Valla cok zormuş gerçektenAynı canım yagündüzleri de uyusun gelişimi için diyorum ama ev işleri yemek hiç bşey yapamıyorum. Dün ekmek yoktu evde kahvaltı edemedim mecbur kaşıı dökmesi yapaym dedim uyutuyorum uyanıyor gidiyorum ağlıyor. Tek çare mutfağa ana kucağını koydum beni izledi şarkılar söledm oyaladım bi yandan kahvaltımı yaptım zar zor. Ne uyanıklar bu bebeler ya
Anladım kuzum. İnşallah bir an önce rahatlarÇok kaşınıyor canım yıkanınca bi nebze rahatlıyor o sebeple yıkıyorum
Ya evet o atak çok fena. Meme reddi,uyku gerilemesi... Ne ararsan varOff bi rahat yok ya ataklardan. 4.ay atağı cok fenaymış diye okudum forumda Allah yardımcımız olsun
Benim bebişte öyle ya kaç gündür buralara bakamıyorum sayesinde. 4. Ayda uyku eğitimi veriliyormuş doğru mu acaba bilemedimNapıcaz bu uyku meselesini yahu. Gündüz benmki bensiz asla uyumuyor. Ya kucağmda ya ayağımda. Bıraktğmı anlıyor hemen uyanıyor dhada uyumuyor. Zaten memesiz uykuya geçmiyor
Ben kaldırıp meme veriyorum canım, acıkınca mıkır mıkır sesler çıkarıyor zaten uykusunda, ya da elini emiyor. Ağlayıp uyanmasına izin vermeden memeye alıyorum hemen. Muhtemelen güzel doyuyordur bebişin, 40ı çıktıktan sonra gece beslemek için uyandırmayın derler ama ben acıktığını düşündüğüm için alıyorjm memeye. Seninki acıkma sinyalleri vermiyorsa uyandırma benceKızlar sizinde bebekleriniz gece uyuyor mu kaç kere kalkıyorsunuz benimki hiç uyanmiyor mecbur kendim uyanıp veriyorum memeyi 69 günlük oldu saati şaşmaz 11 ila 11 buçuk arası uyuyor sabah 4 ila 5 e kadar oda gaz sancısına uyanıyor
Valla doğruysa verelim. Eğitimler vs var bununla alakalı ama fırsat vermiyor ne yazık kiBenim bebişte öyle ya kaç gündür buralara bakamıyorum sayesinde. 4. Ayda uyku eğitimi veriliyormuş doğru mu acaba bilemedim
İçim bunaldı sabah sabahYa evet o atak çok fena. Meme reddi,uyku gerilemesi... Ne ararsan var
Uyanıyor tabii. 20:00da uyuduysa 00:00 - 02:00 - 04:00 uyanıs saatlerimiz.Kızlar sizinde bebekleriniz gece uyuyor mu kaç kere kalkıyorsunuz benimki hiç uyanmiyor mecbur kendim uyanıp veriyorum memeyi 69 günlük oldu saati şaşmaz 11 ila 11 buçuk arası uyuyor sabah 4 ila 5 e kadar oda gaz sancısına uyanıyor
Cnm çocuk dogurduk normal değil mi ? Daha kaç ay oldu ki... veririz zamanla bu kadar üzülme. 11 kilo aldım 5 kilosu duruyor, göbek desen 4 aylik hamile gibiyim, karnım yirtiklarla dolu,goguslerim gobegime deyiyorKızlar ben 44-46 beden olmusum. Moralim sıfır. Bayrama gömlek alayım dedim 250 den aşağı birşey yok. Göğüslerim çok büyüdü göbeğim hiç inmedi . Depresyona girdim resmen. Bi insana eşofman bile olmazmı yaa
Bende 40 oldumKızlar ben 44-46 beden olmusum. Moralim sıfır. Bayrama gömlek alayım dedim 250 den aşağı birşey yok. Göğüslerim çok büyüdü göbeğim hiç inmedi . Depresyona girdim resmen. Bi insana eşofman bile olmazmı yaa
Malesef benim bebeğimde fırsat vermiyorValla doğruysa verelim. Eğitimler vs var bununla alakalı ama fırsat vermiyor ne yazık ki
Ay kendimi gördüm resmenCnm çocuk dogurduk normal değil mi ? Daha kaç ay oldu ki... veririz zamanla bu kadar üzülme. 11 kilo aldım 5 kilosu duruyor, göbek desen 4 aylik hamile gibiyim, karnım yirtiklarla dolu,goguslerim gobegime deyiyorne yapayım sporla sıkılasirim yazın
Bazen benimkide sesler çıkarıyor yada başını sürekli sağa sola çeviriyor bende hemen meme veriyorum 5 dk emip geri uykuya dalıyor memeyide bırakıyor ama benim vicdanım rahat etmiyor göğüslerimde sabahları süt dolu olduğu için ağrıyor gündüz de hiç uyku yok 2 saatte bir uyumak istiyor oda 15-20 dk sonra geri uyanıyor kendine bı düzen oluşturdu ama bana hiç uymuyor o düzenBen kaldırıp meme veriyorum canım, acıkınca mıkır mıkır sesler çıkarıyor zaten uykusunda, ya da elini emiyor. Ağlayıp uyanmasına izin vermeden memeye alıyorum hemen. Muhtemelen güzel doyuyordur bebişin, 40ı çıktıktan sonra gece beslemek için uyandırmayın derler ama ben acıktığını düşündüğüm için alıyorjm memeye. Seninki acıkma sinyalleri vermiyorsa uyandırma bence
Benimki hala uyku gerilemesinde cok fenayiz ya diyorum acaba boyle mi olcak uykusu 2 3 haftadır dalamıyor uykuya ya memede olucak ya sallanicakYa evet o atak çok fena. Meme reddi,uyku gerilemesi... Ne ararsan var
Benim paşa da gece uykusu da yok 1 saatte 1 buçuk saat te uyaniyoUyanıyor tabii. 20:00da uyuduysa 00:00 - 02:00 - 04:00 uyanıs saatlerimiz.
6 da tam uyanıs
Çok iyimserimdirİçim bunaldı sabah sabah
Uyku gerilemesinin babası 4. Ayda olacak bacımBenimki hala uyku gerilemesinde cok fenayiz ya diyorum acaba boyle mi olcak uykusu 2 3 haftadır dalamıyor uykuya ya memede olucak ya sallanicak
Of diğer atak dönemi gelicek o biticek sonra 4.ay atak mi ee Biz ne zaman rahata kavuscazÇok iyimserimdir
Uyku gerilemesinin babası 4. Ayda olacak bacım
Ay gülüyorum ben artık
Oğlum 7 yaşında, henüz rahata eremedimOf diğer atak dönemi gelicek o biticek sonra 4.ay atak mi ee Biz ne zaman rahata kavuscaz
Valla sağol cok rahatlattinOğlum 7 yaşında, henüz rahata eremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?