2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hosgeldin seni hatırlatıyorum.
Son anda sezeryan kötü olmuş ama olsun sağlıkla almışsın ya kucağına herseye değer.

Bu aralar pusetinde durmayi çok seviyor ,o pusetinde etrafi izlerken ben işimi yapıyorum. Öncesinde yapamıyordum eşim evdeyken yapıyordum. Bugünde yemeğe misafirim var hatta Allahtan dün temizlik yapmıştım.
Puset benimde aklıma geldi, bayramda annemlere giderken kullandik mutluydu evde deneyim dedim aman Allah im , öyle durduğu yerde durmayacakmis, onunla gezecekmis

O sancıları hissetmekte güzeldir ya, bende 40+0 da nisan gelince gittim 6 saat suni sancı verdiler 1 gram sancı hissetmedim tabiki sonuç sezaryen oldu ama o sancıyı merak etmiyor değilim

Dışa bakanlardan mi? Rahat oluyor mu , eğilirken falan bebek rahat ediyor mu? Bu soruların cevabi evetse marka model
4+1 diye geçiyor, yenidoğana uygun ve her yöne. İnfantino marka ama ben bunu bizzat satın almadım bana bir arkadaşım verdi. İkinci el yani. Ben alsaydım leygoda yığınla chicco var yenidoğana uygun. 100liraya bir tane letgodan alıcaktım. He bir de annem bu böyle olmaz delirme kızım diyip ev tipi "yaylanmalı" ana kucağı aldı. En basit modelden. Herkese tavsiyem yaylanmalı ana kucağu almanız. Resmen kendi kendini uyutuyo yaylandıkca

Yemek yapamıyorum, temizlik yapamıyorum. Kendimi zar zor yıkıyorum. Eşim evden çalışıyor. Kahvaltıyı yapmak için onu çağırıp çocuğu ona veriyorum. Onda da sakinleştiremiyor yarısında kalkmak zorunda kalıyorum bazen, yediklerim boğazıma diziliyor. Çiğnemeden yutmayı öğrendim. Gündüz uykusu için ayağımda sallamam lazım. Ona gücümü yetiremiyorum. Çareyi bebek arabasıyla parka gelmekte buldum. Günde 3 saat falan parkta süs havuzunun etrafında deli dana gibi dönüyoruz. Arada dinlenmek için 5-10 dk oturuyorum. Uyanıyor kalkıp tura devam ediyorum. Başka da bizim gibi olan kimse duymadım

Benimki kanguruda da bi şekilde memeyi bulur emer durur heralde.yanina uzanıyorum geliyor kıyafetin üstünden memeyi buluyor, gaz çıkarma pozisyonuna alıyorum aşağı kayıp memeye geliyor, kucağıma yatırıp sallasam diyorum direk memeye gidiyor anlamadımki bu çocuk hep mi aç ama çok mantıklı geldi yine de bakacağım alıp denemek lazim

Benim de canim cok tatli cekiyoor madem tatli yicem bi ise yarasin sut yapsin diye hurma ve tahin helvasiyla sinirlandirdim kendimi fazlaca yemiyim diye de surekli sakiz cigniyorum
Bende hurma yerdim ama su sıra oğlum çok huzursuz geceleri kesmiyor valla hurma

Bizimki dışarı çıkmayı da sevmiyor bi kez çıkalım dedik daha asansöre biner binmez bağırdı apartmanin önünde bağırdı arabada bağırdı emdi terledi indik 5 dk durmadan döndük, havalar soğudu sonra da..inşallah bizde normale dönebiliriz yani en azından evi bari toplayabilelim

Puset benimde aklıma geldi, bayramda annemlere giderken kullandik mutluydu evde deneyim dedim aman Allah im , öyle durduğu yerde durmayacakmis, onunla gezecekmis
pusette başı biraz yukarda kalıyor ya etrafı daha net görüyor o yüzden seviyor benimki. Oda en fazla 10 gündür seviyor öncesinde hiç bi yerde durmuyordu .
Kanguru çok mantıklı ama bende almak istiyorum, evde olmasa bile park,market işlerinde rahat kullanırım.

Hosgeldin seni hatırlatıyorum.
Son anda sezeryan kötü olmuş ama olsun sağlıkla almışsın ya kucağına herseye değer.
Ben çok korkuyordum sezeryandan. Hatta o kadar korkuyodumkiiii yüzlerce normal doğum izlememe rağmen hiç videosunu youtube dan açıp izlemedim. Sezeryan kesime estetik dikiş yapılmış ve aşırı düzgün, hiç kabartı falan yok taze yara olmasına rağmen. Acısınıda çekmedim ki çok duymuştum çok acıyo sızlıyo diye Doktor faktörü önemli gerçekten Geçenlerde merakıma yenik düşüp sezeryan videosu izledim tansiyonum düştü Ama karın çalışmalıymışım doktorum sıkı sıkı tembihledi
O sancıları hissetmekte güzeldir ya, bende 40+0 da nisan gelince gittim 6 saat suni sancı verdiler 1 gram sancı hissetmedim tabiki sonuç sezaryen oldu ama o sancıyı merak etmiyor değilim
Ara ara başlayıp bitiyor. Sezeryan kesisini attıkları yerde sancının bel kasık karın bölgemden yürüyüp o noktada toplantığını hissediyordum ben. Sancı bir madde olsa ince siçim gibi bir tel olurdu sanırım Yüzlerce telin gerilip ağrıyarak o noktayı çekmesi gibi bir his... Değişik

