2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İnşallah değişirler ya benim sadece içimden avuntum yaz sıcaklarında bizim sıcaklığımızı istemezler belki diye kışın doğdukları için bence kucak istiyorlar

İnşallah değişirler ya benim sadece içimden avuntum yaz sıcaklarında bizim sıcaklığımızı istemezler belki diye kışın doğdukları için bence kucak istiyorlar

Cok mantikli dedigin. Bizim.memlekette cok cok sicak bakalim insallah dedigin gibi olur.
Aslinda kucakta ya da memede uyutmaktan sikayetci degilim. Sık uyanip sürekli isteyince insan once yoruluyo, sonra bikiyo, sonra sinirleniyo.

Biraz önce ablama diyordum bunu. Tam tekme gibi de değil ama hareket hissediyorum. İlk zamanlara kıyasla daha az ama hala devam ediyor ara ara. Çok ilginç. İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi

Biraz önce ablama diyordum bunu. Tam tekme gibi de değil ama hareket hissediyorum. İlk zamanlara kıyasla daha az ama hala devam ediyor ara ara. Çok ilginç. İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi
Canim nasılsın

Canim nasılsın
Bilmem ki değişik, gelgitli. Galiba iki haftadır falan bizi görüyor. Nesneleri de takip ediyor ama sürekli değil. O yüzden görmüyor mu diye şüpheye düşüyoruz sürekli. Hastane koşturmacaları azaldı ama devam ediyor. Biz eşimle destek almaya başladık. Hayata dönmemiz gerektiğinde hemfikir olduk, onun için uğraşıyoruz

Son durumu nedir bebeğinin? Görüyor dediğine göre iyiye gidiyor buna çok sevindim sizi çok merak etmistim

Anaam biz bugun ataktayiz; ciyak ciyk, uyumuyor. Fenayi. Tek elimle yazdim bu mesaji

N Neal cok merak ettim seni her gun girip baktim geri döndünmu diye. Nasilsiniz ?

Son durumu nedir bebeğinin? Görüyor dediğine göre iyiye gidiyor buna çok sevindim sizi çok merak etmistim
Bilmiyoruz ki canım. Yani görmesiyle ilgili bize dört yaşına kadar net bir şey diyemeyeceklerini baştan söylediler. Şu anda çok küçük olduğu için test edemiyorlar. Yaşıtları gibi olmayacağını söyleyebildiler sadece ama Allah'tan ümit kesilmez. Ben hala belki görmesi normal olur, düzelir diye dua ediyorum

N Neal cok merak ettim seni her gun girip baktim geri döndünmu diye. Nasilsiniz ?
Ben de bilmiyorum ki nasılız. Eşimle psikolojik destek almaya başladık. Nasıl başa çıkacağımızı bilemedik. Bir ay annemde kaldık, kendi evimize yeni geçtik daha. Hastane koşturmacası azaldı ama bitmedi. Takipler hep devam edecek. Eşlik eden başka bir hastalık çıkmasın diye dua ediyoruz. Şu anda başka bir hastalıktan daha şüpheleniyorlar. Temmuzda tahlilleri yapılacak tekrar

Onu bilmiyorum canım, ben meme+mama veriyorum çünkü, ilk ay kilo alımımiz azdi Dr mama tavsiye etti, sonra normale dönünce duruma göre 1 2 kez 60 lik mama veriyorum ama peşine beni de emiyor, mamayi bırakmaya calisiyoruz sütü artırıp, süt verdiğimde mesela 90 ilk verdiysem biberon bitince yine benden de emiyor
Benim sıpa avent biberonu tutmadı ya
Bizimkine 2.gun vermek zorunda kaldık belkide direk onla başladığı için tuttu. Emzigini asla tutmuyor benimkide

Canım..dediğin gibi Allah tan ümit kesilmez.Rabbim korktuğunuz hiç bir şeye uğratmasın..hep duamdasiniz

Kızlar selam bebeğim 10 gün sonra 3. Ayını bitirecek bugün kilosunun 6.400 olduğunu öğrendik 3.300 doğmuştu sizce nasıl kilo alışı

Cok mantikli dedigin. Bizim.memlekette cok cok sicak bakalim insallah dedigin gibi olur.
Aslinda kucakta ya da memede uyutmaktan sikayetci degilim. Sık uyanip sürekli isteyince insan once yoruluyo, sonra bikiyo, sonra sinirleniyo.
Sık uyanmak yoruyor tabi canım uykuyu almak nerdeyse sıfırlanıyor çünkü

İnşallah cnm, Rabbim hayırlısı ile yoluna koysun,saglik sıhhat versin evladına. Doktorlar en kötü ihtimali söylerler, biz bol bol dua edelim,korktuklarin başına gelmesin inşallah.

Iyi yapmissiniz. Insallah baska bi hastalik cikmaz, buda hic ilerlemez. Rabbim yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…