HahaValla sağol cok rahatlattin
Ben geçen hafta emzirme hemşiresine gittim aynı nedenle. Hemsire dedi ki bebek memeden korkuyor, sut tazyikli gelip onu rahatsiz ettigi icin emmek istemiyor. Tutus pozisyonu gosterdi. Zamanla korkusuni yener bu pozisyonda dedi. Bir de mesela onun yanina gittigimizde cocuk en son 5 saat once emmisti ve onun yaninda da 5 dakika emdi, dedi ki bu cocuk doydu. Büyüdü artık annesi çabuk doyuyor zorlams bıdıgı dedi banaKızlar meme reddi yaşıyor musunuz?
Memeye geldiği an kafa başka yerde ağlıyor zırlıyor haykırıyor bayılıcam yemin ederim. Mama vermiyorum 4 aya yaklaştık ya akıllandığı için bu saatten sonra biberon versem %70 ihtimalle memeyi hiç almaz. Meme reddini aşan var mı aramızda ne yapmam gerekir?
Kızlar sizinde bebekleriniz gece uyuyor mu kaç kere kalkıyorsunuz benimki hiç uyanmiyor mecbur kendim uyanıp veriyorum memeyi 69 günlük oldu saati şaşmaz 11 ila 11 buçuk arası uyuyor sabah 4 ila 5 e kadar oda gaz sancısına uyanıyor
Bence bunu yapma, sonra pişman olursun. Bebekler bu dönem güzel uyuyup sonra uyku gerilemesi yaşıyorlar. Sen şimdi arada uyandırıp çocugu daha bagımlı hale getiriyorsun.Ben kaldırıp meme veriyorum canım, acıkınca mıkır mıkır sesler çıkarıyor zaten uykusunda, ya da elini emiyor. Ağlayıp uyanmasına izin vermeden memeye alıyorum hemen. Muhtemelen güzel doyuyordur bebişin, 40ı çıktıktan sonra gece beslemek için uyandırmayın derler ama ben acıktığını düşündüğüm için alıyorjm memeye. Seninki acıkma sinyalleri vermiyorsa uyandırma bence
Ahahhaa ben buna gülüp gideyim bu mesajdan. Ya da dur yazayım; ay o 2 yaş sendromu neydiHahaşaka şaka
İlk 3 Ay kadar zor olmayacak hiç bi dönemleri Allahin izniyle
Kiz sus korkuyorlarAhahhaa ben buna gülüp gideyim bu mesajdan. Ya da dur yazayım; ay o 2 yaş sendromu neydi
. Bir de mesela onun yanina gittigimizde cocuk en son 5 saat once emmisti ve onun yaninda da 5 dakika emdi, dedi ki bu cocuk doydu. Büyüdü artık annesi çabuk doyuyor zorlams bıdıgı dedi banaBen geçen hafta emzirme hemşiresine gittim aynı nedenle. Hemsire dedi ki bebek memeden korkuyor, sut tazyikli gelip onu rahatsiz ettigi icin emmek istemiyor. Tutus pozisyonu gosterdi. Zamanla korkusuni yener bu pozisyonda dedi. Bir de mesela onun yanina gittigimizde cocuk en son 5 saat once emmisti ve onun yaninda da 5 dakika emdi, dedi ki bu cocuk doydu. Büyüdü artık annesi çabuk doyuyor zorlams bıdıgı dedi bana
Geceleri 6 saatlik uykularçok normal dedi doktor
Bence bunu yapma, sonra pişman olursun. Bebekler bu dönem güzel uyuyup sonra uyku gerilemesi yaşıyorlar. Sen şimdi arada uyandırıp çocugu daha bagımlı hale getiriyorsun.
Bana az geldi tabi 5 dakika. Kadın dedi ki sen tatmin olmafın, ben gözlerinden görüyorum ama bebek doydu ve uyumak istiyor. Sen doysan ve seni masada oturmaya zorlasalar sonra tekrar masaya oturmak ister misin dedi. Çocugu zorlama, ısrar etme, teklif et sadece dedi.. Bir de mesela onun yanina gittigimizde cocuk en son 5 saat once emmisti ve onun yaninda da 5 dakika emdi, dedi ki bu cocuk doydu. Büyüdü artık annesi çabuk doyuyor zorlams bıdıgı dedi bana
gebito aklımdaki soruyu cevaplamış oldun 5 dakika, maksimum 8 dakika emiyor kızım. Memeyi bırakıp kafasını diğer yöne çeviriyor, bidaha almıyor. Acaba doyuyor mu diyordum, demek ki bu süre doymasi için yeterli.
İnşallah cnm inşallah düzelir artık 3 aylık da olucaz bayramda az kaldıHahaşaka şaka
İlk 3 Ay kadar zor olmayacak hiç bi dönemleri Allahin izniyle
Çok doğru. İçtikleri sütü gözümüzle görmediğimiz için tatmin olmuyoruz galiba. Bide 10 ar dakika her iki memeyi emecekler klişesi var ya,ondan hep bunlar.Bana az geldi tabi 5 dakika. Kadın dedi ki sen tatmin olmafın, ben gözlerinden görüyorum ama bebek doydu ve uyumak istiyor. Sen doysan ve seni masada oturmaya zorlasalar sonra tekrar masaya oturmak ister misin dedi. Çocugu zorlama, ısrar etme, teklif et sadece dedi.
Günde 20gram almalı baskısını da boşvereceğim. Alırsa alır, almazsa almaz. Eskiden tartıuırlarmıymış tüm bebekleri. Gereksiz baskı oluyor. Ben görüyorum bebeğim büyüyor, algısı gelişiyor, kilo alırsa alır almazsa almaz.Çok doğru. İçtikleri sütü gözümüzle görmediğimiz için tatmin olmuyoruz galiba. Bide 10 ar dakika her iki memeyi emecekler klişesi var ya,ondan hep bunlar.
Emzirdiğim içindir kuzum korkma hayırlı haberle gel inşallahGünaydın, iki gün önce tesadüfen mememde kitle fatkettim . Bugün randevum var bana dua edin,inşallah emzirdigim icindir
Allahın izniyle sıkıntı olmucak cnm dualarım seninleGünaydın, iki gün önce tesadüfen mememde kitle fatkettim . Bugün randevum var bana dua edin,inşallah emzirdigim icindir
İyi haberlerle gel inşallah canımGünaydın, iki gün önce tesadüfen mememde kitle fatkettim . Bugün randevum var bana dua edin,inşallah emzirdigim icindir
Emzirdiğim içindir kuzum korkma hayırlı haberle gel inşallahbende de kızımdan sonra olmuştu süt bezesi çıkmıştı
Allahın izniyle sıkıntı olmucak cnm dualarım seninle
Sagolun arkadaşlarİyi haberlerle gel inşallah canım
Henüz olmadım ama oğlumda 40. Gün olmuştum.Kızlar regl olan var mı aranızda sanırım ben oldum emzirirken hemen olunuyor muydu? ilk bebeğimde emzirmediğim için 2. Ay oldum sanmıştım
Bizim bidik az kilo almıştı farklı bir mamaya başladık toparladı.Günde 20gram almalı baskısını da boşvereceğim. Alırsa alır, almazsa almaz. Eskiden tartıuırlarmıymış tüm bebekleri. Gereksiz baskı oluyor. Ben görüyorum bebeğim büyüyor, algısı gelişiyor, kilo alırsa alır almazsa almaz.
Sevindim canım geçmiş olsunSagolun arkadaşlar
Süt birikintisine benzetti doktor, ultrasonla netleşecek bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?