2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim paşa da herseyiyle babasının tarafına benziyor, hep dile gelir bu, bende ne güzel işte derim (renkli gözlü beyaz tenli) benim kaynanamin da derdi başka, 2. Sana benzer diyo her seferinde bunların hepsi ayrı alem ya

Bende bu olayı anlamıyorum.. benzeyince noluyo.. sağlıklı olsun herşeyden önce..kime benzediğinin ne önemi var.
Ya evet.. benim dogurdugum çocuk, annesi beni yani sana benzese ne olacak?
Ay hepsi aynı demekki.
Bana benzettileri zaman hemen lafa girip,hayir halasina benziyo diyo. İşte o an üzerine atlayasım geliyo.
Hepsi aynı demekki vurgulaya vurgulaya huyu benzemesin inşallah demek lazım.
Bunu diycem cuk oturacak bidaha konuşamayacak
ya bak senin gönlün olsun diye diyodur

Ben sadece uykusu gelince veriyorum ki uyuyacağıni anlasın.

Uyuyacağı zaman ve emzirdiğim halde dpydupunu da biliyorsam veriyorum cnm emme hissini tamamlasın diye zaten atıyor uyuyunca ya da sıkılınca

Emdikten sonra yari uykulu yari uyanik haldeyken vermeyi denedim bir kac kere. Bu ne der gibi gozlerini açti, uykusu acildi. Sütümden sıkıp vermeyi denedim emdi emdi sonra yine atti meme icin agladi bugun de.
Gece hic denemeye kalkmadim memede uyuttum. Baska neler deneyebilirim?

Gündüz uyanıkken sütünü sıkıp yine ver bakalım ne yapacak. Öğürürse hiç ısrar etme,biraz ara verip yeniden dene.

Gündüz uyanıkken sütünü sıkıp yine ver bakalım ne yapacak. Öğürürse hiç ısrar etme,biraz ara verip yeniden dene.
Sabahtan beri deniyorum bakayim. Gunduz uykusu cok kisa ya. Bes on dk uyuyup uyaniyo. Tekrar tekrar yatirmayi deniyorum artik. Uyku egitimi vermek zorunda kalmam insallah

Yok o 2.bekliyor hemen sevdenin dediği gibi huyları benzemez inşallah diyesim geliyor benim de bazen ya

Canım bu süreç işte zamanla alışıyor. Memeyi bıraktırmak gibi düşün biraz zaman alabilir bizimki 20 günde tuttu. İnşallah sizin daha çabuk olur aynı düzende denemeye devam et gündüz alışsın gece de alır zaten

Ben kocama çatıyorum he diyorum ben çirkinim aynı sana benziyor oğlan ikide bir söylüyorlar diye. Bu arada kızımda ikimizin karışımı ona da aynı babası diyorlardı bende ne alakası var diye bozmuştum ama oğlana yapamıyorum çünkü cidden kocam bey beni de girmediğim lohusa depresyonuna şimdi sokup lafı yiyecekler ama bekliyorum bakalım

Bakalim canim azar azar deniyorum. Yalniz ne yapacagima da tam karar verebilmis degilim. Emzikle uyumaya alistirsam da destekli uykuya alismis oluyor. Az once okudugum bi yazida emzigi 4.ayda biraktirmanizi oneririm demis. Bense alistirmaya calisiyorum. Bilemedim hangisi daha dogru..

Valla kuzum benim görüşüm desteksiz uyuyan bebek çok nadirdir. Geçenlerde bir yazı okudum bebekler desteğe ihtiyaç duyar beşiğe koyup bırakırsanız güvenli bağlanma olmazmış bebek her ağladığında dokunmamız sevmemiz gerekirmiş. Birde öyle ya da böyle 2 yaşını geçene kadar ki bu 2 yaşta kreşe falan giderse kendi başına çok zor uyuyorlar kızım 2 yaşına kadar ayakta sallandı. 2 yaşında kreşe gitti bir gün biberonunu aldı tek uyucam diyip gitti yani onlar karar veriyor nasıl davranacaklarına biz farketmeden onların istedikleri yapıyoruz

Ya dimi... seni ve aileni yok sayıyorlar resmen sanırım bu sinir ediyor insanı.

