Maşallah canm. benmkide öyleBenim kız iyice dillendi.
Sesler, çığlıklar Allah'ım nasıl bağırıyor
Canım artık öyle alarm kurma ya. Acıkınca mutlaka ağlarlar. Ellerini emmesi aç anlamına gelmiyor. Yazık kendine uykunu bölme. Ben 40 ı gelmeden alarm kurma olayını bitirdim. Çünkü zaten baktım belirli saatlerde kendi ağlıyor susmuyor . Gece uykusundan uyandırmakta sağlıklı birşey değil. Benmki bir ara Aralıksız 6 saat uyumustu gece hiç uyanmadan. Korktum aç kalır bişey olur diye. O kendi uyandı emdi uyudu.Aynen benimkide öyle uyanır uyanmaz emmek istiyor 2 çekip devam ediyor uykuya..
Doktor da aç olsa uyumaz dedi, gece de uyanirsa elini emiyor bende duymayacagim ve öyle aç aç uyuyacak diye korkudan saat başı alarm kuruyordum Dr bunu kendine yapma sen duymazsan ve açsa mutlaka ağlar, ağlayana meme vermezler sözü çok doğru dedi ama ben yine saat kuruyorum saati hiiiiic duymuyorum akşama kadar cok yoruluyorum..Dr mamayi azaltalim demişti ama anne sütünü artıralım diyor ama artiramadimki..Bu ay bazı günler hiç mama vermedim bazı günler 1 kere bazen yarım ölçü verdim falan bakalım yarı tartilinca konuşacağım Dr la tekrar
Komutan sağolsun bana hiç çile çektirmediSeni cok merak ediyordum, komutanim sureci cok iyi yonetmissen de cok iyi dayanmissin tebrikler ve bebisinle muu saglikli gunler
Benm bebişte 4 saat sonra uyanıyor canım 150 ml sütümü içtiğinde. Demekki senin bebişte doyuyor ki 4saat uyuyorBizde mamayi bırakmaya calisiyoruz, önceki gibi düzenli vermiyorum, aç olduğunu düşünürsem veriyorum, akşama bence sütüm azalıyor yani göğüslerim dolu dolu olmuyor yumuşak oluyor ama bebeğim uzun uzun emdikten sonra 3 4 saat uyuyor gece ilk uykusunda, öyle olunca doydugunu düşünüyorum, doğru bir düşünce mi sizce, içimde hep mama vereyim tok olduğuna emin olayım düşüncesi oluyor ama esimde çocuk uyuyor işte diyipduruyor
Kızlar cevap yok muKızlar bişey sorucam ben bebeğimi emziriyorum memeyi bırakıyor doyuyor diye düşünüyorum hatta tekrar emzirmeye çalışıyorum emmiyor acıktığında tekrar emiyor bi kaç dakika sonra doyuyor bırakıyor Ama ben doyup doymadığından emin olamadığım için kendi sütümü sağıp biberonla veriyorum memeyi bıraktıktan sonra bir sonra ki acıkmasına kadar aslaalmazken biberonda ki sütü de iştahla içiyor aç gibi devamı olsa da yine içecekmiş gibi anlamıyorum lütfen bi akıl verin bana tok olsa da bebekler biberonu içmeye devam ederler mi yeteri kadar emmiyor mudur
Ben de alarm kurmayıAynen benimkide öyle uyanır uyanmaz emmek istiyor 2 çekip devam ediyor uykuya..