Ben kanguru olmasa napardım bilmiyorum. Bebeğim oldu 7kilo, e araba desen ıvırı zıvırı çantası indir kaldır ben başedemedim arabayla. Apartman girişinde yarım kat kadar bir merdiven var, araba aldım ama kullanamıyorum Belden destekli kanguru almalısınız çünkü ağırlığı eşit dağıtmayan kangurular bel ağrısı yapıyomuş ve duruş bozukluğu

Ohh yarasın, benim de çok yiyesim var geceleri zaten zor uyuyor oğlum yanından ayrılamıyorum, eşim uyanınca gidiyorum direk mutfağa
Çok yarıyor doğumdan 2 hafta sonra doğum öncesi kiloma dönmüştüm 54 kiloydum göbek falan gitmişti, şuan 60 kiloyum göbeğim çıktı

Arkadaşlar bir taktik vericem ama her bebekte işe yarar mı bilemiyorum. Meme pedi takıyoruz ya süt kıyafete akmasın diye. Uzun süre taktığınız sütlenmiş kokunuzun sinmiş olduğu bir çift pedi atmayın. Bebeği yatağa mı yatırıyosunuz, pusete mi, koktuya mı, ana kucağına mı nereye yatırıyosanız sağına soluna kafa hizzasında yakın bir şekilde yapıştırın. Sizin sütünüzün ve teninizin kokusundan mahrum kalmadığı için sakinleşicek Her gün çıkardığınız (bir gün önceden takıp kullanılmış olan) meme pedlerinizi bu şekilde taze taze yapıştırın yanak hizzasında sağına soluna.

Bazen küçük beşiğinde dönence var 15 dk onunla oyalıyorum. Bazen gittiğim odaya götürüyorum şarkı söyleye söyleye iş yapıyorum tek bir yerde sbt kalmıyor. Birde çok ağlamadığı sürece işim varsa yemek yapıyorsam hemen yanına gitmiyorum tabi tıkanma noktasına geleceğini hissedersem bırakıyorum işi. Mesela bugün pek duracak gibi değil hiçbir şey yapmadım yemeğimi o ağlarken hazırladım zor beşiğe yetiştirdim yemeği önüme koydum onu sallarken yedim.

Bu aralar pusetinde durmayi çok seviyor ,o pusetinde etrafi izlerken ben işimi yapıyorum. Öncesinde yapamıyordum eşim evdeyken yapıyordum. Bugünde yemeğe misafirim var hatta Allahtan dün temizlik yapmıştım.
Benimki hiç sevmiyor puseti ya sevdiremedim gitti ya

Boşver ev işini cnm o uyuyunca dinlenmeye çalış ben öyle yapıyorum valla, eşim işten gelince yemek yapıyorum yapabildiğim kadar ev isi yapıyorum annem hafta sonu bize gelince, bebek arabasında duruyor mu dışarı çıkınca uykusu geldiği için mi çıkartıyorsun

Biz de başta öyleydik. Deneye deneye oldu. Bazen parkta emzirmek zorunda kalıyorum. Evi toplamasam da olur. Yemek yapabileydim iyiydi

Benimki bunu hayatta yemez. Kucağıma alınca bile durmuyor. İlla o meme ağzında olacak emzik gibi
Öğlen uykusu geldiğinde çıkarıyorum. Dışarıda olduğumuz süre boyunca yürüyorum öyle uyuyor işte havuz sesi ve bebek arabası tıngırtısı eşliğinde. Yemeğe de anneme gidiyoruz :/ Yol kısacık ama zulüm çünkü arabada da emmek istiyor. Puset zaten yok. Bir aydır oturmuyor ona

Bende öyle canım. Gelip gidip nutella kasıklıyorum. Tatlı yapıcam ama ne vaktim ne mecalim var
Sütlaç yapiyim diyorum baska seyler yapiyim ama yok yapamıyorumda. Sabahın 6 sından akşamın 9 una kadar bebek kucağımda 8 kiloyu tasımak kolaymı ayakta duracak halim kalmıyor artık. Ee nereye kadar gidecek böyle hiçbir fikrim yok. Kilolarım aldı basını gidiyor bebek desen uslanmıyor ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…