Ya bende öyle,asla tatlı istemedi canın hamileyken. Hep karbonhidrat istediBenimde ya demek normal, ben hamielikte böyle değildim ya yemedim son aylar bile bu kadar çok
Saati duymayıp bebeğini duyuyorsun değil mi? İşte buna annelik diyoruzUyandırmak için değil, uyanirda duymazsam diye kontrol amaçlı kuruyorum ama saati duymuyorum, bebegin kipirdisina uyanıyorum, eşim de şu saatlerini kurup kızımı da beni de rahatsız etme sen duymuyosun biz duyuyoruz dedi
YaaBenimki tam alarm saat başı ciyak ciyak ötüyoray aglanicak halime gülüyorum artık ya
İki ucu b.klu değnek beKizlar sallamak mi daha iyi, memede uyutmak mi?
İki ucu b.klu değnek be
Ben sallayarak uyutuyorum memede de uyuduğu oluyo. Memeyi emzik gibi kullanmaya başladığı an emzigini veriyorum uyumaya devam ediyor.Kesinlikle ayni fikirdeyim ama kizimi memeden bagimsiz uyutabilmek icin bi yol ariyorum, aglamasiz
Bence vermeyin mama , ilk zamanlar ben de hep doymuyor mu diye düşünüp az da olsa arada verdim . Artık vermiyorum hiç , doyuyor , uyuyor , gülüyor . Zaten ilk 5-10 dakikada alıyor onlar sütü , sonrası keyif . Doyunca oynamaya başlıyor diliyle . Benim de artık memeler daha yumuşak .Bizde mamayi bırakmaya calisiyoruz, önceki gibi düzenli vermiyorum, aç olduğunu düşünürsem veriyorum, akşama bence sütüm azalıyor yani göğüslerim dolu dolu olmuyor yumuşak oluyor ama bebeğim uzun uzun emdikten sonra 3 4 saat uyuyor gece ilk uykusunda, öyle olunca doydugunu düşünüyorum, doğru bir düşünce mi sizce, içimde hep mama vereyim tok olduğuna emin olayım düşüncesi oluyor ama esimde çocuk uyuyor işte diyipduruyor
Maymun da ne maymun. Meme agzinda uyuyo simdi. Kalkmama izin yok. Farklisina zorlasam aglacak,aglatmak kotu diyorlar. Napcaz bilmem
İkisi de oluyor. Memede uzun uyumasına bir kez izin verdim. Kollarım kopacak gibi oldu. Bazen de ağlasınlar ne yapalım o kollar bize lazım onlara bakabilmek içinKizlar sallamak mi daha iyi, memede uyutmak mi?
Kesinlikle ayni fikirdeyim ama kizimi memeden bagimsiz uyutabilmek icin bi yol ariyorum, aglamasiz
Hanımlar benim kız da sabah 7 de uyanıp daha da uyumazdı , bir süredir alıyorum 7bucukta biraz sol memeyi emdirip sağa alıyorum o zamana babası yataktan kalkmış oluyor . Yatıyorum yan , onu da yatırıyorum öyle tutturuyorum biraz , keyif yapmaya başlayınca da çekiyorum ağzından uyuyoruz 8den 10 a kadar .Denediniz mi öyle ?İkisi de oluyor. Memede uzun uyumasına bir kez izin verdim. Kollarım kopacak gibi oldu. Bazen de ağlasınlar ne yapalım o kollar bize lazım onlara bakabilmek için
Ben sallayarak uyutuyorum memede de uyuduğu oluyo. Memeyi emzik gibi kullanmaya başladığı an emzigini veriyorum uyumaya devam ediyor.
Sanki memede daha kolay uyuması.
Hanımlar benim kız da sabah 7 de uyanıp daha da uyumazdı , bir süredir alıyorum 7bucukta biraz sol memeyi emdirip sağa alıyorum o zamana babası yataktan kalkmış oluyor . Yatıyorum yan , onu da yatırıyorum öyle tutturuyorum biraz , keyif yapmaya başlayınca da çekiyorum ağzından uyuyoruz 8den 10 a kadar .Denediniz mi öyle ?
Yatarak emzirmeyi çok denedim. Sadece birkaç kez kabul etti. Bu cins ya bu sabah Yalın şarkıları eşliğinde ayakta dans ederek emdi. Ara ara böyle çığlık çığlığa kalıyor, sadece ayakta gezdirerek emzirebiliyorum. Ağırlaştıkça zorlaşıyor ne yapacağım bilmiyorumHanımlar benim kız da sabah 7 de uyanıp daha da uyumazdı , bir süredir alıyorum 7bucukta biraz sol memeyi emdirip sağa alıyorum o zamana babası yataktan kalkmış oluyor . Yatıyorum yan , onu da yatırıyorum öyle tutturuyorum biraz , keyif yapmaya başlayınca da çekiyorum ağzından uyuyoruz 8den 10 a kadar .Denediniz mi öyle ?
