2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaaa..inşallah canım. Tahlili poşet gibi bir şeye mi veriyorsun İnternette onlar yüzde 60 yanlış pozitif sonuç veriyor sondayla falan alınır yazıyor korktum bisey yoksa çocuğa eziyet olmasın dedim de takip edeyim sonraki çişinde de ağlarsa hemen giderim
Benim hanimda yatarak emiyor kucakta ağlıyor deli

İdrarında koku var mı canım? Tahlil yaptırmanda fayda var için rahat eder.
Bilmiyorumki, beze çiş yapınca bezin kendi kokusu değişiyor zaten yani renk olayından dolayı sanirim

Nasıl oldu gözleri miniğin

Evet canim yapistirmali poset vardi. Hemsire kendisi hemen acip takti. Negatif cikti. Bilmiyodum yanlis sonuc verebildigini.

Evet canim yapistirmali poset vardi. Hemsire kendisi hemen acip takti. Negatif cikti. Bilmiyodum yanlis sonuc verebildigini.
Internetteki her bilgi de doğru değil sonuçta ya , sonda falan da zararlı olur Allah korusun, en iyisi poşet yani başka nasıl olcak, bakalım kızım uyuyor şuan takip edeyim de inşallah bidaha olmaz..

Dün bizde ablayı almaya gittik arabayla ağlamaya başladı halay da uyuyor paşa normalde az sakinleşti neyse ablayı aldık bindik araba bu bastı yaygarayı halay falan kesmedi ışıklarda dörtlüleri yakıp yanına geçtim az sakinleşti tam bir kukla oldum bende abla arkada o kadar konuştu ben yanına gidene kadar susmadı ben ayrılınca yine başladı bu sefer ona uygun bir şarkı bulana kadar göbeğimi çatladı araçta bakalım bu akşam nasıl olacak

Nasıl oldu gözleri miniğin
Göz tansiyonu yükselmiş biraz ya. Takip edilecek. Bu istenmeyen bir şey bu hastalıkta. Risk var dedi. Çok şükür göz sinirleri iyiymiş. Bir dahaki ay tekrar kontrol. Bizi görüyor artık. Bu tabii havalara uçmamızı sağladı. İnşallah daha da iyiye gider

Geçen başka bir sayfaya attım. Ben çocuğu en son Kibariye şarkısıyla sakinleştirmiştim. Bugün repertuvara Reynmen girdi. Sırada ne var? Ciguli mi?

Sevindim artık sizi görmesine , inşallah çok daha iyi olacak zamanla . Görmesi iyilestikçe sakinleşir de belki

Halay mi çiftetelli dene bugün
Ya çok sevindim görüyor olmasına. Daha daha iyi olacak inşallah ❣

Geçen başka bir sayfaya attım. Ben çocuğu en son Kibariye şarkısıyla sakinleştirmiştim. Bugün repertuvara Reynmen girdi. Sırada ne var? Ciguli mi?
Bizde öncelik halay sonra Türkçe rap asla bebek şarkısı ile uyumuyor sakinleşmiyor klasik müzik falan hikaye duyduğu an daha çok bağırıyor

İnşallah daha da iyiye gidecek

Yaa sorucaktim bende iyiki arkadaş sordu, maşallah inşallah daha da iyiye gider durumu, göz tansiyonu da düzelir Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…