Musa olunca atsana cnm resmi alayım bende o zamanBu pompa gibi değil sen bir şey yapmıyorsun cnm sadece memeye yerleştirip diğer Memede emziriyorsun o kendi kendine süt biriktiriyor emzirmeden ayrı bir zamanda bir şey yapmana gerek kalmıyor
Humana bendede ise yaramadı..Ben lactamil kullanıyorum. çok daha etkili, icinde rezene, anason, kuşburnu, ısırgan var.Sen söyleyince bende dün moms tea aldım bir deneyim humana iyi gelmemişti belki bu işe yarar bende de
Musa olunca atsana cnm resmi alayım bende o zaman
Sadece Emzirme süresince mi duruyor memede, o zaman diğer emzirmeye kadar tekrar süt birikmiş oluyor değil mi ? Bende haziranda başlayacağım ise , nasıl olacak bilmiyorum, günü zor kurtariyorum bide süt bırakmak nasıl olacak bakalımBu pompa gibi değil sen bir şey yapmıyorsun cnm sadece memeye yerleştirip diğer Memede emziriyorsun o kendi kendine süt biriktiriyor emzirmeden ayrı bir zamanda bir şey yapmana gerek kalmıyor
Sende kendimi görüyorum, benimkide çok küçük bi şey olur uzaktan seveyim büyüyünce yakından severim dediDemi ya dün pert oldum ya eşimin tarafını gezdik, almadi kimse kucağına, sözde babaanne seviyorum der lafta,
Birikiyor cnm. Emzirme süresince duruyor Memede. Öyle düşünme hepimizin sütü aslında boş boş yeter de taktığımız için azalıyor sende bi dene bence ayrı ayrı soğut birleştir at buzluğa azıcıkda olsa sen yokken anne sütünü alırSadece Emzirme süresince mi duruyor memede, o zaman diğer emzirmeye kadar tekrar süt birikmiş oluyor değil mi ? Bende haziranda başlayacağım ise , nasıl olacak bilmiyorum, günü zor kurtariyorum bide süt bırakmak nasıl olacak bakalım
Maşallah kuzuya
Maşallah minnoşa
Maşallah
Maşallah fıstığaAtak haftasının son gününde kızıma yeni sürüm yüklendi resmen
2 gündür oturur pozisyonda durmak istiyor,kucakta hep öne eğiliyor bu yüzden. Birde artık dönüyor ve çığlık ve kahkaha atıyor. Tüm bunlar aynı günde başladı şoklardayım.
Atak haftasının son gününde kızıma yeni sürüm yüklendi resmen
2 gündür oturur pozisyonda durmak istiyor,kucakta hep öne eğiliyor bu yüzden. Birde artık dönüyor ve çığlık ve kahkaha atıyor. Tüm bunlar aynı günde başladı şoklardayım.
Benim kızı da gece emzirince yan koyuyorum bir süre sonra bakıyorum düzelmişMaşallah fıstığabizimki de dönmeye çalışıyor başını kaldırıyor daha çok ses çıkarmaya başladı
Geç gördüm kusura bakmayın 2. Tüpe geçince poposunda beyaz sivilceler oluştu bırakınca bi kaç güne geçti yoksa pişik önleme açısından etkiliydiNasıl bir sorun etkili mi olmadi yan etki mi yaptı Mustela kullanıyorum ben de düzenli olarak, sorun olmadı şimdiye kadar.
Karışımı kendiniz mi yaptınız, başka neler vardı
Dene canım, mamayi bırakmaya çalışıyorum, normalde de gazlı bir bebek ama iki gündür karnı resmen şişiyor, çaydan mi oldu yoksa ben çok terliyorum yine, gece emzirmeye kalkınca falan hemen üzerimi değişiyorum ama yine de buz gibi oluyorum ondan mı oluyor bilemedim. İnşallah sana da bol bol süt olur, kefir de süt yapıyor dereotu doğrayıp onu da iç, bol bol sutlerimiz olsun e
Hepsinden esit miktarda isirgan, rezene, anason, cemen tohumu, kimyon (tohum gibi olan) bir karisim… gunde 2 kez falan iciyorum (10 dk demleyip)…Karışımı kendiniz mi yaptınız, başka neler vardı
Dene canım, mamayi bırakmaya çalışıyorum, normalde de gazlı bir bebek ama iki gündür karnı resmen şişiyor, çaydan mi oldu yoksa ben çok terliyorum yine, gece emzirmeye kalkınca falan hemen üzerimi değişiyorum ama yine de buz gibi oluyorum ondan mı oluyor bilemedim. İnşallah sana da bol bol süt olur, kefir de süt yapıyor dereotu doğrayıp onu da iç, bol bol sutlerimiz olsun insallah
Bende yapayım teşekkür ederimHepsinden esit miktarda isirgan, rezene, anason, cemen tohumu, kimyon (tohum gibi olan) bir karisim… gunde 2 kez falan iciyorum (10 dk demleyip)…
Sağdığına bakma cnm o makineler çok az çıkarıyor malesef kız kardeşimde ona kanıp fazla mama verdi bebeğineBende süt arttırmaya çalışan bir anneyim.. sagdigimda 20-30 CC çıkıyor her öğünde en az 60 CC mama olmadan doymuyor.. bana normal gelmiyor ama bebegin ihtiyaci varmış doktoru normal iştahlı bir bebek dedi. Ben emzirmek süt vermek istiyorum ancak 20 CC ile doymasi pek mümkün değil. Yazdıklarınizin çogunu denedim su yukarda yazılan ayrı ayrı bitkilerden yapılan karışımıda deneyeceğim bir umut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?