2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Diyorum evet aynı babası diye cevap veriyorum ama yoruldum ya off kız dimi sizin yemin ederim ikinci çocuğum kız olursa hala muhabbeti çekeceğim diye korkuyorum

Diyorum evet aynı babası diye cevap veriyorum ama yoruldum ya off kız dimi sizin yemin ederim ikinci çocuğum kız olursa hala muhabbeti çekeceğim diye korkuyorum
anlamazlar anlamazlar. Seni öyle iyi anlıyorum ki... sanki bir tek onların tarafi var ben ağaç kavugundan çıktım, benim kardeşime,anneme,babama benzeme şansı yok.
Bide halası demez mi tohumu bizden diye bak tansiyonum çıktı sabah sabah

Ay nasil gicik oldum. Tohumu bizden nedir ya. Spermden haberi var da yumurtadan yok herhalde. Oküzmüs halasi, insallah hic benzemez kizin, ne huyuna ne suyuna.

Kızlarının çocukları da onlara benzer tohumları başkasından olmaz hey Allahım ya valla çok sinirlerim bozuluyor nasıl mücadele edeceğiz bilmiyorum

Ay nasil gicik oldum. Tohumu bizden nedir ya. Spermden haberi var da yumurtadan yok herhalde. Oküzmüs halasi, insallah hic benzemez kizin, ne huyuna ne suyuna.
Hiç bi b.ktan anlamayan salağın teki halası.
Amin amin inşallah benzemez
Kızlarının çocukları da onlara benzer tohumları başkasından olmaz hey Allahım ya valla çok sinirlerim bozuluyor nasıl mücadele edeceğiz bilmiyorum
Cahil cühela hepsi sinir olmamayi öğreneceğiz çünkü bunlar susmaz.

Benimde gözaltı morluklarım cogaldi uykusuzluktan, mesela bugün. Güne 4 de başladık uğraştım durdum uyumadi bi türlü, zaten 2 den beri zorla uyutmaya çalıştım
Ah ah ne zaman güneşli günler gelicek zaten merak ediyorum böyle bıcır bıcır konuşsunlar yemek yesinler uyusunlar falan sıkıntısız. Bizde rahat edelim.

İnşallah sıkıntısız atlatırız canım aşıyı ya

O ne demek öyle ya. Vuruvericen ağzına öyle bi durumda tövbe tövbe.

Ah ah ne zaman güneşli günler gelicek zaten merak ediyorum böyle bıcır bıcır konuşsunlar yemek yesinler uyusunlar falan sıkıntısız. Bizde rahat edelim.
Bende bilmiyorum cnm ya doktor kontrolüne gittik anlattım durumu, kadın yatmadan önce duş aldırın ise yarayabilir malesef bazı bebekler böyle dedi..

Hey masallah kac kilo dogmustu? simdi kac kilo?
Sağolasın 3 kilo 30 gr doğdu. Şuan 7,800 kg oldu . Memeden hiç ayrılmıyordu bağımlıydı adeta. 3 bucuk aydan sonra rahatladım ben. Şimdi az emiyor çok şükür. O kadar bağlıydı ki sütüm yetmiyor sanıyordum uykudayken bile emiyordu. Ben ona bağlıyorum kilosunu artık azalır bence kilosu

Bu bebisleri bırakıp nasıl işe döneceğiz annem 2 saat baktı az dışarı çıktım işlerim var diye, resmen beni aramış annem diyor seni aradı, beni gördü, sevinçler, memeye gelip emmeden bana bakıp bakıp gülmeler..birde işim sabah 8 akşam 5, süt izni var tabi ama sanki bebeğimin hayatından çok şey kaciracakmisim , onunla olan zamanımızdan çalacakmisim gibi hissediyorum

Ne zaman başlıyorsun cnm bende bugün dedim eşime hic gitmek istemiyorum ya

3 buçuk aydan sonra baska konularda da rahatlama var mı

3 buçuk aydan sonra baska konularda da rahatlama var mı
Canım maalesef olmadı inanılmaz huy değiştirdi. Artık beni ve ortamları tanıyor. Araba seven cocuk kıyametleri koparıyor arabaya binmiyor kendini yırtıyor adeta. Sürekli dudak büzüp ağlıyor ufak sese korkuyor. Dün eşim mutfağa getirdi bende bulasık yıkıyorum suyu görüp korktu ağlamaya basladı. Baska eve girince baska ortama girince aşırı değişiyor. Hırkasını giydirdiğim an baslıyor ağlamaya. Bence emme dışında hersey daha kötüye gidiyor gibi
Birde cok akılllanmaya basladı. Uyku vakitlerini anlayıp uyumak istemiyor. Mesela uyumak istemiyorsa ninni açmama bağırıyor, yastıkta sallamama bağrıyor kalkmaya calısıyor, kucağımda piş piş yapsam bile sinirleniyor ve uyku için ekstra bişey yapamıyorum.

Maşallah cnm
Bitmeyecek kızım 8nyaşında hala aynı muhabbetler
Edeceksin cnm merak etme 1 yaşından sonra bir tık daha rahat olacak her şey inşallah
Ah 8 sene önceki halim evde bırakıyorum diye ne ağlardım. Beni sevmez beni tanımaz diye ne üzülürdüm ama boşunaymış cnm kızım bana o kadar bağlı o kadar seviyor ki eve geldiğinde tüm zamanını ona veriyorsun açığı kapatıyorsun korkmayın hiç. Şimdi diyorum boşu boşuna ağlamışım her şeyin böyle olacağını bilseydim hiç kasmazdım

Cahil cühela hepsi sinir olmamayi öğreneceğiz çünkü bunlar susmaz.
Bebeğim kucakta durmak istiyor bizimkinin şimdi telefonda söylediği " Anneannesi in eseri ". Kurban ol benim anneme yapmadığının 1000 mislini yaptı ki kucağa alistirmayin annem biz uzaktayiz rahat edemezsin diyen benum annem. Çocuk susmuyor diye hemen ayağında sallamaya çalışan kayınvalidem.

Hic öyle düşünme, günde 1 saat kaliteli zaman geçirmen yeterli onun için. Zaten seni çok ozleyecegi için bi süre yapisik gezeceksiniz sen eve gelince. O bi şekilde sana doyacak,gerek emmek isteyerek ,gerek oyun oynamak isteyerek sen merak etme.
Ay hasbaam
Bunlara bu haddi biz verdik biliyorsun değil mi? Yoksa her k.valide gelinine ,her görümce gelinine diyemez bu lafları.

Uyku gerilemesine benziyor anlattıkların. Uykuları yetişkin uykusuna dönmeye başlıyor 4. Aydan itibaren o yüzden ara ara bu gerilemeleri yaşayacaklar. Zor ama gelişimlerinin bi parçası.
Yabancılama da 4. 5. ayda oluyor maalesef.

Benimkide uykusu gelince ee ee demeye başladı. Daha güzel nasıl ifade ederdi kendini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…