Yaaa..inşallah canım. Tahlili poşet gibi bir şeye mi veriyorsun İnternette onlar yüzde 60 yanlış pozitif sonuç veriyor sondayla falan alınır yazıyor korktum bisey yoksa çocuğa eziyet olmasın dedim de takip edeyim sonraki çişinde de ağlarsa hemen giderimBir ay evvel yasadik aynisini, cis yaparken bi agliyodu bi aglamiyodu. acile gittik haftasonuydu. Tahlil yaptirdik, epey bekledik cis yapmasini.
Tahlil temiz cikinca da gazdir gaz ilk cocugunuz mu dedi doktor
Yine de ihmal etme derim insanin ici rahatliyo tahlil temiz cikinca. İnsallah bebeginin biseyi yoktur canim
Bilmiyorumki, beze çiş yapınca bezin kendi kokusu değişiyor zaten yani renk olayından dolayı sanirimBenim hanimda yatarak emiyor kucakta ağlıyor deli
İdrarında koku var mı canım? Tahlil yaptırmanda fayda var için rahat eder.
Sor da bizi de aydınlat hayrına. Bu arada bizim göz kontrolü vardı bugün. Tabii ki izin vermedi. Doktor emzir en iyisi dedi. Bir göze memedeyken bakabildi. Şimdi diğer memeye geçir dedi. Bu yer mi? Bastı çığlığı. Uyutun öyle getirin dedi doktor. Koridora çıktık. Emzirdim olmadı, hopladık, zıpladık, şarkılar eşliğinde koridorda gezdik, dizime yatırdım salladım. Diğer göze dizimde sallarken baktı kadın. Aramızda bir maymun, kukla falan varsa o benim
Yaaa..inşallah canım. Tahlili poşet gibi bir şeye mi veriyorsun İnternette onlar yüzde 60 yanlış pozitif sonuç veriyor sondayla falan alınır yazıyor korktum bisey yoksa çocuğa eziyet olmasın dedim de takip edeyim sonraki çişinde de ağlarsa hemen giderim
Bilmiyorumki, beze çiş yapınca bezin kendi kokusu değişiyor zaten yani renk olayından dolayı sanirim
Internetteki her bilgi de doğru değil sonuçta ya , sonda falan da zararlı olur Allah korusun, en iyisi poşet yani başka nasıl olcak, bakalım kızım uyuyor şuan takip edeyim de inşallah bidaha olmaz..Evet canim yapistirmali poset vardi. Hemsire kendisi hemen acip takti. Negatif cikti. Bilmiyodum yanlis sonuc verebildigini.
Dün bizde ablayı almaya gittik arabayla ağlamaya başladı halay da uyuyor paşa normalde az sakinleşti neyse ablayı aldık bindik araba bu bastı yaygarayı halay falan kesmedi ışıklarda dörtlüleri yakıp yanına geçtim az sakinleşti tam bir kukla oldum bendeOğlumu servise bindirmek için asagi indik kızımda kucağımda. Gözüne güneş geldi diye ortalığı yıktı hanim ,abiyi zar zor servise bindirdim, eve girerken baktım ki beslenme çantası elimde kalmışasıl maymun benim bacılar
Göz tansiyonu yükselmiş biraz ya. Takip edilecek. Bu istenmeyen bir şey bu hastalıkta. Risk var dedi. Çok şükür göz sinirleri iyiymiş. Bir dahaki ay tekrar kontrol. Bizi görüyor artık. Bu tabii havalara uçmamızı sağladı. İnşallah daha da iyiye giderNasıl oldu gözleri miniğin
Geçen başka bir sayfaya attım. Ben çocuğu en son Kibariye şarkısıyla sakinleştirmiştim. Bugün repertuvara Reynmen girdi. Sırada ne var? Ciguli mi?Dün bizde ablayı almaya gittik arabayla ağlamaya başladı halay da uyuyor paşa normalde az sakinleşti neyse ablayı aldık bindik araba bu bastı yaygarayı halay falan kesmedi ışıklarda dörtlüleri yakıp yanına geçtim az sakinleşti tam bir kukla oldum bendeabla arkada o kadar konuştu ben yanına gidene kadar susmadı ben ayrılınca yine başladı bu sefer ona uygun bir şarkı bulana kadar göbeğimi çatladı araçta bakalım bu akşam nasıl olacak
