Yok nerde kalktı da uykusu bile geldi yine
Kızlar bugün kilo kontrolüne gittik, 6080 çıktık ince kıyafetle, hemşire 5900 diyorum dedi 200 gram eksik dedi 8 haziran aşıya gelince bakarız tekrar, şuan çok önemli değil 200 gr dedi , buyumesi güzel boyu güzel dedi ama bu ay 10 gün falan mama vermediğim günler oldu şimdi tamamen bırakmayı düşünürken nasıl olcak bilmiyorum.sizce nasıl kilomuz ? Gece de 2 saatte bir al emzir dedi ama Dr umuz elleme uyusun demisti
ne kadar almıs canım geçen kontrol ne zmaandı
11 nisanda kıyafet düşünce 5200 demişti yani yaklaşık 700 gr almış 1 ay 4 gundeCanım benim oğlum kıyafetsiz 5820 çıktı 600 gr aldı bu ay Dr çok iyi dedi sağlık ocağındaki hemşire de iyi bakmışsın ne yapıyorsan devam et daha ne olsun dedi ve mama vermiyorum. Gece de asla kaldırıp emzirmşyorum kendisi uyanana kadar
Doktor 4800 tartti iki gün sonra sağlık ocağı 5200 demişti hatta iki günde olamaz dedim de tartıdan tartıya değişir dediNedense şaşirmadim
Onceki kilosu kacti canim?
11 nisanda kıyafet düşünce 5200 demişti yani yaklaşık 700 gr almış 1 ay 4 gunde
Kaç kilo doğmuştu? İlk kilosunun iki katına ulaştıysa normal canım iyidir yani kilosuKızlar bugün kilo kontrolüne gittik, 6080 çıktık ince kıyafetle, hemşire 5900 diyorum dedi 200 gram eksik dedi 8 haziran aşıya gelince bakarız tekrar, şuan çok önemli değil 200 gr dedi , buyumesi güzel boyu güzel dedi ama bu ay 10 gün falan mama vermediğim günler oldu şimdi tamamen bırakmayı düşünürken nasıl olcak bilmiyorum.sizce nasıl kilomuz ? Gece de 2 saatte bir al emzir dedi ama Dr umuz elleme uyusun demisti
700 gram çok iyi takma kafana öyle canım11 nisanda kıyafet düşünce 5200 demişti yani yaklaşık 700 gr almış 1 ay 4 gunde
İnş cnm ya, evet haziran son 2 hafta gidicem seminere, annem de öyle diyo ins alışırO zamana kadar kendisi düzelir inşallah cnm. Sende haziranda işe başlayacaktın dimi bşr kaç saat evde olmayınca yine alışabşlir bu duruma
çok iyi canım 600 ve üstü için iyi diyorlar11 nisanda kıyafet düşünce 5200 demişti yani yaklaşık 700 gr almış 1 ay 4 gunde
Cnm ilk ay kontrolünde Dr muz 600 ile 1000 gr arası alması normal demişti maşallah seninki de alması gerekeni almış. Her bebek tombik olacak diye bir şey yok ki birde ek gıdaya geçince maşallah zaten tospalak oluyorlar11 nisanda kıyafet düşünce 5200 demişti yani yaklaşık 700 gr almış 1 ay 4 gunde
4 aydan sonra öğrenir cnm.Ne zaman öğrenir peki
Gayet iyi cnm maşallah daha ne olsun.Kızlar bugün kilo kontrolüne gittik, 6080 çıktık ince kıyafetle, hemşire 5900 diyorum dedi 200 gram eksik dedi 8 haziran aşıya gelince bakarız tekrar, şuan çok önemli değil 200 gr dedi , buyumesi güzel boyu güzel dedi ama bu ay 10 gün falan mama vermediğim günler oldu şimdi tamamen bırakmayı düşünürken nasıl olcak bilmiyorum.sizce nasıl kilomuz ? Gece de 2 saatte bir al emzir dedi ama Dr umuz elleme uyusun demisti
6. Ayda doğum kilosunun 2 katına ulaşmaları lazım cnm şimdi değil. 1 yaşında da doğum kilosunun 3 katı olmalılar.Kaç kilo doğmuştu? İlk kilosunun iki katına ulaştıysa normal canım iyidir yani kilosu
Bana sağlık ocağında hemşire öyle dedi de canım ondan söyledim bende 6. Aya kadar zaten ulaşmış olur benim bebeğimde ulaştı şimdiden4 aydan sonra öğrenir cnm.
