Ben de okudum hep onlari. Hatta kizimin elinde kim westin kitabiyla fotografi var. siz beceremediniz ben okuyayim der gibi. Uyumayan cocuk uyumuyor. Bunun anneyle, ebeveynle hic alakasi yok diye dusunuyorum.Çok araştiriyorum uyku eğitimini. Kitaplarini aldim okudum da.. ama başaramam gibi geliyor, ağlamasina karsi çok iradeli degilim keske biri yapsa yerime
Tamam o zaman canım ben de fiyatını öğrenmek için aradım da bir anda söyleyince şaşırdım o zaman normal çok teşekkür ederimGeçen ay 497 ye yaptırdık cnm hastanede haziranda son dozu yaptırcaz
Ben de cumartesi yaptıracağım canım bugün eczaneyi aradım da bir arkadaşım 360 demişti neye zam gelmedi ki ilaçlara da gelmesi normalBanada 495 dediler bugün canım pazartesi yaptırıcam bende
Ben tek bakacak olsam veririm uyku eğitimini ama gündüzleri kayınvalidem bakacağı için her türlü sallanarak uyutularak bizim bebeÇok araştiriyorum uyku eğitimini. Kitaplarini aldim okudum da.. ama başaramam gibi geliyor, ağlamasina karsi çok iradeli degilim keske biri yapsa yerime
Benim paşam da öyle yaptı cnm abimler ilgilendi daha çok bayramda bide cok keyif yapamadı memeyle, dün geceden beri şımarıyorBayramda köydeydik, ev çok kalabalıktı. Ben fazla ilgilenemedim kızımla, sadece emzirdim diyebilirim. Dün akşam eve geldik ,geldiğimizden beri yanından ayrılmami istemiyor. Hep memede kalmak istiyor, memede max 10 dk duran kızım şimdi 1 saat kalıyor emmedigi halde ağzında tutuyor memeyi. Sanırım beni çok özlemiş, ah kalbim❣ babasına verip yanından ayrılınca üzülüyo beni görünce sevinçten çığlık atıyor fındık kurdum
YaaBenim paşam da öyle yaptı cnm abimler ilgilendi daha çok bayramda bide cok keyif yapamadı memeyle, dün geceden beri şımarıyor
Nerede yaşıyorsunuz şuan ? Eğer tam sağlık sigortası yaptırırsanız bebeğe ücret ödenmiyorWaowben burada bedava yaptiriyordum amaonumizdeki asi doneminde turkiyede olacagimiz icin para ile yaptiracagim. Cokmus.
Benim saçımdaki beyazlar çoğaldı 3 aydaBizi de yaşlandiricaklar valla
360 dediği belki 3 ay yapılan dozun fiyatıdırBen de cumartesi yaptıracağım canım bugün eczaneyi aradım da bir arkadaşım 360 demişti neye zam gelmedi ki ilaçlara da gelmesi normal
1 ayda 1 kg 200 gr almış canım. Artık 4. Aya giriyoruz azalır sanırım kilo artışı .Sağlık ocağında boy ve kilo kontrolü vardı kızımın.
540 gram almış 3 cm boyu uzamış.
Hemşire az buldu sadece anne sütü alıyor.
Aslında meme reddi yaşadık bu ay kilo alması bile sevindirici benim için. Sizlerin bebisleri kaç gram almış bu ay hanımlar?
Hey masallah1 ayda 1 kg 200 gr almış canım. Artık 4. Aya giriyoruz azalır sanırım kilo artışı .
Benimde gözaltı morluklarım cogaldi uykusuzluktan, mesela bugün. Güne 4 de başladık uğraştım durdum uyumadi bi türlü, zaten 2 den beri zorla uyutmaya çalıştımBenim saçımdaki beyazlar çoğaldı 3 ayda
Ben de okudum hep onlari. Hatta kizimin elinde kim westin kitabiyla fotografi var. siz beceremediniz ben okuyayim der gibi. Uyumayan cocuk uyumuyor. Bunun anneyle, ebeveynle hic alakasi yok diye dusunuyorum.
