2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sagolun arkadaşlar
Süt birikintisine benzetti doktor, ultrasonla netleşecek bakalım.
Mesajin ilkini kacirdim ama anladigim kadariyla goguste kitle olmus. Bende de oldu, masajla, gogusteki sutu bosaltmayla asla gitmedi, hatta buyudu 3 hafta onunla dolastim, aci yoktu. Kirkim ciktiginda kontrolde doktoa soyledim, ultrason randevusu aldik, kist var dedi bikac tane ultrasonu yapan kisi hemen genel cerraha ciktik, biyopsi alayim bakalim neymis dedi. Siringayla bezeye girip icindekini bosaltacakti yani, tamamen sut cikti. Cok rahatladim, insallah seninki de oyledir Yuzde doksan oyledir dl

Senin adına çok sevindim çok geçmiş olsun
Doktorda süt dedi ama ultrason ile kesinleşir sanırım. Doğumdan sonra çıktı zaten öncesinde yoktu ve acılı değil. Hatta hareket ediyor misket gibi

Su kilo mevzusuna bende çok takılıyorum. Stres yapıyorum, zaten az emiyor ,ya kilo az aldıysa diye kendimi yiyip bitiriyorum.
Evde sürekli meme teklif ediyorum, ağzına alıp gülmeye başlıyor kafasını diğer yöne çeviriyor. Aç olunca da tuhaf sesler çıkarıyor meme ile bulusana kadar

Bence ne istiyorlarsa onu yapmak gerek
Ben 1. Ya da 2. Sınıfta 15 kiloydum yanlış hatırlamıyorsam.
Eninde sonunda toparlanıyor vücut.

Benimki resmen kiziyor bana. Ac degilse memeye yaklastirin agliyor, bagiriyor. Ilk cocugum 50 dakika uyanik kalirdi, hem uyaninca hem uyuyacagi zaman emerdi. Bu 2.5 saatten once emmiyor.

Yapmak zorundayım bebeğimde vsd var, muhtemelen ameliyat olacak ve ameliyat için kilo alması lazım, ne kadar hızlı kilo alırsa o kadar iyi. O yüzden her sesine uyanıp alıyorum memeye, sütüm de az geldiği için neredeyse saat başı acıkıyor. Varsın böyle alışsın, o iyi olsun sağlıklı olsun ben uykusuz kalırım önemli değil

Aç mı uyuyor diye kendimi yiyip bitirmektense alıyorum memeye. Çoğu zaman emzik gibi kullanıyor ama canı sağolsun gündüz benimki de öyle, memedeyse ya da kucaktaysa saatlrrce kitliyor beni. Yerine koyunca en fazla 10 dk uyuyor

Bence ne istiyorlarsa onu yapmak gerek
Ben 1. Ya da 2. Sınıfta 15 kiloydum yanlış hatırlamıyorsam.
Eninde sonunda toparlanıyor vücut.
Bizi bize bıraksalar keşke o zaman rahat olur çocukları da sık boğaz etmeyiz.
Benimki resmen kiziyor bana. Ac degilse memeye yaklastirin agliyor, bagiriyor. Ilk cocugum 50 dakika uyanik kalirdi, hem uyaninca hem uyuyacagi zaman emerdi. Bu 2.5 saatten once emmiyor.
Aynı benim kızımı anlatmışsın. Hıçkırık tutuyor, emse geçecek ama tok ya asla emmiyor sıpa

Canım üst üste oluyor inan allahım esirgesin güzel haberler duyursun hep , sen kendini rahatlatmaya çalış önce sonra tekrar dene emzirmeyi, gece nasıl mesela belki bir memene karşı öyle gelişmiştir

Merhaba canım bizimde geçen hafta doktor kontrolümüz vardı 3. Ay , doktorumuza aynı soruyu sordum , aç olsa dahi en fazla 5-8 dk kalıyor memede emiyor ve bitiyor sonra bakınmaya başlıyor demiştim artık çene ve vakumlama gücü daha yüksek olduğu için memeyi daha çabuk boşaltıyor dedi , merak etme midesinin aldığı kadar içiyor onlar dedi büyük bir kaygım üzerimden kuş olup gitti sanki , tartısıda güzel ve her şey yolunda olunca bende e-mailine etmeyi bıraktım sizde korkmayın siye yazayım hemen dedim.

Kızlar regl olan var mı aranızda sanırım ben oldum emzirirken hemen olunuyor muydu? ilk bebeğimde emzirmediğim için 2. Ay oldum sanmıştım
Yok bende olmadım , ateş falan basıyor arada olmayı istiyorum biraz karnımda şiş gibi kilo mu adet olmadığımızdan mı bilmiyorum .

3. Ayda kaç gram almış?

canım bizde öyleyiz , senin günün kadarken de öyleydik, dr uyandırma dedi, uyku da beslenme kadar önemli büyümesi için dedi, bende uyandirmiyorum 4 5 saat uyuyor sonra kıpırdanıyor altına bakıp memeye aliyorum

Bugun rota asisi icin doktordaydik ve kizim dun gece 8 saat araliksiz uyudu, biz de bunun super bisey oldugunu sanarak gogsumuzu gere gere doktora anlattik megersem iyi bir sey degilmis, en fazla 5 saat araliksiz uyumasi gerekirmis kan sekeri dusmemesi icin. 5 saatte bir uyandirip besleme yapmak gerekiyormus.

Gece 4 saat ara ile uyanıyor, ağlamasa bile tuhaf sesler cikariyor yada elini emiyor alıp emzirip geri yatırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…