2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla cok zormuş gerçekten

Napıcaz bu uyku meselesini yahu. Gündüz benmki bensiz asla uyumuyor. Ya kucağmda ya ayağımda. Bıraktğmı anlıyor hemen uyanıyor dhada uyumuyor. Zaten memesiz uykuya geçmiyor
Benim bebişte öyle ya kaç gündür buralara bakamıyorum sayesinde. 4. Ayda uyku eğitimi veriliyormuş doğru mu acaba bilemedim

Ben kaldırıp meme veriyorum canım, acıkınca mıkır mıkır sesler çıkarıyor zaten uykusunda, ya da elini emiyor. Ağlayıp uyanmasına izin vermeden memeye alıyorum hemen. Muhtemelen güzel doyuyordur bebişin, 40ı çıktıktan sonra gece beslemek için uyandırmayın derler ama ben acıktığını düşündüğüm için alıyorjm memeye. Seninki acıkma sinyalleri vermiyorsa uyandırma bence

Benim bebişte öyle ya kaç gündür buralara bakamıyorum sayesinde. 4. Ayda uyku eğitimi veriliyormuş doğru mu acaba bilemedim
Valla doğruysa verelim. Eğitimler vs var bununla alakalı ama fırsat vermiyor ne yazık ki

Uyanıyor tabii. 20:00da uyuduysa 00:00 - 02:00 - 04:00 uyanıs saatlerimiz.
6 da tam uyanıs

Kızlar ben 44-46 beden olmusum. Moralim sıfır. Bayrama gömlek alayım dedim 250 den aşağı birşey yok. Göğüslerim çok büyüdü göbeğim hiç inmedi . Depresyona girdim resmen. Bi insana eşofman bile olmazmı yaa

Cnm çocuk dogurduk normal değil mi ? Daha kaç ay oldu ki... veririz zamanla bu kadar üzülme. 11 kilo aldım 5 kilosu duruyor, göbek desen 4 aylik hamile gibiyim, karnım yirtiklarla dolu,goguslerim gobegime deyiyor ne yapayım sporla sıkılasirim yazın

Bende 40 oldum 36 bedendim önce 50 tane elbisenin hiç biri olmuyor dolapta asılı ufaktan diyet yapmaya başladım sütüm azaldı oğlum meme reddi yaptı diye onu da tam yapmıyorum artık çünkü k. hidrat olmadan malesef sütüm olmuyor 6 aya kadar sabretcem kızım anne sütü çok az aldı bu doya doya alsın istiyorum. İşin kötüsü haziran başı işe başlıyorum kıyafetim yok ve gerçekten her şey çok pahalı bir pantolon keten beğendim 1050 lira olmuş 3 ay giyeceğim şeylere dünya para vermek istemiyorum. Tayt tshırt idare etcez. Allahtan bir kaç tane oversıze almışım geçmişte onları kullanıyorum gömlek falan bakmıyorum bile

Ay kendimi gördüm resmen

Bazen benimkide sesler çıkarıyor yada başını sürekli sağa sola çeviriyor bende hemen meme veriyorum 5 dk emip geri uykuya dalıyor memeyide bırakıyor ama benim vicdanım rahat etmiyor göğüslerimde sabahları süt dolu olduğu için ağrıyor gündüz de hiç uyku yok 2 saatte bir uyumak istiyor oda 15-20 dk sonra geri uyanıyor kendine bı düzen oluşturdu ama bana hiç uymuyor o düzen

Ya evet o atak çok fena. Meme reddi,uyku gerilemesi... Ne ararsan var
Benimki hala uyku gerilemesinde cok fenayiz ya diyorum acaba boyle mi olcak uykusu 2 3 haftadır dalamıyor uykuya ya memede olucak ya sallanicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…