- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
Yapıyorum canım yine, bi ara gece uyanınca midem bulanıyordu annem biraz ara ver dedi de yine içiyorum, gerçekten çok faydalı, üstüne az da olsa uyursan müthişYaa çok sevindim❣
Eğer bıraktıysan bikac gün daha yap,bebeğin emdikce sütün iyice artacak zaten.
Evet bu 19. Hafta atagi ama 14.5 hafta itibari ile başlıyormuş ne yazikki.Yine mi atakyaa ilkadimlarim sayfasında 19.haftaya kadar atak yok diye okumuştum, hayaller ve hayatlar Hadi bakalım hoş geldin Yeni atak, yormadan git inşallah sağlıcakla
Evet az emiyor sonra ağlıyor, her atakta aynı şey. Bikac gün sürer bu artık sebebini bildiğim için sakinim uykudan uyanınca emziriyorum.Az emip mı bırakıyor peki, benimki geliyor az emiyor 3 4 5 çekiş, sonra ağlıyor sinirleniyor kaldırıyorum bir sürü kızıyor, az önce yine aynısı yaptı kucağımda kaldırınca da uyuyakaldi
Oh bol bol süt olsun ,kuzucuguna yarasın, afiyet bal olsunYapıyorum canım yine, bi ara gece uyanınca midem bulanıyordu annem biraz ara ver dedi de yine içiyorum, gerçekten çok faydalı, üstüne az da olsa uyursan müthiş
Gunese bizde çok sinirleniyoruzEvet bu 19. Hafta atagi ama 14.5 hafta itibari ile başlıyormuş ne yazikki.
İnşallah yormadan gitsin bugün o kadar mizmiz ki ,dışarı kahvaltıya gittik orada zar zor uyuttuk. Eve geldik abi park istedi oraya indik. Gözüne güneş geliyor sinirleniyor,rüzgar esiyor sinirleniyor... ayy ayy,eve gidelim diyorum oğlum ağlıyor.orada kalıyorum kızım ağlıyor Ay her yerde rezil olmaya alıştım galiba artık ben
Evet az emiyor sonra ağlıyor, her atakta aynı şey. Bikac gün sürer bu artık sebebini bildiğim için sakinim uykudan uyanınca emziriyorum.
Teşekkür ederimOh bol bol süt olsun ,kuzucuguna yarasın, afiyet bal olsun
Normal cnm normal. Ac olsa zaten saldırır memeye hiç memeden inmek istemez. Hep emmek ister.Gunese bizde çok sinirleniyoruzAllah kolaylık versin iki çocukla gerçekten zordur ..
Yaa cok sevindim demekki ataktan, bende yine mama vermeye gidebilirdim çünkü, demekki normal şuan
Evet cnm işe başlıcam ama hiç gidesim yok yarım gün gidecek olmasam başlamazdım nasıl babaanneye bırakcam nasıl süt sağacam 15 gün sonra bir stres ki sorma. Düzen oturmamız 1 ayı bulur kızım emmiyordu rahattı kafam mama veriyorduk geçiyordu bakalım Allah kolaylık verir inşallahYa bilmem ki en korktuğum atak bu bakalım hayırlısı ile geçsin gitsin inşallah.
İse mı başlayacaksın?
Aman kafan bari rahat olur insan kendini dışarı atmak istiyor bazen.
Gerçekten baba olmak çok güzelAnalık zor ama çokta güzel de bu yazıya çok güldüm
Bende kızımda bilgisizdim bunda sürekli sağdım süt sağma makinamın cılkı çıktı resmen öyle diyimİnşallah canim
Moms tea aldım bende ama cok mide bulantısı yaptı,Bestlak damlayi yazdım hemenben sadece 20gun vermedim, ilk günden beri veriyoruz..mecbur olunca tabiki verilecek ama sezeryan olmasına rağmen doğum yaptığım gün bile çok sütüm vardı hatta ebeler Dr falan ne çok sütün var demişti ama bebek emmedi sütün tadı çok değişikti, sonra mama verince tabiki sütüm azaldı Dr da az kilo almış mama ver falan diyince bende mama vermeye devam ettim kısır döngü oldu, süt varken biz azalttık gibi oldu ona üzülüyorum, kimse bana sütünü düzenli Sağ falanda demedi..öyle işte .. ek gıda bende hem istiyorum hem istemiyorum bende senin gibi
Sordum çok üzerinde durmuyor bizim doktorumuz. O kadar doğalcı ki.. şampuan bile önermiyor zeytanyağlı sabunla büyüt şampuanlar hep kimyasal diyor. Dermotolağa götürücem bakalım o ne diyecekcanım bizim de ilk 2 ay vardı doktora sordugumda 2 ay annenin hormonlarından normal. daha uzun sürersr alerjiden şüpheleniriz demişti sen bi doktora sor istersen
Değil miGerçekten baba olmak çok güzel
İnşallah canimBende kızımda bilgisizdim bunda sürekli sağdım süt sağma makinamın cılkı çıktı resmen öyle diyimama değdi çok şükür bugünlere geldik sen de bol bol emzir ve sağ bi anda çoğalır anlayamazsın
Bi bebek neden uykuya dalamaz, karnı tok, oda sıcaklığı 24 derece üstü ince gecelik, ince muslin battaniye örtülü, altı temiz
Aynen öyle memede dursa saatlerce uyurNasil uykuya dalacagini bilmiyor olabilir. Benimki sadece memede kucakta uyunur saniyor, agzini memeden cekince uyaniyor
Ortamda ses var mı ? Kızım ses olunca uyuyamıyorBi bebek neden uykuya dalamaz, karnı tok, oda sıcaklığı 24 derece üstü ince gecelik, ince muslin battaniye örtülü, altı temiz
Aynen öyle memede dursa saatlerce uyurtamam da benim de dinlenmem uyumam lazım, yanıma aldım hani anne kokusu alır uyur diye yok ya uyumuyor
Ortamda ses var mı ? Kızım ses olunca uyuyamıyor
Benim sıpada bunları açınca artık uyuyamıyor canım onları demek istemiştim ilk 3 ay uyuyordu 2 haftadır falan bu sesleri açınca gözlerini büyük büyük açıp etrafa bakınıyordaBeyaz gurultu, karanlik ortam, pşpş sesi...
tıpkısının aynısu. bizim de dun başladı atak. yürüyerek emzirme bile kar etmiyo cığlık cığlığa. dün en son onu yatırdum üstüne uzanarak emzirdim 4 saatin sonunda öyle uyuyabildi. en zor atak buymusSabahtan beri yine ağlayarak memeyi reddetme başladı bide öyle huysuz ki. Atak haftasına baktım bugün 1. Gundeymis. Bu kız bu kadar mı tutturur bu kadar mı günü gününe uydurur yani hayret ediyorum gerçekten.
14.5 -19.5 hafta atağı, 4. Sıçrama 2 yaş sendromundan sonra en zor dönem... hosgeldin canım güle güle gitmen dileğiyle... 35 gün sürecekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?