Valla Allah yardımcımız olsun zor yaMemede uykuya dalarsa evet ama yerine birakinca uyanirsa bi daha uyusun diye ugrastiriyor
Yoo yanlis anlamam ama o kadar az batiriyorum ki ben de dokunmasin diye, biberon ucunda rengi bile kalmiyor calpolun. Ve surekli degil calpolu gaz damlasina gore cok daha nadiren verdim. Anne sutuyle islattigimda aliyordu onceden ama artik almiyor atiyor agzindan. Cok zorluyor beni. Baska emzik vermeye kalksam da artik tadi olan bir seyler isteyecek muhtemelen. Emzik olmadan da memeden bagimsiz uyumuyor. Oooy oy gel de bu denklemi cöz
Benimki bi kez suya batirinca aldı, sonra bidaha almadi, cani isterse alıyor, her şey şubatta doğduklarından galibaCanim batirinca calpolun rengi bile kalmiyordu, siyiriyordum her harafindan. o kadar az kullandim ve tum gun hic vermedim ilactir diye, damlaya degdirdim daha cok. Bunlar disinda neler yapilabilir ki? Pekmez falan da zararli. Bi tadi olmasa asla almiyor. Cok fena bu velet
Bugün bana hemen ikinciyi yap ara verme dedilerİyi bayramlar Kızlar, bebislerimizle beraber , eksilmeden, belki artaraknice bayramlar görelim
Evet ya kardeşleri olsun yavrularimizinBugün bana hemen ikinciyi yap ara verme dedilerartarak yazmışsın ya o geldi aklıma
Ara vermeden bi düşündüm de, iyce insanlıktan çıkarım herhaldeBugün bana hemen ikinciyi yap ara verme dedilerartarak yazmışsın ya o geldi aklıma
Humana ve hips bende hic bir ise yaramadi.. ama cemen otu tohumu sut icin onemli bir icerik, yabanci kaynaklarda da cok bahsi geciyor ve icerisinde cemen tohumu olan bir bitkiselAnneler dün e bebekteki moms tea çayindan içtim akşam, midem bulandı, sonra bidaha içmem dedim,sonra kızım gece uyudu çok şükür ve çaydan olduğunu düşünüyorum uzun zamandır olmadığı kadar sütüm vardı, kızım birini emip 1 2 saat uyuyor gece,o arada diğerini mama yerine gündüz vermek için sagiyorum, normalde sağdigimin 2 katı süt çıktı tek memeden üstelik. Denemek isteyen olursa diye paylaşmak istedim, midemi bulatmisti ama yine deneyeceğim. Kokusu çemen gibi de humana çayı kullanan var mı o etkili mı kokusu nasıl, o daha güzelse onu alacağım
Sen söyleyince bende dün moms tea aldım bir deneyim humana iyi gelmemişti belki bu işe yarar bende deAnneler dün e bebekteki moms tea çayindan içtim akşam, midem bulandı, sonra bidaha içmem dedim,sonra kızım gece uyudu çok şükür ve çaydan olduğunu düşünüyorum uzun zamandır olmadığı kadar sütüm vardı, kızım birini emip 1 2 saat uyuyor gece,o arada diğerini mama yerine gündüz vermek için sagiyorum, normalde sağdigimin 2 katı süt çıktı tek memeden üstelik. Denemek isteyen olursa diye paylaşmak istedim, midemi bulatmisti ama yine deneyeceğim. Kokusu çemen gibi de humana çayı kullanan var mı o etkili mı kokusu nasıl, o daha güzelse onu alacağım
Karışımı kendiniz mi yaptınız, başka neler vardıHumana ve hips bende hic bir ise yaramadi.. ama cemen otu tohumu sut icin onemli bir icerik, yabanci kaynaklarda da cok bahsi geciyor ve icerisinde cemen tohumu olan bir bitkisel
Karisim bende de cok ise yaradi.
Dene canım, mamayi bırakmaya çalışıyorum, normalde de gazlı bir bebek ama iki gündür karnı resmen şişiyor, çaydan mi oldu yoksa ben çok terliyorum yine, gece emzirmeye kalkınca falan hemen üzerimi değişiyorum ama yine de buz gibi oluyorum ondan mı oluyor bilemedim. İnşallah sana da bol bol süt olur, kefir de süt yapıyor dereotu doğrayıp onu da iç, bol bol sutlerimiz olsun insallahSen söyleyince bende dün moms tea aldım bir deneyim humana iyi gelmemişti belki bu işe yarar bende de
Bende sadece gece 60 cc veriyordum biraz uyusun diye 15 gündür onu da vermiyorum. İnşallah sende bırakırsın. Dereotu yiyorum ama kefir mayam yok hazırıda ben içemiyorum maya bulursam kendim yaparımKarışımı kendiniz mi yaptınız, başka neler vardı
Dene canım, mamayi bırakmaya çalışıyorum, normalde de gazlı bir bebek ama iki gündür karnı resmen şişiyor, çaydan mi oldu yoksa ben çok terliyorum yine, gece emzirmeye kalkınca falan hemen üzerimi değişiyorum ama yine de buz gibi oluyorum ondan mı oluyor bilemedim. İnşallah sana da bol bol süt olur, kefir de süt yapıyor dereotu doğrayıp onu da iç, bol bol sutlerimiz olsun insallah
Demi ya dün pert oldum ya eşimin tarafını gezdik, almadi kimse kucağına, sözde babaanne seviyorum der lafta,Ara vermeden bi düşündüm de, iyce insanlıktan çıkarım herhalde
Bende almıştım cnm var pompam ama fırsat bulamadım bi türlü ya, ama başlamam lazım benim de, haziran ortası başlıcam bende seminerlerde, sonra Eylül başı gidicemburcusami cnm merhaba. Haziran da sende işe başlayacaktın yanlış hatırlamıyorsam. Bak ben mochi aldım her 3 gündür her emzirme de boş olan memeye yerleştiriyorum 30 cc ye kadar süt sağıyor akşama kadar 100 ml süt birikiyor her sağdığımı akşama kadar ayrı ayrı soğutup akşam birleştirip buzluğa atıyorum. Sende denemek istersin diye yazayım dedim işe giderken elinin altında olur strese girmezsin
Bu pompa gibi değil sen bir şey yapmıyorsun cnm sadece memeye yerleştirip diğer Memede emziriyorsun o kendi kendine süt biriktiriyor emzirmeden ayrı bir zamanda bir şey yapmana gerek kalmıyorBende almıştım cnm var pompam ama fırsat bulamadım bi türlü ya, ama başlamam lazım benim de, haziran ortası başlıcam bende seminerlerde, sonra Eylül başı gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?