Kusburnunu çok severimm.bu da şekerli ama çemen çok kokuyor, eşim mutfağa girince burda bir şey kokuyor pastırma gibi dedibide ben bu çayları bitki yaprakları olcak sanıyordum, eriyen biseylermis. Humanayi da deneyim o zaman, süt artsın diye denemedigimiz kalmayacak heralde
Onu dq deniyeyim cnm, aslinda oğlumun gece uykusuna gecmesinde cok sıkıntı yok ama gece cok uyanıyor dediğin gibi belki karanlık olmadığı için gündüz sanıp uyanıyor olabilirÖyle deneyeyim birde, havalar soğudu yine burda, az sıcak olan ilk gün hemen arabayı deneyeceğim inşallah sever
Canım bize Dr odada gece lambası olmasın dedi, tamamen karanlikta uyusun dedi, koridora takın gece lambasını kapı Aralık kalsın gece kalkınca anca bebeği görebileceğin kadar olsun dedi.kapi açık asla uyuyamam da biz odaya Dimer düğme ve ona göre ampul aldık, baya karartiyosun, saat 9 10 gibi olunca lambayı kısıp orda emziriyorum orda gezdiriyoruz uykusu geliyor, uyuyunca besige koyup tamamen kapatıyoruz.yine cani isteyince uyuyor tabi ama ben önceden oturma odasında uyutup yatağına götürmeye çalışıyordum uyuyup uyanıyordu sürekli
İştah kapanması olmadı ama salya ve el emmek hat safhadaDr normal dedi canım
Kendim gibi birilerini görünce mutlu oluyorum, yoksa uzaktan bebekli herkes kendine de çocuğuna bakıyor hiç yorulmuyor gibi görünüyor öyle olunca bende öyle yapabilecek miyim acaba , neler oluyor diyorsun
Humanada da cemen otu var, hafif pastirma kokusu onda da varAnneler dün e bebekteki moms tea çayindan içtim akşam, midem bulandı, sonra bidaha içmem dedim,sonra kızım gece uyudu çok şükür ve çaydan olduğunu düşünüyorum uzun zamandır olmadığı kadar sütüm vardı, kızım birini emip 1 2 saat uyuyor gece,o arada diğerini mama yerine gündüz vermek için sagiyorum, normalde sağdigimin 2 katı süt çıktı tek memeden üstelik. Denemek isteyen olursa diye paylaşmak istedim, midemi bulatmisti ama yine deneyeceğim. Kokusu çemen gibi de humana çayı kullanan var mı o etkili mı kokusu nasıl, o daha güzelse onu alacağım
Biz zifiri karanlikta uyuyoruz, yine sık uyaniyorOnu dq deniyeyim cnm, aslinda oğlumun gece uykusuna gecmesinde cok sıkıntı yok ama gece cok uyanıyor dediğin gibi belki karanlık olmadığı için gündüz sanıp uyanıyor olabilir
Yaa sık uyanıyor peki sonrasında kolay dalıyor mu uykuya önemli olan o bence, benim paşa az ama sık emiyor doğduğundan beriBiz zifiri karanlikta uyuyoruz, yine sık uyaniyor
Nasip kismet
Benim kızıminda eli surekli ağzında çünkü ellerini keşfetti ve oral dönemdeler, bundan sonra buldukları herseyi ağızlarına sokacaklar,cok normal ,aç olduğu için değil yani.Eli sürekli ağızında, aç olduğu için mi, yoksa elini keşfettiği için mi bilemiyorum. Sizin bebelerde oldu mu böyle bişey. Salyamız da çoğaldı. Bi de biberon reddi başladı, mama+meme veriyorum ama artık biberon istemiyor diliyle itiyor. Başka biberonlar da denedim hep aynı şeyi yaptı. Emzirme destek sondasıyla vereyim dedim medikalcide hep 8 numara kalmıştı, internette de bayramdan sonra gönderim yapacaklar, napacam bilmiyorjm
Kuzucum yaptığın şey hiç sağlıklı değil,lütfen beni yanlış anlama olur muKizlar benim kizim emzik almadi, nuk, wee baby,philips ultra air.. uyku oncesi ultra airi anca calpol veya nurse harveys suruba birazcik daldirinca tutuyor o da tadi bitince atiyor. Bosken asla almiyor. Uyutana kadar cok azar azar daldirip veriyorum uyuyakalana kadar. Zarari olur mu sizce? Ve gunduz 5-6 kez boyle uyutuyorum. Boyle devam edersem alisir mi?