Evet cnm, ya bi deniyeyim onu da belki faydası olur,Haberin okur işte, benimki sessiz sessiz elini emiyor uyandığımda ve memeyi verdiğimde günlerdir emmemis gibi oluyor. Canım tek meme mi veriyorsun gece, ben tekini emip bırakıyor uyuyor diye yatiriyordum , annem diğerini de ver emer dedi emmez uyuyor dedim sonuç diğerini de verince 1 saatte kalkan bebek 2 saate yakın uyudu
Gercekten ne yapcaz bilmiyorum. Ek gida alinca düzelir mi acaba ya.. bir de ne sıklıkta emiyor seninki? Benimki hala saatte bir, bi bucuk saatte bir emmek istiyor
Canim kendini kopyala yapiştir= ben
Ama bir saat hic uyumuyor. Yarim saat uyusa iyi uyudu diyorum
Yumuşak memeye terbiye olmuş meme diyorlar canim. Bebegin ne kadar istedigini bilip aninda üretebiliyormus. Sert meme, damlayan, ped kullanimi gerektiren meme ise ne kadar süt üretmesi gerektiğini bilmeyen meme. O yuzden sadece bebegine bak, doymasa aglar, kilo almaz, çiş yapmazdi emin ol.
Pedleri hic kullanmadiysan belki de memen hemen terbiye olmustur canim, sütüne haksizlik etme. Bebegin cis yapiyosa doyuyordur
Aslında ilk gün Hastane de mama verildi, sütüm çoktu başta ama sonra bebek emmeyi bıraktı sütun tadına baktikki bildiğin tuzlu su gibiydi, ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Sonra 4 5 gun mama verdik , ben verdikleri ilaçları içmedim sürekli sekerli yedim ve tadi düzeldi, sadece süt veriyorduk hatta sagip öyle de iciriyorduk fazlaca vardı, sonra 27.gun Dr kontrolü vardı, Dr 640 gram almış az dedi, kitaplarda 500 yazar ama uygulamada 640 ilk ay için az dedi mama verelim dedi ve beni ikna etti, öyle tekrar başladık mamaya hala da içiyoruz, geçen ayki kontrolde mamayi azaltalim dedi ama sütüm yetmiyor, mamayi nasıl yiyor demekki aç diye düşünmekten ve mama içtiği için uzun süre tok kalıp beni emmediginden sütüm azaldı tabiki ve ben bunu yeni anlayabiliyorum. Simdiki aklım olsa mamaya tekrar baslamazdim daha cok sagar mama yerine onu verirdim, çünkü 500 alanlara da normal diyen dolu Dr var..şuan günde 1 kere veriyorum hiç vermediğim zamanlarda oluyor ama nasıl bende bağımlı gibi olmuşum ya açsa, çiş yapiyor uyuyor falan ama her verdigimdede emiyor yiyorBence vermeyin mama , ilk zamanlar ben de hep doymuyor mu diye düşünüp az da olsa arada verdim . Artık vermiyorum hiç , doyuyor , uyuyor , gülüyor . Zaten ilk 5-10 dakikada alıyor onlar sütü , sonrası keyif . Doyunca oynamaya başlıyor diliyle . Benim de artık memeler daha yumuşak .
Biraz rahat olun doyuyordur , ilk ay mama verirken benimki de gözlerini pörtletip sonuna kadar içerdi . Şuan sadece emiyor , öyle eskilerin dediği gibi duvarlara fışkıran sütüm de yok yani . Doyuyor ama , kilosu da normal . Pazartesi kontrolde kilosu iyi dedi doktor , alt sınırda sadece 600 Gr almış ama mama verelim demedi . İnce , uzun bir kız oldu . Asla reddetmiyor ama memeyi , her verdiğimde çekeler , doyunca oynamaya başlar . Her bebek tombul olmuyor .Aslında ilk gün Hastane de mama verildi, sütüm çoktu başta ama sonra bebek emmeyi bıraktı sütun tadına baktikki bildiğin tuzlu su gibiydi, ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Sonra 4 5 gun mama verdik , ben verdikleri ilaçları içmedim sürekli sekerli yedim ve tadi düzeldi, sadece süt veriyorduk hatta sagip öyle de iciriyorduk fazlaca vardı, sonra 27.gun Dr kontrolü vardı, Dr 640 gram almış az dedi, kitaplarda 500 yazar ama uygulamada 640 ilk ay için az dedi mama verelim dedi ve beni ikna etti, öyle tekrar başladık mamaya hala da içiyoruz, geçen ayki kontrolde mamayi azaltalim dedi ama sütüm yetmiyor, mamayi nasıl yiyor demekki aç diye düşünmekten ve mama içtiği için uzun süre tok kalıp beni emmediginden sütüm azaldı tabiki ve ben bunu yeni anlayabiliyorum. Simdiki aklım olsa mamaya tekrar baslamazdim daha cok sagar mama yerine onu verirdim, çünkü 500 alanlara da normal diyen dolu Dr var..şuan günde 1 kere veriyorum hiç vermediğim zamanlarda oluyor ama nasıl bende bağımlı gibi olmuşum ya açsa, çiş yapiyor uyuyor falan ama her verdigimdede emiyor yiyor
Uyumaya devam ettigi icin şanslisin. Benimki emzik tutmadi, cok denedim bunu yapayim diye hep atti agzindan bir şeye batirmamişsam
Ağzindan çekince geri istiyo, uyuyakalip da çekince de beş dk olmadan, bazen on sn sonra açiyo gözlerini maalesef.
