2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba, bizler tatmin olmuyoruz ama herkes aynı şeyi söylüyor. Demekki doyuyorlar çok şükür. Sağol cnm içim rahatlıyor böyle okudukça.

Kızlar regl olan var mı aranızda sanırım ben oldum emzirirken hemen olunuyor muydu? ilk bebeğimde emzirmediğim için 2. Ay oldum sanmıştım

ilk cocukta bat 15 mayıstı
14 şubatta doğurmuştum
15 mayısta adet olmuştum tam 1 sene geçti demiştim

bu cocukta bat 5 mayıs
27 ocakta doğdu
bakalım ne zaman olacak, hiçte özlemedim

14 şubatta doğurmuştum

bu cocukta bat 5 mayıs
27 ocakta doğdu
Ay bende hic özlemedim valla gelmesin bi süre daha

14 şubatta doğurmuştum

bu cocukta bat 5 mayıs
27 ocakta doğdu
senin hesaptan gidersek benim yarin olma ihtimalim olur, acaba ne olcak , bi sure daha gelmese olur zaten kendime hic vakit ayıramıyorum iyice insanlıktan çıkmayalım

14 şubatta doğurmuştum

bu cocukta bat 5 mayıs
27 ocakta doğdu
Benimde bat 15 mayıstı 2 şubatta sürpriz yapıp doğmaya karar verdi bizim oğlan 24 Nisan da da adet oldum. Valla bir rahatladım iyi ki geldi diyorum ben

14 şubatta doğurmuştum

bu cocukta bat 5 mayıs
27 ocakta doğdu
Bende de bat 29 nisan hiiiiç özlemedim çünkü aşırı ağrılı geçiyor adetlerim. Duvarları tırmalıyorum o derece. Benm 7,5 kiloluk yaramaz bebemle o adet sancısını çekmeyi hiç düşünemiyorum

Doktorlarin yaklasimlari degisiyor. Ben dun doktora 30cc sutle aksam 8den sabah 4e kadar uyudu dedim, uyusun ellemeyin dedi. Hem ac bu cocuk doymuyor diyor hem ellemeyin diyir garip doktor. Bir de kilo almasi icin bana onerimi sordu :) onerim olsa onu uygularim zaten, aklima ne geliyorsa yapiyorum.

Bir ay daha geçsin de mama yerine pirinç unu maması verelim içinde ne olduğunu biliriz diyenler olmaya başladı, tamam bizler öyle büyümüşüz de şimdiki pirinçler hep gdo lu, olmaz diyince de sanki çocuğa eziyet ediyormuşum gibi tavırlar

Ya öyle şey olur mu annem bana eskiden böyle mama falan yok pirinç ununu kendisi yapıp sütle pişirip verirmiş ve hala bağırsak düzenim berbat mamaları içinde en azından anne sütüne yakın vitaminler var. Hem emerken neden vereceksin inşallah hiçbirimiz de altı aya kadar gerek kalmaz bende 2 ay geceleri mama verdim sonra bıraktım

Dun cocugu doktora goturduk. Otuncakcidan hediye gelmisti, yumusak oyuncak, onu da degistirecektik gitmisken. Doktordan 650metre uzaga oyuncakciya park ettirdim arabayi. Kocam yururken bi trip bi trip. Kizdim, birlikte dogru duzgun vakit gecirmek varken surat asiyorsun dedim. 1 saat hic konusmadik. Sonra oyuncakciya girdik, bir sey alip kasadan ciktim, sonra senin yuzunden krem reyonuna bakmayi unuttum diyip geri girdim, krem aldim. Simdi konusmuyoruz . O benim bu senin yuzunden dememe kizmistir, ben de ne zaman mesai saatinde disari ciksak onun suratsiz olmasina gicik oluyorum ve hep uyariyorum. Simdi 1 saat sonra bebegin ilk asilari icin randevu var, onunla gitmek istemiyorum. Ya sen gotur ya ben diye mesaj atacaktim ama bebegimi emzirmem gerekebilir asi olurken. Ona sen gelme desem bu sefer cocukta bir sikinti olursa tum sorunlulugu ustume almis olurum. Cok gicik oldum. Hem hatali hem gonlumu almaya calismiyor.

Sorma ya benim kaynanam da geldi geçenlerde, yemekte oğluma yemek vermek istedi hayır sakın dedim yalaticaz sadece bişey yok dedi o görümcemi tarhana çorbasıyla arti kalan yemeklerle büyütmüş sütü olmamış öyle diyor, yok dedim emiyor o gerek yok

Bu eşlerin ayarlari kaçıyor arada, benimki de ramazan girdiğinden beri beni çok sinir ediyor sabrediyorum az kaldı

“15 gunde bir tartılın... sadece emzirin...boy uzuyorsa, keyfi iyiyse, uykuları iyiyse, kaka düzeni varsa günde 15-16 g da iyidir” demis her zamanki doktorumuz :)

Bu eşlerin ayarlari kaçıyor arada, benimki de ramazan girdiğinden beri beni çok sinir ediyor sabrediyorum az kaldı
Ya ben dogurdum onun tribi daha bol. Ilk 3 hafta dogum iznindeydi cok iyiydi. Sonra ise basladi stresli dedim, nakitimiz yok sikintida dedim, alttan ala ala tepeme cikardim.

Ya ben dogurdum onun tribi daha bol. Ilk 3 hafta dogum iznindeydi cok iyiydi. Sonra ise basladi stresli dedim, nakitimiz yok sikintida dedim, alttan ala ala tepeme cikardim.
Bende diyorum bazen biz daha çok zorlanıyoruz onlara noluyo ki, benimkini de oruç vuruyormus sanki bi o tutuyor, benim eşim de ramazan girene kadar cok iyiydi hep yardım ederdi hem ev işlerinde hem oğluma bakmada ama ramazan girdi, uyumak istiyor, sanki ben uyuyabiliyorum. Aksi gibi oğlumun da 1 aya yakındır uyku düzeni bozuldu

Uyusa bi dert uyumasa bi dert ahh su günler geçip eğlenceli kısma bir geçsek

40 i çıktıktan sonra böyle olunca heralde bi benimki gece uyuyor tuaflik var dedim bu kadar da düzeleceğini beklemiyordum

8 saat hayatta uyumaz benimki gaz sancısı için kesin uyanıyor bu ara bir de yatirdigimda dönmeye başladı uyanıkken bişey yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…