Gayet iyi cnm maşallah daha ne olsun.
6. Ayda doğum kilosunun 2 katına ulaşmaları lazım cnm şimdi değil. 1 yaşında da doğum kilosunun 3 katı olmalılar.
İnş cnm inş eskiden 3 ayı bekliyodum şimdi 4 ay4 aydan sonra öğrenir cnm.
Gayet iyi cnm maşallah daha ne olsun.
6. Ayda doğum kilosunun 2 katına ulaşmaları lazım cnm şimdi değil. 1 yaşında da doğum kilosunun 3 katı olmalılar.
Maşallah canım. Sağlık ocağıyla doktorların söylediği çelişiyor bazen. Ben 6 Ay diye biliyorum artık hangisi doğru Allah bilirBana sağlık ocağında hemşire öyle dedi de canım ondan söyledim bende 6. Aya kadar zaten ulaşmış olur benim bebeğimde ulaştı şimdiden
Hahaİnş cnm inş eskiden 3 ayı bekliyodum şimdi 4 aybuda miğde bulantısı gibi olmasın 3 ay olunca geçer dediler benim 5 ayda anca geçti hatta 7 8 aylikken bile çıkardığım günler oldu
4 aydan sonra destekli olarak oturabilir yavaş yavaş.Kizlar kaçıncı ayda destekli oturtabiliriz bebişleri?
Dr u aradım da kilosu iyi dedi mamayi cok aç kaldı demedikçe verme , haziranın ilk haftası gel kontrol edelim dedi de icim rahatladiMin 500-600 yetiyor canim, kafaya takma sen emzirmene bak. Mamayla boyle almissa sütümle az alir gibi bi dusuncen olmasin, sütün artik daha cok. Emin olmak istersen gidip doktorun tartisinda baktir, kiyafetsiz bakiyorsa daha dogru bi sonuc bulunur
3300 doğdu ama Dr bugün normal dediKaç kilo doğmuştu? İlk kilosunun iki katına ulaştıysa normal canım iyidir yani kilosu
Aynen benim kızım fit olacakCnm ilk ay kontrolünde Dr muz 600 ile 1000 gr arası alması normal demişti maşallah seninki de alması gerekeni almış. Her bebek tombik olacak diye bir şey yok ki birde ek gıdaya geçince maşallah zaten tospalak oluyorlarsende emzirmene bak kafana hiçbir şey takma.
ben 3 aylık oldugından beri oturtuyorum. youtubeda takip ettiğim bir doktor var o da bu şekilde dedi. çok seviyor kızım aglarken bir anda oturtunca gülücükler saçıyoKizlar kaçıncı ayda destekli oturtabiliriz bebişleri?
Kilosu iyi maşallah hiç dert etme kendine canımDr u aradım da kilosu iyi dedi mamayi cok aç kaldı demedikçe verme , haziranın ilk haftası gel kontrol edelim dedi de icim rahatladi
3300 doğdu ama Dr bugün normal dedi
Aynen benim kızım fit olacak
Aynen çelişiyor geneldeMaşallah canım. Sağlık ocağıyla doktorların söylediği çelişiyor bazen. Ben 6 Ay diye biliyorum artık hangisi doğru Allah bilir
Hahaolur mu olur valla Allah korusun
4 aydan sonra yetişkin uykusuna dönmeye başlıyor ya hatta ilk 4 Ay uyku eğitiminin pek işe yaramayacağı söyleniyor. Biz yine de buna inanalimBu arada ben doğum yapacağım gün bile kustum
Merhaba bende yüzüstü yatırıyorum ancak böyle uzun uyuyabiliyo bir yandan nda yanlış yapıyorum diye düşünüyorum ama elden bişey gelmiyor öteki türlü hic uyumuyorben 20 günlükten beri sadece yuzustu yatırıyorum çünlü sırtüstünde sürekli ellerini hareket ettirip uyanıyo.çocugun sırt kasları öyle bi gelişti ki keisn erken emekleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?