Eğer memeyi çektikten sonra uyuyosa demek ki kendi kendine uyumayi öğrenebilir. Nazar degmesin maşallah iki saat uyuyan bebe ilk kirk gun vardi bende sonra hic olmadi
Sizinkiler biraz cazgır bebeklerden öyleyseYatarak emzirmeyi çok denedim. Sadece birkaç kez kabul etti. Bu cins ya bu sabah Yalın şarkıları eşliğinde ayakta dans ederek emdi. Ara ara böyle çığlık çığlığa kalıyor, sadece ayakta gezdirerek emzirebiliyorum. Ağırlaştıkça zorlaşıyor ne yapacağım bilmiyorum
Annem kendi çocukları, eltilerinin çocukları, yeğenleri, torunları derken bir sürü çocuk baktı. "Ben böylesini görmedim" diyor. Çocuk 3,5 ayda alayımızı hizaya getirdi, parmağında oynuyoruzSizinkiler biraz cazgır bebeklerden öyleyse
Benim oğlum gibi 600 gr almış ince uzun bşr oğlancıkBiraz rahat olun doyuyordur , ilk ay mama verirken benimki de gözlerini pörtletip sonuna kadar içerdi . Şuan sadece emiyor , öyle eskilerin dediği gibi duvarlara fışkıran sütüm de yok yani . Doyuyor ama , kilosu da normal . Pazartesi kontrolde kilosu iyi dedi doktor , alt sınırda sadece 600 Gr almış ama mama verelim demedi . İnce , uzun bir kız oldu . Asla reddetmiyor ama memeyi , her verdiğimde çekeler , doyunca oynamaya başlar . Her bebek tombul olmuyor .
Evet biz bunu yapıyoruz çok keyifli oluyor 2 saat daha uyuyabiliyoruz bu sayede. Doyunca kendi bırakıyor memeyi basinida diğer tarafa çevirip uyumaya devam ediyor. Hatta kucakta emmiyor sabahları iyice alıştı böyle yatarak keyif yapa yapa emmeye.Hanımlar benim kız da sabah 7 de uyanıp daha da uyumazdı , bir süredir alıyorum 7bucukta biraz sol memeyi emdirip sağa alıyorum o zamana babası yataktan kalkmış oluyor . Yatıyorum yan , onu da yatırıyorum öyle tutturuyorum biraz , keyif yapmaya başlayınca da çekiyorum ağzından uyuyoruz 8den 10 a kadar .Denediniz mi öyle ?
Ya sessiz yerde uyursa tık seste uyuyor gürültü de uyursa sese aldırmıyor.bugun kına gecesine gideceğiz kızımla bakalim bizi neler bekliyorPeki pekiiii biz bu bebisleri sese nasıl alistiracagiz, yaninda konus uyanmıyor ama en ufak tık sesine uyanıyor
Aynen , elimizden geldiğince iyi bakmaya çalışıyoruz . Büyüyorlar işte yavaş yavaş :)Benim oğlum gibi 600 gr almış ince uzun bşr oğlancıkemiyor şükür benimkide doyunca oynuyor bıraktırıyorum. Hatta ben evde tartıldım zayıfladı sandım bugün Sağlık ocağındaki hemşire ne yapıyorsan aynı şekilde devam et gayet iyi bakmışsın daha ne olsun dedi
Evet bu bunu yapıyoruz çok keyifli oluyor 2 saat daha uyuyabiliyoruz bu sayede. Doyunca kendi bırakıyor memeyi basinida diğer tarafa çevirip uyumaya devam ediyor. Hatta kucakta emmiyor sabahları iyice alıştı böyle yatarak keyif yapa yapa emmeye.
Ya sessiz yerde uyursa tık seste uyuyor gürültü de uyursa sese aldırmıyor.bugun kına gecesine gideceğiz kızımla bakalim bizi neler bekliyor
Bizde salona yolluyoruz babayı sabahÇok güzel oluyor , babayı yataktan atıp keyif yapıyoruz
Az daha akıllanınca yapmam ama bizim yatağa alışmasın sonra hiç gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?