2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben geçen hafta emzirme hemşiresine gittim aynı nedenle. Hemsire dedi ki bebek memeden korkuyor, sut tazyikli gelip onu rahatsiz ettigi icin emmek istemiyor. Tutus pozisyonu gosterdi. Zamanla korkusuni yener bu pozisyonda dedi. Bir de mesela onun yanina gittigimizde cocuk en son 5 saat once emmisti ve onun yaninda da 5 dakika emdi, dedi ki bu cocuk doydu. Büyüdü artık annesi çabuk doyuyor zorlams bıdıgı dedi bana

Geceleri 6 saatlik uykularçok normal dedi doktor
Bence bunu yapma, sonra pişman olursun. Bebekler bu dönem güzel uyuyup sonra uyku gerilemesi yaşıyorlar. Sen şimdi arada uyandırıp çocugu daha bagımlı hale getiriyorsun.

. Bir de mesela onun yanina gittigimizde cocuk en son 5 saat once emmisti ve onun yaninda da 5 dakika emdi, dedi ki bu cocuk doydu. Büyüdü artık annesi çabuk doyuyor zorlams bıdıgı dedi bana

gebito aklımdaki soruyu cevaplamış oldun 5 dakika, maksimum 8 dakika emiyor kızım. Memeyi bırakıp kafasını diğer yöne çeviriyor, bidaha almıyor. Acaba doyuyor mu diyordum, demek ki bu süre doymasi için yeterli.

Bana az geldi tabi 5 dakika. Kadın dedi ki sen tatmin olmafın, ben gözlerinden görüyorum ama bebek doydu ve uyumak istiyor. Sen doysan ve seni masada oturmaya zorlasalar sonra tekrar masaya oturmak ister misin dedi. Çocugu zorlama, ısrar etme, teklif et sadece dedi.

Çok doğru. İçtikleri sütü gözümüzle görmediğimiz için tatmin olmuyoruz galiba. Bide 10 ar dakika her iki memeyi emecekler klişesi var ya,ondan hep bunlar.

Çok doğru. İçtikleri sütü gözümüzle görmediğimiz için tatmin olmuyoruz galiba. Bide 10 ar dakika her iki memeyi emecekler klişesi var ya,ondan hep bunlar.
Günde 20gram almalı baskısını da boşvereceğim. Alırsa alır, almazsa almaz. Eskiden tartıuırlarmıymış tüm bebekleri. Gereksiz baskı oluyor. Ben görüyorum bebeğim büyüyor, algısı gelişiyor, kilo alırsa alır almazsa almaz.

Günaydın, iki gün önce tesadüfen mememde kitle fatkettim . Bugün randevum var bana dua edin,inşallah emzirdigim icindir

Kızlar regl olan var mı aranızda sanırım ben oldum emzirirken hemen olunuyor muydu? ilk bebeğimde emzirmediğim için 2. Ay oldum sanmıştım

Bizim bidik az kilo almıştı farklı bir mamaya başladık toparladı.
Doktora kalsa 200 ml'lik şişeden günde 5 tane içmesi lazım. Kızım o kadar içmiyor ki. Hiç zorlamiyorum ben de içtiği kadar.
Bazen aç oluyor fazla içiyor bazen aç içiyor o ne istiyorsa onu veriyorum.
Şimdiki doktorlar kiloya acayip takıntılı ve gerçekten kilolu bebekler çok artmaya başladı. Sanki bilerek yapıyorlar. Kilo sağlık demek değil ki

Kizcem de 100 günlük oldu bugün.
Birkaç gündür biraz huzursuzluk var. Atak dönemi mi nedir bilmiyorum.
Son zamanlarda iyice tepkiler vermeye, gülmeye, çığlıklar atmaya başladı.
Önceden bebek sevmediğim için kendime sen manyak mısın dediğim günlerdeyim. Nasıl sevilmez

kızlar bi ara d vitamini için konuşmuştuk ya bugün bu videoya denk geldim hepimiz için bilgilendiririci olur inşallah izlerseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…