2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Allah allah ben de çilek yiyorum olmuyor ama demek ki senin bebişim çileğe karşı alerjisi var. Zaten 1 yaştan önce önermiyorlardı çileğe alerjin riski yüksek olduğu için. Ne olduğunu anlamana sevindim bizimkide süt alerjisi değilmiş çok şükür çok mutluyum bende

Dışarı çıkarken bu bebislerin ayaklarına ne giydiriyorsunuz hanımlar, ayaklarımız pusetten dışarı çıkıyor
Artık hava ayaklarından üşütmeyecek kadar sıcak çok dışarı çıkmıyorum ama çıktığımda güneş alsın diye çoraplarını bile çıkarıyorum bazen esmiyorsa. Bi ince patik çorap giydirip çıkıyorum soğuksa kalın çorap giydiriyordum havlulu olanlardan ayakkabıları tutmuyor benimki ayağında

Dışarı çıkarken bu bebislerin ayaklarına ne giydiriyorsunuz hanımlar, ayaklarımız pusetten dışarı çıkıyor
Ben sadece çorapla çıkarıyorum cnm
Ya uyuduuu inanamıyorum
Maşallah
Gözünüz aydın cnm 9 aylıkken bebeğe veriliyor ama zaten o yiyemez şu an bende bu sene bir daha yemem artık
Dönenceler park yatağa olur mu hanimlar?
Bizim park yatağın kendi dönencesi vardı bence olur çokta hayat kurtarıyor bir şey olduğunda karşısına doğru takıyorum açıyorum 15 20 dk oyalıyor işimi hallediyorum

Mecbur gittim çok yakın arkadaşım bugünde düğüne var ona gidicem.
Ya müdahalesiz uyusun istiyorum artık yada emerek uyusun oda iyi ama sallayarak zor
Anladım, benimkinin de sağı solu belli olmaz bazen memede uyuyor bazen ayakta sallanarak bazen beşikte, keyfi nasıl isterse zor ya evdeyken bi şekilde geçiyor da dışarıda zor olur

Ay masallah masallah

Benimki agliyor uyumuyor besiginde, ben ne yapsam acaba? Donence mi alsam acaba?
Dönence olur cnm neden olmasın. Bizim park besigin alt açma bölümü var onun altına yatırdım orasi daha karanlık çünkü.

Eklentiler

• 16525268507458538483542646785760.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 46
Anladım, benimkinin de sağı solu belli olmaz bazen memede uyuyor bazen ayakta sallanarak bazen beşikte, keyfi nasıl isterse zor ya evdeyken bi şekilde geçiyor da dışarıda zor olur
Evet evdeyken sorun yokta artık yaz geldi eve tıkılıp kalmak istemiyorum alışsın yavastan. Malum bizde bide abi var onuda kısıtlamak istemiyorum.

Evet evdeyken sorun yokta artık yaz geldi eve tıkılıp kalmak istemiyorum alışsın yavastan. Malum bizde bide abi var onuda kısıtlamak istemiyorum.
Haklısın cnm abi olunca da zor olur senin icin, bende cok gezmek istiyorum ama hemen mizirdaniyor uykusu geliyor, kucakta da uyumuyor anca arabada

annelr neredesiniz yahu ?

sizin için konu açıp duruyorum : )

ilk kızım mayıs sonu doğmustu ona da vermedim. buna da vermem su. anne sütünde önsüt su zaten. mama kullanılıyosa onun zaten çoğu su.
temmuz sonu ekgıdayâ başlıyolar o zaman içer artık

Bunlar çok güzelmiş
Burda daha yeni ısınıyor canım, hatta önümüzdeki hafta yine yağmurlu ve 13 14 derece yine soğuyormus

Bugün ilk defa 1 saat temiz havaya çıktık bebeğimle, biliyorsunuz durmuyordu falan, bu kez direk pusetle çıkardık evden, bebek arabasına taktik veee 3 dk geçmeden uyudu 1 saat gezindik o sürede hep uyudu o uyudu ama bana çoooooooook iyi geldi , özlemişim iki ağaç çiçek böcek görmeyi

Bu arada bugün hiç mama vermedim , akşam bence acıktı ama memeye gelince hem emmek istiyor hem bağırıyordu gaz mı var mama mi istiyor bilemedim, sonra tamam dedim gezelim, bi süre sonra memeyi aldı, bu kez emdi emdi bağırdı baktimki süt gelmiyor, diğer memeye aldım onu emerken eşime mama yap dedim, oda emiyor bekleyelim olmazsa yine yapalım dedi, o kadar alışmışım ki aklımda hep mama olmazsa doymayacak düşüncesi.. sonra o memede de süt bitti ama diğerine gelmiş tekrar çevirdim, böyle böyle 2 3 kez değiştirdik bekledim uzun sürdü uyandı emdi falan , sonra uyudu bu kezde acaba yorulup aç mı uyudu dedim ama şuan derin uykuda üzerini değiştirdin mesela iki kipirdandi uykusuna devam etti demekki doymuş değil mi? Sanirim mamadan önce benim psikolojik olarak kurtulmam gerekiyor ..Sağ olun kızlar dün mamayi bırakma konusunda beni cesaretlendirdiniz, inşallah biraz rahatlarım sütüm de artarda mamayi birakirim, kötü bisey değil tabiki, ama yavruma gaz yapıyor..

Canım gözün aydın emzirme danışmanı bana iki memeyi çevirerek ver dedi doymazsa iyi bir şey yapmışsın sende inşallah yarında mama vermezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…