- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Çok iyi çok çoookkk iyi çünkü memelerin sütü bittikçe yetemedikçe üretimi artıracak. Mama verirken sütün daha az olur. Merak etme bir kaç güne çoğalır talep oldukça. Birde ben bestlak damlanın da faydasını görüyorum birde tesadüfen özdilekte gördüm doğadan’ın emziren anne çayını sallama şeklinde ay tadı da nasıl güzel.. sıkıldıkça yapıp içiyorumBu arada bugün hiç mama vermedim , akşam bence acıktı ama memeye gelince hem emmek istiyor hem bağırıyordu gaz mı var mama mi istiyor bilemedim, sonra tamam dedim gezelim, bi süre sonra memeyi aldı, bu kez emdi emdi bağırdı baktimki süt gelmiyor, diğer memeye aldım onu emerken eşime mama yap dedim, oda emiyor bekleyelim olmazsa yine yapalım dedi, o kadar alışmışım ki aklımda hep mama olmazsa doymayacak düşüncesi.. sonra o memede de süt bitti ama diğerine gelmiş tekrar çevirdim, böyle böyle 2 3 kez değiştirdik bekledim uzun sürdü uyandı emdi falan , sonra uyudu bu kezde acaba yorulup aç mı uyudu dedim ama şuan derin uykuda üzerini değiştirdin mesela iki kipirdandi uykusuna devam etti demekki doymuş değil mi? Sanirim mamadan önce benim psikolojik olarak kurtulmam gerekiyor ..Sağ olun kızlar dün mamayi bırakma konusunda beni cesaretlendirdiniz, inşallah biraz rahatlarım sütüm de artarda mamayi birakirim, kötü bisey değil tabiki, ama yavruma gaz yapıyor..
İnşallah canimCanım gözün aydın emzirme danışmanı bana iki memeyi çevirerek ver dedi doymazsa iyi bir şey yapmışsın sende inşallah yarında mama vermezsin
Moms tea aldım bende ama cok mide bulantısı yaptı,Bestlak damlayi yazdım hemenÇok iyi çok çoookkk iyi çünkü memelerin sütü bittikçe yetemedikçe üretimi artıracak. Mama verirken sütün daha az olur. Merak etme bir kaç güne çoğalır talep oldukça. Birde ben bestlak damlanın da faydasını görüyorum birde tesadüfen özdilekte gördüm doğadan’ın emziren anne çayını sallama şeklinde ay tadı da nasıl güzel.. sıkıldıkça yapıp içiyorumçok şükür 4 aylığız hiç mama vermek zorunda kalmadım kilomuzda çok iyi fakat doktor dediki kontrol de, günde 1-2 çay kaşığını geçmeyecek şekilde tadımlara başlayabilirsin damak tadı alışsın ileride seçici olmasın. Ama benim pek işime gelmedi kızım emmediği için bu memeye bağımlı kalsın senelerce emzireyim istiyorum içten içe bu ayda başlamayacağım ama 5 ayımız dolunca haziranda ufak ufak yoğurt tattırırım belkiiiii
Humana still tea denedin mi cnm hicİnşallah canim
Moms tea aldım bende ama cok mide bulantısı yaptı,Bestlak damlayi yazdım hemenben sadece 20gun vermedim, ilk günden beri veriyoruz..mecbur olunca tabiki verilecek ama sezeryan olmasına rağmen doğum yaptığım gün bile çok sütüm vardı hatta ebeler Dr falan ne çok sütün var demişti ama bebek emmedi sütün tadı çok değişikti, sonra mama verince tabiki sütüm azaldı Dr da az kilo almış mama ver falan diyince bende mama vermeye devam ettim kısır döngü oldu, süt varken biz azalttık gibi oldu ona üzülüyorum, kimse bana sütünü düzenli Sağ falanda demedi..öyle işte .. ek gıda bende hem istiyorum hem istemiyorum bende senin gibi
çok sevindim canım ilk bırakma aşaması biraz zorlu memedeki süt az da gelebilir. ama boş memeyi çektikçe mama vermedikçe sütün artacakBu arada bugün hiç mama vermedim , akşam bence acıktı ama memeye gelince hem emmek istiyor hem bağırıyordu gaz mı var mama mi istiyor bilemedim, sonra tamam dedim gezelim, bi süre sonra memeyi aldı, bu kez emdi emdi bağırdı baktimki süt gelmiyor, diğer memeye aldım onu emerken eşime mama yap dedim, oda emiyor bekleyelim olmazsa yine yapalım dedi, o kadar alışmışım ki aklımda hep mama olmazsa doymayacak düşüncesi.. sonra o memede de süt bitti ama diğerine gelmiş tekrar çevirdim, böyle böyle 2 3 kez değiştirdik bekledim uzun sürdü uyandı emdi falan , sonra uyudu bu kezde acaba yorulup aç mı uyudu dedim ama şuan derin uykuda üzerini değiştirdin mesela iki kipirdandi uykusuna devam etti demekki doymuş değil mi? Sanirim mamadan önce benim psikolojik olarak kurtulmam gerekiyor ..Sağ olun kızlar dün mamayi bırakma konusunda beni cesaretlendirdiniz, inşallah biraz rahatlarım sütüm de artarda mamayi birakirim, kötü bisey değil tabiki, ama yavruma gaz yapıyor..
