2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba kızlar. Herkese iyi bayramlar Pazartesi doktora gidicez ama göz kenarında ki sarılık ne olabilir ya fikri olan var mı ? Kırmızılığı sormuştum önceden daha çoktu azalmaya başladı doktorda demişti zaten 4 aya geçer diye sarı kısım yeni çıktı

Eklentiler

• 95A233A3-6ED5-4962-8E29-876A936ABE2B.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 84
Cok geçmiş olsun canım

İnşallah hepimizin bol bol sütü olur

Baloncuklu mu o sarılar , uçuklu biri öpmemiştir inşallah .

Benimki bi kez suya batirinca aldı, sonra bidaha almadi, cani isterse alıyor, her şey şubatta doğduklarından galiba

Galiba oyle. Yegnimde subatta dogdu, cok zorlanmisti annesi buyutene kadar. Allah sabir versin bize

Memeyi tamamen bosalttikca sütün artacak emin ol

İyi bayramlar tiyzeler , kardeşler

Eki Görüntüle 3059494

Masallah masallah iyi bayramlar süt kuzusu

Masallah masallah guncel sürüm baldan tatlidir simdi

Kimler regl olmustu? Cok erken degil mi ya? Azicik daha gec olaydi

Lutfen deneyin bende cok ise yaradi

Bi kaç arkadasla konuştum da sütün cok varsa ise yarar demişti cnm, sadece akan sütte mi ise yarıyor

Bi kaç arkadasla konuştum da sütün cok varsa ise yarar demişti cnm, sadece akan sütte mi ise yarıyor
Yok cnm benim sütüm akmaz binde bir ufacık ıslanır o kadar o çok akan memelerde 200 ml e kadar süt çıkarıyor bende bazen 30 bazenn10 ml çıkarıyor akşama kadar dediğim gibi çıkanları ayrı ayrı soğutup akşam süt saklama poşetine aktarıp buzluğa öyle atıyorum. Bu arada sütüm oğluma yetiyor şimdilik kilo alımı boyu vs normal seyrinde

Kac saatte bi emiyor peki cnm? Benim paşa saat başı emiyor o sıkıntı olur mu ki hani gelicek ya süt oraya

Kızlar diyet yapan arkadaslar vardı aramızda. Kilo verebildiniz mi? Benm bebeğim haftaya 4 aylık oluyor. Artık diyete baslayacağım. Sütüm azalsada pek önemli değil zaten kilosu baya önden gidiyor. 10 kilo versem bile kafi

Kac saatte bi emiyor peki cnm? Benim paşa saat başı emiyor o sıkıntı olur mu ki hani gelicek ya süt oraya
2 saatte bir emdiği de oluyor saat başı da 3 saatte oluyor bazen kafasına göre takılıyor bir dene cnm zaten ilk başta fazla çıkıyor sonra azalıyor süt birikir çünkü çok çok kuvvetli değil memeye yerleştirip sıkıyorsun vakumlama yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…