2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
38+5 te doğdu ama tam tuttu hep bugüne kadar sapma olmuyo. Bide tüp bebek olduğu için daha farklı hesaplanıyor o yüzden gününü doldurmuş bence
Bizim ki bu atakta tutmadı 40 hafta hesaplayinca tuttu

Benimki istahsiz oluyor oradan anlıyorum.
Ben de sürekli memede olmasından anlıyorum sürekli kucak ve meme istiyor meme ile kavga ediyor. Ağlak oluyor sürekli uykuya geçmiyor vs.
İştahsızlıkta kötü

Bizim ki bu atakta tutmadı 40 hafta hesaplayinca tuttu
Haftaya gireceksiniz demekki atak dönemine. Dünden beri bi tuhaftı benimki
Ben de sürekli memede olmasından anlıyorum sürekli kucak ve meme istiyor meme ile kavga ediyor. Ağlak oluyor sürekli uykuya geçmiyor vs.
İştahsızlıkta kötü
Memede emiyor mu devamli ? Emzik mi yapıyor?

En kötüsü iştahsızlık bence. O aç kaldıkça ben kahroluyorum inanılmaz strese giriyorum. Ağlamasına razıyım yeter ki güzel emsin .

Evet cnm Benimkinin uykusu mahvoldu
Napıcaz bu uyku meselesini yahu. Gündüz benmki bensiz asla uyumuyor. Ya kucağmda ya ayağımda. Bıraktğmı anlıyor hemen uyanıyor dhada uyumuyor. Zaten memesiz uykuya geçmiyor

Meme de emzk yapıyor canm emmiyor o iyice yara yapıyor uçlarımı, iştahsızlık olmasnda dediğin gibi

Ay deme daha yeni bitti görünüyor ya gelmesin hemen

Napıcaz bu uyku meselesini yahu. Gündüz benmki bensiz asla uyumuyor. Ya kucağmda ya ayağımda. Bıraktğmı anlıyor hemen uyanıyor dhada uyumuyor. Zaten memesiz uykuya geçmiyor
Benimkide öyle bıraksam memede uyur saatlerce yanından ayrıldığımi anlıyor, mecbur bırakıyorum kahvaltı yapicam yemek ev işleri.. Gerçi bırakınca daha kötü oluyor tekrar uyutmakla uğraşıyorum

Meme de emzk yapıyor canm emmiyor o iyice yara yapıyor uçlarımı, iştahsızlık olmasnda dediğin gibi
Aktif olarak kaç dk emiyor mesela hiç süre tuttun mu?
Ben sürekli süre tutuyorum kafayı sıyırdım iyice
Ay deme daha yeni bitti görünüyor ya gelmesin hemen
O 7.5 9.5 hafta atağıydi. Şimdi sırada 11.5 12.5 hafta atagi var biz ona giriş yaptik dün akşam saatlerinde

Hala tıkalı burnu, bende hastayım belimiz doğrulmadı yani hala.. birde üstüne meme reddi başladı bizde. Memeye geldiği an tepkimeler haykırmalar kafa çevirmeler… direniyorum bakalım Allah yardımcım olsun nereye kadar dayanırım bilmiyorum

Merhaba lanolin diye bir krem var eczaneden temin edebilirsiniz benim bebeğime çok iyi gelmişti hem kokusuda çok güzel ben çok memnun kaldım
Bu hafta dermatoloğa götürücez canım sivilcelerin uçları var çünkü. Bi görsün bakalım Dr ona göre alırım. Teşekkür ederim tavsiyen için aklımda

Kızlar meme reddi yaşıyor musunuz?
Memeye geldiği an kafa başka yerde ağlıyor zırlıyor haykırıyor bayılıcam yemin ederim. Mama vermiyorum 4 aya yaklaştık ya akıllandığı için bu saatten sonra biberon versem %70 ihtimalle memeyi hiç almaz. Meme reddini aşan var mı aramızda ne yapmam gerekir?

Yulaf suyu iyi gelebilir. Pişik olduğunda da banyo suyuna yulaf koyuyorlar. Biraz yulafı sıcak su ile haşlayıp , soğuyunca pamukla ya da parmakla cildine sürmeyi deneyebilirsiniz

Sakin olmak önemli diyorlardı ne mümkün diyordum Sonra her kızar öfkelenir gibi olduğumda kendini anlatamadigini vs düşündüm. Zaten anne ve bebek sakinlesmeden verince memeyi daha beter oluyor.Boyle abartı gibi ama sabri olmayan icin dayanmak cok zor meme reddine, ben de cok sabirli insan değilimdir. Biberon veriyordum, meme reddi oldu diye bıraktım biberonu, aştık gibi şimdilik.Sutün tadını seviyorsa kasikla yada biberonla yiyorsa sabırla asarsın gecici en uzayani 1 haftaymış.Doktora danışmıştım zorlama, tam uykuya dalacakken yada uykudan tam uyanmadan hemen ver demisti aynen öyle yaptım ise yaradi, iki saatte bir açıkıyor tam iki saat olunca uyandırıp besledim bazen uyku arasinda bile kabul etmiyordu onda da emzik emdirip cekip meme verdim. Tabi şöyle bi durum var sürekli uyumasi lazim ev islerine hic birseye karışmadim çünkü kucagimda uyuyor diye bırakmadım yatağına ya da onla uyudum 3 günümü aldi. İki etkisi kaldi, halen acikmadan teklif edersem basıyor çığlığı, bir de kucağımda emzik ağzından düşünce meme verecem zannedip yine basıyor çığlığı acıkınca istiyor olması baya moral oluyor.

Canmm 5-8 dk aktif sanırım saymadım hiç ama. Gerisi ağznda emzik niyetine

Aynı canım ya gündüzleri de uyusun gelişimi için diyorum ama ev işleri yemek hiç bşey yapamıyorum. Dün ekmek yoktu evde kahvaltı edemedim mecbur kaşıı dökmesi yapaym dedim uyutuyorum uyanıyor gidiyorum ağlıyor. Tek çare mutfağa ana kucağını koydum beni izledi şarkılar söledm oyaladım bi yandan kahvaltımı yaptım zar zor. Ne uyanıklar bu bebeler ya

Kızlar sizinde bebekleriniz gece uyuyor mu kaç kere kalkıyorsunuz benimki hiç uyanmiyor mecbur kendim uyanıp veriyorum memeyi 69 günlük oldu saati şaşmaz 11 ila 11 buçuk arası uyuyor sabah 4 ila 5 e kadar oda gaz sancısına uyanıyor

Her atak döneminde yaşıyorum maalesef.
Uykuya geçerken tada uyanmadan az önce emziriyorum. Bide emzik vermiyorum meme reddi yaptığı zaman. Sakin olmak lazım ama ben olamıyorum maalesef . Olabilen varsa tebrik ederim. Hic mama vermedim ama meme reddi yaptığı dönemlerde biberonla içtiğini hayal ediyorum, şeytan diyo daya biberon uğraşma artık yeter. Hatta yine atak döneminde ve dünden beri emmek istemiyor. Zar zor oyunla emziriyorum ama sagdan soldan geliyorlar bana

Off bi rahat yok ya ataklardan. 4.ay atağı cok fenaymış diye okudum forumda Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…