- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
Hiç böyle olmamıştı, ama bundan sonra düzenli yapayım olmazsa..şimdi bisey olmasın da Allah korusun, herhalde çok bunalirsa uyanacaktir degil miUyumadan aç geceleri tıkanıyor ise kuzum.
Amaan bana memede uyuyor deme canım. Vallahi en zoru memede uyutmak. Ayağmda da sallarım yeterki emerek uyumasın. Ama maalesef benm bebem de sadece emerek uyuyor. Bırakmıyor da
Uyku eğitimi zor geliyor bana ya akışına bırakayım yada hep aynı şekilde uyutayim diyorum. Dünden beri memede uyuyor mesela buda yeni çıktı. Öncesinde beşikte yada dizde sallayarak uyutuyordum.
Ahahah yerim onu. Benim de tam tersi. Uyumak icin emzik istiyor ille. Emzirmeye kalkarsam azarliyor beni sinirini sevdigimAmaan bana memede uyuyor deme canım. Vallahi en zoru memede uyutmak. Ayağmda da sallarım yeterki emerek uyumasın. Ama maalesef benm bebem de sadece emerek uyuyor. Bırakmıyor daemziği sokuyorum uyku sersemi haliyle anlıyor geri atıyor. Silbaştan tekrar uyutmaya çalışıyorum. Artık belim kollarım kopuyor. Mememin ucu zaten yara sürekli o yüZden işkence gibi
Ben artık ona razıyım ya, tekrar uyutmaya çalışıyorum hep, emip yatsa hemen..1.5 saatte bir gene illa emmek için kalkıyor canım malesef
Bana doktoru cok rahatsız oluyorsa kendi uyanır demişti cnmBu bebislerin burnu neden bu kadar tikanirki, akşama kadar gayet iyiydik her şey normaldi, şuan uyuyor ve burnu tıkalı nefes alıp verisi cok rahatsız olduğunu gösteriyor ama uyurken nasıl açayım ☹
Güzel uyudu çok şükür, sabahta hemen açtımBana doktoru cok rahatsız oluyorsa kendi uyanır demişti cnm
Tabi ki çok rahatsız olursa uyanir sen merak etmeHiç böyle olmamıştı, ama bundan sonra düzenli yapayım olmazsa..şimdi bisey olmasın da Allah korusun, herhalde çok bunalirsa uyanacaktir degil mi
Ama bırakıyor sonra . Emme problemi yaşadığımız için müdahale etmek istemiyorum zar zor emziriyodum hep varsın şimdi memede uyusunAmaan bana memede uyuyor deme canım. Vallahi en zoru memede uyutmak. Ayağmda da sallarım yeterki emerek uyumasın. Ama maalesef benm bebem de sadece emerek uyuyor. Bırakmıyor daemziği sokuyorum uyku sersemi haliyle anlıyor geri atıyor. Silbaştan tekrar uyutmaya çalışıyorum. Artık belim kollarım kopuyor. Mememin ucu zaten yara sürekli o yüZden işkence gibi
Bazen benimkine de belli olmuyor canım dün akşam gecenin bi yarısı hiç nedensiz 1.5 saat ağladıBen artık ona razıyım ya, tekrar uyutmaya çalışıyorum hep, emip yatsa hemen..
Benm akıl sağlığım gitmek üzere. Unutkan oldum. Vücut sağlığım zaten gitti. O kadar yorgunumki. Ağladığnda dayanamıyorum artık hastalanıcam diye korkuyorumAy bu atak ne kadar zormus. Emiyor agliyor, duruyor agliyor, uyuturken agliyor. Allahim tez bitsin bize sabir ver ya Rabbimakil sagliğimi koru.
Ataklar bana hiç bitmicek gibi geliyor artıkAy bu atak ne kadar zormus. Emiyor agliyor, duruyor agliyor, uyuturken agliyor. Allahim tez bitsin bize sabir ver ya Rabbimakil sagliğimi koru.
Sen de haklısın canm emme problemi varsa doğru söylüyorsun. Emsin karnı doysun da meme ucun yara değilse zor gelmezTabi ki çok rahatsız olursa uyanir sen merak etme
Ama bırakıyor sonra . Emme problemi yaşadığımız için müdahale etmek istemiyorum zar zor emziriyodum hep varsın şimdi memede uyusun
Aaa gerçektenmi, emziği seviyor demek. Maşallah diyelim hep böyle olsunAhahah yerim onu. Benim de tam tersi. Uyumak icin emzik istiyor ille. Emzirmeye kalkarsam azarliyor beni sinirini sevdigim
Aynen canım insan kendinden geçiyor onlar iyi olsun diyeSen de haklısın canm emme problemi varsa doğru söylüyorsun. Emsin karnı doysun da meme ucun yara değilse zor gelmez
Benm akıl sağlığım gitmek üzere. Unutkan oldum. Vücut sağlığım zaten gitti. O kadar yorgunumki. Ağladığnda dayanamıyorum artık hastalanıcam diye korkuyorum
Ataklar bana hiç bitmicek gibi geliyor artık
Ne zaman geçicek ya cok zormuşBazen benimkine de belli olmuyor canım dün akşam gecenin bi yarısı hiç nedensiz 1.5 saat ağladı
Ne aliyosun takviye cnmUykusuzluktan saglikli düsünemiyoruz artik. Takviye vitamin al canim, ben onlar olmasa yiğilir kalirdim yerimde.
Yine uyutamadim, bes fk bile uyumadi. Neden uyumuyor agliyor diye dusunmekten cildiracam. Herkes mama ver açtir diyip duruyor
Ama bezleri cişli, kakasini da yapiyor her zamanki gibi. Aç degildir di mi
Lacmix kullaniyorum canim, emziren annelere özel bi multivitamin. Pahali, fiyati 300lira ama ayakta durmami sagliyorNe aliyosun takviye cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?