2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gunaydin kizlar

Daha 3ayi iki gun sonra tamamlayacak kizim ama uykulari kotuye gidiyor. Acaba uyku gerilemesi olabilir mi?

Uyku gerilemesi erken baslayabilir mi?

Gunaydin kizlar

Daha 3ayi iki gun sonra tamamlayacak kizim ama uykulari kotuye gidiyor. Acaba uyku gerilemesi olabilir mi?

Uyku gerilemesi erken baslayabilir mi?
Tum uykulari mi? Mesela bizde gunduzler kotulesti ama gece daha iyi. Yani buyudukleri icin uyaniklik sureleri artiyor bu da gunduz ya da gece uykusuz zamanlar demek

Tum uykulari mi? Mesela bizde gunduzler kotulesti ama gece daha iyi. Yani buyudukleri icin uyaniklik sureleri artiyor bu da gunduz ya da gece uykusuz zamanlar demek

Gunduzleri kirk-kirkbes dk uyuyordu bazen, artik yirmi dk gecmiyor. Tekrar uyutmayi deniyorum, yarim saatlik emegime bes dk ile karsilik veriyor

Gece hemen geri donerdi uykusuna artik. Ok ugrasiyorum, bu gece emmeye kalktiginda bir saat kadar ugrastim geri uyumasi icin. Emmiyor olsa da memeden cekince uyandi hep.
Normal mi bu durum?

Kimler regl olmustu? Cok erken degil mi ya? Azicik daha gec olaydi
Bende yeniden kanama gibi bir şey başladı.
Dün tam adet öncesi sendromu belirtileri gösteriyordum.
Neler oluyor henüz bilmiyorum
Zaten nerdeyse 3 ay lohusa kanaması çektim bari geç olsun diyordum da bilmiyorum

Kızlar nidicard kullanıp burnu şişen oldumu burnumun içi şişti nefes almakta zorlanıyorum ara verelim dedi doktor ilaca ama sancım var nasıl olacak bilmiyorum başına gelen varmı

Kızlar nidicard kullanıp burnu şişen oldumu burnumun içi şişti nefes almakta zorlanıyorum ara verelim dedi doktor ilaca ama sancım var nasıl olacak bilmiyorum başına gelen varmı
Benmm basıma gelmedi. Hemde günde 6 tAne içiyordum

Tamam cnm deniyeyim en yakın zamanda

Aynı şeyi 1 aydır yaşıyorum çok zor gerçekten cumartesi doktor kontrolu var sorucam bende doktoruna

İnsan evladini uyutmaya calisirken ağlar mi ya.. cok yoruluyorum, sinirlerim bozuluyor
Bende öyleyim bide ramazana denk geldi eşim vardiyalı çalışıyor uyumak istedi oruçlu olduğu için, mahvoldum, herkes gündüz uyu o zamam diyor ama öyle olmuyor işte.. Benim oğlum gündüz de uyumuyor ki dalıp illa pispislican, emzircen yada sallican

Bende kullandım ama böyle bir şey yaşamadım herkese etkisi farkı oluyor ilaçların

Evet oyle maalesef benimki de

Sağlık ocağında boy ve kilo kontrolü vardı kızımın.
540 gram almış 3 cm boyu uzamış.
Hemşire az buldu sadece anne sütü alıyor.
Aslında meme reddi yaşadık bu ay kilo alması bile sevindirici benim için. Sizlerin bebisleri kaç gram almış bu ay hanımlar?

Bende yarın ya da pazartesi gitcem cnm ama bu ay sanki benim oğlanda çok almadı gibi ama boyu uzadı o farkediliyor

Bizim nerdeyse ikinci aydan beri öyle canım gündüzleri çok uyumuyor bizimkide gecede ilk uykusu 3 saat falan sonra 1 1.5 saatte bir kalkıyor bazen uyuturken uğraşıyorum bazen hemen dalıyor değişiyor

En az 500 gram alması lazım zaten canım sınırda almış bebişin kiloyu ondan az demiş olabilir hemşire. Benim bebeğimde ilk ay sadece 1 kilo aldı 2. Ve 3. Aylarında 800 gram aldı anne sütüyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…