2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu pompa gibi değil sen bir şey yapmıyorsun cnm sadece memeye yerleştirip diğer Memede emziriyorsun o kendi kendine süt biriktiriyor emzirmeden ayrı bir zamanda bir şey yapmana gerek kalmıyor
Musa olunca atsana cnm resmi alayım bende o zaman

Bu pompa gibi değil sen bir şey yapmıyorsun cnm sadece memeye yerleştirip diğer Memede emziriyorsun o kendi kendine süt biriktiriyor emzirmeden ayrı bir zamanda bir şey yapmana gerek kalmıyor
Sadece Emzirme süresince mi duruyor memede, o zaman diğer emzirmeye kadar tekrar süt birikmiş oluyor değil mi ? Bende haziranda başlayacağım ise , nasıl olacak bilmiyorum, günü zor kurtariyorum bide süt bırakmak nasıl olacak bakalım

Birikiyor cnm. Emzirme süresince duruyor Memede. Öyle düşünme hepimizin sütü aslında boş boş yeter de taktığımız için azalıyor sende bi dene bence ayrı ayrı soğut birleştir at buzluğa azıcıkda olsa sen yokken anne sütünü alır

Atak haftasının son gününde kızıma yeni sürüm yüklendi resmen
2 gündür oturur pozisyonda durmak istiyor,kucakta hep öne eğiliyor bu yüzden. Birde artık dönüyor ve çığlık ve kahkaha atıyor. Tüm bunlar aynı günde başladı şoklardayım.

Maşallah fıstığa bizimki de dönmeye çalışıyor başını kaldırıyor daha çok ses çıkarmaya başladı

Maşallah fıstığa bizimki de dönmeye çalışıyor başını kaldırıyor daha çok ses çıkarmaya başladı
Benim kızı da gece emzirince yan koyuyorum bir süre sonra bakıyorum düzelmiş

Nasıl bir sorun etkili mi olmadi yan etki mi yaptı Mustela kullanıyorum ben de düzenli olarak, sorun olmadı şimdiye kadar.
Geç gördüm kusura bakmayın 2. Tüpe geçince poposunda beyaz sivilceler oluştu bırakınca bi kaç güne geçti yoksa pişik önleme açısından etkiliydi

Hepsinden esit miktarda isirgan, rezene, anason, cemen tohumu, kimyon (tohum gibi olan) bir karisim… gunde 2 kez falan iciyorum (10 dk demleyip)…

Bende süt arttırmaya çalışan bir anneyim.. sagdigimda 20-30 CC çıkıyor her öğünde en az 60 CC mama olmadan doymuyor.. bana normal gelmiyor ama bebegin ihtiyaci varmış doktoru normal iştahlı bir bebek dedi. Ben emzirmek süt vermek istiyorum ancak 20 CC ile doymasi pek mümkün değil. Yazdıklarınizin çogunu denedim su yukarda yazılan ayrı ayrı bitkilerden yapılan karışımıda deneyeceğim bir umut..

Sağdığına bakma cnm o makineler çok az çıkarıyor malesef kız kardeşimde ona kanıp fazla mama verdi bebeğine ne kadar sürede bir emziriyorsun sık sık emzir sütünde artacak emzirme süren uzayacaktır. Ben sağım olayını sadece memeyi uyarmak için yapıyorum uyarınca süt daha da geliyor

Herkese iyi bayramlar kızlar
Biz galiba atak dönemimizi bayramda gezerek atlattık o kadar huysuzdu ki. Ağlamaları hiç bitmedi. Kucaktan kucağa geçti kalabalığa alışık değildi çok sinirlendi. Sese hiç alışık değil zaten. Arabaya biner binmez ağlıyordu günde 3 defa arabaya bindik ay neler neler çektim.
Atak haftasımıydı yoksa huysuzluğumuydu bilemedim.
Bu da bayramdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…