2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Geçti mi sonradan?
Antibiyotik kullaninca geçti.
dikiş yeri değil de 1 parmak falan ust kismi, o şekilde miydi canım,daha fazla ihmal etmeyim o zaman
Hı benim dikiş üzereydi kuzum.
Sen yine de sor doktoruna ne olur ne olmaz...
Anladim canim. Peki sadece uykusu gelince mi verdiniz yoksa her bos vakitte mi?
Ben sadece uykusu gelince veriyorum ki uyuyacağıni anlasın.

Aynı şekilde sakinleştiriyordum bende, biberonla biraz besleyerek sonra dönüyordu. Birkaç gün sonra dönmemeye memeden korkar gibi kaçmaya başladı ,surekli biberon istedi vermeyince çığlıklar ağlamalar verince yüzünde bir huzur ifadesi ben onu kandırıyorum bu sayede dönüyor sanıyordum hanımefendi beni kandırıyormuş. Biberonu 3-4 gündür hiç kullanmadım alışıyor gibi. Umarım sizde öyle olmaz, biberon bazen çok büyük kurtarıcı çünkü ikisine bir arada alışabilseler mükemmel olur.

Canım ya çok şükür negatif çıktım hemen emzirdim bugünde baya toparlandım doğru söylüyorsun emzirmeyi bırakmamak gerekir bu arada teşekkür ederim canım

Bi soruyla geldim huzurlarınıza

Hamile olduğumu öğrendiğimizden beri gorumcem bana benzeyecek demeye başladı. Ama bir iki defa değil,her görüşmemizde, telefonda konuşmamızda bunu en az 3 kez söyler oldu. Kızım doğdu, halasını andırıyor biraz evet. Bana benzetende var halasina benzetende. Bu asla sorun değil çünkü çok güzel bi kadın kendisi. Beni rahatsız eden şey sürekli olarak bana benziyor demesi. Az önce görüntülü aradi ,10 dk konuştuk 2 kez bana benziyor, şunu gördüm yolda,dedi ki aynı sana benziyor. Ay zaten bugün terelelliyim gelenler geldi zor tuttum kendimi. Benziycek tabi ki, halasısin dedim.

Ya ben mi abartıyorum? Aşırı rahatsiz oluyorum bu tavırdan artık. Yani bu demek oluyor ki,sen de kimsin tabi ki bana benzeyecek ! anlamindaymis gibi geliyor cinlerim tepeme çıkıyor.

Karışık yazdım sinirden. Hadi deyin ki bana,sen abartıyorsun..

Merhaba canım. Bu muhabbetin benzeri bizde de var. Kayınvalidem görümcem ektim vs. Her aradıklarında bebek aynı onlara benziyor.. Halasina benziyor amcalarina benziyor babannesine benziyor mübarek bana ve benim aileme hiiiic benzemiyor tabiki benzeyecek onlara da ama bu sürekli söylenildiğinde ben de çok sinir oluyorum tadını kaçırıyorlar çok haklısın

Ya dimi... seni ve aileni yok sayıyorlar resmen sanırım bu sinir ediyor insanı.

Peki sen ne cevap veriyorsun?

Kızlar bu her sülalede var benim oğlumda babasına benziyor ben bunu zaten biliyorum. Ama herkes her aradığında aynı babası aynı şuna benziyor tersleyip diyorum sonra susuyorum çünkü bizimkilerde bana benzetip aynısı yapıyor

Benim oğlumda aynı babası, kızımın saç rengi,göz rengi ve ten rengi benimle ayni. Sima olarak baba tarafını andırıyor. Sorun bu değil zaten,100 kere bunun aynı kişi tarafından dile getirilmesi.
Ay vallahi artık saçını başını yolasım var yani o dereceye geldim ben

nuk - mam - avent soothie - we baby - bibs
hepsini denedim hiç birini tutmadı
tutmayacağı varsa tutmaz
pes ettim artık

ilk oğlum melez gibiydi kendine özgü bi havası vardı,
ne anne ne baba tarafına benzemezdi sevinirdim

şimdi 6 yaşında en küçük amcasına benziyor
diğer iki amcası maalesef tipsizler
tek tesellim küçük amcası karizmatik ona benziyor
bu oğlum da abimin kopyası oldu,
annemler acayip gururlu dayısına benzediği için

insan psikolojik olarak kendi tarafına benzetiyor
hala olsaydım bana benzesin isterdim sanki

Kardeşimin kızı ocak doğumlu, abla hep sana benzetiyorlar diyor. Daha bi kere kardeşimin yanında bana benziyor demedim. Heralde 100 kere bana benziyor desem eşi ee yeter artık derdi diye tahmin ediyorum.
Yoksa elbette benzeyebilir burada sorun yok zaten.

hiç hala olmadım bilemiyorum
keşke abim evlensede nasıl bir şey bilsem

inşallah.bakalım ilerleyen günlerde ne olacak

Bende bu olayı anlamıyorum.. benzeyince noluyo.. sağlıklı olsun herşeyden önce..kime benzediğinin ne önemi var.

Benim kizim da gün geçtikçe babasina daha cok benziyor. Bazi bolgeleri ayni ben ama genel olarak babasina cekmis. Ben memnunum bu durumdan. Kaynanam bunu kotuye kullandi.

Gururlanmis coskulu bir ses tonuyla;
Ayni oglum gibi cok tatli masallah
Ellere bak tipki oglum gibi, en guzelinden.vs vs

Biri bi yerini bana benzetince de hayal kirikligina ugramis kisik bi ses tonuyla;
Yaaani evet saclari annesininki gibi olmus

En son, vallahi bu kiz ....lara çekmiş(eşimin soyadi) bembeyaz teni maşallahhhh bize cekmis dedi. Orda patladim. Sen her seferinde şusu guzel bizden de bizden diyip duruyon, bizim aile cirkinmis gibi konusuyon hayirdir dedim, bembeyazmis da bizdenmis de..sen bembeyaz misin acaba dedim

Ki ben bugday tenliyim ve kizim esmer tenli olsa cok hosuma giderdi bayilirim esmer tene. Kaldi ki kaynanam kendisi eda taspinardan hallice yani. Epey sinirlendirdi beni, fazla kirmadan verdim cevabini.

Sen de bi iki kere abart gorumcenin onunde. Şusu halasina cekermis, busu halasina çekermis. Aman da brnim kizim ne kadar halasina benzemissss. Aman da ben ayseyi mi dogurdum acaba yaaa!!(ayse temsili, gorumcenin adi kullaniliyo burda)

Bi sure sonra sıkılıp vazgececektir cok fazla tekrarlamaktan

Hepsi aynı demekki vurgulaya vurgulaya huyu benzemesin inşallah demek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…