Bundan sonra azalacak aslında kilo alımı çünkü hareketlendiler. Sağlık ocağı dönüşü buraya yazarmisin lütfen çok merak ediyorum.Bende yarın ya da pazartesi gitcem cnm ama bu ay sanki benim oğlanda çok almadı gibi ama boyu uzadı o farkediliyor
Mamada verilince çok alıyor bebek sadece anne sütü için normal değerlerSağlık ocağında boy ve kilo kontrolü vardı kızımın.
540 gram almış 3 cm boyu uzamış.
Hemşire az buldu sadece anne sütü alıyor.
Aslında meme reddi yaşadık bu ay kilo alması bile sevindirici benim için. Sizlerin bebisleri kaç gram almış bu ay hanımlar?
Maşallah cnm . 1. Ay 1 kilo 2. Ay 800 gram aldı benim kızımda. Kiz bebekler bence daha az alıyorlar erkeklere oranla, senin bebeğin kız miydi?En az 500 gram alması lazım zaten canım sınırda almış bebişin kiloyu ondan az demiş olabilir hemşire. Benim bebeğimde ilk ay sadece 1 kilo aldı 2. Ve 3. Aylarında 800 gram aldı anne sütüyle
Yazarım cnm geçen hafta evde tartıldığımızda 480 gr almıştı 1 haftada çok arttığını düşünmüyorumBundan sonra azalacak aslında kilo alımı çünkü hareketlendiler. Sağlık ocağı dönüşü buraya yazarmisin lütfen çok merak ediyorum.
Sütüm varken mama vermek istemem açıkçası. Zaten rota aşısı ishal yaptı 9 gün onunla uğraştık bunları göz önünde bulundurunca bana az gelmedi ama hemşire daha sık emzir dedi. Tok olunca emmez kiMamada verilince çok alıyor bebek sadece anne sütü için normal değerler
Kız canımMaşallah cnm . 1. Ay 1 kilo 2. Ay 800 gram aldı benim kızımda. Kiz bebekler bence daha az alıyorlar erkeklere oranla, senin bebeğin kız miydi?
Yine 150 gram almıştır bence 1 haftada.Yazarım cnm geçen hafta evde tartıldığımızda 480 gr almıştı 1 haftada çok arttığını düşünmüyorum
Tahmin ettim. Çünkü erkekler 1000-1200 alıyor 1 ayda.Kız canım
Sütün varken doktor demedikçe verme bencede zaten. Geçmiş olsunSütüm varken mama vermek istemem açıkçası. Zaten rota aşısı ishal yaptı 9 gün onunla uğraştık bunları göz önünde bulundurunca bana az gelmedi ama hemşire daha sık emzir dedi. Tok olunca emmez ki
Oğlum ilk ay 800 ikinci 1200 aldı cnm bu ay maks. 750 gr almıştır diye düşünüyorum. İnce uzun duruyor ama kızımın 3 aylık hali ile yan yana kolaj yaptım kızım mama alıyordu daha toplu oğlum uzun duruyor öyle tombiş bir bebek değil. Bol emzir sen bebeğinin uyku durumuna bak huysuz değilse gece uykusu normalde mama vermeye zaten gerek yok bende 2 haftasır gece mama vermiyorum normalde 60 cc gece veriyordum şimdi de kilo alımı az bile olsa huysuzluk durumuna göre mama veririm o da dr önerirseYine 150 gram almıştır bence 1 haftada.
Anne sütü için bence iyi kilo alımları canım bana yakın doğum yapan bi akrabam var onunda kızı var meme ve mama birlikte veriyor sütü yetmediği için bide bebeişte iştahlı 4.500 gram doğdu 1.5 kilo almıştı öyle olduğu içinTahmin ettim. Çünkü erkekler 1000-1200 alıyor 1 ayda.
Geçen ay 497 ye yaptırdık cnm hastanede haziranda son dozu yaptırcazArkadaşlar rota aşısının son fiyatını duyan var mı 495 lira dedi eczacısizler ne kadara yaptırdınız
Bizim nerdeyse ikinci aydan beri öyle canım gündüzleri çok uyumuyor bizimkide gecede ilk uykusu 3 saat falan sonra 1 1.5 saatte bir kalkıyor bazen uyuturken uğraşıyorum bazen hemen dalıyor değişiyor
Eninde sonunda düzene girecek sıpalar da bakalım ne zamanaGaliba ataktan dolayi boyle. Cok emmek istiyor, doymuyor kapasitesi arttigi icin. Doymayinca da uyumuyor haliyle..bakalim yarin nasil gececek
Banada 495 dediler bugün canım pazartesi yaptırıcam bendeArkadaşlar rota aşısının son fiyatını duyan var mı 495 lira dedi eczacısizler ne kadara yaptırdınız
Cok haklisin. Ben uyku egitimi vermedim ilk cocuguma, cok uykusuzdu, 2 yasindayken cocuga beden uyumuyirsun neden diye bagirmistim. Sonra cok kizdim kendime, zamaninda aglamasin diye uyku egitimi vermeyip sonra herseyi anlayam cocuga bagirdigim icin. Artik kesinlikle gerekiyorsa uyku egitimi verilsin diye dusunuyorum cunku bence sonrasinda egitim vermemek aradaki baga daha cok zarar veriyor. Bence 4ayda mi baslaniyor 6 aydami artik kacinci aysa bir uyku egitmeni ile anlasip egitim verin. Uzgunum ama benim cocugumda daha iyiye gitmedi hicİnsan evladini uyutmaya calisirken ağlar mi ya.. cok yoruluyorum, sinirlerim bozuluyor
WaowBanada 495 dediler bugün canım pazartesi yaptırıcam bende
Cok haklisin. Ben uyku egitimi vermedim ilk cocuguma, cok uykusuzdu, 2 yasindayken cocuga beden uyumuyirsun neden diye bagirmistim. Sonra cok kizdim kendime, zamaninda aglamasin diye uyku egitimi vermeyip sonra herseyi anlayam cocuga bagirdigim icin. Artik kesinlikle gerekiyorsa uyku egitimi verilsin diye dusunuyorum cunku bence sonrasinda egitim vermemek aradaki baga daha cok zarar veriyor. Bence 4ayda mi baslaniyor 6 aydami artik kacinci aysa bir uyku egitmeni ile anlasip egitim verin. Uzgunum ama benim cocugumda daha iyiye gitmedi hic
Bizi de yaşlandiricaklar vallaEninde sonunda düzene girecek sıpalar da bakalım ne zamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?