2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaa çok sevindim
Eğer bıraktıysan bikac gün daha yap,bebeğin emdikce sütün iyice artacak zaten.
Yapıyorum canım yine, bi ara gece uyanınca midem bulanıyordu annem biraz ara ver dedi de yine içiyorum, gerçekten çok faydalı, üstüne az da olsa uyursan müthiş

Yine mi atak yaa ilkadimlarim sayfasında 19.haftaya kadar atak yok diye okumuştum, hayaller ve hayatlar Hadi bakalım hoş geldin Yeni atak, yormadan git inşallah sağlıcakla
Evet bu 19. Hafta atagi ama 14.5 hafta itibari ile başlıyormuş ne yazikki.
İnşallah yormadan gitsin bugün o kadar mizmiz ki ,dışarı kahvaltıya gittik orada zar zor uyuttuk. Eve geldik abi park istedi oraya indik. Gözüne güneş geliyor sinirleniyor,rüzgar esiyor sinirleniyor... ayy ayy,eve gidelim diyorum oğlum ağlıyor.orada kalıyorum kızım ağlıyor Ay her yerde rezil olmaya alıştım galiba artık ben
Az emip mı bırakıyor peki, benimki geliyor az emiyor 3 4 5 çekiş, sonra ağlıyor sinirleniyor kaldırıyorum bir sürü kızıyor, az önce yine aynısı yaptı kucağımda kaldırınca da uyuyakaldi
Evet az emiyor sonra ağlıyor, her atakta aynı şey. Bikac gün sürer bu artık sebebini bildiğim için sakinim uykudan uyanınca emziriyorum.

Gunese bizde çok sinirleniyoruz Allah kolaylık versin iki çocukla gerçekten zordur ..
Yaa cok sevindim demekki ataktan, bende yine mama vermeye gidebilirdim çünkü, demekki normal şuan

Gunese bizde çok sinirleniyoruz Allah kolaylık versin iki çocukla gerçekten zordur ..
Yaa cok sevindim demekki ataktan, bende yine mama vermeye gidebilirdim çünkü, demekki normal şuan
Normal cnm normal. Ac olsa zaten saldırır memeye hiç memeden inmek istemez. Hep emmek ister.

Ya bilmem ki en korktuğum atak bu bakalım hayırlısı ile geçsin gitsin inşallah.

İse mı başlayacaksın?
Aman kafan bari rahat olur insan kendini dışarı atmak istiyor bazen.
Evet cnm işe başlıcam ama hiç gidesim yok yarım gün gidecek olmasam başlamazdım nasıl babaanneye bırakcam nasıl süt sağacam 15 gün sonra bir stres ki sorma. Düzen oturmamız 1 ayı bulur kızım emmiyordu rahattı kafam mama veriyorduk geçiyordu bakalım Allah kolaylık verir inşallah

Bende kızımda bilgisizdim bunda sürekli sağdım süt sağma makinamın cılkı çıktı resmen öyle diyim ama değdi çok şükür bugünlere geldik sen de bol bol emzir ve sağ bi anda çoğalır anlayamazsın

canım bizim de ilk 2 ay vardı doktora sordugumda 2 ay annenin hormonlarından normal. daha uzun sürersr alerjiden şüpheleniriz demişti sen bi doktora sor istersen
Sordum çok üzerinde durmuyor bizim doktorumuz. O kadar doğalcı ki.. şampuan bile önermiyor zeytanyağlı sabunla büyüt şampuanlar hep kimyasal diyor. Dermotolağa götürücem bakalım o ne diyecek

Nasil uykuya dalacagini bilmiyor olabilir. Benimki sadece memede kucakta uyunur saniyor, agzini memeden cekince uyaniyor
Aynen öyle memede dursa saatlerce uyurtamam da benim de dinlenmem uyumam lazım, yanıma aldım hani anne kokusu alır uyur diye yok ya uyumuyor

Aynen öyle memede dursa saatlerce uyurtamam da benim de dinlenmem uyumam lazım, yanıma aldım hani anne kokusu alır uyur diye yok ya uyumuyor

Benimki de boyle. Kucagimda agzi memede uyutmasam sifir uyku. Mahvoluyor yavrum. Bir an evvel başka şekilde uyumayi öğretmem gerek ama her denemede cok agliyor. Aglatmayan uyku egitmeni bulmam gerekiyor galiba. Cok zor boyle. Hani hic paramiz da yok ha..

tıpkısının aynısu. bizim de dun başladı atak. yürüyerek emzirme bile kar etmiyo cığlık cığlığa. dün en son onu yatırdum üstüne uzanarak emzirdim 4 saatin sonunda öyle uyuyabildi. en zor atak buymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…