Ben tek bakacak olsam veririm uyku eğitimini ama gündüzleri kayınvalidem bakacağı için her türlü sallanarak uyutularak bizim bebeonlar ağlamasına hiç dayanamaz benim evde verdiğim eğitim çöp olur en iyisi uğramamak kızımız da 2 sene ayakta sallandı. Sonra kendiliğinden tek başına uyumaya karar verdi tabi kreşinde etkisi olmuştu
Benimde gözaltı morluklarım cogaldi uykusuzluktan, mesela bugün. Güne 4 de başladık uğraştım durdum uyumadi bi türlü, zaten 2 den beri zorla uyutmaya çalıştım
Canım benim kızım emmedi malesef wbnim hatam yüzünden biberonla büyüdü. Akşam mamasını içerdi ayakta sallarsın uyurdu. Gece uyanmadan mamasını içirirdik uyumaya devam ederdi. Hasta oldupu zamanlar dışında gece hiç ayakta sallamadık. 2 yaşından sonra da kreş en mantıklısı daha düzene giriyor çocuklarDedigin gibi bir danismanla anlasip vermeye calismak daha dogru ama yine de aglarsa boşa gidecek gibi geliyor. Ve ayni Leylacaa'nin dedigi gibi benim de kayinvalidemde kalacak bebegim buyuk ihtimalle ve o da sallar durur muhtemelen hic dinlemez uyku egitimi falan. Keske maddi durum ekonomi vs duzgun olsa da ucretsiz izin alsam, kizima kendim baksam ama... Nerde...
Bizim bebek de k.validede kalacak, ayni durumumuz o halde. Kresten ogrenebiliyorsa o zaman krese gonderirim ben de boyle bi etkisi oluyorsaiki yil kafadan gitti demek ha.. hakkimizda hayirlisi. Peki kizin geceleri emmeye uyandiginda da sallanarak mi uyuyordu?
Canım benim kızım emmedi malesef wbnim hatam yüzünden biberonla büyüdü. Akşam mamasını içerdi ayakta sallarsın uyurdu. Gece uyanmadan mamasını içirirdik uyumaya devam ederdi. Hasta oldupu zamanlar dışında gece hiç ayakta sallamadık. 2 yaşından sonra da kreş en mantıklısı daha düzene giriyor çocuklar
Öyle yapıyorum canım, ne zaman isterse o zaman doyuruyorum.Sütün varken doktor demedikçe verme bencede zaten. Geçmiş olsunbende pazartesi yaptırcam korkuyorum aşıdan Emme aralığını bebişe göre belirle bence canım ne zaman isterse öyle verirsin
Yok hiç huysuz değil maşallah, doyuyor zaten eminim sütüm var çok şükür.Oğlum ilk ay 800 ikinci 1200 aldı cnm bu ay maks. 750 gr almıştır diye düşünüyorum. İnce uzun duruyor ama kızımın 3 aylık hali ile yan yana kolaj yaptım kızım mama alıyordu daha toplu oğlum uzun duruyor öyle tombiş bir bebek değil. Bol emzir sen bebeğinin uyku durumuna bak huysuz değilse gece uykusu normalde mama vermeye zaten gerek yok bende 2 haftasır gece mama vermiyorum normalde 60 cc gece veriyordum şimdi de kilo alımı az bile olsa huysuzluk durumuna göre mama veririm o da dr önerirse
497 liraya aldık 1 ay önce. E iyi zam gelmemiş 1 ay da sevindimArkadaşlar rota aşısının son fiyatını duyan var mı 495 lira dedi eczacısizler ne kadara yaptırdınız
Mama kilo yapıyor cnm doğru. Mama ile beslenen bebekler daha tombik oluyor. Bencede iyi daha ne olsun.Anne sütü için bence iyi kilo alımları canım bana yakın doğum yapan bi akrabam var onunda kızı var meme ve mama birlikte veriyor sütü yetmediği için bide bebeişte iştahlı 4.500 gram doğdu 1.5 kilo almıştı öyle olduğu için
Senin ki maşallah tosun zaten1 ayda 1 kg 200 gr almış canım. Artık 4. Aya giriyoruz azalır sanırım kilo artışı .
Ay sus yarama tuz bastın sabah sabahŞu benzeme muhabbeti ne zaman biter acabaher aramada aynı muhabbet gün içerisinde 4 5 kez aradıklarını varsayarsak artık bıktım. Her gelene soruyorlar insanlarda bir şaşırıyor, bu çocuk ya annesine benzer ya babasına zaten ama sinirliyken aynı babası nasıl bakıyor diyorlar, gülerken " aaaa aynı böyle gülerdi aynı babası aynı babası " diyorlar. Ben gulmuyordum herhalde Valla bunaldım ya eşim de annesine benzesin bence annesine benziyor diyor artık. Geçen bu muhabbete şahit olmuştum da yazamadım. Valla yoruldum ya. Sabah kalktık bir video atıldı gruba hazırda bekliyorlar galiba benzetme yapmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?