2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hadi bakalım bize de yaz kina nasıl geçti
Aynen canım.. bugün sağlık ocağına kilo kontrolüne gitmemiz gerekiyor ama benim kız gitmek istemiyor galiba, gunduz uyumayan çocuk şuan derin uykuda

Çantada taşınan yastık ne kadar tanıdık

Bir süredir daha az acıyor , annem kaymak yaptı , çiğ süt kaymağı onu sürüyorum . Taa cehennemin dibinde özel hastaneye gittim genel cerraha , ' bazı kadınların böyle hassas dayanıcaksın , o kremler de geçirmez boşuna sürme ' dedi , meme ultrasonu çektirdim içerde de bir sorun yok . Her yolu denedim , artık kabullendim napayım idare etmeye çalışıyorum .

İnşallah..senin göğüslerin nasıl oldu, iylesti mi

Yaa ☹ inşallah geçer canım

Benimki de tam düzelmiyor, 1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyüm. Geçen hafta yine su topladı uçları, teramicyn merhemle geçirdim. Doktor mantar ilacı yazdı, çocukların ağız içi pamukçullarına da verilen ilaçtan, 2 gün sürdüm bıraktım. Bi fayda etmedi. Beni teramcyn ve kantaron yağı paklıyor onu anladım

Biz bir sene çekicez sanırım bu acıyı Neyse kaldı 9 ay

Kızlar cevap yok mu
Bence öyle biberona alışır ve en kötüsü bebek teması azaldığı için vücudun süt üretimini azaltır. Adet oldun mu bilmiyorum ama olmadıysan onu bile erkene çekebilir. Ay çok karamsar yazdım ama makineler bebeğin ağzı kadar kuvvetli çekmez demişti doktorum. Ortalama yüzde 40daha az süt çıkartırmış makine
Kizlar sallamak mi daha iyi, memede uyutmak mi?
Memede uyutmak çok daha iyi. Sallamak bebek bryninde kılcal kanamalar yaparmış. Memedeyse ten teması oluyor ve bebek için muhteşem
Ay ben ne çektim meme yarasından Hatta sağ mememe içten bişey oldu kanlı süt geldi kaç gün, sol mememin ucundaki deriler komple soğuldu kabuk oldu ve bebek emdikce kabuklarda sçıldı acık et oldu, lansinoh kantaron hindistancevizi ne buldumsa sürdüm iyileşmedi. Derken sağ mememin ucuda komple açıldı Bebek ağlar ben ağlarım Gittim çocuğun doktoruna dedim ben emziremicem Doktor bana emzirme eğitimi verdi şipşak. Tutuşumu falan düzeltti. 2 gün emzirmeyi kestim. Mecburen mama verdim. Her bebeği emzirceğim zaman sinirden terliyodum. Binlerce iğne meme ucumdan beynine şimşek çaktırıyodu sanki Anestolle medikasolü karıştırıp sürekli meme uçlarıma sürdüm. Gümüş kapak taktım ve şak diye geçti. O gümüş kapakları bulandan allah razı olsun Geceleri pedin içinden gümüş kapak takıyorum. Bebek pamukçuk da olmadı hiç gümüş engellermiş. Senin geçmiş mesajlarını okuyamadım ama belki yardımcı olur.

Kizlar bebegim biberonla besleniyor. Mama anne sütü her ikisini de aynı şekilde alıyor meme tutmadığından. Bugün tek seferde 180 CC içti (normalde 120 felan içerdi)4 saat sonra felan yine 180 CC içti. (Anne sütü mama miktarı karışık) içerken uyudu 1 saat sonra felan yatağını bile islatircasina kustu. Kötü kokmuyodu. Şimdide huzursuz değil uyudu tekrar. Sizce neden olmuştur fazla içtiği için mi olmuştur başiniza geldi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…