Yok cnm kokusu güzelÇemen gibi mı kokuyor o da
Cnm naçizane tavsiyem yanlış anlama ilaç hepimiz veriyoruz sıkıntılı olduklarında ama emzik için verme Dr geçenlerde bir hastanın bebeğine gazı olduğu için her gün calpol verip vücut fonksiyonlarını bozduğunu söylemiştiKizlar benim kizim emzik almadi, nuk, wee baby,philips ultra air.. uyku oncesi ultra airi anca calpol veya nurse harveys suruba birazcik daldirinca tutuyor o da tadi bitince atiyor. Bosken asla almiyor. Uyutana kadar cok azar azar daldirip veriyorum uyuyakalana kadar. Zarari olur mu sizce? Ve gunduz 5-6 kez boyle uyutuyorum. Boyle devam edersem alisir mi?
Ben kullanıyorum canım bende etki gösteriyor baya ve tadı güzelAnneler dün e bebekteki moms tea çayindan içtim akşam, midem bulandı, sonra bidaha içmem dedim,sonra kızım gece uyudu çok şükür ve çaydan olduğunu düşünüyorum uzun zamandır olmadığı kadar sütüm vardı, kızım birini emip 1 2 saat uyuyor gece,o arada diğerini mama yerine gündüz vermek için sagiyorum, normalde sağdigimin 2 katı süt çıktı tek memeden üstelik. Denemek isteyen olursa diye paylaşmak istedim, midemi bulatmisti ama yine deneyeceğim. Kokusu çemen gibi de humana çayı kullanan var mı o etkili mı kokusu nasıl, o daha güzelse onu alacağım
Canım bence o da ilac onun yerine başka bir şeye batirmalisin, az az veriyorsun ama düzenli verince çok olmaz mı. İlaçlar sonuçta vücudun kendi çalışmasına müdahale ediyorlarKizlar benim kizim emzik almadi, nuk, wee baby,philips ultra air.. uyku oncesi ultra airi anca calpol veya nurse harveys suruba birazcik daldirinca tutuyor o da tadi bitince atiyor. Bosken asla almiyor. Uyutana kadar cok azar azar daldirip veriyorum uyuyakalana kadar. Zarari olur mu sizce? Ve gunduz 5-6 kez boyle uyutuyorum. Boyle devam edersem alisir mi?
Ben haziranda hem açtıracağım hem boya yaptırmaya başlayacağımsaç boyuyormusunuz kızlar
6 aylık çocuk kaşık biberonla doymaz kiBizimkinin de eli hep ağzında tesadüfen Dr da da aynı şeyi yapmıştı normal dedi Dr emme refleksi yüzünden yapar dedi. Salyamızda çok tükürük bezleri gelişiyormuş. Biberon için de kaşık biberon alabilirsen belki de iyi gelir iki tip var ama biri silikon onu alma çünkü verilemiyor ben yanlışlıkla onu almışım kullanmadık. E bebekte vardı bende işe başladığımda kullanmak için ondan alcam
Biz de böyleyiz. Emzirme hemşiresi normal artık büyüdü doyuyor dedi. Ama doktor kilo alımı az başka bir hemşire daha görsün dedi. Dün çocuk doktoru arkadaşım bizdeydi o izledi emzirirken o da bir sorun görmedi. Benimki akşam 4 gibi güzel emmiyor ben de o zaman biberonla anne sütü veriyorum günde bir kez kilo alımına destek olmak için.Elini ağızına götürmesi Biberon reddiyle aynı günlere denk gelince acaba aç diye mi yapıyor dedim, kaşıkla şırıngayla hiç bişeyle almıyor mamayı, ağlıyor, herşeyi denedim. Acaba sütüm arttı da doyuyor mu memeyle. İnşallah öyledir
Ne kadar kilosu? Belki minyon olacaktır, illa tombul bebek istiyor doktorlar sinir oluyorum.Ben haziranda hem açtıracağım hem boya yaptırmaya başlayacağım
6 aylık çocuk kaşık biberonla doymaz ki
Biz de böyleyiz. Emzirme hemşiresi normal artık büyüdü doyuyor dedi. Ama doktor kilo alımı az başka bir hemşire daha görsün dedi. Dün çocuk doktoru arkadaşım bizdeydi o izledi emzirirken o da bir sorun görmedi. Benimki akşam 4 gibi güzel emmiyor ben de o zaman biberonla anne sütü veriyorum günde bir kez kilo alımına destek olmak için.
