2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Uyku eğitimi zor geliyor bana ya akışına bırakayım yada hep aynı şekilde uyutayim diyorum. Dünden beri memede uyuyor mesela buda yeni çıktı. Öncesinde beşikte yada dizde sallayarak uyutuyordum.
Amaan bana memede uyuyor deme canım. Vallahi en zoru memede uyutmak. Ayağmda da sallarım yeterki emerek uyumasın. Ama maalesef benm bebem de sadece emerek uyuyor. Bırakmıyor da emziği sokuyorum uyku sersemi haliyle anlıyor geri atıyor. Silbaştan tekrar uyutmaya çalışıyorum. Artık belim kollarım kopuyor. Mememin ucu zaten yara sürekli o yüZden işkence gibi

Ahahah yerim onu. Benim de tam tersi. Uyumak icin emzik istiyor ille. Emzirmeye kalkarsam azarliyor beni sinirini sevdigim

Bu bebislerin burnu neden bu kadar tikanirki, akşama kadar gayet iyiydik her şey normaldi, şuan uyuyor ve burnu tıkalı nefes alıp verisi cok rahatsız olduğunu gösteriyor ama uyurken nasıl açayım ☹
Bana doktoru cok rahatsız oluyorsa kendi uyanır demişti cnm

Hiç böyle olmamıştı, ama bundan sonra düzenli yapayım olmazsa..şimdi bisey olmasın da Allah korusun, herhalde çok bunalirsa uyanacaktir degil mi
Tabi ki çok rahatsız olursa uyanir sen merak etme
Ama bırakıyor sonra . Emme problemi yaşadığımız için müdahale etmek istemiyorum zar zor emziriyodum hep varsın şimdi memede uyusun

Ay bu atak ne kadar zormus. Emiyor agliyor, duruyor agliyor, uyuturken agliyor. Allahim tez bitsin bize sabir ver ya Rabbim akil sagliğimi koru.
Benm akıl sağlığım gitmek üzere. Unutkan oldum. Vücut sağlığım zaten gitti. O kadar yorgunumki. Ağladığnda dayanamıyorum artık hastalanıcam diye korkuyorum

Tabi ki çok rahatsız olursa uyanir sen merak etme

Ama bırakıyor sonra . Emme problemi yaşadığımız için müdahale etmek istemiyorum zar zor emziriyodum hep varsın şimdi memede uyusun
Sen de haklısın canm emme problemi varsa doğru söylüyorsun. Emsin karnı doysun da meme ucun yara değilse zor gelmez

Ahahah yerim onu. Benim de tam tersi. Uyumak icin emzik istiyor ille. Emzirmeye kalkarsam azarliyor beni sinirini sevdigim
Aaa gerçektenmi, emziği seviyor demek. Maşallah diyelim hep böyle olsun demek azarlıyor he hahaha
Valla acaip sinirliler. Ne olacak bu sinirleri hep böylemi gidecek bilmiyorum

Benm akıl sağlığım gitmek üzere. Unutkan oldum. Vücut sağlığım zaten gitti. O kadar yorgunumki. Ağladığnda dayanamıyorum artık hastalanıcam diye korkuyorum

Uykusuzluktan saglikli düsünemiyoruz artik. Takviye vitamin al canim, ben onlar olmasa yiğilir kalirdim yerimde.

Yine uyutamadim, bes fk bile uyumadi. Neden uyumuyor agliyor diye dusunmekten cildiracam. Herkes mama ver açtir diyip duruyor
Ama bezleri cişli, kakasini da yapiyor her zamanki gibi. Aç degildir di mi

adzeynep bugğn kontrole gittik 600 gr almış 61 cm olmuş 3270 doğmuştu şu an 5825 kg olmuş. Dr 3. Ay da kilo alması yavaşlamaya başlar dedi ama bilmiyorum az gibi geldi bana. Senin dediğin gibi kilolu duruyor benim oğlumda tombiş yanaklı ama minnoş muş boyu 4 cm uzamış acaba boyuna mı verdi yediğini diyorum

Ne aliyosun takviye cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…