2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Teşekkür ederim, ateşsiz atlattık gibi, hemşire 3 gün ateş olabilir dedi gerçi. Biraz huysuzluk var sadece.

Kitaplar genel bilgiler verir cnm her bebek aynı olmaz. Ben iki çocuğumu da kendi özellikleri istedikleri doğrultusunda büyütmeye çalışıyorum elimden geldiğince deneye yanıla bir yoluna koyuyorsun. Mesela kitaplarda uyku eğitimi verin sallamayın der ama kızım kendi isteyene kadar gidip kendi başına uyumadı ayakta salladık gün geldi aldı biberonu tek yatcam dedi gitti bunun gibi düşün bebeğini gözlemle zaten ne istediğini bulacaksın. Onun için en iyi şeyleri sen bilirsin kitaplar değil

Kizlar imdat artik lütfen bir bilen yardim etsin. Sabahin 5inde uyanan bir bebek iki bucuk saatlik uğraşa ragmen saat 9a kadar uyumaz mi?

Sadece yirmi dk- yarim saat uyuyor diye sikayet ettiğim günleri özledim

Ne yapmaliyim?

Canım benim hiç öyle düşünme,gazı vardır o yüzden kendini geriyordur. Rahati olsa uyur kesin likle.
Yine gündüz zaman geçer bi şekilde, benimki ne gece ne gündüz uyumuyo, uykusuzluktan kafayı yicem
Yaa niye uyumuyor ki ? Gece uykusuzluğu hiç biseye benzemez

Eşim arkadaşlarıyla konuşmuş, benzer şeyler yaşayanlar varmis, 6 aydan sonra rahatlama oluyomuş biraz, umarım olur

Allahim sesini duysun memede uyutmamanin bir yolunu bulursam duzelecebilecegine inaniyorum ama ne sallanmak istiyor ne pişpişlanmak. Ben de vok aglatmak istemiyorum

Şu anki durumumuz ayni. Demek ki bu bebeklerin davranissal tepkileri ayni. Uyku egitimi mantiksiz degil demek ki. Aglamadan verebilsek ne guzel olurdu.
Benimki de emzik almadi. Meme agzinda uyuyacak hanımım. İnsallah baska guzel bi yol buluruz

Kesinlikle haklisin ama bende neyin dogru oldugunu bilmiyorum ki. Atak haftasi diye bir iki kere memede uyumasina goz yumdum. Resmen yapisti memesiz uyumuyor. Uyanip meme icin agliyor, memeyi tutar tutmaz gozunu kapatip uyuyor. Boyle olmaz ki her daim

Ağlayarak verilen uyku eğitiminde de ileride psikolojik olarak etkisi varmış güvensizlik konusunda

İnsallah canım
Her cocuk bir olmmuyor demekki kardeşte olsalar
O totoyu kaldiramiyordur onu bunun yerime ısır
Isırmazmıyım seve seve canım

Bu hareket benim kizimda da var istisnasiz her emmede ama reflu oldugunu dusunmedim cunku bunu yapiyorsa muhakkak gazi oluyor. Dik konuma getirip gazini cikartiyorum, rahatliyor. Ama ne gaz...

2 hafta sonra oğlumun gösterisi var kültür merkezinde yaklasik 5 saat sürecek. Eşim izin alamıyor ben tek gideceğim. Diyorum ki küçüğümü babaannesine bıraksam,süt sağsam öncesinde. Biberonla içse bikac kereye mahsus sorun olur mu ki? Başka ne ile besleyebilir kaşıkla baş olmaz sanki.

Kaışık biberon ile verebilir cnm. Biberonla süt içerse zaten hemen acıkmaz bence birden midesi dolduğu için maks. 2 kere verirler

Sorun olacağını düşünmüyorum canım, ben baştan beri biberon kullanıyorum, beni de emiyor biberonu verince onu da alıyor çok şükür hiç reddetmedi beni, atak zamanı reddedecek gibi oldu ama etmedi biberonumuz avent

Yaa ben de ne sacmaliyorum diyordum :) var miymis gwecwkten boyle bir sey ben de hisettim ilk zamanlarda
Evet varmış. Ben bundan uzun zaman önce ekşi de bir seyler okurken birisinin yazdığını görmüştüm aklımda kalmış. Bende de hala olunca araştırayım dedim meğer gerçekten adı varmış birçok kişi de hissediyormuş.
Ben de geçen gün öyle bişey hissettim, hatta bi an elim karnıma gitti gazdır diye düşünmüştüm, demek bi adı varmış
Evet. Ne acayip dimi bebişlerle bağımız hala devam ediyor sanki

Ağlayarak verilen uyku eğitiminde de ileride psikolojik olarak etkisi varmış güvensizlik konusunda

Evet o yuzden keske aglatmadan verebilsem diyorum. Zaman ola hayrola. Herkes değişir daha diyor, inşallah dedikleri gibi değişir

Bu hareket benim kizimda da var istisnasiz her emmede ama reflu oldugunu dusunmedim cunku bunu yapiyorsa muhakkak gazi oluyor. Dik konuma getirip gazini cikartiyorum, rahatliyor. Ama ne gaz...

Evet canim memede aglarken gazdan agliyor. Yatirinca ise hemen uyanma sebebi belki de refludur, cunku yutkunuyor bazen uyandiginda. Bazen bagiriyor vs bazen sadece gozlerini acip gulumsuyor on saat uyumuş gibi

Kaışık biberon ile verebilir cnm. Biberonla süt içerse zaten hemen acıkmaz bence birden midesi dolduğu için maks. 2 kere verirler
Kaşık biberon almadım normal biberonu bolac kere verme ile sorun olmaz heralde ya . Yanımda götürsem durmazsa diyorum şimdiden stres oldum.
Ay maşallah.
Bir iki kez vermeyle sorun olmaz sanki diyorum bende. Kaç cc bırakmam lazım sence? 5-6 saat için.

Canım benim hiç öyle düşünme,gazı vardır o yüzden kendini geriyordur. Rahati olsa uyur kesin likle.

Yaa niye uyumuyor ki ? Gece uykusuzluğu hiç biseye benzemez
Ah bilsem doktor dus aldır dedi bana mısın demedi yok ya, emerken uyuyo yatağa yatınca uyaniyo her emmeden sonra, zaten saat başı uyanıyor, cok zor gerçekten, kundak yapıyorum istemiyo, kollarıni tutuyoruz uyuyor bırakınca uyanıyor

Ben bazen sallıyorum ama yok uyumuyo yine meme giricek ağzına ben ağladım bugün baya bunaldım

Benim paşa da öyle yutkunuyor, doktora sordum maflor plus kullan yazmış inşallah iyi gelir

Ben bazen sallıyorum ama yok uyumuyo yine meme giricek ağzına ben ağladım bugün baya bunaldım

Ben de çok bunaldim, yalniz degilsin gercekten. Elbet bir gun duzelecekler. Biz guclu kalalim mecburuz.
Benim paşa da öyle yutkunuyor, doktora sordum maflor plus kullan yazmış inşallah iyi gelir

İyi gelir insallah, duzelme olursa ben de kullanayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…