Çok sağolun. Çok şükür ki Allah'a durumu iyiye gidiyor verdikleri yüksek doz şekeri azaltmışlar ona rağmen kendi şekeri düşmemiş şuan iyimiş beslemeye de başlamışlar inaşallah böyle devam eder Allahın izniyle evimize getiririzCanım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin nedir bebeğinin son durumu
Amiin inşallahhÇok sağolun. Çok şükür ki Allah'a durumu iyiye gidiyor verdikleri yüksek doz şekeri azaltmışlar ona rağmen kendi şekeri düşmemiş şuan iyimiş beslemeye de başlamışlar inaşallah böyle devam eder Allahın izniyle evimize getiririz
İnşallah cnm, Rabbim hayırlısı ile yoluna koysun,saglik sıhhat versin evladına. Doktorlar en kötü ihtimali söylerler, biz bol bol dua edelim,korktuklarin başına gelmesin inşallah.
Amin amin inşallah. Allah hepimizin yavrularını sağlıkla sıhhatle bağışlasın bizeIyi yapmissiniz. Insallah baska bi hastalik cikmaz, buda hic ilerlemez. Rabbim yardimciniz olsun
Sağ olasın. İnşallah geçerCanım geçmiş olsun sanırım ben kaçırdım ne olduğunu bilmiyorum ama acını desmek de istemem. Allah'tan ümit kesilmez
İnşallah cnm inşallah düzelirler, bi kac gün gözlem yapayım da söylerim sanaBen de çok bunaldim, yalniz degilsin gercekten. Elbet bir gun duzelecekler. Biz guclu kalalim mecburuz.
İyi gelir insallah, duzelme olursa ben de kullanayim
Rabbim ya Şafi ismiyle sifa versin inşallah cnmBilmem ki değişik, gelgitli. Galiba iki haftadır falan bizi görüyor. Nesneleri de takip ediyor ama sürekli değil. O yüzden görmüyor mu diye şüpheye düşüyoruz sürekli. Hastane koşturmacaları azaldı ama devam ediyor. Biz eşimle destek almaya başladık. Hayata dönmemiz gerektiğinde hemfikir olduk, onun için uğraşıyoruz
Canım aynııyız . Memesiz asla uyumuyor uyandğnda meme yoksa ağzında çıldırıyor. Bende mecburen yanına yatıp memeyi ağzına veriyorum. Hele öğlenleri hiiç uyumuyor karnı tıka basa dolu da olsa illa ağzında o meme olacak. Artık belim sırtım kollarım koptu inan ki. Kendını suçlama çoğu bebek böyle nasıl bıraktırabiliriz bilmiyorumAllahim sesini duysunmemede uyutmamanin bir yolunu bulursam duzelecebilecegine inaniyorum ama ne sallanmak istiyor ne pişpişlanmak. Ben de vok aglatmak istemiyorum
Şu anki durumumuz ayni. Demek ki bu bebeklerin davranissal tepkileri ayni. Uyku egitimi mantiksiz degil demek ki. Aglamadan verebilsek ne guzel olurdu.
Benimki de emzik almadi. Meme agzinda uyuyacak hanımım. İnsallah baska guzel bi yol buluruz
Kesinlikle haklisin ama bende neyin dogru oldugunu bilmiyorum ki. Atak haftasi diye bir iki kere memede uyumasina goz yumdum. Resmen yapisti memesiz uyumuyor. Uyanip meme icin agliyor, memeyi tutar tutmaz gozunu kapatip uyuyor. Boyle olmaz ki her daim
Belki de rahim toparlandigi içindir diyeceğim ama kaç ay oldu toparlanmistir artıkBiraz önce ablama diyordum bunu. Tam tekme gibi de değil ama hareket hissediyorum. İlk zamanlara kıyasla daha az ama hala devam ediyor ara ara. Çok ilginç. İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi
Rabbim feraha çıkarsın aileni. İnşallah tez zamanda toparlanirsiniz atlatırsınız bu günleriBilmem ki değişik, gelgitli. Galiba iki haftadır falan bizi görüyor. Nesneleri de takip ediyor ama sürekli değil. O yüzden görmüyor mu diye şüpheye düşüyoruz sürekli. Hastane koşturmacaları azaldı ama devam ediyor. Biz eşimle destek almaya başladık. Hayata dönmemiz gerektiğinde hemfikir olduk, onun için uğraşıyoruz
Ablam da öyledir demişti ama bence de toparlamıştır artık ya. Gerçi ben pek korse takamadım ondan olabilir mi bilemedimBelki de rahim toparlandigi içindir diyeceğim ama kaç ay oldu toparlanmistir artık
Benim de canim cok tatli cekiyoorKızlar iştah durumlarınız nasil? Benim her gün tatlı yiyesim var ya yiyorum dazaten zor bi bebeğim var bide yemezsem ayakta duramam diyorum ama bi yandan da düşünüyorum nereye kadar gitçek böyle diye, bağımlı oldum resmen, ya tatlı yicem ya abur cubur
Ben bu ara gece emzirmeye kalkınca da yiyorum, ekmek arası kuruyemis ve tatlıKızlar iştah durumlarınız nasil? Benim her gün tatlı yiyesim var ya yiyorum dazaten zor bi bebeğim var bide yemezsem ayakta duramam diyorum ama bi yandan da düşünüyorum nereye kadar gitçek böyle diye, bağımlı oldum resmen, ya tatlı yicem ya abur cubur
Kangurum var ve bebeğimle evde kanguruyla dolaşırken yemek de yapıyorum, balkona da çıkıyorum, evi de süpürüyorum, tuvaletimi de yapıyorumBebeğe bakarken ev işi, yemek vb nasıl düzeni sagliyorsunuz hanımlar.esim gelene kadar wc ye bile gidemiyorum,o gelince yemek yapabiliyorum yememiz 7 8 i buluyor, evde her yer her yerde resmen. Kızımın gunduz uykusu yok , olurda uyursa en fazla 1 yada 2 kere 1 saat, onda da yemek yiyip az dinleniyorum, sürekli yanında istiyor, gezmek istiyor.eşime hiç vakit ayıramıyorum, çok bunaldim
Bu aralar pusetinde durmayi çok seviyor ,o pusetinde etrafi izlerken ben işimi yapıyorum. Öncesinde yapamıyordum eşim evdeyken yapıyordum. Bugünde yemeğe misafirim var hatta Allahtan dün temizlik yapmıştım.Bebeğe bakarken ev işi, yemek vb nasıl düzeni sagliyorsunuz hanımlar.esim gelene kadar wc ye bile gidemiyorum,o gelince yemek yapabiliyorum yememiz 7 8 i buluyor, evde her yer her yerde resmen. Kızımın gunduz uykusu yok , olurda uyursa en fazla 1 yada 2 kere 1 saat, onda da yemek yiyip az dinleniyorum, sürekli yanında istiyor, gezmek istiyor.eşime hiç vakit ayıramıyorum, çok bunaldim
Dışa bakanlardan mi? Rahat oluyor mu , eğilirken falan bebek rahat ediyor mu? Bu soruların cevabi evetse marka modelKangurum var ve bebeğimle evde kanguruyla dolaşırken yemek de yapıyorum, balkona da çıkıyorum, evi de süpürüyorum, tuvaletimi de yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?