Doktor da aç olsa uyumaz dedi, gece de uyanirsa elini emiyor bende duymayacagim ve öyle aç aç uyuyacak diye korkudan saat başı alarm kuruyordum Dr bunu kendine yapma sen duymazsan ve açsa mutlaka ağlar, ağlayana meme vermezler sözü çok doğru dedi ama ben yine saat kuruyorum saati hiiiiic duymuyorum akşama kadar cok yoruluyorum..Dr mamayi azaltalim demişti ama anne sütünü artıralım diyor ama artiramadimki..Bu ay bazı günler hiç mama vermedim bazı günler 1 kere bazen yarım ölçü verdim falan bakalım yarı tartilinca konuşacağım Dr la tekrar
Cnm kilo durumunu takip et derim sağıp vermeden kilo alıyorsa doyuyor dur. Birde bşderon ona farklı geliyordur daha hızlı akış var onda süt bir anda geliryor hoşuna gidiyordur dikkat et meme reddi yaşamayın biberonla beslenmeye alışırsa sorun olabilir. Memeden ayrılınca huzursuz değilse zaten doymuşturKızlar cevap yok mu
Allah yardımcımiz olsun, neler yaptı küçücük bebekler bize böyle vallaBenimki bunu hayatta yemez. Kucağıma alınca bile durmuyor. İlla o meme ağzında olacak emzik gibi
Öğlen uykusu geldiğinde çıkarıyorum. Dışarıda olduğumuz süre boyunca yürüyorum öyle uyuyor işte havuz sesi ve bebek arabası tıngırtısı eşliğinde. Yemeğe de anneme gidiyoruz :/ Yol kısacık ama zulüm çünkü arabada da emmek istiyor. Puset zaten yok. Bir aydır oturmuyor ona
Allah yardımcımiz olsun, neler yaptı küçücük bebekler bize böyle vallaBenimki bunu hayatta yemez. Kucağıma alınca bile durmuyor. İlla o meme ağzında olacak emzik gibi
Öğlen uykusu geldiğinde çıkarıyorum. Dışarıda olduğumuz süre boyunca yürüyorum öyle uyuyor işte havuz sesi ve bebek arabası tıngırtısı eşliğinde. Yemeğe de anneme gidiyoruz :/ Yol kısacık ama zulüm çünkü arabada da emmek istiyor. Puset zaten yok. Bir aydır oturmuyor ona
Bende annem gelse de tatlı yaptırsam diyorum su sıra en azından abur cuburdan daha sağlıklı olur, ınsallah biraz büyüyünce düzelirlerBende öyle canım. Gelip gidip nutella kasıklıyorum. Tatlı yapıcam ama ne vaktim ne mecalim var
Sütlaç yapiyim diyorum baska seyler yapiyim ama yok yapamıyorumda. Sabahın 6 sından akşamın 9 una kadar bebek kucağımda 8 kiloyu tasımak kolaymı ayakta duracak halim kalmıyor artık. Ee nereye kadar gidecek böyle hiçbir fikrim yok. Kilolarım aldı basını gidiyor bebek desen uslanmıyor ah ah
Benimde ya demek normal, ben hamielikte böyle değildim ya yemedim son aylar bile bu kadar çokHep tatlı istiyor canım,özellikle tahinli pekmez. Kaşık kaşık yiyorum. Lokum,çikolata,baklava.. Ah ağzım sulandı
Düzensizlik olur diye duydum doğum sonrası cnm ama gitsen iyi olur tabiBenim de tatlı krizlerim çok arttı. Şöyle bir sıkıntı var ama benim regl de sebep oluyor olabilir. Çok dengesiz bir şekilde regl olmaya başladım ve çok sık. Doktora gitmem lazım
Canım artık öyle alarm kurma ya. Acıkınca mutlaka ağlarlar. Ellerini emmesi aç anlamına gelmiyor. Yazık kendine uykunu bölme. Ben 40 ı gelmeden alarm kurma olayını bitirdim. Çünkü zaten baktım belirli saatlerde kendi ağlıyor susmuyor . Gece uykusundan uyandırmakta sağlıklı birşey değil. Benmki bir ara Aralıksız 6 saat uyumustu gece hiç uyanmadan. Korktum aç kalır bişey olur diye. O kendi uyandı emdi uyudu.
