- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
Ayy inşallahD Denizyildizi21 memelerine güvenbol bol yeşillik ye kalsiyum al bak görüceksin anne sütü emen bebek güzel büyüyor
Evet canım, ilk basta çok hoşuna gidip gülüyor, sonra yoruluyor bırakıyor kendini, çok çok kısa yapabiliyoruzKızlar ya yüz üstü egzersizi falan yaptırıyor musunuz bebişlere
Ben öyle durumlarda temiz bir ağız mendilini sırtına koyuyorum tamamen üstünü değiştirmek yerineBu 4.ay atağı çok fena galibaHani akşam uyku oncesi banyo yaptırırsak rahat uyuyordu da uyku rutini oluyordu, kim böyle şeyler uydurup insanların umuduyla oynuyor saat 7 de banyo yaptırdım daha yeni uyudu , 1 saattir bağırıyor aç ama emmiyor meğer yatarak emmek istiyormus, bayramda bir kez öyle emmisti nerden aklına geliyor ki..bagiracam diye terlemis şimdi üst değişirken uyanacak
Biz eve geldiğinden beri yaptırıyoruz nerdeyse.Kızlar ya yüz üstü egzersizi falan yaptırıyor musunuz bebişlere
Valla ben atak falan takip etmiyorum ama bizim kızda da var bu aralar bi haller.Bu 4.ay atağı çok fena galibaHani akşam uyku oncesi banyo yaptırırsak rahat uyuyordu da uyku rutini oluyordu, kim böyle şeyler uydurup insanların umuduyla oynuyor saat 7 de banyo yaptırdım daha yeni uyudu , 1 saattir bağırıyor aç ama emmiyor meğer yatarak emmek istiyormus, bayramda bir kez öyle emmisti nerden aklına geliyor ki..bagiracam diye terlemis şimdi üst değişirken uyanacak
Benim oğlum hiç sevmiyor ya öyle durmayı malesefKızlar ya yüz üstü egzersizi falan yaptırıyor musunuz bebişlere
Bende ya adam 2.ayindan beri ataktaValla ben atak falan takip etmiyorum ama bizim kızda da var bu aralar bi haller.
Hayrolsun
Aynen valla gündüzleri kabul ediyorum onu da geceleri zorHayat tarzı olmuş
Büyüdükçe kolaylaşır diyoz da tersi oluyor gibi geldi bana sankiAynen valla gündüzleri kabul ediyorum onu da geceleri zor
Bana da öyle geldi, küçükken anlamıyorlardi simdi sevince de anlıyorlar kızınca daBüyüdükçe kolaylaşır diyoz da tersi oluyor gibi geldi bana sanki
Çok mantikliBen öyle durumlarda temiz bir ağız mendilini sırtına koyuyorum tamamen üstünü değiştirmek yerine
Bende bilmiyordum da burda günümüz yakın olan arkadaşlardan öğrendimValla ben atak falan takip etmiyorum ama bizim kızda da var bu aralar bi haller.
Hayrolsun
Doktor doğduğundan beri yaptır diyordu ama ben yaptıramadım. Benimki gıcık oluyoKızlar ya yüz üstü egzersizi falan yaptırıyor musunuz bebişlere
Benimkide öyle 2 3 dk anca duruyor sonra mızmızlanıyor hemen yaYaptırmamız lazımmış. Ben beceremiyorum. Zorlanıyor galiba. İki dakika bile durmadan ağlamaya başlıyor. Bir kere emzirme yastığında denedim. Onda güzel durdu ama bu sefer de beli çok zorlanıyor gibi geldi bana. Şunun gibi
Bende bi deneyim hışırtılı kitabı ya sıpa benimki de anca 2 3 dk duruyor sonra hemen mızmızlanıyorDoktor doğduğundan beri yaptır diyordu ama ben yaptıramadım. Benimki gıcık oluyoKatıla katıla ağlıyodu şapşal. Hışırtılı kitapları çok beğeniyor bu ara Önce kitabıyla oynatıyorum hoşır hışır, sonra mata yatırıyorum önüne hışırtılı kitabını koyuyotum böyle böyle kandırdım. Şu zeka kartlarından falan gösteriyorum. Emzirme yastığı çok yüksek beli terse kıvrılıyo ben de kıyamıyorum öyle olunca. Doktor bir havluyu kıvır ona göre ayarla demişti. Birde sırt üstü yatırıp neşelendiriyorum sağa sola döndürüyorum. İlham alıp dönmeyi keşfeder umarım
Yavaş yavaş alışırlar inşallah. Ben birkaç kez daha emzirme yastığıyla deneyeceğim galiba ya da biri yazmıştı dün, havluyu rulo yapıp kol altlarından destek yapabilirim göğsüneBenimkide öyle 2 3 dk anca duruyor sonra mızmızlanıyor hemen ya
Benimkide öyle anca 2 3 dk sonra mızmızlanma durumu var bu sıpalarla ne yapıcaz bilmem hemen herşeyi kendi istekleri olsun istiyorlarBenim oğlum hiç sevmiyor ya öyle durmayı malesef
Olabilir canım denemek lazım inşallah alışırlarYavaş yavaş alışırlar inşallah. Ben birkaç kez daha emzirme yastığıyla deneyeceğim galiba ya da biri yazmıştı dün, havluyu rulo yapıp kol altlarından destek yapabilirim göğsüne
Benim sıpada erken tutmaya başladı kafasını da yüz üstü koyunca 3 dk falan anca duruyorBiz eve geldiğinden beri yaptırıyoruz nerdeyse.
Kızım kafasını erken tutmaya başlamıştı zaten.
Yüz üstü de bir süre vakit geçiriyor seviyor öyle durmayı. Bir süre sonra yorulup ağlıyor tabi yatırınca uyuyakaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?