2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ne zaman başlıyorsun cnm bende bugün dedim eşime hic gitmek istemiyorum ya
Haziranda büyük ihtimal canım.bizim ailelerimiz de farklı yerlerde..eşim eğer ücretsiz izin almayacaksan annenlerin oraya taşınalım diyor, evlendiğimden beri çok istediğim bir şey ama o da kendi memleketini istiyordu hep.simdi annem en azından 6 aylik olana kadar izin al diyor yani 2 3 ay da ücretsiz al diyor. Ücretsiz alsam zorlaniriz ama idare edebiliriz bi kaç ay, izin alırsam da madem idare ediyoruz 1 yıl daha dayanalim diyebilirim, böylece tayin istemeyiz sanırım.izin almasam daha cok küçük ve annem de ben bakarım ama al, seni çok arıyor diyor..nasıl olacak bilmiyorum. Emzirirken bunu düşünüyordum kizim birden ağlamaya başladı
Öyle mi diyorsun canım, çalıştığımizda onlar için..bende korkuyorum, anneannesini annesinden daha cok severse diye bile içim tuhaf oluyor

İnşallah canım

Hiç bi yardımları olmadan, bu kadar laf sahibi olmaları insanı çileden çıkarıyor

Off off inşallah oğlum hayır benzemiyorum der yüzlerine
Diyorlar merak etme kızıma kime benziyorsun dediklerinde en çok anneme benziyorum diyor
Kendimi gördüm sende kimseyi senden çok sevmeyecek emin ol arkandan ağladığı zamanlarda anlayacaksın bunu bu sefer sen ağlayacaksın dedim ya kızım 8 yaşında kız çocuk babaya düşkün olur derler tam aksi bana düşkün hatta şimdi az babanla takıl deyip göndermeye çalışıyorum o günlerden bu günlere oğluma da babaanne bakacak hiç aklımda bir şey yok şu an hatta diyorum 1 yaşını geçsin size gece bırakıp gezicem diye sen mi bırakacaksın imkansız diyorlar öyle rahatladım anlayacağın

Bende bilmiyorum cnm ya doktor kontrolüne gittik anlattım durumu, kadın yatmadan önce duş aldırın ise yarayabilir malesef bazı bebekler böyle dedi..
Ben iki günde bir 6 7 gibi duş aldırıyorum sıpa illa 10u bekliyor uyumak için daha şimdiye kadar bi kere 8 de uyuyup 12de uyandı

Sanki hiç o rahatlama gelmeyecekmiş gibi..ama öyle olsa hiç bi anne çalışmazdi herhalde

İşler kötüye gidiyor yani inşallah 4.ayda düzelir diye ümit edelim

Bu uyku gerilemesi durumu ne kadar sürüyor cnm bide geçiyor mu?

Ben iki günde bir 6 7 gibi duş aldırıyorum sıpa illa 10u bekliyor uyumak için daha şimdiye kadar bi kere 8 de uyuyup 12de uyandı
Peki gece uykusu daha iyi oluyor mu cnm dus aldırınca

Zor karar cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Bende başlıcam haziranda 3 4 saatliğine gidicem sonra eylülde baslicam, 7 aylık olucak inşallah çok zorlanmaz, kac aylık olursa olsun aricaklar cnm özellikle ilk günlerde, onlar da bizde alisicaz mecburen

Oyyyy yerim ben o minnoşuu yaaaa sen öğrendinde ee eee mi diyosunmasallah Evet canım haklısın. Uyku eğitimi nasıl vereceğim hiç bilgim yok. Vaktim bile yok araştırmayaz

Oyyyy yerim ben o minnoşuu yaaaa sen öğrendinde ee eee mi diyosunmasallah Evet canım haklısın. Uyku eğitimi nasıl vereceğim hiç bilgim yok. Vaktim bile yok araştırmayaz

Uyku eğitimi zor geliyor bana ya akışına bırakayım yada hep aynı şekilde uyutayim diyorum. Dünden beri memede uyuyor mesela buda yeni çıktı. Öncesinde beşikte yada dizde sallayarak uyutuyordum.

Sanki hiç o rahatlama gelmeyecekmiş gibi..ama öyle olsa hiç bi anne çalışmazdi herhalde
Tabi ki cnm neredeyse bütün arkadaşlarımın çocuğu var. Kreşler de çalışan annelerin çocukları var. Kaynanamlar kızımda çok ağladı kreşe veriyorum diye mesela hiç öyle görmemişler hep bebeklere anneleri bakar mantığındalardı şimdi onlar bile en iyisi kreş diyor çocuk orda eğitim alıyor evden daha iyi falan diye

Bu bebislerin burnu neden bu kadar tikanirki, akşama kadar gayet iyiydik her şey normaldi, şuan uyuyor ve burnu tıkalı nefes alıp verisi cok rahatsız olduğunu gösteriyor ama uyurken nasıl açayım ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…