2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım artık öyle alarm kurma ya. Acıkınca mutlaka ağlarlar. Ellerini emmesi aç anlamına gelmiyor. Yazık kendine uykunu bölme. Ben 40 ı gelmeden alarm kurma olayını bitirdim. Çünkü zaten baktım belirli saatlerde kendi ağlıyor susmuyor . Gece uykusundan uyandırmakta sağlıklı birşey değil. Benmki bir ara Aralıksız 6 saat uyumustu gece hiç uyanmadan. Korktum aç kalır bişey olur diye. O kendi uyandı emdi uyudu.

Seni cok merak ediyordum, komutanim sureci cok iyi yonetmis sen de cok iyi dayanmissin tebrikler ve bebisinle muu saglikli gunler
Komutan sağolsun bana hiç çile çektirmedi Bu arada adam haklıymış kilo konusunda İstediği kiloda kalabilseymişim şu an hiç fazlalığım olmucakmış Hastaneden çıkarken dinlemedin hiç dedi, dedim ben o kiloları süte çevircem siz merak etmeyin. Ya tabi tabi dedi Foğumhaneye giderken ebe kızlar ilk defa kilolu hamile sensin galiba dediler

Benm bebişte 4 saat sonra uyanıyor canım 150 ml sütümü içtiğinde. Demekki senin bebişte doyuyor ki 4saat uyuyor

Kızlar cevap yok mu

Ben de alarm kurmayı Ballikko gibi 40'ından önce bıraktım. Doktor " Acıkınca kendi uyanır" demişti. Elini emme olayı sanırım artık bu aylarda başlsysn bir şey, kendilerini keşfediyorlar. Bizimki de 1-2 haftadır elini emiyor

Kızlar cevap yok mu
Cnm kilo durumunu takip et derim sağıp vermeden kilo alıyorsa doyuyor dur. Birde bşderon ona farklı geliyordur daha hızlı akış var onda süt bir anda geliryor hoşuna gidiyordur dikkat et meme reddi yaşamayın biberonla beslenmeye alışırsa sorun olabilir. Memeden ayrılınca huzursuz değilse zaten doymuştur

Allah yardımcımiz olsun, neler yaptı küçücük bebekler bize böyle valla

Allah yardımcımiz olsun, neler yaptı küçücük bebekler bize böyle valla

Bende annem gelse de tatlı yaptırsam diyorum su sıra en azından abur cuburdan daha sağlıklı olur, ınsallah biraz büyüyünce düzelirler

Hep tatlı istiyor canım,özellikle tahinli pekmez. Kaşık kaşık yiyorum. Lokum,çikolata,baklava.. Ah ağzım sulandı
Benimde ya demek normal, ben hamielikte böyle değildim ya yemedim son aylar bile bu kadar çok

Benim de tatlı krizlerim çok arttı. Şöyle bir sıkıntı var ama benim regl de sebep oluyor olabilir. Çok dengesiz bir şekilde regl olmaya başladım ve çok sık. Doktora gitmem lazım
Düzensizlik olur diye duydum doğum sonrası cnm ama gitsen iyi olur tabi

Uyandırmak için değil, uyanirda duymazsam diye kontrol amaçlı kuruyorum ama saati duymuyorum, bebegin kipirdisina uyanıyorum, eşim de şu saatlerini kurup kızımı da beni de rahatsız etme sen duymuyosun biz duyuyoruz dedi

Benimki tam alarm saat başı ciyak ciyak ötüyor ay aglanicak halime gülüyorum artık ya

Benimki tam alarm saat başı ciyak ciyak ötüyor ay aglanicak halime gülüyorum artık ya
Haberin okur işte, benimki sessiz sessiz elini emiyor uyandığımda ve memeyi verdiğimde günlerdir emmemis gibi oluyor. Canım tek meme mi veriyorsun gece, ben tekini emip bırakıyor uyuyor diye yatiriyordum , annem diğerini de ver emer dedi emmez uyuyor dedim sonuç diğerini de verince 1 saatte kalkan bebek 2 saate yakın uyudu

Gercekten ne yapcaz bilmiyorum. Ek gida alinca düzelir mi acaba ya.. bir de ne sıklıkta emiyor seninki? Benimki hala saatte bir, bi bucuk saatte bir emmek istiyor

Canim kendini kopyala yapiştir= ben
Ama bir saat hic uyumuyor. Yarim saat uyusa iyi uyudu diyorum

Yumuşak memeye terbiye olmuş meme diyorlar canim. Bebegin ne kadar istedigini bilip aninda üretebiliyormus. Sert meme, damlayan, ped kullanimi gerektiren meme ise ne kadar süt üretmesi gerektiğini bilmeyen meme. O yuzden sadece bebegine bak, doymasa aglar, kilo almaz, çiş yapmazdi emin ol.

Pedleri hic kullanmadiysan belki de memen hemen terbiye olmustur canim, sütüne haksizlik etme. Bebegin cis yapiyosa doyuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…