Peki sen ne cevap veriyorsun?
Lohusayken gozlerimle ateş saçıyordum şimdi genelde susuyorum başka yerlere bakıyorum başka türlü takat yetmiyor benimkilere

Çok sağol canım bilgin için karbonhidratı azaltayım çok şekerli tüketiyorum o da yapar belkide. Kan yok egzema yok pişiklik yok sadrce sümüksü çünkü.

Benm bebede aynı baba tarafı, onlara benziyor. Sürekli bana benziyor demesi benmde hoşuma gitmezdi sanırım ama sorunda etmezdim. Bu yeğenini sevdiğini gösterir. Sevmediğim görümcemde küs olduğumuz halde geldi gördü yeğenini. Aa gamzeleri var aynı ben demişti. Ki kendisini hiç ama hiç sevmem. Ama gıcığıma gitmedi

Sadece ben mi sinir olmuyorum ya
Ki ben eş ailesi ile 1,5 yıl küs kaldım bebek doğduğunda barıştık. Ona rağmen hiç sinir olmuyorum. Gelen geçen aynı babasının tarafı diyor bende onaylıyorum
Gerçi ben babasının tarafına benzemesini coook istedim onlar çekik gözlü olduğu için.
Bebişim tam bir koreli şimdi

Evet bu da baska bir bakiş açisi. Buna da katılıyorum bir yandan. Bi yandan da ne kadar az destek o kadar iyi diyorum. Bu gece sabaha karsi 6-7kez uyanip meme istedi kizim. Ve memeyi alip uyudu sadece. Bu ileride beni zora sokar sanki

Yok o 2.bekliyor hemen sevdenin dediği gibi huyları benzemez inşallah diyesim geliyor benim de bazen ya
Bi kere desek bidaha cesaret edip diyemezler
bende dün akşam evde soylendim durdum eşime. Bana deme git ablama de hakkını savun kendini ezdirme diyo. Dedim ben bu gazla bayramda onun hakkından gelirim
Kuzucum desteksiz uyuyan bebek ben hiç rastlamadım. Diyelim desteksiz uyumayı öğrendi, yatağına yatiriyorsun uyuyor. Ee sen hiç dışarı çıkmayacak mısın? Misafirliğe gitmeyecek misin? E orada da yatağını isteyecek,bu defa sen bisey anlamayacaksın gezmekten.

Bak geçen akşam arkadaşıma iftara gittim. 9 kisiydik, bi arkadaşımın da oğlu 6 aylık. Kendi uyuyormus emerken. O kadar uğraştı ki asla uyumadı, hep emmek istedi yemek bile yiyemedi arkadaşım. Ben dizimde sallayarak uyutuyorum, yastığını da yanımda götürdüm, hemen salladım uyudu ,pusetine yatırdım bide beyaz gürültü açtım. 1 saat uyudu ben rahat yemek yedim.
Ebediyen bize bağlı olarak uyumayacaklar zaten ,bi zaman sonra gunduz uykuları 2 ye düşecek, onlarda alacak uykunun tadını ve kendileri uyuyacaklar.
Oğlumda buna çok takılıyordum,kızımda akışına bıraktım zaten 2 senem her şekilde zorlu geçecek biliyorum.
Lohusayken gozlerimle ateş saçıyordum şimdi genelde susuyorum başka yerlere bakıyorum başka türlü takat yetmiyor benimkilere
Hahaaa okurken gözümde canlandı ayy çok güldüm yaa
Bi kere dense bende gıcık olmam ki 100 kere söylenince insan deliriyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…