Aynen öyle cnm, benim paşanın gündüz uykuları bi tik iyiydi 2 3 gündür uyumuyor da iyice pilim bitti, bide Habire annemi aradılar gelcez bebek görmeye diye, uğraşmayalım diye dedik bebek mevlid yapalım hafta sonu, temizlikçi gelicek ama mutlaka yapacağım işler var, annem geliyor ama durmuyor ki kimsede yapayım
Cnm önce emme saati oluştursanız biz eşim evdeyken 3 gün 2 saate uzatmak için emme saatini biraz uğraştık ben emzirdim ağladığı zamanlar eşim gezdirdi de gezdirdi 3 gün sürdü ama uzattı süreyi biraz ağlamasına dayanmak lazım geliyor 2 kişi olunca insan biraz daha sabrediyor imkanın varsa bu duruma bir deneyin
Haklısın cnm biraz da ondan durmuyor cok sık emiyor, eşim de emmek isteyince hemen veriyor bana, biraz öğrenmesi lazım, peki gece nasıl yaptınızCnm önce emme saati oluştursanız biz eşim evdeyken 3 gün 2 saate uzatmak için emme saatini biraz uğraştık ben emzirdim ağladığı zamanlar eşim gezdirdi de gezdirdi 3 gün sürdü ama uzattı süreyi biraz ağlamasına dayanmak lazım geliyor 2 kişi olunca insan biraz daha sabrediyor imkanın varsa bu duruma bir deneyin
Kıyamam ya zor olur gerçekten, annem geliyor sağolsun, biraz dinleniyorum ben, benim eşim vardiyalı çalışıyor cok sıkıntı oluyor ya mesela bu hafta gececi, sabah geliyor biraz oynuyor oğlumla yatıyor sonra akşama kadar uyuyorBana yardim eden kimse de yok,alip bes dk tutan. Perisan oluyorum esim gelene kadar.
Allah kabul etsin mevlidinizi canim simdiden
Her ley zor kuzum meme bıraktırmak emzik bıraktırmak uyku düzeni vermek hepsi süreç en az 3 gün zorlanmadan hiç biri olmuyor malesefBiz de deneyelim bunu haftasonu. Uyusa bu da kolay olurdu ama zorlanalim bakalim, her turlu zor bu bebek buyutmek.
Canım gündüz düzene girince gece giriyor gündüz dinlenen bebek gece daha iyi oluyor diyorlardı doğruymuş. Ama eşine de iş düşüyor 2 saat olmadan vermesin sana zaten büyüdüğü için emme süresini uzatması lazım artık. Ben hala 2 saatten az olmasın süre diye çok huysuz olursa alıp kucağında geziniyorum konuşuyorum beşikte sallıyorum. Ağlarken morarma vs yoksa bizi kandırmak için yapıyorlar kanmıyorum artıkHaklısın cnm biraz da ondan durmuyor cok sık emiyor, eşim de emmek isteyince hemen veriyor bana, biraz öğrenmesi lazım, peki gece nasıl yaptınız
Kıyamam ya zor olur gerçekten, annem geliyor sağolsun, biraz dinleniyorum ben, benim eşim vardiyalı çalışıyor cok sıkıntı oluyor ya mesela bu hafta gececi, sabah geliyor biraz oynuyor oğlumla yatıyor sonra akşama kadar uyuyor
Doğru diyosun cnm valla herşeyden anlıyorlar artık, benim paşa az emiyor belki ondan da sık emmek istiyor, dediğin gibi yaparsak acıktığında cok emer heraldeHer ley zor kuzum meme bıraktırmak emzik bıraktırmak uyku düzeni vermek hepsi süreç en az 3 gün zorlanmadan hiç biri olmuyor malesef
Canım gündüz düzene girince gece giriyor gündüz dinlenen bebek gece daha iyi oluyor diyorlardı doğruymuş. Ama eşine de iş düşüyor 2 saat olmadan vermesin sana zaten büyüdüğü için emme süresini uzatması lazım artık. Ben hala 2 saatten az olmasın süre diye çok huysuz olursa alıp kucağında geziniyorum konuşuyorum beşikte sallıyorum. Ağlarken morarma vs yoksa bizi kandırmak için yapıyorlar kanmıyorum artık
Aynen öyle zorlanıyorum cok ya hele ramazanda mahvoldum ya şimdi yine eşim daha cok yardım ediyor, kabullenme de cok zor be kuzum insan dayanamıyor uykusuzlugaCok sıkınti gercekten, esin bi sure var gibi, bi sure yok gibi. bebegin biraz kolay olsa belki bu kadar sıkıntili olmazdin. Şans iste, kismetimizde bu varmis, kabullenimce daha kolay oluyor dediler. İnsallah duzeltmenin bir yolu olur.
