- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
- 83
Cok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar. Herkese iyi bayramlarPazartesi doktora gidicez ama göz kenarında ki sarılık ne olabilir ya fikri olan var mı ? Kırmızılığı sormuştum önceden daha çoktu azalmaya başladı doktorda demişti zaten 4 aya geçer diye sarı kısım yeni çıktı
İnşallah hepimizin bol bol sütü olurBende süt arttırmaya çalışan bir anneyim.. sagdigimda 20-30 CC çıkıyor her öğünde en az 60 CC mama olmadan doymuyor.. bana normal gelmiyor ama bebegin ihtiyaci varmış doktoru normal iştahlı bir bebek dedi. Ben emzirmek süt vermek istiyorum ancak 20 CC ile doymasi pek mümkün değil. Yazdıklarınizin çogunu denedim su yukarda yazılan ayrı ayrı bitkilerden yapılan karışımıda deneyeceğim bir umut..
Teşekkür ederim canımCok geçmiş olsun canım
Baloncuklu mu o sarılar , uçuklu biri öpmemiştir inşallah .Merhaba kızlar. Herkese iyi bayramlarPazartesi doktora gidicez ama göz kenarında ki sarılık ne olabilir ya fikri olan var mı ? Kırmızılığı sormuştum önceden daha çoktu azalmaya başladı doktorda demişti zaten 4 aya geçer diye sarı kısım yeni çıktı
Yok uçuklu biri öpmedi biraz şiştiBaloncuklu mu o sarılar , uçuklu biri öpmemiştir inşallah .
Sen diyince baktım da benziyor sanki göz uçuğunaBaloncuklu mu o sarılar , uçuklu biri öpmemiştir inşallah .
Benimki bi kez suya batirinca aldı, sonra bidaha almadi, cani isterse alıyor, her şey şubatta doğduklarından galiba
Sadece Emzirme süresince mi duruyor memede, o zaman diğer emzirmeye kadar tekrar süt birikmiş oluyor değil mi ? Bende haziranda başlayacağım ise , nasıl olacak bilmiyorum, günü zor kurtariyorum bide süt bırakmak nasıl olacak bakalım
Atak haftasının son gününde kızıma yeni sürüm yüklendi resmen
2 gündür oturur pozisyonda durmak istiyor,kucakta hep öne eğiliyor bu yüzden. Birde artık dönüyor ve çığlık ve kahkaha atıyor. Tüm bunlar aynı günde başladı şoklardayım.
Lutfen deneyin bende cok ise yaradiBende süt arttırmaya çalışan bir anneyim.. sagdigimda 20-30 CC çıkıyor her öğünde en az 60 CC mama olmadan doymuyor.. bana normal gelmiyor ama bebegin ihtiyaci varmış doktoru normal iştahlı bir bebek dedi. Ben emzirmek süt vermek istiyorum ancak 20 CC ile doymasi pek mümkün değil. Yazdıklarınizin çogunu denedim su yukarda yazılan ayrı ayrı bitkilerden yapılan karışımıda deneyeceğim bir umut..
Ben benKimler regl olmustu? Cok erken degil mi ya? Azicik daha gec olaydi
Cok halsizlik yapti bana. Karin ve bacak agrisi da cabasi. Alisamadim dahaBen benya bana iyi geldi vücudum biraz rahatladı
Sen diyince baktım da benziyor sanki göz uçuğuna
Bi kaç arkadasla konuştum da sütün cok varsa ise yarar demişti cnm, sadece akan sütte mi ise yarıyorburdan bakabilirsin cnm trendyolda da var ben sitesinden aldım 2 günde elimdeydiLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Anca lafta bunların sevgisi cnm ya valla, benim annem yanımda olunca kucağından indirmiyor vallaSende kendimi görüyorum, benimkide çok küçük bi şey olur uzaktan seveyim büyüyünce yakından severim dedi
Yok cnm benim sütüm akmaz binde bir ufacık ıslanır o kadar o çok akan memelerde 200 ml e kadar süt çıkarıyor bende bazen 30 bazenn10 ml çıkarıyorBi kaç arkadasla konuştum da sütün cok varsa ise yarar demişti cnm, sadece akan sütte mi ise yarıyor
Kac saatte bi emiyor peki cnm? Benim paşa saat başı emiyor o sıkıntı olur mu ki hani gelicek ya süt orayaYok cnm benim sütüm akmaz binde bir ufacık ıslanır o kadar o çok akan memelerde 200 ml e kadar süt çıkarıyor bende bazen 30 bazenn10 ml çıkarıyorakşama kadar dediğim gibi çıkanları ayrı ayrı soğutup akşam süt saklama poşetine aktarıp buzluğa öyle atıyorum. Bu arada sütüm oğluma yetiyor şimdilik kilo alımı boyu vs normal seyrinde
Tanıdığımız bi göz doktoruna sordum enfeksiyonmuş bi krem söyledi ona başladım canımYanıp acıyordur belki yazık , bir cildiyeye gidin bence yayılan birşeyse geç kalmayın .
2 saatte bir emdiği de oluyor saat başı da 3 saatte oluyor bazen kafasına göre takılıyorKac saatte bi emiyor peki cnm? Benim paşa saat başı emiyor o sıkıntı olur mu ki hani gelicek ya süt oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?