2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Seversin o zaman. Canim ben bi de iliktan azcik sicak halde icince faydasini gordum. Sicakken de ilikken de gaz yapti gibi geldi

Onu dq deniyeyim cnm, aslinda oğlumun gece uykusuna gecmesinde cok sıkıntı yok ama gece cok uyanıyor dediğin gibi belki karanlık olmadığı için gündüz sanıp uyanıyor olabilir

Humanada da cemen otu var, hafif pastirma kokusu onda da var humana bi de cook sekerli, bizde feci gaz yapmisti, hemen birakmak zorunda kaldim.

Biz zifiri karanlikta uyuyoruz, yine sık uyaniyor
Nasip kismet
Yaa sık uyanıyor peki sonrasında kolay dalıyor mu uykuya önemli olan o bence, benim paşa az ama sık emiyor doğduğundan beri

Benim kızıminda eli surekli ağzında çünkü ellerini keşfetti ve oral dönemdeler, bundan sonra buldukları herseyi ağızlarına sokacaklar,cok normal ,aç olduğu için değil yani.

Belki de anne sütü ile duyuyordur. Senin için süper fırsat bence, sık emerse sütün iyice çoğalır belki bu bahane ile tamamen anne sütüne döner
birde atak haftasında ise iştahı azalmış olabilir buda bi ihtimal.

Kuzucum yaptığın şey hiç sağlıklı değil,lütfen beni yanlış anlama olur mu özellikle calpol karaciğerine fazladan yük olur. Kendi sütün ile ıslatsan?

Çemen gibi mı kokuyor o da
Yok cnm kokusu güzel
Cnm naçizane tavsiyem yanlış anlama ilaç hepimiz veriyoruz sıkıntılı olduklarında ama emzik için verme Dr geçenlerde bir hastanın bebeğine gazı olduğu için her gün calpol verip vücut fonksiyonlarını bozduğunu söylemişti

Ben kullanıyorum canım bende etki gösteriyor baya ve tadı güzel

Canım bence o da ilac onun yerine başka bir şeye batirmalisin, az az veriyorsun ama düzenli verince çok olmaz mı. İlaçlar sonuçta vücudun kendi çalışmasına müdahale ediyorlar

saç boyuyormusunuz kızlar
Ben haziranda hem açtıracağım hem boya yaptırmaya başlayacağım
6 aylık çocuk kaşık biberonla doymaz ki
Biz de böyleyiz. Emzirme hemşiresi normal artık büyüdü doyuyor dedi. Ama doktor kilo alımı az başka bir hemşire daha görsün dedi. Dün çocuk doktoru arkadaşım bizdeydi o izledi emzirirken o da bir sorun görmedi. Benimki akşam 4 gibi güzel emmiyor ben de o zaman biberonla anne sütü veriyorum günde bir kez kilo alımına destek olmak için.

Ne kadar kilosu? Belki minyon olacaktır, illa tombul bebek istiyor doktorlar sinir oluyorum.

Ne kadar kilosu? Belki minyon olacaktır, illa tombul bebek istiyor doktorlar sinir oluyorum.
Gunde 17gram almış. 5kilo. 3,5 doğmuştu. Valla çocuk büyüyor, gelişiyor, oynuyor, derdini anlatıyor daha ne yapsın. Emmek istemiyorsa da emmiyor. Acıkınca gayet güzel emiyor.
Günü gününe tutmadığı için net birşey aöyleyemiyorum ama mesela dün gece 3te, sabah 6,9 ve 12de çok güzel emdi. Sonra akşam 6ya kadar hiç doğru düzgün emmedi. Saat 4gibi emmiyor diye biberonla süt verdim onu içti. Demek ki günün belli saatlerinde beslenmek istiyor dye düşündüm.

Yaa sık uyanıyor peki sonrasında kolay dalıyor mu uykuya önemli olan o bence, benim paşa az ama sık emiyor doğduğundan beri

Memede uykuya dalarsa evet ama yerine birakinca uyanirsa bi daha uyusun diye ugrastiriyor

Kuzucum yaptığın şey hiç sağlıklı değil,lütfen beni yanlış anlama olur mu özellikle calpol karaciğerine fazladan yük olur. Kendi sütün ile ıslatsan?

Yoo yanlis anlamam ama o kadar az batiriyorum ki ben de dokunmasin diye, biberon ucunda rengi bile kalmiyor calpolun. Ve surekli degil calpolu gaz damlasina gore cok daha nadiren verdim. Anne sutuyle islattigimda aliyordu onceden ama artik almiyor atiyor agzindan. Cok zorluyor beni. Baska emzik vermeye kalksam da artik tadi olan bir seyler isteyecek muhtemelen. Emzik olmadan da memeden bagimsiz uyumuyor. Oooy oy gel de bu denklemi cöz

Canım bence o da ilac onun yerine başka bir şeye batirmalisin, az az veriyorsun ama düzenli verince çok olmaz mı. İlaçlar sonuçta vücudun kendi çalışmasına müdahale ediyorlar

Canim batirinca calpolun rengi bile kalmiyordu, siyiriyordum her harafindan. o kadar az kullandim ve tum gun hic vermedim ilactir diye, damlaya degdirdim daha cok. Bunlar disinda neler yapilabilir ki? Pekmez falan da zararli. Bi tadi olmasa asla almiyor. Cok fena bu velet

E daha ne olsun ?
Emmek istemeyen bebeğe ne yapalım ki? Zorla mı ağzına vericez ben anlamadım. Ufak bi bebis olacak demekki ,benim kızımda 3 aylik 5500 kilodur en fazla,3 kilo doğdu.
Söyle 4 aylik olsa azıcık pekmeze bandirirdin sulandırıpta.

Canım benim için yazdıysan ben işe başladığımda oğlum 4 aylık olacak inşallah o zaman kullanırız kaşık biberon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…