canım bizim de ilk 2 ay vardı doktora sordugumda 2 ay annenin hormonlarından normal. daha uzun sürersr alerjiden şüpheleniriz demişti sen bi doktora sor istersenKızlar ya size ne sorucam, benim oğlanın yüzünde sivilceler var hala. Böyle uçlarıda var. Bildiğiniz sivilce artık. Vücudunda yok sizde varmı böyle bişey? Dermatolağa götürücem artık kremliyorum falan ama geçmek bilmedi.
aktarlarda milk tea var onu da kullanıyorum ben humana ve moms tea kullandım ama tatlatrı baymıstı artık. milk teaye devam ama keşke şunların şekersiz seçenegi olsaİnşallah canim
Moms tea aldım bende ama cok mide bulantısı yaptı,Bestlak damlayi yazdım hemenben sadece 20gun vermedim, ilk günden beri veriyoruz..mecbur olunca tabiki verilecek ama sezeryan olmasına rağmen doğum yaptığım gün bile çok sütüm vardı hatta ebeler Dr falan ne çok sütün var demişti ama bebek emmedi sütün tadı çok değişikti, sonra mama verince tabiki sütüm azaldı Dr da az kilo almış mama ver falan diyince bende mama vermeye devam ettim kısır döngü oldu, süt varken biz azalttık gibi oldu ona üzülüyorum, kimse bana sütünü düzenli Sağ falanda demedi..öyle işte .. ek gıda bende hem istiyorum hem istemiyorum bende senin gibi
Demi ya cok şekerli cidden bende humana kullanıyorumaktarlarda milk tea var onu da kullanıyorum ben humana ve moms tea kullandım ama tatlatrı baymıstı artık. milk teaye devam ama keşke şunların şekersiz seçenegi olsa
Yok canım denemedim moms tea süt yaptı ama çok midem bulandi humana yida deneyeceğim. Birde burda karışım yapan arkadaş vardı cemen otu tohumu falan 10 dk demliyorum demişti onu da deneyimHumana still tea denedin mi cnm hic
İnşallahçok sevindim canım ilk bırakma aşaması biraz zorlu memedeki süt az da gelebilir. ama boş memeyi çektikçe mama vermedikçe sütün artacak
Sanırım bilerek sekerli yapıyorlar, normalde şeker hiç kullanmadım doğum sonrası annem o kadar çok sekrrli yedirip içirdiki artık canım şeker çekiyor sürekliaktarlarda milk tea var onu da kullanıyorum ben humana ve moms tea kullandım ama tatlatrı baymıstı artık. milk teaye devam ama keşke şunların şekersiz seçenegi olsa
Ayy cok kötüymüş ya niye bu kadar uzun sürüyor kiSabahtan beri yine ağlayarak memeyi reddetme başladı bide öyle huysuz ki. Atak haftasına baktım bugün 1. Gundeymis. Bu kız bu kadar mı tutturur bu kadar mı günü gününe uydurur yani hayret ediyorum gerçekten.
14.5 -19.5 hafta atağı, 4. Sıçrama 2 yaş sendromundan sonra en zor dönem... hosgeldin canım güle güle gitmen dileğiyle... 35 gün sürecekmis
Anam benimde oğlan dün ve bugün heyheyli meme bağımlısı gibi oldu ağladı da ağladı şimdi sakinledi de beşiğe koydukSabahtan beri yine ağlayarak memeyi reddetme başladı bide öyle huysuz ki. Atak haftasına baktım bugün 1. Gundeymis. Bu kız bu kadar mı tutturur bu kadar mı günü gününe uydurur yani hayret ediyorum gerçekten.
14.5 -19.5 hafta atağı, 4. Sıçrama 2 yaş sendromundan sonra en zor dönem... hosgeldin canım güle güle gitmen dileğiyle... 35 gün sürecekmis
Kuru incir için sana ilk doğum yaptığım zaman o kadar çok dua ettimki her akşam içiyordum ve içtiğim ilk günden hemen süt yapmıştıBana en çok süt yapan şeyde kuru incir ve tahin helvası. Rezene çayı da sütün kalitesini artırıyor ve tabi ki günde 4_5 litre kadar da su içiyorum.
Ya bilmem ki en korktuğum atak bu bakalım hayırlısı ile geçsin gitsin inşallah.Ayy cok kötüymüş ya niye bu kadar uzun sürüyor ki
İse mı başlayacaksın?Anam benimde oğlan dün ve bugün heyheyli meme bağımlısı gibi oldu ağladı da ağladı şimdi sakinledi de beşiğe koyduk35 günün sadece 15 günü bende artık geri kalan 20 yi babaanne düşünecek bakalım yarın da böyle olursa demekki bizimki de atakta
Yaa çok sevindimKuru incir için sana ilk doğum yaptığım zaman o kadar çok dua ettimki her akşam içiyordum ve içtiğim ilk günden hemen süt yapmıştı
Yine mi atakSabahtan beri yine ağlayarak memeyi reddetme başladı bide öyle huysuz ki. Atak haftasına baktım bugün 1. Gundeymis. Bu kız bu kadar mı tutturur bu kadar mı günü gününe uydurur yani hayret ediyorum gerçekten.
Az emip mı bırakıyor peki, benimki geliyor az emiyor 3 4 5 çekiş, sonra ağlıyor sinirleniyor kaldırıyorum bir sürü kızıyor, az önce yine aynısı yaptı kucağımda kaldırınca da uyuyakaldiSabahtan beri yine ağlayarak memeyi reddetme başladı bide öyle huysuz ki. Atak haftasına baktım bugün 1. Gundeymis. Bu kız bu kadar mı tutturur bu kadar mı günü gününe uydurur yani hayret ediyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?