2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu 4.ay atağı çok fena galiba Hani akşam uyku oncesi banyo yaptırırsak rahat uyuyordu da uyku rutini oluyordu, kim böyle şeyler uydurup insanların umuduyla oynuyor saat 7 de banyo yaptırdım daha yeni uyudu , 1 saattir bağırıyor aç ama emmiyor meğer yatarak emmek istiyormus, bayramda bir kez öyle emmisti nerden aklına geliyor ki..bagiracam diye terlemis şimdi üst değişirken uyanacak

Ben öyle durumlarda temiz bir ağız mendilini sırtına koyuyorum tamamen üstünü değiştirmek yerine

Kızlar ya yüz üstü egzersizi falan yaptırıyor musunuz bebişlere
Biz eve geldiğinden beri yaptırıyoruz nerdeyse.
Kızım kafasını erken tutmaya başlamıştı zaten.
Yüz üstü de bir süre vakit geçiriyor seviyor öyle durmayı. Bir süre sonra yorulup ağlıyor tabi yatırınca uyuyakaliyor

Valla ben atak falan takip etmiyorum ama bizim kızda da var bu aralar bi haller.
Hayrolsun

Kizlar bu arada benim minik çok minik kaldığı için doktoru kalorili bir mama başlatmıştı.
Günde 5 kutu içecek demişti yani 1 litre toplam.
Kızım asla o kadar icemiyor anca yarısıydı.
Öyle böyle derken 1 aylık mamayı 2 kusur ay içti
Şuan en son evde ölçtük 5200 oldu.
Acayip kusuyordu birde. Artık kafayı yemiştim.
Sürekli ilaç kullanmakta istemiyorum.
Elimdeki mamalar bitince normal market mamasina bakalım kilosu ne olacak diye düşündük.
Yavrumun kusması o kadar azaldı ki.
Ve onda 75 100 falan anca içerken şimdi her öğünde en az 100 içiyor fazlasını da içer.
Sağlık ocağındaki ebeye durumdan bahsedince o da doktorun verdiği miktarı çok fazla buldu.
Midesi büyürse direnç sağlar o dedi. İyi bir şey değilmiş yani.
Doktor da midesini büyütüyoruz demişti.
Üff bu doktorların kilo takıntısı ve tuhaf tuhaf dayatmaları bazen gerçekten sinirimi bozuyor. Doktor değiştirmeyi düşünüyorum

Kızlar ya yüz üstü egzersizi falan yaptırıyor musunuz bebişlere
Doktor doğduğundan beri yaptır diyordu ama ben yaptıramadım. Benimki gıcık oluyo Katıla katıla ağlıyodu şapşal. Hışırtılı kitapları çok beğeniyor bu ara Önce kitabıyla oynatıyorum hoşır hışır, sonra mata yatırıyorum önüne hışırtılı kitabını koyuyotum böyle böyle kandırdım. Şu zeka kartlarından falan gösteriyorum. Emzirme yastığı çok yüksek beli terse kıvrılıyo ben de kıyamıyorum öyle olunca. Doktor bir havluyu kıvır ona göre ayarla demişti. Birde sırt üstü yatırıp neşelendiriyorum sağa sola döndürüyorum. İlham alıp dönmeyi keşfeder umarım

Benimkide öyle 2 3 dk anca duruyor sonra mızmızlanıyor hemen ya

Bende bi deneyim hışırtılı kitabı ya sıpa benimki de anca 2 3 dk duruyor sonra hemen mızmızlanıyor

Benimkide öyle 2 3 dk anca duruyor sonra mızmızlanıyor hemen ya
Yavaş yavaş alışırlar inşallah. Ben birkaç kez daha emzirme yastığıyla deneyeceğim galiba ya da biri yazmıştı dün, havluyu rulo yapıp kol altlarından destek yapabilirim göğsüne

Yavaş yavaş alışırlar inşallah. Ben birkaç kez daha emzirme yastığıyla deneyeceğim galiba ya da biri yazmıştı dün, havluyu rulo yapıp kol altlarından destek yapabilirim göğsüne
Olabilir canım denemek lazım inşallah alışırlar

Benim sıpada erken tutmaya başladı kafasını da yüz üstü koyunca 3 dk falan anca duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…