2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yok nerde kalktı da uykusu bile geldi yine

Nedense şaşirmadim

Onceki kilosu kacti canim?

ne kadar almıs canım geçen kontrol ne zmaandı

11 nisanda kıyafet düşünce 5200 demişti yani yaklaşık 700 gr almış 1 ay 4 gunde

Min 500-600 yetiyor canim, kafaya takma sen emzirmene bak. Mamayla boyle almissa sütümle az alir gibi bi dusuncen olmasin, sütün artik daha cok. Emin olmak istersen gidip doktorun tartisinda baktir, kiyafetsiz bakiyorsa daha dogru bi sonuc bulunur

Kaç kilo doğmuştu? İlk kilosunun iki katına ulaştıysa normal canım iyidir yani kilosu

O zamana kadar kendisi düzelir inşallah cnm. Sende haziranda işe başlayacaktın dimi bşr kaç saat evde olmayınca yine alışabşlir bu duruma
İnş cnm ya, evet haziran son 2 hafta gidicem seminere, annem de öyle diyo ins alışır

Cnm ilk ay kontrolünde Dr muz 600 ile 1000 gr arası alması normal demişti maşallah seninki de alması gerekeni almış. Her bebek tombik olacak diye bir şey yok ki birde ek gıdaya geçince maşallah zaten tospalak oluyorlar sende emzirmene bak kafana hiçbir şey takma.

Ne zaman öğrenir peki
4 aydan sonra öğrenir cnm.
Gayet iyi cnm maşallah daha ne olsun.
Kaç kilo doğmuştu? İlk kilosunun iki katına ulaştıysa normal canım iyidir yani kilosu
6. Ayda doğum kilosunun 2 katına ulaşmaları lazım cnm şimdi değil. 1 yaşında da doğum kilosunun 3 katı olmalılar.

6. Ayda doğum kilosunun 2 katına ulaşmaları lazım cnm şimdi değil. 1 yaşında da doğum kilosunun 3 katı olmalılar.
Bana sağlık ocağında hemşire öyle dedi de canım ondan söyledim bende 6. Aya kadar zaten ulaşmış olur benim bebeğimde ulaştı şimdiden

İnş cnm inş eskiden 3 ayı bekliyodum şimdi 4 aybuda miğde bulantısı gibi olmasın 3 ay olunca geçer dediler benim 5 ayda anca geçti hatta 7 8 aylikken bile çıkardığım günler oldu

Bana sağlık ocağında hemşire öyle dedi de canım ondan söyledim bende 6. Aya kadar zaten ulaşmış olur benim bebeğimde ulaştı şimdiden
Maşallah canım. Sağlık ocağıyla doktorların söylediği çelişiyor bazen. Ben 6 Ay diye biliyorum artık hangisi doğru Allah bilir
İnş cnm inş eskiden 3 ayı bekliyodum şimdi 4 aybuda miğde bulantısı gibi olmasın 3 ay olunca geçer dediler benim 5 ayda anca geçti hatta 7 8 aylikken bile çıkardığım günler oldu
Haha olur mu olur valla Allah korusun
4 aydan sonra yetişkin uykusuna dönmeye başlıyor ya hatta ilk 4 Ay uyku eğitiminin pek işe yaramayacağı söyleniyor. Biz yine de buna inanalim Bu arada ben doğum yapacağım gün bile kustum

Dr u aradım da kilosu iyi dedi mamayi cok aç kaldı demedikçe verme , haziranın ilk haftası gel kontrol edelim dedi de icim rahatladi
3300 doğdu ama Dr bugün normal dedi
Aynen benim kızım fit olacak

Aynen çelişiyor genelde sağlıklı olsun sıpalarda gerisi önemli değil

ben 20 günlükten beri sadece yuzustu yatırıyorum çünlü sırtüstünde sürekli ellerini hareket ettirip uyanıyo.çocugun sırt kasları öyle bi gelişti ki keisn erken emekleyecek
Merhaba bende yüzüstü yatırıyorum ancak böyle uzun uyuyabiliyo bir yandan nda yanlış yapıyorum diye düşünüyorum ama elden bişey gelmiyor öteki türlü hic uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…