- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
İyiyiz artık eskiye oranla ,bende alıştım iki çocuklu hayata . Kızım kolik bi bebekti 3 haftadır hemen hemen akşam ağlamaları geçti diyebilirim maşallah.Daha iyiyim çok çok şükür
Bunda kızımın da etkisi var kolik falan olsaydı çok başka durumda olabilirdim.
Çok sağol canım benim
Senin nasıl gidiyor
Bu arada ne kadar süre destekli oturabilir?
Ben 4 ayın dolmasını bekliyorum. Aslinda biliyorum kızım hazır ama ben cesaret edemiyorum galiba.Bende 1 2 gündür yavaştan kucağımda otırturyorum çok seviyor öyle yatırınca ağlıyor
Süper çok sevindim maşallahİyiyiz artık eskiye oranla ,bende alıştım iki çocuklu hayata . Kızım kolik bi bebekti 3 haftadır hemen hemen akşam ağlamaları geçti diyebilirim maşallah.
Çok kısa süre ile basla cnm 3-4 dakika ile başlayıp yavas yavas artirirsin.
Bende çok tutmuyorum cnmİyiyiz artık eskiye oranla ,bende alıştım iki çocuklu hayata . Kızım kolik bi bebekti 3 haftadır hemen hemen akşam ağlamaları geçti diyebilirim maşallah.
Çok kısa süre ile basla cnm 3-4 dakika ile başlayıp yavas yavas artirirsin.
Ben 4 ayın dolmasını bekliyorum. Aslinda biliyorum kızım hazır ama ben cesaret edemiyorum galiba.
İnşallah cnm inşallah ❣Süper çok sevindim maşallah
İnşallah daha da kolaylaşır hepimiz için
Tamamdır canım çok sağol
Blw oğlumda yapmak istedim aslında ama müdahale ettim hep çocuğa bi türlü oturtamadik, ek gıdaya da 7. Ayda geçtim. Oğlum hala sevmez yemek yemeyi . Bu kez blw denemek istiyorum ve 5. Ayda baslayi planlıyorum doktoru onay verirse.erken başlamak bagırsak gelişimi açıaondan önerilmiyor aslında ilk kızımda tam 6 ayda başladım ve blw yaptım. bunda ben de kararsızım
Yaa inşallah geçer cnm, valla bende ağır bişey yiyince yada biraz karıştırınca hemen çıkartıyodum, miğde bulantısı geçince miğde yanması yaşadım hatta mihde koruyucu kullandım uzun süre, ah ah sanki özledim o günleriMaşallah canım. Sağlık ocağıyla doktorların söylediği çelişiyor bazen. Ben 6 Ay diye biliyorum artık hangisi doğru Allah bilir
Hahaolur mu olur valla Allah korusun
4 aydan sonra yetişkin uykusuna dönmeye başlıyor ya hatta ilk 4 Ay uyku eğitiminin pek işe yaramayacağı söyleniyor. Biz yine de buna inanalimBu arada ben doğum yapacağım gün bile kustum
Doğum sonrası daha keyifli bence ,ben hiç özlemedim o günleriYaa inşallah geçer cnm, valla bende ağır bişey yiyince yada biraz karıştırınca hemen çıkartıyodum, miğde bulantısı geçince miğde yanması yaşadım hatta mihde koruyucu kullandım uzun süre, ah ah sanki özledim o günleri
blw bes ayda olmaz canım cünkü tam desteksiz oturabilnesi lazım boğazına kaçmaması içinBlw oğlumda yapmak istedim aslında ama müdahale ettim hep çocuğa bi türlü oturtamadik, ek gıdaya da 7. Ayda geçtim. Oğlum hala sevmez yemek yemeyi . Bu kez blw denemek istiyorum ve 5. Ayda baslayi planlıyorum doktoru onay verirse.
Aa doğru. Karışık giderim olmazsa bakalim doktoruyla konusayimdablw bes ayda olmaz canım cünkü tam desteksiz oturabilnesi lazım boğazına kaçmaması için
Ay aynı ben aynıBir buçuk saattir mememde, sağa dönüyorum balkonda kurumuş çamaşırlara bakıyorum uzun uzun, sola dönüyorum bulaşıklar dile gelmiş “bizi de bi ara makinaya yerleştir be hacı”diyorlar. Keşke süper güçlerimiz olsa da oturduğumuz yerden yapabilsek herşeyi
Doktoru ne diyor oturtma işine? Bizim doktor oturt demedi hiç. Sırt üstü yatır sağa sola dönme egzersizi yaptır dedi. Sizi dönüyor muydu da oturttunuz?ben 3 aylık oldugından beri oturtuyorum. youtubeda takip ettiğim bir doktor var o da bu şekilde dedi. çok seviyor kızım aglarken bir anda oturtunca gülücükler saçıyo
Ben de emzirirken gözlerimle ne işler hallediyorum, ne işler... Sonra parkta süs havuzunun başında deli dana gibi bebek arabası sürerken buluyorum kendimiBir buçuk saattir mememde, sağa dönüyorum balkonda kurumuş çamaşırlara bakıyorum uzun uzun, sola dönüyorum bulaşıklar dile gelmiş “bizi de bi ara makinaya yerleştir be hacı”diyorlar. Keşke süper güçlerimiz olsa da oturduğumuz yerden yapabilsek herşeyi
Su uykusuzluk olmasa bende senin gibi düşünüyorum, saat başı ayakta olup tekrar uyutmakla uğraşmak çok zorDoğum sonrası daha keyifli bence ,ben hiç özlemedim o günleri
az az başlayabilirsin dedi. yan dönüyo henüz tam dönmüyo. ama dönmeylr ilgisi yok oturmanın. ilk kızım 6 aylık döndü onu beklesem oturtmak içinAy aynı ben aynıDoğurduğumdan beri iki üç pijamam var yıksyıp yıkayıp giyiyorum, herkes o pijamalsrı görmekten tiksindi
Doktoru ne diyor oturtma işine? Bizim doktor oturt demedi hiç. Sırt üstü yatır sağa sola dönme egzersizi yaptır dedi. Sizi dönüyor muydu da oturttunuz?
D Denizyildizi21 memelerine güvenbol bol yeşillik ye kalsiyum al bak görüceksin anne sütü emen bebek güzel büyüyor
Yaptırmamız lazımmış. Ben beceremiyorum. Zorlanıyor galiba. İki dakika bile durmadan ağlamaya başlıyor. Bir kere emzirme yastığında denedim. Onda güzel durdu ama bu sefer de beli çok zorlanıyor gibi geldi bana. Şunun gibiKızlar ya yüz üstü egzersizi falan yaptırıyor musunuz bebişlere
Yaptırıyorum 2-3 dk kafasi havada ellerinin üzerinde duruyor sonra yorulup ağlıyorKızlar ya yüz üstü egzersizi falan yaptırıyor musunuz bebişlere
her beslenmeyle uyku arasındaki sürede istediği kadar yüzüstü tutuyorum. 10ar dkdan günde 40 dk falan duruyodur. göğüsü kaldırıyo artık. bizimki sırtüstü sevmiyo zaten yüzüstü mutluKızlar ya yüz üstü egzersizi falan yaptırıyor musunuz bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?