Uyandırmak için değil, uyanirda duymazsam diye kontrol amaçlı kuruyorum ama saati duymuyorum, bebegin kipirdisina uyanıyorum, eşim de şu saatlerini kurup kızımı da beni de rahatsız etme sen duymuyosun biz duyuyoruz dediBen de alarm kurmayıBallikko gibi 40'ından önce bıraktım. Doktor " Acıkınca kendi uyanır" demişti. Elini emme olayı sanırım artık bu aylarda başlsysn bir şey, kendilerini keşfediyorlar. Bizimki de 1-2 haftadır elini emiyor
Benimki tam alarm saat başı ciyak ciyak ötüyorUyandırmak için değil, uyanirda duymazsam diye kontrol amaçlı kuruyorum ama saati duymuyorum, bebegin kipirdisina uyanıyorum, eşim de şu saatlerini kurup kızımı da beni de rahatsız etme sen duymuyosun biz duyuyoruz dedi
Haberin okur işte, benimki sessiz sessiz elini emiyor uyandığımda ve memeyi verdiğimde günlerdir emmemis gibi oluyor. Canım tek meme mi veriyorsun gece, ben tekini emip bırakıyor uyuyor diye yatiriyordum , annem diğerini de ver emer dedi emmez uyuyor dedim sonuç diğerini de verince 1 saatte kalkan bebek 2 saate yakın uyuduBenimki tam alarm saat başı ciyak ciyak ötüyoray aglanicak halime gülüyorum artık ya
Maymun ettiler biziBenimki tam alarm saat başı ciyak ciyak ötüyoray aglanicak halime gülüyorum artık ya
O da iyiymiş hhahahUyandırmak için değil, uyanirda duymazsam diye kontrol amaçlı kuruyorum ama saati duymuyorum, bebegin kipirdisina uyanıyorum, eşim de şu saatlerini kurup kızımı da beni de rahatsız etme sen duymuyosun biz duyuyoruz dedi
Canım aynııyız . Memesiz asla uyumuyor uyandğnda meme yoksa ağzında çıldırıyor. Bende mecburen yanına yatıp memeyi ağzına veriyorum. Hele öğlenleri hiiç uyumuyor karnı tıka basa dolu da olsa illa ağzında o meme olacak. Artık belim sırtım kollarım koptu inan ki. Kendını suçlama çoğu bebek böyle nasıl bıraktırabiliriz bilmiyorum
Bebeğe bakarken ev işi, yemek vb nasıl düzeni sagliyorsunuz hanımlar.esim gelene kadar wc ye bile gidemiyorum,o gelince yemek yapabiliyorum yememiz 7 8 i buluyor, evde her yer her yerde resmen. Kızımın gunduz uykusu yok , olurda uyursa en fazla 1 yada 2 kere 1 saat, onda da yemek yiyip az dinleniyorum, sürekli yanında istiyor, gezmek istiyor.eşime hiç vakit ayıramıyorum, çok bunaldim
Bizde mamayi bırakmaya calisiyoruz, önceki gibi düzenli vermiyorum, aç olduğunu düşünürsem veriyorum, akşama bence sütüm azalıyor yani göğüslerim dolu dolu olmuyor yumuşak oluyor ama bebeğim uzun uzun emdikten sonra 3 4 saat uyuyor gece ilk uykusunda, öyle olunca doydugunu düşünüyorum, doğru bir düşünce mi sizce, içimde hep mama vereyim tok olduğuna emin olayım düşüncesi oluyor ama esimde çocuk uyuyor işte diyipduruyor
Güzel fikirmiş ama aldığım o pedleri hiç kullananadim o kadar sütüm olmadı çünkü
Yemekte ayrı olay, en basit neyse onu yiyoruz hep
Benim C vitamini yerlerde demekki, çünkü sürekli tatlı yemek istiyorum
Her gün tartiyor musun canım, evde baskulde beraber mi tartiliyorsunuz doğru sonuç veriyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?