Mesajin ilkini kacirdim ama anladigim kadariyla goguste kitle olmus. Bende de oldu, masajla, gogusteki sutu bosaltmayla asla gitmedi, hatta buyuduSagolun arkadaşlar
Süt birikintisine benzetti doktor, ultrasonla netleşecek bakalım.
Sağol cnmSevindim canım geçmiş olsun
Senin adına çok sevindim çok geçmiş olsunMesajin ilkini kacirdim ama anladigim kadariyla goguste kitle olmus. Bende de oldu, masajla, gogusteki sutu bosaltmayla asla gitmedi, hatta buyudu3 hafta onunla dolastim, aci yoktu. Kirkim ciktiginda kontrolde doktoa soyledim, ultrason randevusu aldik, kist var dedi bikac tane ultrasonu yapan kisi hemen genel cerraha ciktik, biyopsi alayim bakalim neymis dedi. Siringayla bezeye girip icindekini bosaltacakti yani, tamamen sut cikti. Cok rahatladim, insallah seninki de oyledir Yuzde doksan oyledir dl
Senden de guzel haberler alalim insallahSenin adına çok sevindim çok geçmiş olsun
Doktorda süt dedi ama ultrason ile kesinleşir sanırım. Doğumdan sonra çıktı zaten öncesinde yoktu ve acılı değil. Hatta hareket ediyor misket gibi
Yüksek ihtimal emzirdiginden canım geçmiş olsun haberdar et bizi deGünaydın, iki gün önce tesadüfen mememde kitle fatkettim . Bugün randevum var bana dua edin,inşallah emzirdigim icindir
Senden de guzel haberler alalim insallah
Amin kızlar inşallah, ultrason randevusunu 1 qy sonraya verdiler , özele de gitmedim doktor süt birikintisi dediği için.Yüksek ihtimal emzirdiginden canım geçmiş olsun haberdar et bizi de
Su kilo mevzusuna bende çok takılıyorum. Stres yapıyorum, zaten az emiyor ,ya kilo az aldıysa diye kendimi yiyip bitiriyorum.Bizim bidik az kilo almıştı farklı bir mamaya başladık toparladı.
Doktora kalsa 200 ml'lik şişeden günde 5 tane içmesi lazım. Kızım o kadar içmiyor ki. Hiç zorlamiyorum ben de içtiği kadar.
Bazen aç oluyor fazla içiyor bazen aç içiyor o ne istiyorsa onu veriyorum.
Şimdiki doktorlar kiloya acayip takıntılı ve gerçekten kilolu bebekler çok artmaya başladı. Sanki bilerek yapıyorlar. Kilo sağlık demek değil ki
Bence ne istiyorlarsa onu yapmak gerekSu kilo mevzusuna bende çok takılıyorum. Stres yapıyorum, zaten az emiyor ,ya kilo az aldıysa diye kendimi yiyip bitiriyorum.
Evde sürekli meme teklif ediyorum, ağzına alıp gülmeye başlıyor kafasını diğer yöne çeviriyor. Aç olunca da tuhaf sesler çıkarıyor meme ile bulusana kadar
Benimki resmen kiziyor bana. Ac degilse memeye yaklastirin agliyor, bagiriyor. Ilk cocugum 50 dakika uyanik kalirdi, hem uyaninca hem uyuyacagi zaman emerdi. Bu 2.5 saatten once emmiyor.Su kilo mevzusuna bende çok takılıyorum. Stres yapıyorum, zaten az emiyor ,ya kilo az aldıysa diye kendimi yiyip bitiriyorum.
Evde sürekli meme teklif ediyorum, ağzına alıp gülmeye başlıyor kafasını diğer yöne çeviriyor. Aç olunca da tuhaf sesler çıkarıyor meme ile bulusana kadar
Yapmak zorundayımBen geçen hafta emzirme hemşiresine gittim aynı nedenle. Hemsire dedi ki bebek memeden korkuyor, sut tazyikli gelip onu rahatsiz ettigi icin emmek istemiyor. Tutus pozisyonu gosterdi. Zamanla korkusuni yener bu pozisyonda dedi. Bir de mesela onun yanina gittigimizde cocuk en son 5 saat once emmisti ve onun yaninda da 5 dakika emdi, dedi ki bu cocuk doydu. Büyüdü artık annesi çabuk doyuyor zorlams bıdıgı dedi bana
Geceleri 6 saatlik uykularçok normal dedi doktor
Bence bunu yapma, sonra pişman olursun. Bebekler bu dönem güzel uyuyup sonra uyku gerilemesi yaşıyorlar. Sen şimdi arada uyandırıp çocugu daha bagımlı hale getiriyorsun.
Aç mı uyuyor diye kendimi yiyip bitirmektense alıyorum memeye. Çoğu zaman emzik gibi kullanıyor ama canı sağolsunBazen benimkide sesler çıkarıyor yada başını sürekli sağa sola çeviriyor bende hemen meme veriyorum 5 dk emip geri uykuya dalıyor memeyide bırakıyor ama benim vicdanım rahat etmiyor göğüslerimde sabahları süt dolu olduğu için ağrıyor gündüz de hiç uyku yok 2 saatte bir uyumak istiyor oda 15-20 dk sonra geri uyanıyor kendine bı düzen oluşturdu ama bana hiç uymuyor o düzen
Bizi bize bıraksalar keşke o zaman rahat olur çocukları da sık boğaz etmeyiz.Bence ne istiyorlarsa onu yapmak gerek
Ben 1. Ya da 2. Sınıfta 15 kiloydum yanlış hatırlamıyorsam.