40 dkdir bebek arabasinda ileri geri salliyorum tvde ninni acik. Ama bosuna...nafile
Aynen öyle zorlanıyorum cok ya hele ramazanda mahvoldum ya şimdi yine eşim daha cok yardım ediyor, kabullenme de cok zor be kuzum insan dayanamıyor uykusuzlugabende saatlerce salladım sonunda daldi gibi bakalım kac dk uyucak,
İnşallah işeyarar kuzumDoğru diyosun cnm valla herşeyden anlıyorlar artık, benim paşa az emiyor belki ondan da sık emmek istiyor, dediğin gibi yaparsak acıktığında cok emer heralde
Yok nerde kalktı da uykusu bile geldi yineİnsallah uykusunu tamamen alir canim, dinlen biraz
Eşimin izne cikmasi lazım ya vardiyalı çalışıyor bi pazar evde anca temmuz ağustos gibiİnşallah işeyarar kuzum
Benimde darmadağın ev vallaBir buçuk saattir mememde, sağa dönüyorum balkonda kurumuş çamaşırlara bakıyorum uzun uzun, sola dönüyorum bulaşıklar dile gelmiş “bizi de bi ara makinaya yerleştir be hacı”diyorlar. Keşke süper güçlerimiz olsa da oturduğumuz yerden yapabilsek herşeyi
Bosver hepimiz aynıyız, yavrular iyi olsun bizimde psikolojimiz çökmesin dayanalimBir buçuk saattir mememde, sağa dönüyorum balkonda kurumuş çamaşırlara bakıyorum uzun uzun, sola dönüyorum bulaşıklar dile gelmiş “bizi de bi ara makinaya yerleştir be hacı”diyorlar. Keşke süper güçlerimiz olsa da oturduğumuz yerden yapabilsek herşeyi
ne kadar almıs canım geçen kontrol ne zmaandıKızlar bugün kilo kontrolüne gittik, 6080 çıktık ince kıyafetle, hemşire 5900 diyorum dedi 200 gram eksik dedi 8 haziran aşıya gelince bakarız tekrar, şuan çok önemli değil 200 gr dedi , buyumesi güzel boyu güzel dedi ama bu ay 10 gün falan mama vermediğim günler oldu şimdi tamamen bırakmayı düşünürken nasıl olcak bilmiyorum.sizce nasıl kilomuz ? Gece de 2 saatte bir al emzir dedi ama Dr umuz elleme uyusun demisti
O zamana kadar kendisi düzelir inşallah cnm. Sende haziranda işe başlayacaktın dimi bşr kaç saat evde olmayınca yine alışabşlir bu durumaEşimin izne cikmasi lazım ya vardiyalı çalışıyor bi pazar evde anca temmuz ağustos gibi
Canım benim oğlum kıyafetsiz 5820 çıktı 600 gr aldı bu ay Dr çok iyi dedi sağlık ocağındaki hemşire de iyi bakmışsın ne yapıyorsan devam et daha ne olsun dedi ve mama vermiyorum. Gece de asla kaldırıp emzirmşyorum kendisi uyanana kadarKızlar bugün kilo kontrolüne gittik, 6080 çıktık ince kıyafetle, hemşire 5900 diyorum dedi 200 gram eksik dedi 8 haziran aşıya gelince bakarız tekrar, şuan çok önemli değil 200 gr dedi , buyumesi güzel boyu güzel dedi ama bu ay 10 gün falan mama vermediğim günler oldu şimdi tamamen bırakmayı düşünürken nasıl olcak bilmiyorum.sizce nasıl kilomuz ? Gece de 2 saatte bir al emzir dedi ama Dr umuz elleme uyusun demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?