2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende yarın ya da pazartesi gitcem cnm ama bu ay sanki benim oğlanda çok almadı gibi ama boyu uzadı o farkediliyor
Bundan sonra azalacak aslında kilo alımı çünkü hareketlendiler. Sağlık ocağı dönüşü buraya yazarmisin lütfen çok merak ediyorum.

Mamada verilince çok alıyor bebek sadece anne sütü için normal değerler

En az 500 gram alması lazım zaten canım sınırda almış bebişin kiloyu ondan az demiş olabilir hemşire. Benim bebeğimde ilk ay sadece 1 kilo aldı 2. Ve 3. Aylarında 800 gram aldı anne sütüyle
Maşallah cnm . 1. Ay 1 kilo 2. Ay 800 gram aldı benim kızımda. Kiz bebekler bence daha az alıyorlar erkeklere oranla, senin bebeğin kız miydi?

Mamada verilince çok alıyor bebek sadece anne sütü için normal değerler
Sütüm varken mama vermek istemem açıkçası. Zaten rota aşısı ishal yaptı 9 gün onunla uğraştık bunları göz önünde bulundurunca bana az gelmedi ama hemşire daha sık emzir dedi. Tok olunca emmez ki

Sütün varken doktor demedikçe verme bencede zaten. Geçmiş olsun bende pazartesi yaptırcam korkuyorum aşıdan Emme aralığını bebişe göre belirle bence canım ne zaman isterse öyle verirsin

Yine 150 gram almıştır bence 1 haftada.
Oğlum ilk ay 800 ikinci 1200 aldı cnm bu ay maks. 750 gr almıştır diye düşünüyorum. İnce uzun duruyor ama kızımın 3 aylık hali ile yan yana kolaj yaptım kızım mama alıyordu daha toplu oğlum uzun duruyor öyle tombiş bir bebek değil. Bol emzir sen bebeğinin uyku durumuna bak huysuz değilse gece uykusu normalde mama vermeye zaten gerek yok bende 2 haftasır gece mama vermiyorum normalde 60 cc gece veriyordum şimdi de kilo alımı az bile olsa huysuzluk durumuna göre mama veririm o da dr önerirse

Tahmin ettim. Çünkü erkekler 1000-1200 alıyor 1 ayda.
Anne sütü için bence iyi kilo alımları canım bana yakın doğum yapan bi akrabam var onunda kızı var meme ve mama birlikte veriyor sütü yetmediği için bide bebeişte iştahlı 4.500 gram doğdu 1.5 kilo almıştı öyle olduğu için

Bizim nerdeyse ikinci aydan beri öyle canım gündüzleri çok uyumuyor bizimkide gecede ilk uykusu 3 saat falan sonra 1 1.5 saatte bir kalkıyor bazen uyuturken uğraşıyorum bazen hemen dalıyor değişiyor

Galiba ataktan dolayi boyle. Cok emmek istiyor, doymuyor kapasitesi arttigi icin. Doymayinca da uyumuyor haliyle..bakalim yarin nasil gececek

İnsan evladini uyutmaya calisirken ağlar mi ya.. cok yoruluyorum, sinirlerim bozuluyor
Cok haklisin. Ben uyku egitimi vermedim ilk cocuguma, cok uykusuzdu, 2 yasindayken cocuga beden uyumuyirsun neden diye bagirmistim. Sonra cok kizdim kendime, zamaninda aglamasin diye uyku egitimi vermeyip sonra herseyi anlayam cocuga bagirdigim icin. Artik kesinlikle gerekiyorsa uyku egitimi verilsin diye dusunuyorum cunku bence sonrasinda egitim vermemek aradaki baga daha cok zarar veriyor. Bence 4ayda mi baslaniyor 6 aydami artik kacinci aysa bir uyku egitmeni ile anlasip egitim verin. Uzgunum ama benim cocugumda daha iyiye gitmedi hic

Çok araştiriyorum uyku eğitimini. Kitaplarini aldim okudum da.. ama başaramam gibi geliyor, ağlamasina karsi çok iradeli degilim keske biri yapsa yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…