Sevindim artık sizi görmesine , inşallah çok daha iyi olacak zamanla . Görmesi iyilestikçe sakinleşir de belkiGöz tansiyonu yükselmiş biraz ya. Takip edilecek. Bu istenmeyen bir şey bu hastalıkta. Risk var dedi. Çok şükür göz sinirleri iyiymiş. Bir dahaki ay tekrar kontrol. Bizi görüyor artık. Bu tabii havalara uçmamızı sağladı. İnşallah daha da iyiye gider
Halay miDün bizde ablayı almaya gittik arabayla ağlamaya başladı halay da uyuyor paşa normalde az sakinleşti neyse ablayı aldık bindik araba bu bastı yaygarayı halay falan kesmedi ışıklarda dörtlüleri yakıp yanına geçtim az sakinleşti tam bir kukla oldum bendeabla arkada o kadar konuştu ben yanına gidene kadar susmadı ben ayrılınca yine başladı bu sefer ona uygun bir şarkı bulana kadar göbeğimi çatladı araçta bakalım bu akşam nasıl olacak
Ya çok sevindim görüyor olmasına. Daha daha iyi olacak inşallah ❣Göz tansiyonu yükselmiş biraz ya. Takip edilecek. Bu istenmeyen bir şey bu hastalıkta. Risk var dedi. Çok şükür göz sinirleri iyiymiş. Bir dahaki ay tekrar kontrol. Bizi görüyor artık. Bu tabii havalara uçmamızı sağladı. İnşallah daha da iyiye gider
Bizde öncelik halayGeçen başka bir sayfaya attım. Ben çocuğu en son Kibariye şarkısıyla sakinleştirmiştim. Bugün repertuvara Reynmen girdi. Sırada ne var? Ciguli mi?
Valla halay ya arabam da eşim olmadan açacağım şey asla değildi eşim sever o tarz parçalarıHalay miçiftetelli dene bugün
Ya çok sevindim görüyor olmasına. Daha daha iyi olacak inşallah ❣
İnşallah daha da iyiye gidecekGöz tansiyonu yükselmiş biraz ya. Takip edilecek. Bu istenmeyen bir şey bu hastalıkta. Risk var dedi. Çok şükür göz sinirleri iyiymiş. Bir dahaki ay tekrar kontrol. Bizi görüyor artık. Bu tabii havalara uçmamızı sağladı. İnşallah daha da iyiye gider
Zamanla güçleneceklerBenim sıpada erken tutmaya başladı kafasını da yüz üstü koyunca 3 dk falan anca duruyor
Ve daha çok şey yapacaklar bizeDaha el kadar bebeler. Suyumuz cikti
Gerçekten öyle.Gercekten ya, yok 40i gecsin rahatlarsin. Yok 3ay dolsun rahatlarsin.
Hani 3ay doldu diyorum, ee 6ay olsun merak etme... Bizde hic kolaylasmiyor aksine zorlasiyor dedigin gibi
İnşallah yaZamanla güçlenecekler
Amin amin inşallah. Uyanık olduğum her dakika müzik ya da su sesi eşliğinde gezdirin beni diyor. Razı oldum, o iyi olsun da...Sevindim artık sizi görmesine , inşallah çok daha iyi olacak zamanla . Görmesi iyilestikçe sakinleşir de belki
Yaa sorucaktim bende iyiki arkadaş sordu, maşallah inşallah daha da iyiye gider durumu, göz tansiyonu da düzelir Allahın izniyleGöz tansiyonu yükselmiş biraz ya. Takip edilecek. Bu istenmeyen bir şey bu hastalıkta. Risk var dedi. Çok şükür göz sinirleri iyiymiş. Bir dahaki ay tekrar kontrol. Bizi görüyor artık. Bu tabii havalara uçmamızı sağladı. İnşallah daha da iyiye gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?