valide ek mama verdiler hiç vermeyelim diyen gaz diyen olmadı sütüm yok sandım hep bu sırada kızım emmeye devam etti 2 ayın ortasında sagma için makine aldım 30 CC 60cc olarak arttı

1 ay hep kasık biberon ile besledik sonra avent biberon aldık

Az önce kızım arada yaptığı gibi catliycak şekil ağladı sagdigim sütü biberon a koydum içti sustu
Meme reddi mi bu
Emzirme + biberonla besleyen var mı bunu yaşayan
10 gündür nerdeyse hiç formül mama vermiyorum

Memede agliyor ve biberonu aliyorsa bence meme reddidir. Kaşik biberon+meme ile devam etseydiniz keske. Zamanla memeye uyum saglardi.
Biberon yuzunden kizim dogru emmeyi unuttu bir ara, meme uclarimi yara yapti. Emzirme danismani tuttum ve bana ilk dedigi sey, biberon oldugu surece meme reddi ihtimali olacaktir ozellikle 4.ayda cok artar bu durum dedi. Biberonu kesince emmesi duzeldi.
Tomrisin emzirme notlarini googledan bulup okumanizi tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim okuyacagim kaşık biberona geçeceğim direk aglasa bile sabır edeceğim.. biberonu kesiyorum direk

Aynısını bende yaptım mecburen sarılık icin, avent bıraktırmıyor cogu bebekte, bizim de başlarda gayet iyi gidiyordu hem biberon hem meme ama son haftalarda biberonda icip diger türlu çığlıklar. Biraz sancılı oluyor ama kandıra kandıra ağlatmamaya çalışarak, agladıkça sakinleştirip tekrar (ağlarsa iyice inatlaşıyor ) 3 gündür biberon vermiyorum. Uyku arasında ya da uykuya dalacakken tam, önce emziği verip sonra çekince emdi. öyle öyle alıştı gibi görünüyor şuan için, tok olunca yine çığlık atıyor ama açken emiyor. İlerledikçe daha zorlaşır diye korktum, sabır lazım biraz inatları saç yolduracak cinsten

Canım valla bak yazdı arkadaşın birisi burada 4.ayda daha zor olurmuş anne memesine benzesede kaşık biberon daha doğru döküp saçıyor sütü ama olsun ben red olacağını seziyorum saçlarımı yolucam birkaç gün unutturucam nasipse

Kızlar covid şüphem var test verdim sonucu bekliyorum bebeğimi emzireyim mi ki? Bu arada eşim pozitif

Çok geçmiş olsun, korkmayin benim esim de kizim 20gunlukken oldu. Atlattik şükür. Bir arkadasimiz daha oldu sonra. Aşisi da yoktu geciyor çok şükür, merak etmeyin.

Ve kesinlikle emzirin, antikorlar sizden bebeginize bu şekilde gecebilir. Onu korumanin en iyi yolu emzirmek. Kendinizden suphe ediyorsaniz maske ile emzirin

Kizlar size sorum var. Benim kizim ozellikle geceleri memeyi birakmak istemiyor, meme agzinda uyumak istiyor. Bu sebeple emzige alistirmak istiyorum. Nuk marka almistim tutmamisti, simdi avent aldim.

Tam uyku oncesi meme sonrasi vermeyi planliyorum. Nasil tutturabilirim sizce? Bir de emzik tutmasi icin geceyi beklemeden gunduzleri de denemeler yapmali miyim? Uykusu yokken de tutmasi şart mi?

günlerimiz hemen hemen aynıymış, bu hafta bu açıdan kritikmis sanırım,benimkide ayni günde 2 kez memeyi almıyor mama yeme pozisyonunda duruyor, sakinkestiremezsem biberonla azcik sut yada mama veriyorum o bitince başını hemen memeye dönüp cok cok emiyor, minnaklar ama huylular

Bu haftaya özgü mu bilmiyorum, kızım bizimle konuşuyordu yani sesler çıkararak,2 gündür göz teması gülme vb..var ama konuşma yok..ses tellerine mi bisey olduki dedim ama bağırırken sesi gür..neden olur bilen var mi

Gündüzden başla cnm alıştırmaya biz ilk günden denemeye başladık oğlum 20 günlükken tuttu emziği tutmaz diye önce Wee nin emziği i aldık uygundu tuttu şimdi de onunla devam ediyoruz. Atarsa emziği denemekten vazgeçme bazen hemen tutmayabiliyorlar

Anladim canim. Peki sadece uykusu gelince mi verdiniz yoksa her bos vakitte mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…