Eninde sonunda toparlanıyor vücut.
Aynı benim kızımı anlatmışsın. Hıçkırık tutuyor, emse geçecek ama tok ya asla emmiyor sıpaBenimki resmen kiziyor bana. Ac degilse memeye yaklastirin agliyor, bagiriyor. Ilk cocugum 50 dakika uyanik kalirdi, hem uyaninca hem uyuyacagi zaman emerdi. Bu 2.5 saatten once emmiyor.
Değil canım izmirdeyim malesefAnkarada mısınız evetse dr un adini öğrenebilir miyim
Canım üst üste oluyor inan allahım esirgesin güzel haberler duyursun hep , sen kendini rahatlatmaya çalış önce sonra tekrar dene emzirmeyi, gece nasıl mesela belki bir memene karşı öyle gelişmiştirHala tıkalı burnu, bende hastayım belimiz doğrulmadı yani hala.. birde üstüne meme reddi başladı bizde. Memeye geldiği an tepkimeler haykırmalar kafa çevirmeler… direniyorum bakalım Allah yardımcım olsun nereye kadar dayanırım bilmiyorum
Merhaba canım bizimde geçen hafta doktor kontrolümüz vardı 3. Ay , doktorumuza aynı soruyu sordum , aç olsa dahi en fazla 5-8 dk kalıyor memede emiyor ve bitiyor sonra bakınmaya başlıyor demiştim artık çene ve vakumlama gücü daha yüksek olduğu için memeyi daha çabuk boşaltıyor dedi , merak etme midesinin aldığı kadar içiyor onlar dedi büyük bir kaygım üzerimden kuş olup gitti sanki , tartısıda güzel ve her şey yolunda olunca bende e-mailine etmeyi bıraktım sizde korkmayın siye yazayım hemen dedim.. Bir de mesela onun yanina gittigimizde cocuk en son 5 saat once emmisti ve onun yaninda da 5 dakika emdi, dedi ki bu cocuk doydu. Büyüdü artık annesi çabuk doyuyor zorlams bıdıgı dedi bana
gebito aklımdaki soruyu cevaplamış oldun 5 dakika, maksimum 8 dakika emiyor kızım. Memeyi bırakıp kafasını diğer yöne çeviriyor, bidaha almıyor. Acaba doyuyor mu diyordum, demek ki bu süre doymasi için yeterli.
Yok bende olmadım , ateş falan basıyor arada olmayı istiyorum biraz karnımda şiş gibi kilo mu adet olmadığımızdan mı bilmiyorum .Kızlar regl olan var mı aranızda sanırım ben oldum emzirirken hemen olunuyor muydu? ilk bebeğimde emzirmediğim için 2. Ay oldum sanmıştım
3. Ayda kaç gram almış?Merhaba canım bizimde geçen hafta doktor kontrolümüz vardı 3. Ay , doktorumuza aynı soruyu sordum , aç olsa dahi en fazla 5-8 dk kalıyor memede emiyor ve bitiyor sonra bakınmaya başlıyor demiştim artık çene ve vakumlama gücü daha yüksek olduğu için memeyi daha çabuk boşaltıyor dedi , merak etme midesinin aldığı kadar içiyor onlar dedi büyük bir kaygım üzerimden kuş olup gitti sanki , tartısıda güzel ve her şey yolunda olunca bende e-mailine etmeyi bıraktım sizde korkmayın siye yazayım hemen dedim.
canım bizde öyleyiz , senin günün kadarken de öyleydik, dr uyandırma dedi, uyku da beslenme kadar önemli büyümesi için dedi, bende uyandirmiyorum 4 5 saat uyuyor sonra kıpırdanıyor altına bakıp memeye aliyorumKızlar sizinde bebekleriniz gece uyuyor mu kaç kere kalkıyorsunuz benimki hiç uyanmiyor mecbur kendim uyanıp veriyorum memeyi 69 günlük oldu saati şaşmaz 11 ila 11 buçuk arası uyuyor sabah 4 ila 5 e kadar oda gaz sancısına uyanıyor
Bugun rota asisi icin doktordaydik ve kizim dun gece 8 saat araliksiz uyudu, biz de bunun super bisey oldugunu sanarak gogsumuzu gere gere doktora anlattikKızlar sizinde bebekleriniz gece uyuyor mu kaç kere kalkıyorsunuz benimki hiç uyanmiyor mecbur kendim uyanıp veriyorum memeyi 69 günlük oldu saati şaşmaz 11 ila 11 buçuk arası uyuyor sabah 4 ila 5 e kadar oda gaz sancısına uyanıyor
Gece 4 saat ara ile uyanıyor, ağlamasa bile tuhaf sesler cikariyor yada elini emiyor alıp emzirip geri yatırıyorum.Kızlar sizinde bebekleriniz gece uyuyor mu kaç kere kalkıyorsunuz benimki hiç uyanmiyor mecbur kendim uyanıp veriyorum memeyi 69 günlük oldu saati şaşmaz 11 ila 11 buçuk arası uyuyor sabah 4 ila 5 e kadar oda gaz sancısına uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?