Gunde 17gram almış. 5kilo. 3,5 doğmuştu. Valla çocuk büyüyor, gelişiyor, oynuyor, derdini anlatıyor daha ne yapsın. Emmek istemiyorsa da emmiyor. Acıkınca gayet güzel emiyor.Ne kadar kilosu? Belki minyon olacaktır, illa tombul bebek istiyor doktorlar sinir oluyorum.
Yaa sık uyanıyor peki sonrasında kolay dalıyor mu uykuya önemli olan o bence, benim paşa az ama sık emiyor doğduğundan beri
Kuzucum yaptığın şey hiç sağlıklı değil,lütfen beni yanlış anlama olur muözellikle calpol karaciğerine fazladan yük olur. Kendi sütün ile ıslatsan?
Canım bence o da ilac onun yerine başka bir şeye batirmalisin, az az veriyorsun ama düzenli verince çok olmaz mı. İlaçlar sonuçta vücudun kendi çalışmasına müdahale ediyorlar
E daha ne olsun ?Gunde 17gram almış. 5kilo. 3,5 doğmuştu. Valla çocuk büyüyor, gelişiyor, oynuyor, derdini anlatıyor daha ne yapsın. Emmek istemiyorsa da emmiyor. Acıkınca gayet güzel emiyor.
Günü gününe tutmadığı için net birşey aöyleyemiyorum ama mesela dün gece 3te, sabah 6,9 ve 12de çok güzel emdi. Sonra akşam 6ya kadar hiç doğru düzgün emmedi. Saat 4gibi emmiyor diye biberonla süt verdim onu içti. Demek ki günün belli saatlerinde beslenmek istiyor dye düşündüm.
Söyle 4 aylik olsa azıcık pekmeze bandirirdin sulandırıpta.Memede uykuya dalarsa evet ama yerine birakinca uyanirsa bi daha uyusun diye ugrastiriyor
Yoo yanlis anlamam ama o kadar az batiriyorum ki ben de dokunmasin diye, biberon ucunda rengi bile kalmiyor calpolun. Ve surekli degil calpolu gaz damlasina gore cok daha nadiren verdim. Anne sutuyle islattigimda aliyordu onceden ama artik almiyor atiyor agzindan. Cok zorluyor beni. Baska emzik vermeye kalksam da artik tadi olan bir seyler isteyecek muhtemelen. Emzik olmadan da memeden bagimsiz uyumuyor. Oooy oy gel de bu denklemi cöz
Canım benim için yazdıysan ben işe başladığımda oğlum 4 aylık olacak inşallahBen haziranda hem açtıracağım hem boya yaptırmaya başlayacağım
6 aylık çocuk kaşık biberonla doymaz ki
Biz de böyleyiz. Emzirme hemşiresi normal artık büyüdü doyuyor dedi. Ama doktor kilo alımı az başka bir hemşire daha görsün dedi. Dün çocuk doktoru arkadaşım bizdeydi o izledi emzirirken o da bir sorun görmedi. Benimki akşam 4 gibi güzel emmiyor ben de o zaman biberonla anne sütü veriyorum günde bir kez kilo alımına destek olmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?